Meme ve mama veriyorumAç kaliyor olabilir mi Mevsim
Lansinohunki çok güzel gerçekten. Özeller dışa kiralama yapmıyodur orda iken kiraladık.Ozelleri aradim oyle bise yok diyorlar merve ya devlettemi var acaba, bide alsam ben bildigin iyi bi marka var mi..manuel olan asiri sacmaymis pisman oldum
Mamayı kaç ml yiyoEmmesi her ağzına aldiginda kaçıracaklar sanki mememi öyle uyumuyo altı temiz memesini emiyor gece 1 kere de mama verdim gazını da cikarttik ne bilim yaa niyr böyle off valla bayilacam uykusuzliktsn
Sizle konuştuktan sonra 60 yaptımMamayı kaç ml yiyo
Bitiriyo mu güzelce?Sizle konuştuktan sonra 60 yaptım
Insallah guzel haberini bekliyoruzGüzel haberlerle bebeğimi de alır dönerim inşallah bana dua edin anneler
Benimki de kaka varken gaz varken uyumuyor sonra altini yaptiriyorum sinra karni acikiyir araniyor emzirme sinra yine gazi oluyor saatlerr gecyr ozelliklede geceleriiBen sleepy bio natürel kullanıyorum ama sızdırma yaptı kaç kere cocugun üstünü tümden değiştirmek zorunda kaldım. Ya ben erkek çocuğunu bağlamayı bilmiyorum ya markada sıkıntı varbebem bugün doğru düzgün hiç uyumadı şuanda da dalsa bile ağlayarak geri uyanıyor gaz mı var kaka mi yapamıyor anlamadim damla da kullanıyoruz ama
Gazdanmi kiNickimi uyumuyo diye degistirecem saat 3 ten beri yok uyumuyorr yerine koyduğumuz an başlıyor bağırmaya uyumuyor ve uyutmuyor
Doğurdun mu yoksaGüzel haberlerle bebeğimi de alır dönerim inşallah bana dua edin anneler
Bilmiyorum yani gazida çıkarıyoruz filanGazdanmi kiben de gunduz uyumamasina idare ediyorum da gece zor oluyor emzir gaz cikar kaka degis boyle
Bitiriyo hatta daha fazla olsa yer belliBitiriyo mu güzelce?
Bilmiyorum valla
Elim göğsümde geziyorum
Aman emsin de hiç önemli değil 15 dkda bi emse de kalkarım ben aeve seve
Emmemesi çok zor
Daha fazla ver gülüm. Aç olabilir yav. ☹Bilmiyorum yani gazida çıkarıyoruz filan
Bitiriyo hatta daha fazla olsa yer belli
Uyutmamaya çalış bana 15 dk demişlerdi. Uyuyakalıyodu tabi. 2 saatte bir de ver bi şekilde. Sonra zaten her şey doğaçlamaya dönüyoBugun cok soru sordum ama daha iki gunluk oluncabaslarda bebisleri kac dakika emzirebiliyordunuz hemsire 2 memeyide 20 20 dedi ama 10.dakika ilk memede uyuyor ve uyudugunda devam etmiyor yetiyormudur acaba ya
90 vermeyi dene zaten doyarsa icmezBilmiyorum yani gazida çıkarıyoruz filan
Bitiriyo hatta daha fazla olsa yer belli
Ben dün 1 saat emzirdim bi memeyiUyutmamaya çalış bana 15 dk demişlerdi. Uyuyakalıyodu tabi. 2 saatte bir de ver bi şekilde. Sonra zaten her şey doğaçlamaya dönüyo
Benimki de sonsuza dek emer inan ki öyle bir çeneBen dün 1 saat emzirdim bi memeyi
Bnm ki de saç kurutma makinası sesine bayılıyor duş sonrasıGünaydın kızlar
Benim bebik durmağında anladığında beyaz gürültü açıyorum sakinleşiyor.
Bir de geçenlerde akşam 7-8 den gece 4 e kadar uyumamıştı. Dalamıyordu bi türlü uykuya. Elektrik süpürgeli pış pış sesine denk geldim onu açtım hemen uyudu.. Bu ses açıkken böyle mırıldanıp kendi kendini uyandırıyorlar ya sesi duydukça uykuya tekrardan dalıyor. Sizinle de paylaşayım dedim belki işinizi görür
Bizimde öyle süt dolmasına fırsat vermiyorBen dün 1 saat emzirdim bi memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?