Dr um bana sağlık ocağının yazdığını kullanma onda paraben var dedi . Pedia-d diye bi damla yazdıKızlar bebeğinize hangi d vitamini damla veriyosunuz ,bu akşam benim kızıma verdiğimizde tıkandı gibi aklımız çıktı annemin benim. Aile hekimliği nin verdiği d vitamini damla idi iğrenç bir tadı var ve başka almak istiyorum
Hala gitmedim büyük tuvalete doktora yazsam mıTuvalete gitmende zorluk cekcegin icin ilk sefer icin lavman yapabilirler yapsinlarda rahatlarsin bak
Pandemiden korktuğumu öyle sindirmişim ki insanlara kimseden gık çıkmadı henüzMisafir kabul ediyor musunuz kizlar
Beni surekli ariyorlar ben kabul etmiyorum hala
Çok geçmiş olsun canım. İnsallah tez zamanda toparlar yavrun. Sen de bolca dinlenip kendini yavruya hazırla. Rabbim şifa versin sağlıkla büyüsünMerhaba kızlar doğurdum ama çok üzgünüm ,7 10 gün arasında kuvezde kalıcak doğduğunda morarmisti paşam çok yorgun düşmüş doktorum öyle dedi , nefes alamadı hemen kuveze alindi, sanırım enfeksiyonu da var antibiyotik tedavisi uygulaniyormus, solunumuda cihazdan alıyor şuan, hemen sağma makinesi kiraladik gönderdim sütünü, bide doktorum 2 aydır gelişimine geri geri diyordu 2850 beklerken, 3250 gram 52 cm doğdu,inşallah sütüm yarar bebeğimi biran önce kucagima alirim, dua edin bizede
Ben doğum yapmadım ama bugün sipariş verdim. Kızıma da aynısını kullanmıştım temiz içerikli diye, ocean aldım ben. Sağlık ocagininkinde paraben var diye biliyorum ben de.Kızlar bebeğinize hangi d vitamini damla veriyosunuz ,bu akşam benim kızıma verdiğimizde tıkandı gibi aklımız çıktı annemin benim. Aile hekimliği nin verdiği d vitamini damla idi iğrenç bir tadı var ve başka almak istiyorum
Ben 4. Günü çıkabilmiştim yanlış hatırlamıyosamKızlar cuma günü doğum yaptım, sezeryana midem ve bağırsaklarım tamamen boş girdim. Pazartesi olduk halen tuvalete çıkmadım sizce kabızlık mı yaşıyorum yoksa düzene mi giriyor bağırsaklar bilemedim? Sıvı ağırlıklı beslendim ama tabi ara ara ekmek gofret çikolata felan da yedim
Ben de oyleyim kilo verme konusunu bilmiyorum ama insallah veririmGünaydınlar kızlar
Emzirdikten sonra deli gibi acıkanlar var mııÇocuğu bırakmamla koşarak mutfağa gitmem bir oluyor emzirilirken iyi kilo veriliyor dedikleri doğruymuş galiba
Canim insallah saglikla bir an once kavusursunuz cok gecmis olsunnMerhaba kızlar doğurdum ama çok üzgünüm ,7 10 gün arasında kuvezde kalıcak doğduğunda morarmisti paşam çok yorgun düşmüş doktorum öyle dedi , nefes alamadı hemen kuveze alindi, sanırım enfeksiyonu da var antibiyotik tedavisi uygulaniyormus, solunumuda cihazdan alıyor şuan, hemen sağma makinesi kiraladik gönderdim sütünü, bide doktorum 2 aydır gelişimine geri geri diyordu 2850 beklerken, 3250 gram 52 cm doğdu,inşallah sütüm yarar bebeğimi biran önce kucagima alirim, dua edin bizede
