Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak kavuşunMerhaba kızlar doğurdum ama çok üzgünüm ,7 10 gün arasında kuvezde kalıcak doğduğunda morarmisti paşam çok yorgun düşmüş doktorum öyle dedi , nefes alamadı hemen kuveze alindi, sanırım enfeksiyonu da var antibiyotik tedavisi uygulaniyormus, solunumuda cihazdan alıyor şuan, hemen sağma makinesi kiraladik gönderdim sütünü, bide doktorum 2 aydır gelişimine geri geri diyordu 2850 beklerken, 3250 gram 52 cm doğdu,inşallah sütüm yarar bebeğimi biran önce kucagima alirim, dua edin bizede
F400 diiye bi şey kullanıyom bunun da tadı kötüKızlar bebeğinize hangi d vitamini damla veriyosunuz ,bu akşam benim kızıma verdiğimizde tıkandı gibi aklımız çıktı annemin benim. Aile hekimliği nin verdiği d vitamini damla idi iğrenç bir tadı var ve başka almak istiyorum
Benimki de sürekli homurdanıyoKızlar sizin bebeler de yatarken mırıl mırıl bişeyler mırıldanıyor mu esneme gerilme sesleri gibi benim oğlan 2 gündür yapıyor aha uyanır şimdi diye kalkıyorum mırıl mırıl yatıyor ben almazsam en son bi 40 dk geçince ağlıyor anlamadım neden böyle yaptığını eşimde hasta mı acaba diyor gazı da yok eminiz çıkarıyor yani ıkınıp sıkılırken kakayı da yapıyor çözemedim bir türlü o böyle yaptığı için ben uyuyamıyorum gözümü ona dikmekten bişey mi var diye sesini dinlemekten
Evet aynı bi böyle uyanır gibi yapıyor gözleri açıyor sonra gözleri geri devriliyor bence mırıldanarak kendini uyandırıyor diye düşünüyorumBenmki de aynı bi uyanıyor gbi yapıyor ama sonra yine uyumaya devam ediyor .
neko esnek wrap sling aldım kzımda gecenin bi yarısı bağlar sallana sallana gezerdim evin içinde uyutabilmek içinNeyi sevmedi
Benim ruhumu çekiyor sütle beraber
Deli gibi bi uyku geliyor
AAnı şey sağarken olmuyor
Kızlar bi sorum da var
Sizce yenidoğan bebek için bağlamalı sling mi yoksq kanguru my almalıyım
Deneyen kullanah var mı içinizde öneride bulunabilecek
Sling ama iki omuzdan geçsin istiyorum
O yüzren halkalılar olmuyor
Aynen öyle homurdanıyor sanki koca adamHomurdanıyor gibi değil mi bnm ki de yapıyor
Bnm ki şapka hiç sevmiyor hele bide gözünü kapattıysa yıkıyor ortalığı
Bende beşiği daha yenilerde sallamaya başladım sallarsam bi süre susuyor ama sonra bende uyuya kalıyorım geri devam ediyor mır mır mırEvet ya mırıldanıyor. Bazen öyle mırıldandıktan sonra yavaş yavaş uyanıyor, bazen de uykusuna devam ediyor. Başlarda direk uyanırdı, mırıldanırken beşiğini sallardım tekrar dalardı
Demek ki normalBenimki de sürekli homurdanıyo
Kullanışlı mı peki slingler?neko esnek wrap sling aldım kzımda gecenin bi yarısı bağlar sallana sallana gezerdim evin içinde uyutabilmek içinama kızımız önüne bakarak gezmeye alıştı bir süre sonra kullanamadım bir arka verdim bebeği olunca şimdi geri geldi sapasağlam kumaşı çook kaliteli
şu;
Sırf emzirirken değil de hani emzirip acıkmak gerekiyor ya benm midem bulanıyor genellikleBen bi umutlandım
Aaa ilk defa duydum her seferinde bulanıyor mu
takmayı öğrendikten sonra çok kullanışlı ve pratik evde yemek yaprken ya da bir iş yaprken. ama yenidoğan aparatlı bir kanguru daha uzun süre kullanılıyor olabilr sadece bebeğin bacakları m şeklinde olacak yani bacak arasından asılı gibi olmaması gerekiyor ona göre kanguru seçersiniz bir görsel ekliyorumKullanışlı mı peki slingler?
