- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ya hem meme hem mama zaten kusuyo arada günde90 vermeyi dene zaten doyarsa icmez
Kusmasa çok fazla için diyecem aç ama hergun aynı saatte mi kalkar.bir bebek doğduğu günden beri gece 2 -3 de ayık zılgıt i badiyo ıneee ıneee diyeDaha fazla ver gülüm. Aç olabilir yav. ☹
Akmiyo bizimKızlar bebeler ağlayınca gözyaşı akıyor mu
Bizim akıyor
Benim kocamda uyudugum zamanlari gormuyor emzirdigimi goruyor uyaniyor o an.Benimki de sonsuza dek emer inan ki öyle bir çeneeşim de kızıyo uyutma uykuyu memede alıyo diye amaan napiim yaa. Çok şükür sol memem de hep dolu
O kadar aglatmaya hic firsat veremiyorum fıtığı var diye. Sadece banyoda cok agliyor. Onda da farkedemiyorumKızlar bebeler ağlayınca gözyaşı akıyor mu
Bizim akıyor
Çok ağlamadan akıyor bizimO kadar aglatmaya hic firsat veremiyorum fıtığı var diye. Sadece banyoda cok agliyor. Onda da farkedemiyorum
Bnm ki de saç kurutma makinası sesine bayılıyor duş sonrası
Kızlar bebeler ağlayınca gözyaşı akıyor mu
Bizim akıyor
Aynen canım dün sadece sabah 5 9 arası uyuyabildi. Gazdan uyuyamayinca emmek istiyor emince daha çok şişiyor karni daha rahatsız oluyor öyle bir döngüye giriyoruz. Doktoruna sorduk sabah rezene icir dedi bi de gaz damlasinin yanına biogaia verdi onu da kullanın dedi. Senin aldığın damla ise yaramadı mi?Benimki de kaka varken gaz varken uyumuyor sonra altini yaptiriyorum sinra karni acikiyir araniyor emzirme sinra yine gazi oluyor saatlerr gecyr ozelliklede gecelerii
Bizimkinin de akıyor, yenidoganda gözyaşı olmaz demişlerdi ama bakıyorum baya ağlıyor yavrum kıyamam :))Kızlar bebeler ağlayınca gözyaşı akıyor mu
Bizim akıyor
Ay bi görsen büyük adam gibi ardı ardına yaaKızlar bebeler ağlayınca gözyaşı akıyor mu
Bizim akıyor
Sen 45 45 ver daha sık ver bi şey yap bence ya. Gerekirse bir iki kussun emin olalım tokluğundan.Ya hem meme hem mama zaten kusuyo arada günde
Kusmasa çok fazla için diyecem aç ama hergun aynı saatte mi kalkar.bir bebek doğduğu günden beri gece 2 -3 de ayık zılgıt i badiyo ıneee ıneee diye
Şş hiç bozmaaBenim kocamda uyudugum zamanlari gormuyor emzirdigimi goruyor uyaniyor o an.
Sen de hic uyumuyorsun valla cok zor analik biraz daha sabret gececek diyip beni teselli ediyor. İstisnasiz her gün
Ay benim kocamı bi kaşık suda boğasım var, benden daha çok lohusaBen de sevmiyorum hiç
Ama lohusa değilken en azındaj yaşlıları tolere edebiliyordum kafamdan
Şimdi yakamı yırtasım var
Yaa sevmedi demek
Normalde kucakta olmayı seven bi bebek mi peki?
Ya ben de tam tersi
Keşke çocuk büyüyene kadwr kayınvalidem bize taşınsa
Şimdi eşim ikna etti kalıyor da imkan olsa kaçardı bence
Ben de istemezdim gerçi birinin evinde kalmayı
Ama allahtan kalıyor şimdilik
Ben bi çocuğu bakıyorum evde
geri kalan işler kayınvalidemde
Hiç gitmesin istiyorum
Evleri sobalı olmasa ben onlara taşınırdım
Erkek misafir zor oluyor ama
Emziremiyorum, üstümü başımı takip etmem gerekiyo3 filan
Ayrıca ben bu doğumdan sonra en çok kocamı özledim sanırım
Biz bionatural kullanıyorduk
Şimdi normal sleepy alıyoruz marketten bionatural değil de ne olduğunu da bilmiyorum
Çocuk 3.5 kilo 1 numara kullanıyoruz
Benim esim ilkinde oyleydiAy benim kocamı bi kaşık suda boğasım var, benden daha çok lohusa
Benim de bugün ilk defa gözleri dolu dolu olduKızlar bebeler ağlayınca gözyaşı akıyor mu
Bizim akıyor
Yok canim.benim damla bence yaramadı rezene ne kdr bir cay kasigimiAynen canım dün sadece sabah 5 9 arası uyuyabildi. Gazdan uyuyamayinca emmek istiyor emince daha çok şişiyor karni daha rahatsız oluyor öyle bir döngüye giriyoruz. Doktoruna sorduk sabah rezene icir dedi bi de gaz damlasinin yanına biogaia verdi onu da kullanın dedi. Senin aldığın damla ise yaramadı mi?
Gaz işte ☹Bizimki bazen memedeyken acıklı acıklı dudağıni büzerek ağliyor
Her bezde yok cnmKızlar siz hep bezdeki çizgi maviye dönünce değiştiriyorsunuz ya bezi ben bunu anlamamıştım. Bizim bezde yok sanıyordum Üstelik bu ikinci bebegim. Neyse dun farkettim ki bezinde sarı çizgi var maviye dönmüş isedikce.Her bezde varmı bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?