Balım geliyormu senin bebiş hadi bakalım sağlıklı gelsin inşallah rabbim bir avazda kucağına versin haberdar et mutlakaKızlar bugün 39+4 tüm sabah kalkınca nişan geldi doktora yazdım bi gel bakalım dedi . Alttan muayene ettiler 1 cm açıklık var daha bebek de yukarda dediler eve git takip et dediler. Sancım yok henüz çok az adet ağrısı gibi sanki arada geliyor gibi ama emin olamıyorum hissetmiyorum ağrı zaten nstde düzenli ama 30 larda çıktı sancilarim doktor belli belirsiz dedi. Bakalım nolucak bekliyoruz şimdi
Gözün aydın olsun güle güle büyüt bebeğini canım darısı bizeDoğurdummmm ama yorum yapmak istemiyorum 30 saat sancı çektim canımdan can gittiama şükür bebek sağlıklı ben sağlıklı bebeğim yanımda uyuyor bin şükür Allah’ıma darısı hepinizin başına
Ben yeğenime kullanmıştım ama 10 sene oldu, belki şimdi formülü yenilenmiştir. O zaman çok gaz yapıyorduBende aptamil kullaniyorum bizimkide baaya gazlı acaba mamadan mi ki☹
Sen de doğuramadınmı canım yaaaBen dr 2gündür çekiyorum 60-70kerde çıkıyor ama ölüyorum
Bana 15 gun oldu yatmadı henüz. Bu para şundan farklı mı 1. Doğum 200 2. Doğum 400 3. Doğum 600 verılıyor ya bütün kadınlara?rapor aldığımızda otomatik sisteme düşüyor canlı doğum yapıldıktan sonra hesaba yatıyor canım
Evet bu bizim konuştuğumuz para sgklı çalışanlar için çalışamadığı zamanın maaşı diyebilirim sizin dediğiniz tüm annelere verilen doğum yardımı 1. Doğum 300 bu arada buna siz başvuruyorsunuzBana 15 gun oldu yatmadı henüz. Bu para şundan farklı mı 1. Doğum 200 2. Doğum 400 3. Doğum 600 verılıyor ya bütün kadınlara?
Beybi sakin ol inan ben de senin gibiyim ameliyatım öyle zor geçti ölümden döndüm yaralarım hala çok ağrıyor ama ben bakıyorum bebişe. Eskilerin bi lafı var tırnağın varsa başını kaşı. Bu çocuklar bizim bize muhtaç kimse yoksa biz varız. Google gaz yapmayan mama yaz forumlarda yorumlar çıkıyor. Ben de sma aldım sevmedi çocuk içmiyor. Hipp markanın yorumlarını bi oku bakalım netten.Ya işte ne kullanabilirim ki biraz önce sancısından çok ugunarak ağladı bende onla ağladım , ki kimse yanımda yok nasıl insanlar bunlar 2 haftadır annem zaten bakiyo ve kadın calisiyo gün boyu tekin kvalidem eşimin hiç umrunda değil . Ne alabilirim acaba
Evin sıcaklığı nasıl? Oda termostat i varmi? Bebekler çok sıcak ve soğukta da durmaz.Oda ısısı 23 24 derecede tut birde buhar makinesi çalıştır yada evin kaloriferliyse peteklere suyu fazlalastir.Tamam canımo kadar sancilaniyo ki napacam bilmiyorum
Bi de benimkinde sanırım inek sütü alerjisi olabilir süt ürünü tükkettiğimde saatlerce ağlıyor gaz sancısı. Sen de dikkat et bakiim yediklerinden biri rahatsız ediyor olabilir. Ya da koliktir, hepimizin bebesi ağlıyor tek değilsinTamam canımo kadar sancilaniyo ki napacam bilmiyorum
Sukur suanda sadece sol da var ama sık sık ememiyor tabi yetmiyorInşallah düzelir sen vazgeçme sağıma süt arttırıcılara devam et. Olmazsa da mamayla devam ederiz napalım.
Su yu bol iciyorum ama uyumak mumkun gorunmuyor bebelerleSag göğsünü de alır canım pes etme moralini bozma. Bol su iç, dere otu ye bir de uyumaya çalış tabii bebekle uyumak zor ama ara ara dinlen bol sutun olur inşallah
Ne tesaduf bizde yegenim de.kullanmistik 10 sene onceBen yeğenime kullanmıştım ama 10 sene oldu, belki şimdi formülü yenilenmiştir. O zaman çok gaz yapıyordu
Ben ilk 15 gün kendi haline bırakmadım. 15 kontrolünde de sarılık filan bi sey demediler artık bırakıyom valla.Kızlar iyi aksamlar. Çok fazla giremiyorum buraya. ama arada kimler ne yapiyor diye mesajları okuyorum. Bebegim 8 günlük. 2 3 saat kesintisiz uyuyor. Hafif sarılıkta var bence. Saglik ocagindaki ebe yok dedi ama ben uykudansa zor uyandiriyorum. 2 3 saat kesintisiz uyuması normal mi acaba? Bir de kendinin uyanmasını mi beklemeliyim ben mi uyandirmaliyim?
Ne kadar sürede uyandırıp emzirdinizBen ilk 15 gün kendi haline bırakmadım. 15 kontrolünde de sarılık filan bi sey demediler artık bırakıyom valla.
Ben daha Doğum yapmayınca uyu demesı kolay oluyorSu yu bol iciyorum ama uyumak mumkun gorunmuyor bebelerledereotunu cok duydum ama denemedim denicem.mutlaka
Çocuğuna göre karar ver benceKızlar iyi aksamlar. Çok fazla giremiyorum buraya. ama arada kimler ne yapiyor diye mesajları okuyorum. Bebegim 8 günlük. 2 3 saat kesintisiz uyuyor. Hafif sarılıkta var bence. Saglik ocagindaki ebe yok dedi ama ben uykudansa zor uyandiriyorum. 2 3 saat kesintisiz uyuması normal mi acaba? Bir de kendinin uyanmasını mi beklemeliyim ben mi uyandirmaliyim?
Aynen biz de o döngüye giriyoruz. Bazı uzmanlar ilk 1 ay önermiyor ama bizimki de sakinleşmek için sürekli emmek istiyo bu sefer de kusuyor karnı şişiyor iyice ondan rahatsız oluyor. Ben de çok huysuzlandiginda uykuya gecislerde vereyim diyorum birkaç kere verdim tuttu uyuyunca atıyor zaten.Ben emziği hastanede daha ilk gün verdim çok şükür emme konusunda hiç problem yaşamadım hatta çok büyük yardımcım huzursuz olup gazı olduğunda sürekli emmek istiyor fazla emdiği için kusuyor böyle bir döngüye giriyoruz ama emzik verince böyle sorun yaşamıyorum emzik vereceksen çok geciktirme sonra hiç almıyorlar
Emmede sorun yaşıyor mu ki canım?Ben vermiyorum canim birkere denemistim tutmadi bence de suan gerek yok memeyi ogrensin bizimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?