En baştan sling istiyordum ama
Yenidoğan kanguruları da varmış ya
Sanki takmalı daha pratil gibi geldi bana
Kabız mıydın peki canımBen 4. Günü çıkabilmiştim yanlış hatırlamıyosam
Ama benim canım hep tatlılar çekiyor bu işte terslik oluyorGünaydınlar kızlar
Emzirdikten sonra deli gibi acıkanlar var mııÇocuğu bırakmamla koşarak mutfağa gitmem bir oluyor emzirilirken iyi kilo veriliyor dedikleri doğruymuş galiba
Küçük kızımda kanguru kullanmıştım. Araba sevmiyordu zaten benim kızım, kanguru pratik de oldu bize. Ev içinde kullanmadım, eşim takiyordu dışarıda da. Yenidoğan aparatları oluyor ayak altına koyuyorsun. Ben aparat almamıştım battaniyeyle destekledim. Onu satmıştım, simdi yine almayı düşünüyorum. Momfort kullanmıştık ama daha uyguna aynı özellikte gördüm geçen onlardan alacağım sanırım.Neyi sevmedi
Benim ruhumu çekiyor sütle beraber
Deli gibi bi uyku geliyor
AAnı şey sağarken olmuyor
Kızlar bi sorum da var
Sizce yenidoğan bebek için bağlamalı sling mi yoksq kanguru my almalıyım
Deneyen kullanah var mı içinizde öneride bulunabilecek
Sling ama iki omuzdan geçsin istiyorum
O yüzren halkalılar olmuyor
İçini ferah tut sağlıkla gelsin inşallahKızlar bugün 16:30 gibi doğuma giriyorum ben de sonundaÇok gerginim, gece uyuyamadım, sonra da uyanamadım doğru dürüst bişey yiyemedim, başım ağrıyor
Bebeğin sağlığı konusunda da size bahsettiğim sebeplerden endişelerim var. Bolca dua istiyorum sizlerden
Hastaneden çıktıktan 2 gün sonraKızlar bebisi ilk doktor kontrolüne ne zaman görürdünüz? Biz hastaneden taburcu olurken çocuk doktoruna götürdük ama sonraki kontrolü ne zaman olacak
Bize hastaneden çıkarken bir kağıt verdiler ne zaman neyin yapilmasinile ilgili. 1 aylik kontrol yazıyor ama bende 15 günlükken gotureyim diyorum.Hastaneden çıktıktan 2 gün sonra
15 günlükken bide götürdüm
Hadi hayırlı haberlerle gel.Kızlar bugün 16:30 gibi doğuma giriyorum ben de sonundaÇok gerginim, gece uyuyamadım, sonra da uyanamadım doğru dürüst bişey yiyemedim, başım ağrıyor
Bebeğin sağlığı konusunda da size bahsettiğim sebeplerden endişelerim var. Bolca dua istiyorum sizlerden
Genelde bunu kullanıyor galiba herkes. Bir bakacağım alacağım olmazsa sütüm neredeyse bittiCanim bana sormadin ama galactago damla cok ise yariyor dene istersrn
Analık delilik dedikleri bu olsa gerekBen 2.yi daha düşünemiyorum çünkü gerçekten zorlanıyorum bende senin gibi fenomenleri geçtim arkadaşlarım paylasiyodu benimle süslü süslü bebeklerini artıklarında bende saniyodum demek böyle oluyo ... O süslü süslü atanlarla konuşuyorum diyorlar bizimki kolikti vs ama biz tecrubesiz anneyiz keşke bize bir paylaşan olsaydı herşeyin toz pembe olmadığını,ne annelerimiz ne arkadaşlarımız ne de burada 2.gebeligini yaşayan kimse demedi ki şöyle zor vs diye . Ben şuan örnek 1 saatlik uyku ile duruyorum rengim kaçmış ve basım agiriyo hicbisey umrumda değil onun sağlığından başka birde diyelim bu geceler böyle geciyo saniyorum ki hep böyle gidecek
Dimi her çocuk farklı bir heyecan farklı bir telaş. Her çocukta birbirinden farklı oluyorBen çocuklarıma hiç mama vermemiştim o yüzden bilemiyorum ama, doymayan bebek durmuyor da ondan eminim.
Bir iki hafta sürüyor bu tür ağrısı olanların diye biliyorum. Sağlıkla büyüsün bebiş
3. Olacak Allah nasip ederse, hepsinde yeni baştan başlıyor herşey emin ol
Söyleyince de stres yapacaktınızAma şöyle bişey var bebek işi bile bile lades. Bak benim 3. Olacak ben de korkuyorum ama geçecek gidecek yani. Allah sağlık versin de büyüyecek elinizi tutacak bu minikler
Aç olan bebek durmaz ve kaka çiş sayısı bariz az olur. Emziriyorsan doyuyordur.
Bakıcam bu damlaya, alıcam olmazsa. Her sağımda 200 ml geçik sütüm olurdu şimdi iki göğsümde neredeyse 45 ml kaldı toplamGalactago neo damla, gunde 3 defa ictigim kayisi suyuna 1 ml damlatiyorum. Ciddi anlamda fark ettiriyor, sutun kivami bile yogunlasiyor ictigimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?