Oylemi ben etmez sandim bir denemek lazmDerin olsun kuyu gibi daha rahat eder
Beşikte ve reflü yatağını sallıyorumBebisini ayaginda sallayan varmi ben gibi
Allah'ım yardımcın olsun inş hayırlısı ile doğmuştur bebeğinSelam kızlar şuan hastaneden yazıyorum, gece sancı ve kanlı akıntıyla uyandım hemen geldik ilk 4 cm zor oldu sonra epidural aldım şuan 7 8 cm i gördük suyu şimdi patlattılar, dogumhaneye girmeyi bekliyorum 2. Epidurali yaptırdım ama çok şiddetli olmasada yine sancıları karşılıyorum dualarinizi eksik etmeyin bir avazda kurtulayım inşallah
Benim sallanan besik yok boyle alissin bakalim ayakta iyi oluyor buyuncedeBeşikte ve reflü yatağını sallıyorumpuset. Nerde yatarsa orası sallanıyor
Biraz büyüsün bnde ayağa alırımBenim sallanan besik yok boyle alissin bakalim ayakta iyi oluyor buyuncede
En son ne dedi ne zaman alırız dedi?Yaw hepiniz doğurdunuz ben kaldım yaaaa
2 güne kontrol demişti şimdi gittim geldim yok açılmada yok sancıda kızlarrrr
Biz de bir bütünüz hala bebişleYaw hepiniz doğurdunuz ben kaldım yaaaa
2 güne kontrol demişti şimdi gittim geldim yok açılmada yok sancıda kızlarrrr
Ayyy benim de 20 gunluk ama evde tek basimaydim bugun iki bebemle wc ye zor gttimBugün bebişin yarı kırkını erken çıkardıkbi kahve içmeye gidelim dedik evden çıkmak 2 saat aldı yarım saat oturup hop eve o da bebek arabasını sallamayla geçti
Bn hergün tek başınaAyyy benim de 20 gunluk ama evde tek basimaydim bugun iki bebemle wc ye zor gttim
Biz dr dan doktora anca bu sogukta pek cikamamBn hergün tek başınavalla WC ye gitmek lüks ötesi
Arada çık valla çok iyi geldi
Oyy oyy ablaya kıskanıyor mu çokBiz dr dan doktora anca bu sogukta pek cikamambenim ablasi da bebek gibi zaten yok beni salla yok bez tak ikisine zor yetismem
Kiskaniyor ya ilgileniyiruz da ama hircin birsey oldu soz dinlemiyorr hic:sOyy oyy ablaya kıskanıyor mu çok
Allahtan bnmki okulda oluyorda fazla durmuyor evde
Yanındayken de fazla sevmiyorumanne sevsene diye o söylüyor
Seninki akillidir daha bilincli ama buyukler de kiskanabiliyir tabi dikkatOyy oyy ablaya kıskanıyor mu çok
Allahtan bnmki okulda oluyorda fazla durmuyor evde
Yanındayken de fazla sevmiyorumanne sevsene diye o söylüyor
Evet bizdede ayni sorun oluyor almasina ragmen geri cikariyor sonra yirtiniyor baya.Bazen meme ucu agzindayken araniyo sonra kafasini cekiyo
Doğumdan beri kuru üzüm elma ayva karışık komposto yiyorum içine günde 3 sefer 15 damla galactago süt arttırıcı damlatıyorum aşırı arttırdı sütümü çok memnunumMerhaba sevgili anneler bebegim doğdugundan beri çok az sütüm geliyor bana yardimci olabilir misiniz sisde en iyi sut neler yaptı denemedigim kalmadi ama daha 1 aylik bebegime mama vermek zorunda kaliyorum
E acşle sorsam daha kolay
İlla niye zor olanı seçiyorum
Randevu bulacaksın, gideceksin, sıra bekleyeceksin bilmem ne
acilde 2 dk sürecek
Bi idrar verip çıkacağım
Herkesin yöntemi farklı farklı demek ki
Bnmki asla sevmedi ben nerelere gidimAnakucağında sallıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?