2021 Aralık Anneleri

Dr um bana sağlık ocağının yazdığını kullanma onda paraben var dedi . Pedia-d diye bi damla yazdı

Kızlar cuma günü doğum yaptım, sezeryana midem ve bağırsaklarım tamamen boş girdim. Pazartesi olduk halen tuvalete çıkmadım sizce kabızlık mı yaşıyorum yoksa düzene mi giriyor bağırsaklar bilemedim? Sıvı ağırlıklı beslendim ama tabi ara ara ekmek gofret çikolata felan da yedim

Çok geçmiş olsun canım. İnsallah tez zamanda toparlar yavrun. Sen de bolca dinlenip kendini yavruya hazırla. Rabbim şifa versin sağlıkla büyüsün
Ben doğum yapmadım ama bugün sipariş verdim. Kızıma da aynısını kullanmıştım temiz içerikli diye, ocean aldım ben. Sağlık ocagininkinde paraben var diye biliyorum ben de.

Ben 4. Günü çıkabilmiştim yanlış hatırlamıyosam

Günaydınlar kızlar

Emzirdikten sonra deli gibi acıkanlar var mıı Çocuğu bırakmamla koşarak mutfağa gitmem bir oluyor emzirilirken iyi kilo veriliyor dedikleri doğruymuş galiba
Ben de oyleyim kilo verme konusunu bilmiyorum ama insallah veririm

Canim insallah saglikla bir an once kavusursunuz cok gecmis olsunn

Coledan kullanıyorduk dr onun dozu çok dedi pedia-d kullanıyoruz

Günaydınlar kızlar

Emzirdikten sonra deli gibi acıkanlar var mıı Çocuğu bırakmamla koşarak mutfağa gitmem bir oluyor emzirilirken iyi kilo veriliyor dedikleri doğruymuş galiba
Ya benm midem bulanıyor ekmek fln yiyemiyorum bi ben mi böyleyim bilmyrum

Bnmki asla sevmedi ben nerelere gidim
Neyi sevmedi
Günaydınlar kızlar

Benim ruhumu çekiyor sütle beraber
Deli gibi bi uyku geliyor
AAnı şey sağarken olmuyor

Kızlar bi sorum da var
Sizce yenidoğan bebek için bağlamalı sling mi yoksq kanguru my almalıyım
Deneyen kullanah var mı içinizde öneride bulunabilecek
Sling ama iki omuzdan geçsin istiyorum
O yüzren halkalılar olmuyor

Bebeğiniz kaç günlük acaba bize vermediler öyle bişey ilerde mi veriliyor ki

Kızlar sizin bebeler de yatarken mırıl mırıl bişeyler mırıldanıyor mu esneme gerilme sesleri gibi benim oğlan 2 gündür yapıyor aha uyanır şimdi diye kalkıyorum mırıl mırıl yatıyor ben almazsam en son bi 40 dk geçince ağlıyor anlamadım neden böyle yaptığını eşimde hasta mı acaba diyor gazı da yok eminiz çıkarıyor yani ıkınıp sıkılırken kakayı da yapıyor çözemedim bir türlü o böyle yaptığı için ben uyuyamıyorum gözümü ona dikmekten bişey mi var diye sesini dinlemekten

Doktor bana saglik ocaginin verdigini kullanma dedi.
Ocean kullaniyorum

Benmki de aynı bi uyanıyor gbi yapıyor ama sonra yine uyumaya devam ediyor .

Homurdanıyor gibi değil mi bnm ki de yapıyor
Bnm ki şapka hiç sevmiyor hele bide gözünü kapattıysa yıkıyor ortalığı

Evet ya mırıldanıyor. Bazen öyle mırıldandıktan sonra yavaş yavaş uyanıyor, bazen de uykusuna devam ediyor. Başlarda direk uyanırdı, mırıldanırken beşiğini sallardım tekrar dalardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…