2021 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak kavuşun
F400 diiye bi şey kullanıyom bunun da tadı kötü
Benimki de sürekli homurdanıyo

Benmki de aynı bi uyanıyor gbi yapıyor ama sonra yine uyumaya devam ediyor .
Evet aynı bi böyle uyanır gibi yapıyor gözleri açıyor sonra gözleri geri devriliyor bence mırıldanarak kendini uyandırıyor diye düşünüyorum

neko esnek wrap sling aldım kzımda gecenin bi yarısı bağlar sallana sallana gezerdim evin içinde uyutabilmek için ama kızımız önüne bakarak gezmeye alıştı bir süre sonra kullanamadım bir arka verdim bebeği olunca şimdi geri geldi sapasağlam kumaşı çook kaliteli
şu;

Homurdanıyor gibi değil mi bnm ki de yapıyor
Bnm ki şapka hiç sevmiyor hele bide gözünü kapattıysa yıkıyor ortalığı
Aynen öyle homurdanıyor sanki koca adam bizde şapka hiç sevmiyoruz o yüzden takmıyorum bende kızarana kadar ağlıyor şapka takınca

Evet ya mırıldanıyor. Bazen öyle mırıldandıktan sonra yavaş yavaş uyanıyor, bazen de uykusuna devam ediyor. Başlarda direk uyanırdı, mırıldanırken beşiğini sallardım tekrar dalardı
Bende beşiği daha yenilerde sallamaya başladım sallarsam bi süre susuyor ama sonra bende uyuya kalıyorım geri devam ediyor mır mır mır

Kullanışlı mı peki slingler?
En baştan sling istiyordum ama
Yenidoğan kanguruları da varmış ya
Sanki takmalı daha pratil gibi geldi bana

Kullanışlı mı peki slingler?
En baştan sling istiyordum ama
Yenidoğan kanguruları da varmış ya
Sanki takmalı daha pratil gibi geldi bana
takmayı öğrendikten sonra çok kullanışlı ve pratik evde yemek yaprken ya da bir iş yaprken. ama yenidoğan aparatlı bir kanguru daha uzun süre kullanılıyor olabilr sadece bebeğin bacakları m şeklinde olacak yani bacak arasından asılı gibi olmaması gerekiyor ona göre kanguru seçersiniz bir görsel ekliyorum

Eklentiler

• 86AB9776-FC32-4A6C-AE3A-DB4CED3B1152.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 51
Günaydınlar kızlar

Emzirdikten sonra deli gibi acıkanlar var mıı Çocuğu bırakmamla koşarak mutfağa gitmem bir oluyor emzirilirken iyi kilo veriliyor dedikleri doğruymuş galiba
Ama benim canım hep tatlılar çekiyor bu işte terslik oluyor

Küçük kızımda kanguru kullanmıştım. Araba sevmiyordu zaten benim kızım, kanguru pratik de oldu bize. Ev içinde kullanmadım, eşim takiyordu dışarıda da. Yenidoğan aparatları oluyor ayak altına koyuyorsun. Ben aparat almamıştım battaniyeyle destekledim. Onu satmıştım, simdi yine almayı düşünüyorum. Momfort kullanmıştık ama daha uyguna aynı özellikte gördüm geçen onlardan alacağım sanırım.

Kızlar bugün 16:30 gibi doğuma giriyorum ben de sonunda Çok gerginim, gece uyuyamadım, sonra da uyanamadım doğru dürüst bişey yiyemedim, başım ağrıyor

Bebeğin sağlığı konusunda da size bahsettiğim sebeplerden endişelerim var. Bolca dua istiyorum sizlerden

Kızlar bebisi ilk doktor kontrolüne ne zaman görürdünüz? Biz hastaneden taburcu olurken çocuk doktoruna götürdük ama sonraki kontrolü ne zaman olacak

İçini ferah tut sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar bebisi ilk doktor kontrolüne ne zaman görürdünüz? Biz hastaneden taburcu olurken çocuk doktoruna götürdük ama sonraki kontrolü ne zaman olacak
Hastaneden çıktıktan 2 gün sonra
15 günlükken bide götürdüm

Hadi hayırlı haberlerle gel.

Canim bana sormadin ama galactago damla cok ise yariyor dene istersrn
Genelde bunu kullanıyor galiba herkes. Bir bakacağım alacağım olmazsa sütüm neredeyse bitti
Analık delilik dedikleri bu olsa gerek bir yerde alışacağız düzene girecek inşallah
Dimi her çocuk farklı bir heyecan farklı bir telaş. Her çocukta birbirinden farklı oluyor
Galactago neo damla, gunde 3 defa ictigim kayisi suyuna 1 ml damlatiyorum. Ciddi anlamda fark ettiriyor, sutun kivami bile yogunlasiyor ictigimde.
Bakıcam bu damlaya, alıcam olmazsa. Her sağımda 200 ml geçik sütüm olurdu şimdi iki göğsümde neredeyse 45 ml kaldı toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…