Cnim ilk gunler evet öyleydi ama sut beyazladi.int baktım nahoş seyler yaziyor.kalkiip cocugu gotursen tahlil vs bebegi mahvedicekler goturmesem bu sefer brn kendimi yiyip bitirecemSuan sütün sarı oldugu icindir bence
Kiz yok benimki bile hala sari.Cnim ilk gunler evet öyleydi ama sut beyazladi.int baktım nahoş seyler yaziyor.kalkiip cocugu gotursen tahlil vs bebegi mahvedicekler goturmesem bu sefer brn kendimi yiyip bitirecem
Benimkide aynisini yapiyor o esnada da sut akiyor bide bende geriliyorum istemsiz.. ama şole yapiyorum geri cekildiginde kafasini cevirio aksi yöne bende sakince bekliyorum döndürmesini pış pış die die sakinlestirmeye calisiyorum 3,4 deneme de alio sutun geldigini anliyor emiyor.Kizlar benim bebegim ilk memeyi tutuyo sonra tam sut geliyo kendini geri cekiyo aglayarak simdi buzluktan cikarip verdim emdi bitirdi
Haydi bismillahOlmayacak olmayacak diye sen evrene mesajlar yollamaya basla hele
Bi de pp değiştir erkek çocuklu yapHaydi bismillah
Evet cmm kipkirmizi oluyo tutamynca sinirleniyo hrrhalde sindirim sistemleri tam gelismedigi icin karin agrisi oluyor sut emdikceYok kullanmiyorum ama babama aldiracam rezene cayini bide memeyi birakip agladiginda kolunu bacagini hizli hizli hareket ettiriyor degilmi
Kimse gelmek istemedi henuzMisafir kabul ediyor musunuz kizlar
Beni surekli ariyorlar ben kabul etmiyorum hala
Suavinex 3800169 Geniş Ağız Biberon Ortodontik Silikon Uç (No1-Orta Akiş), Pembe, 150 Ml Suavinex 3800169 Geniş Ağız Biberon Ortodontik Silikon Uç (No1-Orta Akiş), Pembe, 150 Ml : Amazon.com.tr: BebekKızlar gaz yapmasın diye şuana dek kullanıp memnun kaldığınız biberon var mı ya da ben mi kaçırdım ? Yazabilir misiniz
Evet mantarsa ona göre krem kullanmak gerekiyormuş ilk travazol sürdüm ebe dediği için sonra doktor hamazinc daha iyi gelir dedi onu yazdı şuan onu kullanıyorumYa benimkinin agzinda var poposu da kirmizi sebamed kullaniyordum mantar olduysa hamazincmi kullaniliyo
Bende Chicco yu beğendi birde akıtmiyo ama antikolik filan değil bazen doymuyo boş havayı çekmeye calisiyo yavaş yavas ağzından almaya çalışıyorum . Dedim acaba Philips avent filan kullanan var mı alayım .Suavinex 3800169 Geniş Ağız Biberon Ortodontik Silikon Uç (No1-Orta Akiş), Pembe, 150 Ml Suavinex 3800169 Geniş Ağız Biberon Ortodontik Silikon Uç (No1-Orta Akiş), Pembe, 150 Ml : Amazon.com.tr: Bebek
Bundan da var bende antikolik yazıyo. Ama ben normal wee cama devam ediyorum. Bir sorunumuz yok henüz. Allaha şükür.
Mama dozunu arttirrın mı bitireniliyo mu?
Vardır illa kullanan yazarlar canım.Bende Chicco yu beğendi birde akıtmiyo ama antikolik filan değil bazen doymuyo boş havayı çekmeye calisiyo yavaş yavas ağzından almaya çalışıyorum . Dedim acaba Philips avent filan kullanan var mı alayım .
Mamayı dün cogalttim 60 yaptım.ama hep kustu 3 kere öyle verdim sonrasında hep çıkardı . Demek fazla geliyor yine 30-40 mlm de gidip gelecem
Beyaza yakın bardakta çok durunca üstündeki yağ sadece sarı gözüküyor inş bi sıkıntı yokturKiz yok benimki bile hala sari.
Sağdiginda ne renk oluyor.
Sen icin rahat etsin götür
Ikinci bebe de kiz olmazsa o zaman degistiririmBi de pp değiştir erkek çocuklu yap
Bazen meme ucu agzindayken araniyo sonra kafasini cekiyoBenimkide aynisini yapiyor o esnada da sut akiyor bide bende geriliyorum istemsiz.. ama şole yapiyorum geri cekildiginde kafasini cevirio aksi yöne bende sakince bekliyorum döndürmesini pış pış die die sakinlestirmeye calisiyorum 3,4 deneme de alio sutun geldigini anliyor emiyor.
Anakucağında sallıyomBebisini ayaginda sallayan varmi ben gibi
Onu da denedim de durmadi benim anakucagi hem oto koltugu biraz derin icine ne koyacagimi bilemedim yuksek oluyor bisi koyunca da:sAnakucağında sallıyom
Derin olsun kuyu gibi daha rahat ederOnu da denedim de durmadi benim anakucagi hem oto koltugu biraz derin icine ne koyacagimi bilemedim yuksek oluyor bisi koyunca da:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?