Yaaa bende mamayi kesmek istiyorum aslinda.Ben varım canım
Teşekkürler tecrübeli anneIlk 3 gün 30 ml zonra 60 iki haftadan sonra 120 tabi yiyebildiği kadar
Yaa mama verdigin halde araniyor .Kiz 90a erken geçmiş senin obur da
lansınoh sut sağma makınesı aksıne cekım gücü çok ıyı canım.gogsune hava almayacak sekılde yerlestır bir de kabloları tam sıkıştır o beyaz kablo gıbı boruları. Bir de mınık beyaz aparatı tam tak canım bir daha dene. Makinenin uzerındeki ayarları da yap.Kızlar ben mi bir su Lansinoh un elektrikli süt sağma makinesini beceremedim ya doğduğum günden beri olmuyo çekim gücü neredeyse 0 . Sütüm hep akıyo.bosu boşuna . Göğüs pedi desen ne kadar dandik sürekli dusuyo yere
Çok miktarda su açık çay komposto vs içiyorum, meyve(hurma, muz, elma,ayva) sütlaç yiyorum canım. Fırsat buldukça dinleniyorum uyuyorum. Bir meme doyuruyor, ikinci de acıkana kadar dolmuş oluyor. Bir de dün farkettim haşlanmış mısır çok güzel süt yaptı. Eğer gaz sancısı varsa sürekli emmek emerek uyumak istiyor. Sağlık ocağından metsil diye bir damla verdiler o biraz rahatlattı, ama yine de sancı çok gelirse kesinlikle ayrılmak istemiyor. Eğer sancı çok çok fazlaysa memeyle kavga ediyorYaaa bende mamayi kesmek istiyorum aslinda.
Peki surekli memede durma istegi yok mu.
Bizimki oyle yapinca 2 saatte dolmuyor bazen memeler.
Bunu nasil basariyorsun anlatir misin
Ben varım ama doyuyor mu emin değilim. Ilk günler bir iki kere verdim sadece.Hic mama vermeyen sadece anne sutu veren varmi kizlar
90 kız 120 çok matematiğime tüküriiimTeşekkürler tecrübeli anne
Hoaay maşallahYaa mama verdigin halde araniyor .
Meme veriyorum tekrar kusmuyor da ben anlamadim.
Esim dunyalari yedin kizim yeter artik diyo
Mama için konuşmadık bunu genel olarak mesela sütü ne kadar veriyordun biberonla dedi 60 ml dedm öyle dedi. Genel manada çok dedi ama herkes farklı söylüyor orası ayrıEmziriyosun zaten takviye olarka bi ölçek önermis olabilir. Ama diyelim ki doyuramadık aç 3 ölcek filan oluyo iki haftadan sonrası.
Kilo almaya basladiysa huzurluysa doyuyordur cnm merk etmeBen varım ama doyuyor mu emin değilim. Ilk günler bir iki kere verdim sadece.
Bizimkinin yemekle arasi yok ne meme ne mamaHoaay maşallah
Masallah ne guzel. Soyle guzel guzel emse diyorum zorla emdiriom ben deBen varım canım
Nası çok aha kadın 90 ml veriyom diyo. Töbee ya seninkinin günu de çok bizden. Valla bu kadar fikir ayrılıği olamaz yaa. Bunu emzirme danışmanı mı dedi?Mama için konuşmadık bunu genel olarak mesela sütü ne kadar veriyordun biberonla dedi 60 ml dedm öyle dedi. Genel manada çok dedi ama herkes farklı söylüyor orası ayrı
Anam herkes az bi şey emiyosa da huzursuzluk çıkarmasın da yaşasın öyle napalım.Bizimkinin yemekle arasi yok ne meme ne mamatobe
Eve tartı mı alcaz la ne bilelim kilo alıyo muKilo almaya basladiysa huzurluysa doyuyordur cnm merk etme
Mama ver strese girme. Ac bırakma. Memeyi de emer.Ben bi keçi dogurmusum resmenYaa çocuk inadından emmiyor resmen memeyle kavga halinde sürekli bugün taburcu olduk evde daha kötü olmaya başladı hersey, hastanede yine hemşireler gelip sürekli uyandırıp tutturuyolardi bi şekilde,eve geldik asla ve asla uyanmıyor sariligi yükselmeye başladı sanırım, doymadığı belli çünkü bugün hiç çiş yapmadı, benim memeler de yumuşak sanirim daha inmedi süt, hosgeldin lohusalik anestezi ağrılarım da tavan yaptı hastanedeyken onda da bisey yoktu isyanlardayim
165 gram almış cişi de iyi ama 4 gündür kaka yapamıyorKilo almaya basladiysa huzurluysa doyuyordur cnm merk etme
Veriyorum ama uykunun derdine onu da içmiyor sıpa enjektör le veriyorum 5 ml bilemedin 10 ml alıyorMama ver strese girme. Ac bırakma. Memeyi de emer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?