Coledan kullanıyorduk dr onun dozu çok dedi pedia-d kullanıyoruzKızlar bebeğinize hangi d vitamini damla veriyosunuz ,bu akşam benim kızıma verdiğimizde tıkandı gibi aklımız çıktı annemin benim. Aile hekimliği nin verdiği d vitamini damla idi iğrenç bir tadı var ve başka almak istiyorum
Ya benm midem bulanıyor ekmek fln yiyemiyorum bi ben mi böyleyim bilmyrumGünaydınlar kızlar
Emzirdikten sonra deli gibi acıkanlar var mııÇocuğu bırakmamla koşarak mutfağa gitmem bir oluyor emzirilirken iyi kilo veriliyor dedikleri doğruymuş galiba
Neyi sevmediBnmki asla sevmedi ben nerelere gidim
Benim ruhumu çekiyor sütle beraberGünaydınlar kızlar
Bebeğiniz kaç günlük acaba bize vermediler öyle bişey ilerde mi veriliyor kiKızlar bebeğinize hangi d vitamini damla veriyosunuz ,bu akşam benim kızıma verdiğimizde tıkandı gibi aklımız çıktı annemin benim. Aile hekimliği nin verdiği d vitamini damla idi iğrenç bir tadı var ve başka almak istiyorum
Doktor bana saglik ocaginin verdigini kullanma dedi.Kızlar bebeğinize hangi d vitamini damla veriyosunuz ,bu akşam benim kızıma verdiğimizde tıkandı gibi aklımız çıktı annemin benim. Aile hekimliği nin verdiği d vitamini damla idi iğrenç bir tadı var ve başka almak istiyorum
10.gun baslaniyor aslindaBebeğiniz kaç günlük acaba bize vermediler öyle bişey ilerde mi veriliyor ki
Benmki de aynı bi uyanıyor gbi yapıyor ama sonra yine uyumaya devam ediyor .Kızlar sizin bebeler de yatarken mırıl mırıl bişeyler mırıldanıyor mu esneme gerilme sesleri gibi benim oğlan 2 gündür yapıyor aha uyanır şimdi diye kalkıyorum mırıl mırıl yatıyor ben almazsam en son bi 40 dk geçince ağlıyor anlamadım neden böyle yaptığını eşimde hasta mı acaba diyor gazı da yok eminiz çıkarıyor yani ıkınıp sıkılırken kakayı da yapıyor çözemedim bir türlü o böyle yaptığı için ben uyuyamıyorum gözümü ona dikmekten bişey mi var diye sesini dinlemekten
Homurdanıyor gibi değil mi bnm ki de yapıyorKızlar sizin bebeler de yatarken mırıl mırıl bişeyler mırıldanıyor mu esneme gerilme sesleri gibi benim oğlan 2 gündür yapıyor aha uyanır şimdi diye kalkıyorum mırıl mırıl yatıyor ben almazsam en son bi 40 dk geçince ağlıyor anlamadım neden böyle yaptığını eşimde hasta mı acaba diyor gazı da yok eminiz çıkarıyor yani ıkınıp sıkılırken kakayı da yapıyor çözemedim bir türlü o böyle yaptığı için ben uyuyamıyorum gözümü ona dikmekten bişey mi var diye sesini dinlemekten
Ben de oyleyim kilo verme konusunu bilmiyorum ama insallah veririm
Ya benm midem bulanıyor ekmek fln yiyemiyorum bi ben mi böyleyim bilmyrum
Kızlar sizin bebeler de yatarken mırıl mırıl bişeyler mırıldanıyor mu esneme gerilme sesleri gibi benim oğlan 2 gündür yapıyor aha uyanır şimdi diye kalkıyorum mırıl mırıl yatıyor ben almazsam en son bi 40 dk geçince ağlıyor anlamadım neden böyle yaptığını eşimde hasta mı acaba diyor gazı da yok eminiz çıkarıyor yani ıkınıp sıkılırken kakayı da yapıyor çözemedim bir türlü o böyle yaptığı için ben uyuyamıyorum gözümü ona dikmekten bişey mi var diye sesini dinlemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?