2021 Aralık Anneleri

Süt parası aile ve sosyal hizmetlerden yaptım ben kimliği çıkarmak için nüfusa gittim orda söylediler yan tarafta aile ve sosyal hizmetler var gidin başvuru yapın diye 2 ayda yatıyormuş o
Eşim gitti kimliğe çok kalabalıktı diye yapmamış

Tam bilmediğimden

Banka hesabi tanimliysa e devlette oraya yatar eger degilse ptt ye yatar gidip cekmek durumunda kalirsin cnm..
Benimki dogum yaptiktan kisa bi sure sonra hemen yatti ben banka hesabi tanimlamistim onceden oraya yatti.
Tamam kızlar buldum e devlette şahıs ödemeleri kısmı var orda detaylar yazıyor 232TL için ödeme tarihi 23.12 demişler bugün sabah yattı diğeri de yarın yatacak 24.12 yazıyor banka bilgilerim de yazıyor orda

Böyle bnm ki

Eklentiler

• B86807A1-5DAE-4867-8827-0EF630E0760C.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 51
İs gorememezlik die aratma yaparsan ordada cikar detayi raporun cnm.. evet bankaya gonderilmistir yarin sabah yatar hesabina gule gule harca

Ben dr 2gündür çekiyorum 60-70kerde çıkıyor ama ölüyorum

Bizimki de ayni sadece gazliyken meme de ememiyor kavga ediyor memeyle farki o bir de kakasini kendi pek yapmiyor aciyorum altini rahatlatip bekliyorum ozmn yapio((
Emzik veriyor musun canım? Ben çok emdiginde emmek istediğinde veriyorum uykuya dalınca atıyor zaten. Çok sikismadikca vermiyorum pek emzige alışınca memeyi almaz diye korktum

Aptamil baya gaz yapan bi mama, istersen gaz yapmayan çeşitleri bi araştır
Ya işte ne kullanabilirim ki biraz önce sancısından çok ugunarak ağladı bende onla ağladım , ki kimse yanımda yok nasıl insanlar bunlar 2 haftadır annem zaten bakiyo ve kadın calisiyo gün boyu tekin kvalidem eşimin hiç umrunda değil . Ne alabilirim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…