- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
He akıllı daSeninki akillidir daha bilincli ama buyukler de kiskanabiliyir tabi dikkat
Bna lactamil iyi geldiMerhaba sevgili anneler bebegim doğdugundan beri çok az sütüm geliyor bana yardimci olabilir misiniz sisde en iyi sut neler yaptı denemedigim kalmadi ama daha 1 aylik bebegime mama vermek zorunda kaliyorum
Benim gogsum cok yumusak olmaya basladi sutum azaldi sanirimDoğumdan beri kuru üzüm elma ayva karışık komposto yiyorum içine günde 3 sefer 15 damla galactago süt arttırıcı damlatıyorum aşırı arttırdı sütümü çok memnunum
Bekletmem alırım dedi cumadan için bu seferde normal doğum suyu da iyi bekleyeceğiz dedi bugünden için acile gittim yok tertemiz salı yine gidecem sezaryen olmadığı için bekliyozEn son ne dedi ne zaman alırız dedi?
Aynen hayırlısı olsun bakalım ne zaman canları isteyecek gelmek içinBiz de bir bütünüz hala bebişlebakalım ne zaman doğacaklar hayırlısıyla
Allah Allah son bi tarih vermesi lazım yav. Riske ne gerek kakasıni mı yapsın illa.Bekletmem alırım dedi cumadan için bu seferde normal doğum suyu da iyi bekleyeceğiz dedi bugünden için acile gittim yok tertemiz salı yine gidecem sezaryen olmadığı için bekliyoz
Aynen tarih vermiyor bekleyecez bende kakadan kordon dolanması vs korkuyorum Allah korusun. Tamam baş aşağıda ama kanalada girmemiş anlamadım ben bu işi yaa inşallah korktuğumuz gibi olmaz inşallahAllah Allah son bi tarih vermesi lazım yav. Riske ne gerek kakasıni mı yapsın illa.
Bnde aynı şekilde kanala inmediği halde suni sancı ile normal dogum yaptım. Yanlış anlamayın lütfen ama kanala inmezse hiç normal denemeyin. Bn çok pişman oldumAynen tarih vermiyor bekleyecez bende kakadan kordon dolanması vs korkuyorum Allah korusun. Tamam baş aşağıda ama kanalada girmemiş anlamadım ben bu işi yaa inşallah korktuğumuz gibi olmaz inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah hemencik toparlar ve annesinin sıcacık kollarına kavuşur meleğinMerhaba kızlar doğurdum ama çok üzgünüm ,7 10 gün arasında kuvezde kalıcak doğduğunda morarmisti paşam çok yorgun düşmüş doktorum öyle dedi , nefes alamadı hemen kuveze alindi, sanırım enfeksiyonu da var antibiyotik tedavisi uygulaniyormus, solunumuda cihazdan alıyor şuan, hemen sağma makinesi kiraladik gönderdim sütünü, bide doktorum 2 aydır gelişimine geri geri diyordu 2850 beklerken, 3250 gram 52 cm doğdu,inşallah sütüm yarar bebeğimi biran önce kucagima alirim, dua edin bizede
Yok sezaryen dese bile yok demem ne derlerse ama bişey demiyorlar sıkıntı orda kanala inmemişse boştan yere sancı çektirmezler inşallahBnde aynı şekilde kanala inmediği halde suni sancı ile normal dogum yaptım. Yanlış anlamayın lütfen ama kanala inmezse hiç normal denemeyin. Bn çok pişman oldum
Çok geçmiş olsun Allah'ım şifalar versin sanada bebişine de inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimMerhaba kızlar doğurdum ama çok üzgünüm ,7 10 gün arasında kuvezde kalıcak doğduğunda morarmisti paşam çok yorgun düşmüş doktorum öyle dedi , nefes alamadı hemen kuveze alindi, sanırım enfeksiyonu da var antibiyotik tedavisi uygulaniyormus, solunumuda cihazdan alıyor şuan, hemen sağma makinesi kiraladik gönderdim sütünü, bide doktorum 2 aydır gelişimine geri geri diyordu 2850 beklerken, 3250 gram 52 cm doğdu,inşallah sütüm yarar bebeğimi biran önce kucagima alirim, dua edin bizede
O zmn bn kontrolün 10. Günü götüreyim belki yapar kalça ultrasonunu
Bizim cuma gunu bakildi. Bacaklarini iki yana acmaya calisti tam acilma olmayinca aslinda 2. Ayda yapiyoruz ama ihtimal var erken yapalim deyip 1. Aya verdiler.40. Gun dedıler bıze
Geçmiş olsun lnsallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğineMerhaba kızlar doğurdum ama çok üzgünüm ,7 10 gün arasında kuvezde kalıcak doğduğunda morarmisti paşam çok yorgun düşmüş doktorum öyle dedi , nefes alamadı hemen kuveze alindi, sanırım enfeksiyonu da var antibiyotik tedavisi uygulaniyormus, solunumuda cihazdan alıyor şuan, hemen sağma makinesi kiraladik gönderdim sütünü, bide doktorum 2 aydır gelişimine geri geri diyordu 2850 beklerken, 3250 gram 52 cm doğdu,inşallah sütüm yarar bebeğimi biran önce kucagima alirim, dua edin bizede
Evet canım bazen bende de oluyor bu söylediklerimi yiyemiyorsam şekerli birşeyler kesin yiyorum çikolata felan gibi bide eşim Ananaslı maltana alıyor hem tadı çok güzel hemde malt süt yapıyormuş onu da demeyebilirsinBenim gogsum cok yumusak olmaya basladi sutum azaldi sanirim
Merak etme bende burdayım halaYaw hepiniz doğurdunuz ben kaldım yaaaa
2 güne kontrol demişti şimdi gittim geldim yok açılmada yok sancıda kızlarrrr
Kıyamam ben ona dualarım sizinle sağ Salim en kısa zamanda kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar doğurdum ama çok üzgünüm ,7 10 gün arasında kuvezde kalıcak doğduğunda morarmisti paşam çok yorgun düşmüş doktorum öyle dedi , nefes alamadı hemen kuveze alindi, sanırım enfeksiyonu da var antibiyotik tedavisi uygulaniyormus, solunumuda cihazdan alıyor şuan, hemen sağma makinesi kiraladik gönderdim sütünü, bide doktorum 2 aydır gelişimine geri geri diyordu 2850 beklerken, 3250 gram 52 cm doğdu,inşallah sütüm yarar bebeğimi biran önce kucagima alirim, dua edin bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?