2021 Aralık Anneleri

Cnim ilk gunler evet öyleydi ama sut beyazladi.int baktım nahoş seyler yaziyor.kalkiip cocugu gotursen tahlil vs bebegi mahvedicekler goturmesem bu sefer brn kendimi yiyip bitirecem
Kiz yok benimki bile hala sari.
Sağdiginda ne renk oluyor.
Sen icin rahat etsin götür

Kizlar benim bebegim ilk memeyi tutuyo sonra tam sut geliyo kendini geri cekiyo aglayarak simdi buzluktan cikarip verdim emdi bitirdi
Benimkide aynisini yapiyor o esnada da sut akiyor bide bende geriliyorum istemsiz.. ama şole yapiyorum geri cekildiginde kafasini cevirio aksi yöne bende sakince bekliyorum döndürmesini pış pış die die sakinlestirmeye calisiyorum 3,4 deneme de alio sutun geldigini anliyor emiyor.

Yok kullanmiyorum ama babama aldiracam rezene cayini bide memeyi birakip agladiginda kolunu bacagini hizli hizli hareket ettiriyor degilmi
Evet cmm kipkirmizi oluyo tutamynca sinirleniyo hrrhalde sindirim sistemleri tam gelismedigi icin karin agrisi oluyor sut emdikce

Kızlar gaz yapmasın diye şuana dek kullanıp memnun kaldığınız biberon var mı ya da ben mi kaçırdım ? Yazabilir misiniz

Kızlar gaz yapmasın diye şuana dek kullanıp memnun kaldığınız biberon var mı ya da ben mi kaçırdım ? Yazabilir misiniz
Suavinex 3800169 Geniş Ağız Biberon Ortodontik Silikon Uç (No1-Orta Akiş), Pembe, 150 Ml Suavinex 3800169 Geniş Ağız Biberon Ortodontik Silikon Uç (No1-Orta Akiş), Pembe, 150 Ml : Amazon.com.tr: Bebek

Bundan da var bende antikolik yazıyo. Ama ben normal wee cama devam ediyorum. Bir sorunumuz yok henüz. Allaha şükür.
Mama dozunu arttirrın mı bitireniliyo mu?

Bende Chicco yu beğendi birde akıtmiyo ama antikolik filan değil bazen doymuyo boş havayı çekmeye calisiyo yavaş yavas ağzından almaya çalışıyorum . Dedim acaba Philips avent filan kullanan var mı alayım .
Mamayı dün cogalttim 60 yaptım.ama hep kustu 3 kere öyle verdim sonrasında hep çıkardı . Demek fazla geliyor yine 30-40 mlm de gidip gelecem

Vardır illa kullanan yazarlar canım.

Bazen meme ucu agzindayken araniyo sonra kafasini cekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…