- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Cok iyi yontem cnm benimki de cabuk yoruluyor sık vermeye calisiyorm ama bitiremedigi gogsu tekrar veriyorun alirsa sagma yapmadmBana hastanedeki emzirme danismani bebegin cabuk yoruluyorsa ilk 5 dk sutunu sag, önden gelen süt su gibi olur sonrasinda gelen sutu bebek emsin asil yagli kismi o demisti.
Gercekten sagarken dikkat ediyorm ilk 5-10 dk su gibi akiyor sonra kivami yogunlasiyor.
Eger kilo aliminu fark etmediysen sen de boyle dene bebis yorulmadan yagli kismi emsin sifa olsunnnn
Ben yazdim benn
30x bebisin kilosu yapiosun, cikan rakamin 3 te 1 ini icmesi yeterli oluyormus. Cikan rakamin hepsini verirsen bebito mide fesadi gecirir aman diyim
Allah Allah benimki de ilk turuyor sonra birakirsa tekrar tutamiyor ben ugrasiyorum zorla tutturmaya aglama oluyor o ara neden acaba yaKizlar benim bebegim ilk memeyi tutuyo sonra tam sut geliyo kendini geri cekiyo aglayarak simdi buzluktan cikarip verdim emdi bitirdi
Aynen Allah'ım korudu canım ya rabbim size bağışlasın inşallahEvet evet kesinlikle ihmal edilmemeli hiçbir belirti, 1 saat gecikseydim kötü şeyler olabilirdi
3800x 30 = 114 cc bir ogunde max yiyebilecegi mide kapasitesiAy hesaplasana benimkini de iks miks anlamam ben. Su an 3800 filandır bebe bence.
Gaz kendi çıktı canım henüz büyük tuvalete gitmedim ama bu yüzden de çok mutluyum çünkü dikişlerim baya ağrıyorBasit olcak ama Bol bol yurumen lazim..ve dikislerin aciyor biliyorum ama karnini cok kasma buda bagirsak hareketlerini azaltabilir..
Ben gaz cikarmama ragmen bana lavman yapilmisti gazın âlâsı cikmisti
Belki sanada yaparlarsa rahatlarsin
3te 1i 38 yapmıyor mu yoksa 3 günlük uykusuzluktan ben mi herşeyi unuttum3800x 30 = 114 cc bir ogunde max yiyebilecegi mide kapasitesi
3 te 1 ini alirsak da 76 cc yapar. Yani bi ogunde 76 cc icse hem doyar hem yeterli olur hem de midesi ve bagirsaklari yorulmaz
amin hepimizinkini inşallahAynen Allah'ım korudu canım ya rabbim size bağışlasın inşallah
Ay evet ama doktorun benim bebe icin hesapladigi boyleydi, 3 te birini toplamdan cikardi yani3te 1i 38 yapmıyor mu yoksa 3 günlük uykusuzluktan ben mi herşeyi unuttum
amin hepimizinkini inşallah
Benimkinin gazi varmis canim 2 saat araliksiz agladi onceki sagdigim sutu cikardim biberonla verdim ona da aynisini yapti mahvoldu bugun ve aglarken nefessiz kaliyomus gibi oldu bi keredeAllah Allah benimki de ilk turuyor sonra birakirsa tekrar tutamiyor ben ugrasiyorum zorla tutturmaya aglama oluyor o ara neden acaba ya(
Mama ver canim kaşıkla yada enjektorle ağzına sık mutlaka sarılık için aç kalmaması gerek,ağrı kesici vermiştir doktorun onu iç bide kendini sıcak tut güle güle büyüt bebeğiniBen bi keçi dogurmusum resmenYaa çocuk inadından emmiyor resmen memeyle kavga halinde sürekli bugün taburcu olduk evde daha kötü olmaya başladı hersey, hastanede yine hemşireler gelip sürekli uyandırıp tutturuyolardi bi şekilde,eve geldik asla ve asla uyanmıyor sariligi yükselmeye başladı sanırım, doymadığı belli çünkü bugün hiç çiş yapmadı, benim memeler de yumuşak sanirim daha inmedi süt, hosgeldin lohusalik anestezi ağrılarım da tavan yaptı hastanedeyken onda da bisey yoktu isyanlardayim
Yavrum ya gaz damlasi kullaniyormsn cnm sen rezene kimyon iciyrmsn rabbim sifa versin bizimkide memeyi tut birak agla sabaha kdr cok az uyuduBenimkinin gazi varmis canim 2 saat araliksiz agladi onceki sagdigim sutu cikardim biberonla verdim ona da aynisini yapti mahvoldu bugun ve aglarken nefessiz kaliyomus gibi oldu bi kerede
Var görümcem. 36. Haftada doğmuştu.Bebegi erken dogup da gaz skintisi ceken var mi?
Tuvalete gitmende zorluk cekcegin icin ilk sefer icin lavman yapabilirler yapsinlarda rahatlarsin bakGaz kendi çıktı canım henüz büyük tuvalete gitmedim ama bu yüzden de çok mutluyum çünkü dikişlerim baya ağrıyor
Yok kullanmiyorum ama babama aldiracam rezene cayini bide memeyi birakip agladiginda kolunu bacagini hizli hizli hareket ettiriyor degilmiYavrum ya gaz damlasi kullaniyormsn cnm sen rezene kimyon iciyrmsn rabbim sifa versin bizimkide memeyi tut birak agla sabaha kdr cok az uyudu
Misafir kabul edecek halimiz yokki saat 9 tan beri kizla ugrasiyoruz besige koydugumuz an uyaniyo kucagimizda uyuyoMisafir kabul ediyor musunuz kizlar
Beni surekli ariyorlar ben kabul etmiyorum hala
Benim kocamin akrabalari özellikle sürekli ariyorlar.Misafir kabul edecek halimiz yokki saat 9 tan beri kizla ugrasiyoruz besige koydugumuz an uyaniyo kucagimizda uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?