2021 Aralık Anneleri

Balım geliyormu senin bebiş hadi bakalım sağlıklı gelsin inşallah rabbim bir avazda kucağına versin haberdar et mutlaka

Gözün aydın olsun güle güle büyüt bebeğini canım darısı bize

Bana 15 gun oldu yatmadı henüz. Bu para şundan farklı mı 1. Doğum 200 2. Doğum 400 3. Doğum 600 verılıyor ya bütün kadınlara?
Evet bu bizim konuştuğumuz para sgklı çalışanlar için çalışamadığı zamanın maaşı diyebilirim sizin dediğiniz tüm annelere verilen doğum yardımı 1. Doğum 300 bu arada buna siz başvuruyorsunuz

Beybi sakin ol inan ben de senin gibiyim ameliyatım öyle zor geçti ölümden döndüm yaralarım hala çok ağrıyor ama ben bakıyorum bebişe. Eskilerin bi lafı var tırnağın varsa başını kaşı. Bu çocuklar bizim bize muhtaç kimse yoksa biz varız. Google gaz yapmayan mama yaz forumlarda yorumlar çıkıyor. Ben de sma aldım sevmedi çocuk içmiyor. Hipp markanın yorumlarını bi oku bakalım netten.

Tamam canım o kadar sancilaniyo ki napacam bilmiyorum
Bi de benimkinde sanırım inek sütü alerjisi olabilir süt ürünü tükkettiğimde saatlerce ağlıyor gaz sancısı. Sen de dikkat et bakiim yediklerinden biri rahatsız ediyor olabilir. Ya da koliktir, hepimizin bebesi ağlıyor tek değilsin

Kızlar iyi aksamlar. Çok fazla giremiyorum buraya. ama arada kimler ne yapiyor diye mesajları okuyorum. Bebegim 8 günlük. 2 3 saat kesintisiz uyuyor. Hafif sarılıkta var bence. Saglik ocagindaki ebe yok dedi ama ben uykudansa zor uyandiriyorum. 2 3 saat kesintisiz uyuması normal mi acaba? Bir de kendinin uyanmasını mi beklemeliyim ben mi uyandirmaliyim?

Ben ilk 15 gün kendi haline bırakmadım. 15 kontrolünde de sarılık filan bi sey demediler artık bırakıyom valla.

Çocuğuna göre karar ver bence
Doktor bana beslenme için maksimum 3 saat dedi
Ama 3 saati beklersem çocuk çok acıkıyor saldırıyor göğse verim alamıyor diye 2-2.30 saat arası uyandırıyorum
Öyle emziriyorum

Aynen biz de o döngüye giriyoruz. Bazı uzmanlar ilk 1 ay önermiyor ama bizimki de sakinleşmek için sürekli emmek istiyo bu sefer de kusuyor karnı şişiyor iyice ondan rahatsız oluyor. Ben de çok huysuzlandiginda uykuya gecislerde vereyim diyorum birkaç kere verdim tuttu uyuyunca atıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…