- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Eşim gitti kimliğe çok kalabalıktı diye yapmamışSüt parası aile ve sosyal hizmetlerden yaptım ben kimliği çıkarmak için nüfusa gittim orda söylediler yan tarafta aile ve sosyal hizmetler var gidin başvuru yapın diye 2 ayda yatıyormuş o
E devletten tanımlıyorsunE devlette görebiliyor muyum banka bilgilerimi nasıl bakcam
Benim raporum 23 kasimdan 18 e aralik araliga kadardi 2 aralikta dogum yaptim rapor 2 aralikta bitmis gorundu.. yani sistem direk dogum yaptigin gune kadar veriyor raporu..bende oyle oldu.. geriye kalan rapor hakkimi da doktor tekrardan verdi 2 araliktan 21 subata kadarTam bilmediğimden
Sanmıyorum deme ya akacak de ☹ ne zamandir böyle ki?Hic sanmiyorum merve ya ilk zamanki sut yok solu emerken sağ taraf akardi baya simdi damla cikmiyor sağmama ragmen bole oldu.. sağmaya calisiyorum azcik 5ml bile cikmiyor
Tam bilmediğimden
Tamam kızlar buldum e devlette şahıs ödemeleri kısmı var orda detaylar yazıyor 232TL için ödeme tarihi 23.12 demişler bugün sabah yattı diğeri de yarın yatacak 24.12 yazıyor banka bilgilerim de yazıyor ordaBanka hesabi tanimliysa e devlette oraya yatar eger degilse ptt ye yatar gidip cekmek durumunda kalirsin cnm..
Benimki dogum yaptiktan kisa bi sure sonra hemen yatti ben banka hesabi tanimlamistim onceden oraya yatti.
Böyle bnm kiBenim raporum 23 kasimdan 18 e aralik araliga kadardi 2 aralikta dogum yaptim rapor 2 aralikta bitmis gorundu.. yani sistem direk dogum yaptigin gune kadar veriyor raporu..bende oyle oldu.. geriye kalan rapor hakkimi da doktor tekrardan verdi 2 araliktan 21 subata kadar
İs gorememezlik die aratma yaparsan ordada cikar detayi raporun cnm.. evet bankaya gonderilmistir yarin sabah yatar hesabina gule gule harcaTamam kızlar buldum e devlette şahıs ödemeleri kısmı var orda detaylar yazıyor 232TL için ödeme tarihi 23.12 demişler bugün sabah yattı diğeri de yarın yatacak 24.12 yazıyor banka bilgilerim de yazıyor orda
Raporuna gore cok az yatmis odenek bence..Böyle bnm ki
Dur eşime söyleyeyim muhasebeciyle konuşsunRaporuna gore cok az yatmis odenek bence..
Ben dr 2gündür çekiyorum 60-70kerde çıkıyor ama ölüyorumKızlar bugün 39+4 tüm sabah kalkınca nişan geldi doktora yazdım bi gel bakalım dedi . Alttan muayene ettiler 1 cm açıklık var daha bebek de yukarda dediler eve git takip et dediler. Sancım yok henüz çok az adet ağrısı gibi sanki arada geliyor gibi ama emin olamıyorum hissetmiyorum ağrı zaten nstde düzenli ama 30 larda çıktı sancilarim doktor belli belirsiz dedi. Bakalım nolucak bekliyoruz şimdi
Aptamil baya gaz yapan bi mama, istersen gaz yapmayan çeşitleri bi araştırTamam canımo kadar sancilaniyo ki napacam bilmiyorum
PzTsi belli olcak bakalim:s uyumadi etmedi cok ta emmedi belki ondanmi diyormÇocuk dr bi götür bişi der
Sağlık ocağı bişiden anlamıyor
Alıyordur ya emiyorsa
Emzik veriyor musun canım? Ben çok emdiginde emmek istediğinde veriyorum uykuya dalınca atıyor zaten. Çok sikismadikca vermiyorum pek emzige alışınca memeyi almaz diye korktumBizimki de ayni sadece gazliyken meme de ememiyor kavga ediyor memeyle farki o bir de kakasini kendi pek yapmiyor aciyorum altini rahatlatip bekliyorum ozmn yapio((
Bi sorun benceDur eşime söyleyeyim muhasebeciyle konuşsun
Bende aptamil kullaniyorum bizimkide baaya gazlı acaba mamadan mi ki☹Aptamil baya gaz yapan bi mama, istersen gaz yapmayan çeşitleri bi araştır
Yani 1 haftadan fazladir bole.Sanmıyorum deme ya akacak de ☹ ne zamandir böyle ki?
Inşallah düzelir sen vazgeçme sağıma süt arttırıcılara devam et. Olmazsa da mamayla devam ederiz napalım.Yani 1 haftadan fazladir bole.
Ya işte ne kullanabilirim ki biraz önce sancısından çok ugunarak ağladı bende onla ağladım , ki kimse yanımda yok nasıl insanlar bunlar 2 haftadır annem zaten bakiyo ve kadın calisiyo gün boyu tekin kvalidem eşimin hiç umrunda değil . Ne alabilirim acabaAptamil baya gaz yapan bi mama, istersen gaz yapmayan çeşitleri bi araştır
Benimki de aynı ama benimki stresten üzüntüden azaldı eminim banyoya girip ağlamak istiyorum gerçektenSanmıyorum deme ya akacak de ☹ ne zamandir böyle ki?
Benimkide memedeyken guluyo ağzından sütler dökülüyor o anda kendime hakim olmasam isiricam yanaklarını:)))Bizimki bazen memedeyken acıklı acıklı dudağıni büzerek ağliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?