2021 Aralık Anneleri

Seninki akillidir daha bilincli ama buyukler de kiskanabiliyir tabi dikkat
He akıllı da
Dinlenmeye yatağa yattım yanımda burnu akıyor foşur foşur hasta bronşit oldu bulaşmasın diyorum tmm diyip sarılmadım sana diyip sarılıyor

Merhaba sevgili anneler bebegim doğdugundan beri çok az sütüm geliyor bana yardimci olabilir misiniz sisde en iyi sut neler yaptı denemedigim kalmadi ama daha 1 aylik bebegime mama vermek zorunda kaliyorum
Bna lactamil iyi geldi

En son ne dedi ne zaman alırız dedi?
Bekletmem alırım dedi cumadan için bu seferde normal doğum suyu da iyi bekleyeceğiz dedi bugünden için acile gittim yok tertemiz salı yine gidecem sezaryen olmadığı için bekliyoz

Arkadaşlar bebislerin kilo durumu nasıl sanırım benimki az kilo aldı bu ay Çarşamba günü kontrole götürecegiz az kilo almışsa mama başlatırlar mi sutumun miktarı iyi gibi gorunuyo hiç sagmadim ama bebeğin emmesinden anlaşılıyor birde göğüslerimin şişkinliğinden anlıyorum iyi olduğunu mama vermek istemiyorum sartmi kilo alımı az olduğunda mama vermek acaba

Bekletmem alırım dedi cumadan için bu seferde normal doğum suyu da iyi bekleyeceğiz dedi bugünden için acile gittim yok tertemiz salı yine gidecem sezaryen olmadığı için bekliyoz
Allah Allah son bi tarih vermesi lazım yav. Riske ne gerek kakasıni mı yapsın illa.

Allah Allah son bi tarih vermesi lazım yav. Riske ne gerek kakasıni mı yapsın illa.
Aynen tarih vermiyor bekleyecez bende kakadan kordon dolanması vs korkuyorum Allah korusun. Tamam baş aşağıda ama kanalada girmemiş anlamadım ben bu işi yaa inşallah korktuğumuz gibi olmaz inşallah

Aynen tarih vermiyor bekleyecez bende kakadan kordon dolanması vs korkuyorum Allah korusun. Tamam baş aşağıda ama kanalada girmemiş anlamadım ben bu işi yaa inşallah korktuğumuz gibi olmaz inşallah
Bnde aynı şekilde kanala inmediği halde suni sancı ile normal dogum yaptım. Yanlış anlamayın lütfen ama kanala inmezse hiç normal denemeyin. Bn çok pişman oldum

Merhaba kızlar doğurdum ama çok üzgünüm ,7 10 gün arasında kuvezde kalıcak doğduğunda morarmisti paşam çok yorgun düşmüş doktorum öyle dedi , nefes alamadı hemen kuveze alindi, sanırım enfeksiyonu da var antibiyotik tedavisi uygulaniyormus, solunumuda cihazdan alıyor şuan, hemen sağma makinesi kiraladik gönderdim sütünü, bide doktorum 2 aydır gelişimine geri geri diyordu 2850 beklerken, 3250 gram 52 cm doğdu,inşallah sütüm yarar bebeğimi biran önce kucagima alirim, dua edin bizede

Çok geçmiş olsun inşallah hemencik toparlar ve annesinin sıcacık kollarına kavuşur meleğin

Bnde aynı şekilde kanala inmediği halde suni sancı ile normal dogum yaptım. Yanlış anlamayın lütfen ama kanala inmezse hiç normal denemeyin. Bn çok pişman oldum
Yok sezaryen dese bile yok demem ne derlerse ama bişey demiyorlar sıkıntı orda kanala inmemişse boştan yere sancı çektirmezler inşallah

Çok geçmiş olsun Allah'ım şifalar versin sanada bebişine de inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

O zmn bn kontrolün 10. Günü götüreyim belki yapar kalça ultrasonunu

40. Gun dedıler bıze
Bizim cuma gunu bakildi. Bacaklarini iki yana acmaya calisti tam acilma olmayinca aslinda 2. Ayda yapiyoruz ama ihtimal var erken yapalim deyip 1. Aya verdiler.
Ultrasonu ceken doktor sinirda cikti problem yok dedi doktorumuzda problem gormedi. Sinir denilince icime sinmedi baska bir ortopedi doktoruna sorduk yari kalca cikigi cift bez kullanmaniz yeterli dedi pyle yapiyoruz suan

Geçmiş olsun lnsallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

Benim gogsum cok yumusak olmaya basladi sutum azaldi sanirim
Evet canım bazen bende de oluyor bu söylediklerimi yiyemiyorsam şekerli birşeyler kesin yiyorum çikolata felan gibi bide eşim Ananaslı maltana alıyor hem tadı çok güzel hemde malt süt yapıyormuş onu da demeyebilirsin

Kızlar bebeğinize hangi d vitamini damla veriyosunuz ,bu akşam benim kızıma verdiğimizde tıkandı gibi aklımız çıktı annemin benim. Aile hekimliği nin verdiği d vitamini damla idi iğrenç bir tadı var ve başka almak istiyorum

Kıyamam ben ona dualarım sizinle sağ Salim en kısa zamanda kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…