2021 Aralık Anneleri

Ozelleri aradim oyle bise yok diyorlar merve ya devlettemi var acaba, bide alsam ben bildigin iyi bi marka var mi..manuel olan asiri sacmaymis pisman oldum
Lansinohunki çok güzel gerçekten. Özeller dışa kiralama yapmıyodur orda iken kiraladık.

Emmesi her ağzına aldiginda kaçıracaklar sanki mememi öyle uyumuyo altı temiz memesini emiyor gece 1 kere de mama verdim gazını da cikarttik ne bilim yaa niyr böyle off valla bayilacam uykusuzliktsn
Mamayı kaç ml yiyo

Günaydın kızlar

Benim bebik durmağında anladığında beyaz gürültü açıyorum sakinleşiyor.

Bir de geçenlerde akşam 7-8 den gece 4 e kadar uyumamıştı. Dalamıyordu bi türlü uykuya. Elektrik süpürgeli pış pış sesine denk geldim onu açtım hemen uyudu.. Bu ses açıkken böyle mırıldanıp kendi kendini uyandırıyorlar ya sesi duydukça uykuya tekrardan dalıyor. Sizinle de paylaşayım dedim belki işinizi görür

Benimki de kaka varken gaz varken uyumuyor sonra altini yaptiriyorum sinra karni acikiyir araniyor emzirme sinra yine gazi oluyor saatlerr gecyr ozelliklede gecelerii

Bugun cok soru sordum ama daha iki gunluk olunca baslarda bebisleri kac dakika emzirebiliyordunuz hemsire 2 memeyide 20 20 dedi ama 10.dakika ilk memede uyuyor ve uyudugunda devam etmiyor yetiyormudur acaba ya

Bugun cok soru sordum ama daha iki gunluk olunca baslarda bebisleri kac dakika emzirebiliyordunuz hemsire 2 memeyide 20 20 dedi ama 10.dakika ilk memede uyuyor ve uyudugunda devam etmiyor yetiyormudur acaba ya
Uyutmamaya çalış bana 15 dk demişlerdi. Uyuyakalıyodu tabi. 2 saatte bir de ver bi şekilde. Sonra zaten her şey doğaçlamaya dönüyo

Bnm ki de saç kurutma makinası sesine bayılıyor duş sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…