2021 Aralık Anneleri

Cok iyi yontem cnm benimki de cabuk yoruluyor sık vermeye calisiyorm ama bitiremedigi gogsu tekrar veriyorun alirsa sagma yapmadm

Kizlar benim bebegim ilk memeyi tutuyo sonra tam sut geliyo kendini geri cekiyo aglayarak simdi buzluktan cikarip verdim emdi bitirdi
Allah Allah benimki de ilk turuyor sonra birakirsa tekrar tutamiyor ben ugrasiyorum zorla tutturmaya aglama oluyor o ara neden acaba ya(

Gaz kendi çıktı canım henüz büyük tuvalete gitmedim ama bu yüzden de çok mutluyum çünkü dikişlerim baya ağrıyor

3800x 30 = 114 cc bir ogunde max yiyebilecegi mide kapasitesi
3 te 1 ini alirsak da 76 cc yapar. Yani bi ogunde 76 cc icse hem doyar hem yeterli olur hem de midesi ve bagirsaklari yorulmaz
3te 1i 38 yapmıyor mu yoksa 3 günlük uykusuzluktan ben mi herşeyi unuttum
Aynen Allah'ım korudu canım ya rabbim size bağışlasın inşallah
amin hepimizinkini inşallah

Allah Allah benimki de ilk turuyor sonra birakirsa tekrar tutamiyor ben ugrasiyorum zorla tutturmaya aglama oluyor o ara neden acaba ya(
Benimkinin gazi varmis canim 2 saat araliksiz agladi onceki sagdigim sutu cikardim biberonla verdim ona da aynisini yapti mahvoldu bugun ve aglarken nefessiz kaliyomus gibi oldu bi kerede

Mama ver canim kaşıkla yada enjektorle ağzına sık mutlaka sarılık için aç kalmaması gerek,ağrı kesici vermiştir doktorun onu iç bide kendini sıcak tut güle güle büyüt bebeğini

Benimkinin gazi varmis canim 2 saat araliksiz agladi onceki sagdigim sutu cikardim biberonla verdim ona da aynisini yapti mahvoldu bugun ve aglarken nefessiz kaliyomus gibi oldu bi kerede
Yavrum ya gaz damlasi kullaniyormsn cnm sen rezene kimyon iciyrmsn rabbim sifa versin bizimkide memeyi tut birak agla sabaha kdr cok az uyudu

Merhaba sevgili anneler bebegim doğdugundan beri çok az sütüm geliyor bana yardimci olabilir misiniz sisde en iyi sut neler yaptı denemedigim kalmadi ama daha 1 aylik bebegime mama vermek zorunda kaliyorum

Selam kızlar şuan hastaneden yazıyorum, gece sancı ve kanlı akıntıyla uyandım hemen geldik ilk 4 cm zor oldu sonra epidural aldım şuan 7 8 cm i gördük suyu şimdi patlattılar, dogumhaneye girmeyi bekliyorum 2. Epidurali yaptırdım ama çok şiddetli olmasada yine sancıları karşılıyorum dualarinizi eksik etmeyin bir avazda kurtulayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…