Insanlar cok degisik gercektenBenim kocamin akrabalari özellikle sürekli ariyorlar.
Hatta acamadigim bi kac kisi küsmüş
Kiiiiz ben tuvalete gitmeyi lüks sayiyorumInsanlar cok degisik gercekten
Aynen bi yandan da oglan benimle oyun oyna modunda napacam hic bilmiyorumKiiiiz ben tuvalete gitmeyi lüks sayiyorum
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun birbirinize inşallahSelam kızlar şuan hastaneden yazıyorum, gece sancı ve kanlı akıntıyla uyandım hemen geldik ilk 4 cm zor oldu sonra epidural aldım şuan 7 8 cm i gördük suyu şimdi patlattılar, dogumhaneye girmeyi bekliyorum 2. Epidurali yaptırdım ama çok şiddetli olmasada yine sancıları karşılıyorum dualarinizi eksik etmeyin bir avazda kurtulayım inşallah
Bnm arkadaşlarım iyiden toparlanmamı bekliyorlar saolsunlar halden anlarlar korona dan sebeb de biraz büyümesini bekliyoruz dedilerMisafir kabul ediyor musunuz kizlar
Beni surekli ariyorlar ben kabul etmiyorum hala
Valla aynen geçen altıma yapacaktım nerdeyse kucağımda memede gittimKiiiiz ben tuvalete gitmeyi lüks sayiyorum
Canim olmasi gereken o zaten .Bnm arkadaşlarım iyiden toparlanmamı bekliyorlar saolsunlar halden anlarlar korona dan sebeb de biraz büyümesini bekliyoruz dediler
Benim oglum neyseki babasina sardi evde surekli top oynuyorlar avizeler yere düsüyor falanAynen bi yandan da oglan benimle oyun oyna modunda napacam hic bilmiyorum
Ben veriyorum.Mama veren annisler Mama icirdikten sonra şu veriyor musunuz
Dogmasi gereken gunden erken dogdugu icin gazi da gec baslar falan diye korkutuyorlar da beniVar görümcem. 36. Haftada doğmuştu.
Galactago neo damla bana cok iyi geldiMerhaba sevgili anneler bebegim doğdugundan beri çok az sütüm geliyor bana yardimci olabilir misiniz sisde en iyi sut neler yaptı denemedigim kalmadi ama daha 1 aylik bebegime mama vermek zorunda kaliyorum
Etmiyoruz valla, 40 i cikana kadar da etmeyecegiz. 40 tan sonra sadece esimin teyzeleri benim teyzelerim yengelerim cok yakinlar anca.Misafir kabul ediyor musunuz kizlar
Beni surekli ariyorlar ben kabul etmiyorum hala
Aa eveeet bir aylıkken baslamıştı.Dogmasi gereken gunden erken dogdugu icin gazi da gec baslar falan diye korkutuyorlar da beni
Cok sukur masallah henuz gaz problemi yasamadik ama durduk yere icime korku saliyorlar ya dogrulugu var mi acaba diye merak ettim
Galactago neo damla bana cok iyi geldi
ev yapimi kayisi suyuna 1 ml damlatiyorum oyle iciyorum gunde 3 kez. Ebebeklerde bile satiliyor, ilac degil organik bisey
Etmiyoruz valla, 40 i cikana kadar da etmeyecegiz. 40 tan sonra sadece esimin teyzeleri benim teyzelerim yengelerim cok yakinlar anca.
Baharda dua okuturuz herkesi oraya cagiririz dedik acik havada
Suan sütün sarı oldugu icindir benceSlm Kizlar..
Bebeklerde sari kusma normalmi sizce? Kizim sabah biraz sari kustu acikcasi endiselendim acaba dr gotureyimmi?
Hayır zaten mamayi su ile yapiyoruz..Mama veren annisler Mama icirdikten sonra şu veriyor musunuz
Neden? Ilk 6 ay vermeyin diyolar sen niye veriyon?Ben veriyorum.
Bi cay kasigi kadar
Pamukcuk olmasin diye veriyorum gunde 1 kere falan. Mamayi 2 kere verdiysem 2 kere veriyorum.Neden? Ilk 6 ay vermeyin diyolar sen niye veriyon?
Pef hic hos bi haber olmadi buAa eveeet bir aylıkken baslamıştı.
TöbeeePamukcuk olmasin diye veriyorum gunde 1 kere falan. Mamayi 2 kere verdiysem 2 kere veriyorum.
Agzi temizleniyor gibi hissediyorum.
Oglumdada veriyordum hep.
Olmayacak olmayacak diye sen evrene mesajlar yollamaya basla helePef hic hos bi haber olmadi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?