2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebeler ağlayınca gözyaşı akıyor mu
Bizim akıyor

Benimki de sonsuza dek emer inan ki öyle bir çene eşim de kızıyo uyutma uykuyu memede alıyo diye amaan napiim yaa. Çok şükür sol memem de hep dolu
Benim kocamda uyudugum zamanlari gormuyor emzirdigimi goruyor uyaniyor o an.
Sen de hic uyumuyorsun valla cok zor analik biraz daha sabret gececek diyip beni teselli ediyor. İstisnasiz her gün

Benimki de kaka varken gaz varken uyumuyor sonra altini yaptiriyorum sinra karni acikiyir araniyor emzirme sinra yine gazi oluyor saatlerr gecyr ozelliklede gecelerii
Aynen canım dün sadece sabah 5 9 arası uyuyabildi. Gazdan uyuyamayinca emmek istiyor emince daha çok şişiyor karni daha rahatsız oluyor öyle bir döngüye giriyoruz. Doktoruna sorduk sabah rezene icir dedi bi de gaz damlasinin yanına biogaia verdi onu da kullanın dedi. Senin aldığın damla ise yaramadı mi?

Kızlar bebeler ağlayınca gözyaşı akıyor mu
Bizim akıyor
Ay bi görsen büyük adam gibi ardı ardına yaa
Ya hem meme hem mama zaten kusuyo arada günde

Kusmasa çok fazla için diyecem aç ama hergun aynı saatte mi kalkar.bir bebek doğduğu günden beri gece 2 -3 de ayık zılgıt i badiyo ıneee ıneee diye
Sen 45 45 ver daha sık ver bi şey yap bence ya. Gerekirse bir iki kussun emin olalım tokluğundan.
Benim kocamda uyudugum zamanlari gormuyor emzirdigimi goruyor uyaniyor o an.
Sen de hic uyumuyorsun valla cok zor analik biraz daha sabret gececek diyip beni teselli ediyor. İstisnasiz her gün
Şş hiç bozmaa

Ay benim kocamı bi kaşık suda boğasım var, benden daha çok lohusa

Yok canim.benim damla bence yaramadı rezene ne kdr bir cay kasigimi

Kızlar siz hep bezdeki çizgi maviye dönünce değiştiriyorsunuz ya bezi ben bunu anlamamıştım. Bizim bezde yok sanıyordum Üstelik bu ikinci bebegim. Neyse dun farkettim ki bezinde sarı çizgi var maviye dönmüş isedikce. Her bezde varmı bu olay

Kızlar bugün 39+4 tüm sabah kalkınca nişan geldi doktora yazdım bi gel bakalım dedi . Alttan muayene ettiler 1 cm açıklık var daha bebek de yukarda dediler eve git takip et dediler. Sancım yok henüz çok az adet ağrısı gibi sanki arada geliyor gibi ama emin olamıyorum hissetmiyorum ağrı zaten nstde düzenli ama 30 larda çıktı sancilarim doktor belli belirsiz dedi. Bakalım nolucak bekliyoruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…