- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Götür enazından kilo alımı filan bakılırBize hastaneden çıkarken bir kağıt verdiler ne zaman neyin yapilmasinile ilgili. 1 aylik kontrol yazıyor ama bende 15 günlükken gotureyim diyorum.
Yaz cnm bence cunku benim doktorum israrla buyuk tuvaletimi yapmam gerektigini yada yapio yapmadigimi soruyordu..demekki onemli bu durum.Hala gitmedim büyük tuvalete doktora yazsam mı
İlaç vermedi mi bana çıkamazsam diye ilaç yazdı gebelikte yazdığını yazmıştıHala gitmedim büyük tuvalete doktora yazsam mı
Bnm bebişimin çıkmıştı tiroit hormonlarında yükseklik var dediler tekrar topuk kanı aldılar iKİncide sorun çıkmadı ayrıca çocuk doktoruna da götürüp kan tahlili yaptırdım emin olmak icinKızlar topuk kanı sonucu sıkıntılı çıkan varmı?
Aramadilar bizi sıkıntı olsa ararlardi galibaKızlar topuk kanı sonucu sıkıntılı çıkan varmı?
Bazen annenin hormonlarindan kaynakli sıkıntı olabiliyormuş troit ..Bnm bebişimin çıkmıştı tiroit hormonlarında yükseklik var dediler tekrar topuk kanı aldılar iKİncide sorun çıkmadı ayrıca çocuk doktoruna da götürüp kan tahlili yaptırdım emin olmak icin
Ben bugün götürdümKızlar bebisi ilk doktor kontrolüne ne zaman görürdünüz? Biz hastaneden taburcu olurken çocuk doktoruna götürdük ama sonraki kontrolü ne zaman olacak
Bende düşüklük vardı diye tahlil istedi dokyorBazen annenin hormonlarindan kaynakli sıkıntı olabiliyormuş troit ..
Ne önerdi D vitamini ?Bende düşüklük vardı diye tahlil istedi dokyor
Düşük çıkmış çocuğun da bakalım ne diyecek
D vitamini se sordum bi tane önerdi
Onu alacağım
Ayrıca o kadar tatlı ki doktorum (benim de kendimin çocuk doktoru aynı zamanda)
Anne sütü alıyorsa yeter yöntemi fark etmez dedi resmen
Diğerleri gini illa emecek demedi
Bi de oğlum çok kısa emiyor benim maksimum 15 dk
Yeter mi diye endişe ediyoedum
10 dkda yüzde 90ını alır o merak etme bez değiştiriyorsan sorun yok dedi
Boy çeker mi kiz doğumda yanlis olcmuslerdir. Ya da simdiBen bugün götürdüm
Bi de cumaya çağırmışlardı
Kilosu aynı çıktı
Boyu çekmiş 1 cm
Cumaya hastane çağırmıştı
Bugün ben kendi isteğimle daha iyi bi doktora götürdüm
Biz de dyoz bez degiştiriyosan yeter diye doktor olcam ofBende düşüklük vardı diye tahlil istedi dokyor
Düşük çıkmış çocuğun da bakalım ne diyecek
D vitamini se sordum bi tane önerdi
Onu alacağım
Ayrıca o kadar tatlı ki doktorum (benim de kendimin çocuk doktoru aynı zamanda)
Anne sütü alıyorsa yeter yöntemi fark etmez dedi resmen
Diğerleri gini illa emecek demedi
Bi de oğlum çok kısa emiyor benim maksimum 15 dk
Yeter mi diye endişe ediyoedum
10 dkda yüzde 90ını alır o merak etme bez değiştiriyorsan sorun yok dedi
Deca tabs d 3 diye bi vitsmin vermişNe önerdi D vitamini ?
Bana ocean önerdi.
Zeytinyaği gibi kokuyor.
Zeytinyaği mı aldık naptik
Zaten illa emecek diyen insanlar değil mi bizi strese sokan.
Benim kaynanam emsin emsin emen çocuk iyi olur diyip duruyor.
Kendi çocuklarini sütüm yok diye emzirmemiş
Bez değistiriyorum ben de neye gore çok neye gore az işemiş oluyor bilmiyorum
Bizim biyotinidaz ilk topuk kanında 63 çıkmış, en az 65 çıkması gerekiyormuş. Bir hafta önce ikinci topuk kanı verdik, normal çıkmazsa arıyorlarmış, henüz kimse aramadı.Kızlar topuk kanı sonucu sıkıntılı çıkan varmı?
Topuk kanının saklama koşulları çok önemliymiş sanırım belli bir süre oda sıcaklığında kalması gerekiyomus sonra dolaba aliyolarmis aklımda kaldigi kadarıyla eğer koşulları saglayamazlarsa sonuçlar yanlış cikabiliyormus o yüzden şüphe varsa ikinciyi yaptırmak en doğru yol zaten sağlık ocaklarida tekrar cagiriyorlarBazen annenin hormonlarindan kaynakli sıkıntı olabiliyormuş troit ..
Bize ocean yazdı çocuk doktoru günde 1 damla veriyoruz, fisfis şeklinde kullanmıyorum benKızlar ben kendime ocean d vitamini kullanıyordum. O bitince evde devit 3 vardı ondan kullanayım dedim tadı kötüydü. Şimdi oğluma da ondan verdiler. Sizin doktorların kullanma dediği devit 3 mü? Öyleyse ocean alayım tekrar. Ocean kullananlar bebeğe kaç fıs veriyorsunuz?
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar bugün 16:30 gibi doğuma giriyorum ben de sonundaÇok gerginim, gece uyuyamadım, sonra da uyanamadım doğru dürüst bişey yiyemedim, başım ağrıyor
Bebeğin sağlığı konusunda da size bahsettiğim sebeplerden endişelerim var. Bolca dua istiyorum sizlerden
Bnmki açken tutuyor sadece emziğiBi de ben oğluma önce avent emzik almıştım
Ağzına büyğk geldi
0 yaştı ama damaklı diye çok sarmadı çocuğu
Bugün bibs aldım
Çocuk huzyrw erdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?