2021 Aralık Anneleri

lansınoh sut sağma makınesı aksıne cekım gücü çok ıyı canım.gogsune hava almayacak sekılde yerlestır bir de kabloları tam sıkıştır o beyaz kablo gıbı boruları. Bir de mınık beyaz aparatı tam tak canım bir daha dene. Makinenin uzerındeki ayarları da yap.

Son düzenleme:
Yaaa bende mamayi kesmek istiyorum aslinda.
Peki surekli memede durma istegi yok mu.
Bizimki oyle yapinca 2 saatte dolmuyor bazen memeler.
Bunu nasil basariyorsun anlatir misin
Çok miktarda su açık çay komposto vs içiyorum, meyve(hurma, muz, elma,ayva) sütlaç yiyorum canım. Fırsat buldukça dinleniyorum uyuyorum. Bir meme doyuruyor, ikinci de acıkana kadar dolmuş oluyor. Bir de dün farkettim haşlanmış mısır çok güzel süt yaptı. Eğer gaz sancısı varsa sürekli emmek emerek uyumak istiyor. Sağlık ocağından metsil diye bir damla verdiler o biraz rahatlattı, ama yine de sancı çok gelirse kesinlikle ayrılmak istemiyor. Eğer sancı çok çok fazlaysa memeyle kavga ediyor

Emziriyosun zaten takviye olarka bi ölçek önermis olabilir. Ama diyelim ki doyuramadık aç 3 ölcek filan oluyo iki haftadan sonrası.
Mama için konuşmadık bunu genel olarak mesela sütü ne kadar veriyordun biberonla dedi 60 ml dedm öyle dedi. Genel manada çok dedi ama herkes farklı söylüyor orası ayrı

Mama için konuşmadık bunu genel olarak mesela sütü ne kadar veriyordun biberonla dedi 60 ml dedm öyle dedi. Genel manada çok dedi ama herkes farklı söylüyor orası ayrı
Nası çok aha kadın 90 ml veriyom diyo. Töbee ya seninkinin günu de çok bizden. Valla bu kadar fikir ayrılıği olamaz yaa. Bunu emzirme danışmanı mı dedi?

Ben bi keçi dogurmusum resmen Yaa çocuk inadından emmiyor resmen memeyle kavga halinde sürekli bugün taburcu olduk evde daha kötü olmaya başladı hersey, hastanede yine hemşireler gelip sürekli uyandırıp tutturuyolardi bi şekilde,eve geldik asla ve asla uyanmıyor sariligi yükselmeye başladı sanırım, doymadığı belli çünkü bugün hiç çiş yapmadı, benim memeler de yumuşak sanirim daha inmedi süt, hosgeldin lohusalik anestezi ağrılarım da tavan yaptı hastanedeyken onda da bisey yoktu isyanlardayim

Mama ver strese girme. Ac bırakma. Memeyi de emer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…