2021 Aralık Anneleri

Kaydettim canım çok sağolasın valla inşallah benimki bozuk değildir o mor lila yuvarlak tam oturuyorum ama diğerlerini hatirlamadim evde değilim eve gidince ilk isim onu halletmek olacak

Bana özellikle Türk kahvesi olacak demişlerdi
Baş dönmesi gibi mi belki narkoz ve yapılan ilaçlardan olabilir yanında kalanlardan destek al düşme dikkat et
Bana kafeinli seyler tuket bol sivi al bide surekli dum duz yatacaksin dedi doktor eger yatmazsan gene ayni olursun dedi gercektende oturup cocugu emzirmeye calsnca hemen agrmaya basliyor uzannca gecyor bakalim ne zamana kadar bole devam eder

60 yap canım. Ve sakin ol. Profesör değiliz öğre iyoruz işte sakin ol. Ver 60 fazla gelirse kusar işer sıçar atar korkma.

Aynı zamanda seni emiyor degilmi?Benimki de hem emiyor arada mama verdiğimde 30 ml den fazla icmiyor

Arkadaşlar benm sezaryen yerimin sağ iç tarafı sanrım başlangıç yeri sertlik var sizlerde de var mı
Ben hiç dokunmuyorum
Kremi eşim sürüyor
Yokmuş gibi davranıyorum yarama
İlk 1 hafta bana hepsi normal dediler
Benim de mesrla eve gelip duş aldığımdan beri sırtım karıncalanıyor
Doktor 3 gün kagve iç dedi
Hem bağırsağın çalışır hem narkozu rahat atarsın demişti
Ama bana hep yürü bol bol dedi valla

Size bi de güzel haberim var
Dün kimin duası artık işe yaradıysa çocuk bugün öğleden sonra emmeye karar verdi
Bildiğim tüm duaları okuyorum
Yine de güvenemiyorum ama jer an vazgeçebilir gibi geliyor
Öğleden sonra hiç kendimi sağmadım mesela

Peki ben nenyaptım kendime yeni ni stres kaynağı buldum
Hemşire en az 15 dk emzirmen gerek demişti
Mesela bu son turda sol göğsümü 11 dk filan emdi
Orası kolayıma geliyor çocuğa tutturmak için diye ordan başlıyorum
Artık en sevdiğim göğsüm orası
Sonra sağ göğsüme geçtik 5 dk olmamıştı ki kustu
Kusunca ben de bıraktım
Sizce yeterli midir o kadar emmek
Biberonla kolaydı cc görünüyordu
Giren çıkana hakimdim

Bi de dün doktora gittim deriden sarılık baktılar
11 çıktı değer
5 gün sonra yine gel dedi
İyi mi kötü mü anlamadım

Sarılığı var emdikçe düşer
Ee daha ne olsun
11 Dk bile yeter zamanla artar süre
Stresi azalt

Bende tek göğsümü bazen 20 dk bazen 5 10 dk emiziriyorum 2.göğüse zaten geçemiyorum uyuyor biberon çok zayıflatmış çenesini. Ama hemen uyanıyor uzun uyumuyor o şekilde arayı kapatıyoruz sanrım

Bende tek göğsümü bazen 20 dk bazen 5 10 dk emiziriyorum 2.göğüse zaten geçemiyorum uyuyor biberon çok zayıflatmış çenesini. Ama hemen uyanıyor uzun uyumuyor o şekilde arayı kapatıyoruz sanrım
Ay iyi o zaman doğru yoldayım olaral kabul ediyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…