2021 Aralık Anneleri

Ay bi görsen büyük adam gibi ardı ardına yaa

Sen 45 45 ver daha sık ver bi şey yap bence ya. Gerekirse bir iki kussun emin olalım tokluğundan.

Şş hiç bozmaa
Tamam bacım arttiracam ya sen dahil herkese soruyom hangi marka mama kullaniyosunuz kızlar ? Gaz önleyici hangisi ?

Tamam bacım arttiracam ya sen dahil herkese soruyom hangi marka mama kullaniyosunuz kızlar ? Gaz önleyici hangisi ?
Ben kullanmıyorum 4 5 gündür hiç. Hipp kullanıyordum. Ama organik yazan değil organic combiotic yazan olacak. Bu ekstra probiyotikli bağırsaklar için daha iyi.

Ben de 39+4 de tam kanala giremedi diye sezaryen oldum. Sancısız nişansız. Ne kadar yukardaymış ki? Yani benimki kafayı yanlış sokmaya çalışıyodu.

Ben kullanmıyorum 4 5 gündür hiç. Hipp kullanıyordum. Ama organik yazan değil organic combiotic yazan olacak. Bu ekstra probiyotikli bağırsaklar için daha iyi.
Peki sence gaz yapıyo muydu ? Bana da bir arkadaşım hipp yazmış. Ne güzel kullansn biri var öğreneyim bacım

Peki sence gaz yapıyo muydu ? Bana da bir arkadaşım hipp yazmış. Ne güzel kullansn biri var öğreneyim bacım
Cancağzım bizim gaz sancıları yeni yeni başladı. Hatta hem damla hem de mamadaki probiyotik daha çok çalıştırıyodu bağırsakları bence. Daha çok kakalı bez oluyodu. Senin mama ne şu an?

Ben de 39+4 de tam kanala giremedi diye sezaryen oldum. Sancısız nişansız. Ne kadar yukardaymış ki? Yani benimki kafayı yanlış sokmaya çalışıyodu.
Evet canım biliyorum senin de 39+4 tü. Valla kafası yukarda daha dedi ebe tam bi şey demedi ki ben de bilmiyorum. Bir parmak açıklık var dedi daha yukarda kafası dedi doktora doktor da bana git hareketlerini takip et evde dedi olmazsa bi gelip nst çektirirsin bu akşam da olabilir iki gün sonra da olabilir olmayabilir de dedi . Ay böyle beklemek de zor yaa sancı dinlemeye çalışıyorum psikolojik olarak var gibi hissediyorum sonra yok ya diyorum bi de ilk kez alttan muayene oldum ayy değişik ya parmağını resmen çok ileri ittriyor acımıyor ama tuhaf bi his bebek nasıl çıkacak diye tedirgin oldum resmen

Cancağzım bizim gaz sancıları yeni yeni başladı. Hatta hem damla hem de mamadaki probiyotik daha çok çalıştırıyodu bağırsakları bence. Daha çok kakalı bez oluyodu. Senin mama ne şu an?
Dogudugu günden beri doktorumuz kadın doğum uzmanı ama o aptamil önerdi diye aptamilden başka bisye vermedik ama hipp i de arastiriyom ya kakali bezi cisli bezi çok aslında

Ilk alttan muayenen ve normal doğuma cesaret tebrik ediyorum valla
Son bi tarih vermediler mi peki helmezse şu zaman suni veririz filan?

Nişanı gelen arkadaşlar leke geldi bendede sürekli mi öle lekenme oldu yoksa 1 2 defa gelip kesildimi benden 2 kere geldi bida gelmedi yoksa sürekli parmakladıkları içinmi oldu anlamadım
Cumartesi günü doktor muayene ederken uyarıyorum artık diyip biraz derin müdahale etti cumartesi pazar pazartesi kahverengi lekeler geldi geldi en don bi kez kırmızı leke geldi ve salı gecesi sancılar başladı salı öğleden önce doğdu şükür

Eveet temas bağımlısı en rahat kucakta duruyor veya uyuyor
Fakat o sling pozisyonunu sevmedi sanırım sürekli kafasını atıyor ya da bana kafa atıyor
Ay aldım ben de şimdi ebebekten ucuz ni tane
Sevmezse çok üzülürüm verdiğim paraya
giggles senin bebenin emmesi ne zaman düzeldi biz hala çırpınıyoruz da
Düzelmedi ki
Kafasına göre takılıyor
Bugün dışarı çıktık çok korkuyorfum emmeyecek de rezil olacağım diye
Ama 2 göğsü de ikiletmeden emdi
Evde olsak emer miydi bilmiyorum
Ay benim kocamı bi kaşık suda boğasım var, benden daha çok lohusa
Sizin kocalarınızın yemeğine bi şeyler mi koysanız acaba
Valla ben sinir oluyorum sizinkilere artık

Yok canim.benim damla bence yaramadı rezene ne kdr bir cay kasigimi
20 30 ml e kadar verebilirsiniz dedi dr. Ben hergun 2 fincan iciyorum zaten ama direkt bebeye vermedim henüz. Simdi eşim biogaia almaya gitti inş o bi ise yarar. Suan memede yine tam dalıyor sancı gelince geri yapışıyor memeye.

Bizimki de ayni sadece gazliyken meme de ememiyor kavga ediyor memeyle farki o bir de kakasini kendi pek yapmiyor aciyorum altini rahatlatip bekliyorum ozmn yapio((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…