- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
O zmn hep dışarıya çıkıyorsunAy aldım ben de şimdi ebebekten ucuz ni tane
Sevmezse çok üzülürüm verdiğim paraya
Düzelmedi ki
Kafasına göre takılıyor
Bugün dışarı çıktık çok korkuyorfum emmeyecek de rezil olacağım diye
Ama 2 göğsü de ikiletmeden emdi
Evde olsak emer miydi bilmiyorum
Sizin kocalarınızın yemeğine bi şeyler mi koysanız acaba
Valla ben sinir oluyorum sizinkilere artık
Çocuk dr bi götür bişi derBen evde tartiyorun bebeyi buhafta kilosu hep ayni:s
Bana 950 yattı analık olarakSigortalı çalışan anneler analık parası sizlere toplu mu yattı yoksa ay ay mı yatacak ben e devlette görüntülediğimde analık olarak 1.669TL bi ödeme gözüküyor bu bir aylık ödeme mi olacak birde emzirme ödeneği ile beraber yatmış gözüküyor ama hesabıma bakıyorum emzirme ödeneği yatmış analık parası yatmamış
E devlete o hesabini tanimladiysan hesaba yatar.. yada odenek gozukuyodur daha yeni yaticaktir..benim raporum 2 parcaydi dogum yaptigim gun ilk raporun gunu doldu odenek yatti.. 2.raporu da aldim subatta dolcak.Sigortalı çalışan anneler analık parası sizlere toplu mu yattı yoksa ay ay mı yatacak ben e devlette görüntülediğimde analık olarak 1.669TL bi ödeme gözüküyor bu bir aylık ödeme mi olacak birde emzirme ödeneği ile beraber yatmış gözüküyor ama hesabıma bakıyorum emzirme ödeneği yatmış analık parası yatmamış
Niye 950 yatti az degilmi ? Rapor gunu mu kisaydi ?Bana 950 yattı analık olarak
Süt parası mı emzirme mi neydi 250 ₺ pttden alıcakmışım
Onu muhasebeciye sorsan bnm de tam bilgim yok
Düzelir inşallah ya.En basindan beri sadece sol gogsumu emiyordu sağ gögsü almiyordu simdi sağ gogsum kuculdu yumusadi ve sikinca zoraki bi damla cikiyor.. tek memede kaldi sutumuz ☹☹☹☹
Süt parası 300TL oluyor canım onu pttden alcaz e devlette başvuru görüntüleniyor ödeme onaylanınca alabiliyormuşuz emzirme ödeneği var 232TL o yattı mı sana? Benim muhasebeci çok gıcık dün sordum sordum e devletten bakabilirsin yazmış sadece Allah razı olsun bilmiyordum dedim sinir oluyorum zatenBana 950 yattı analık olarak
Süt parası mı emzirme mi neydi 250 ₺ pttden alıcakmışım
Onu muhasebeciye sorsan bnm de tam bilgim yok
SanırımNiye 950 yatti az degilmi ? Rapor gunu mu kisaydi ?
Bizim muhasebeci girmiş galiba banka bilgilerimi e devlette banka bilgim var mı bilmiyorum ama babamdan maaş alıyordum evlenmeden önce yine o hesaba yarmış para diğer para da oraya yatar herhalde dini bugün yarın yoksa bankaya gidip içerden mi çekmek gerek o aklıma takıldı senin ki yattı mıE devlete o hesabini tanimladiysan hesaba yatar.. yada odenek gozukuyodur daha yeni yaticaktir..benim raporum 2 parcaydi dogum yaptigim gun ilk raporun gunu doldu odenek yatti.. 2.raporu da aldim subatta dolcak.
Hic sanmiyorum merve ya ilk zamanki sut yok solu emerken sağ taraf akardi baya simdi damla cikmiyor sağmama ragmen bole oldu.. sağmaya calisiyorum azcik 5ml bile cikmiyorDüzelir inşallah ya.
Süt parası için kaymakamlığa başvuru yapmak gerekmiş ona gidemedim 232₺ olana hastane yaptı PTT den al dediSüt parası 300TL oluyor canım onu pttden alcaz e devlette başvuru görüntüleniyor ödeme onaylanınca alabiliyormuşuz emzirme ödeneği var 232TL o yattı mı sana? Benim muhasebeci çok gıcık dün sordum sordum e devletten bakabilirsin yazmış sadece Allah razı olsun bilmiyordum dedim sinir oluyorum zatenşimdi bu sana yatan 950 bir aylık dimi 4 ay boyunca alcak mıyız ?
Rapor baslangicindan dogum yaptigin gune kadardir buyuk ihtimal.Sanırım
kasımın yarısında 37 izni oldu ondan olabilir
Bi kontrol et bnm de tanımlıydı güya tekrarladık öyle yattıBizim muhasebeci girmiş galiba banka bilgilerimi e devlette banka bilgim var mı bilmiyorum ama babamdan maaş alıyordum evlenmeden önce yine o hesaba yarmış para diğer para da oraya yatar herhalde dini bugün yarın yoksa bankaya gidip içerden mi çekmek gerek o aklıma takıldı senin ki yattı mı
Tam bilmediğimdenRapor baslangicindan dogum yaptigin gune kadardir buyuk ihtimal.
Süt parası aile ve sosyal hizmetlerden yaptım ben kimliği çıkarmak için nüfusa gittim orda söylediler yan tarafta aile ve sosyal hizmetler var gidin başvuru yapın diye 2 ayda yatıyormuş oSüt parası için kaymakamlığa başvuru yapmak gerekmiş ona gidemedim 232₺ olana hastane yaptı PTT den al dedi
Sanırım aylık
Banka hesabi tanimliysa e devlette oraya yatar eger degilse ptt ye yatar gidip cekmek durumunda kalirsin cnm..Bizim muhasebeci girmiş galiba banka bilgilerimi e devlette banka bilgim var mı bilmiyorum ama babamdan maaş alıyordum evlenmeden önce yine o hesaba yarmış para diğer para da oraya yatar herhalde dini bugün yarın yoksa bankaya gidip içerden mi çekmek gerek o aklıma takıldı senin ki yattı mı
E devlette görebiliyor muyum banka bilgilerimi nasıl bakcamBanka hesabi tanimliysa e devlette oraya yatar eger degilse ptt ye yatar gidip cekmek durumunda kalirsin cnm..
Benimki dogum yaptiktan kisa bi sure sonra hemen yatti ben banka hesabi tanimlamistim onceden oraya yatti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?