Olmuyo mervem tekim kimse yok gün içinde yanımda ve aşırı stresli üzüntülüyüm niye böyle oluyo anlamiyorum ,annem diyo sen daha kötü idin diyorum nasıl kötü olabilirim ki daha fazla ? Saçma sapan şeyler duyunca iyice kendimi suçlu hissediyorum , eş ailesine gelince umurlarinda değil anneme gelmişim annemde gelip torurunu sevmeye kalkiyo dengesiz kvalide demiyo ki evine geç ya da seni bana götüreyim vs .Önce sakin olacaksın.
Sen desrek almaya başladın mı?Benimki de aynı ama benimki stresten üzüntüden azaldı eminim banyoya girip ağlamak istiyorum gerçekten
Insanlardan beklentimiz olmayacak napalım. Yani ol demesi kolay diyeceksin ama demem gerekli. Olması gereken bu.Olmuyo mervem tekim kimse yok gün içinde yanımda ve aşırı stresli üzüntülüyüm niye böyle oluyo anlamiyorum ,annem diyo sen daha kötü idin diyorum nasıl kötü olabilirim ki daha fazla ? Saçma sapan şeyler duyunca iyice kendimi suçlu hissediyorum , eş ailesine gelince umurlarinda değil anneme gelmişim annemde gelip torurunu sevmeye kalkiyo dengesiz kvalide demiyo ki evine geç ya da seni bana götüreyim vs .
Ven de öyle dedim valla ben bundan sonra her emzirme saatine kendimi dışarı atacağım diyeO zmn hep dışarıya çıkıyorsun
Bu para ıcın bı başvuru gerekıyor muSigortalı çalışan anneler analık parası sizlere toplu mu yattı yoksa ay ay mı yatacak ben e devlette görüntülediğimde analık olarak 1.669TL bi ödeme gözüküyor bu bir aylık ödeme mi olacak birde emzirme ödeneği ile beraber yatmış gözüküyor ama hesabıma bakıyorum emzirme ödeneği yatmış analık parası yatmamış
Bu emzirme şeyizuzucuum B BitterCikilata bana yatan şöyle bişey sadece bu PTT deki para ayrı bu attığım ayrı mı Eki Görüntüle 2975206
Sleppy de evet varBizim bezde de çizgi varmış ben yeni farkettim.
Evet varmış.Sleppy de evet var
Sag göğsünü de alır canım pes etme moralini bozma. Bol su iç, dere otu ye bir de uyumaya çalış tabii bebekle uyumak zor ama ara ara dinlen bol sutun olur inşallahEn basindan beri sadece sol gogsumu emiyordu sağ gögsü almiyordu simdi sağ gogsum kuculdu yumusadi ve sikinca zoraki bi damla cikiyor.. tek memede kaldi sutumuz ☹☹☹☹
Doğurdummmm ama yorum yapmak istemiyorum 30 saat sancı çektim canımdan can gittiDoğurdun mu yoksa
Evet pttdeki para sigortalı olmayan annelerede yatıyor ilk çocuk için 300 TL yatıyor 2 ay içinde yatar dediler bana sizde başvurun oradaki adam bana açıklarken devlet çocuğa para takıyor öyle düşün demiştizuzucuum B BitterCikilata bana yatan şöyle bişey sadece bu PTT deki para ayrı bu attığım ayrı mı Eki Görüntüle 2975206
Ben vermiyorum canim birkere denemistim tutmadi bence de suan gerek yok memeyi ogrensin bizimki deEmzik veriyor musun canım? Ben çok emdiginde emmek istediğinde veriyorum uykuya dalınca atıyor zaten. Çok sikismadikca vermiyorum pek emzige alışınca memeyi almaz diye korktum
Bak canım böyle yaz e devlette belki e devlettende başvuru yapılabilir
rapor aldığımızda otomatik sisteme düşüyor canlı doğum yapıldıktan sonra hesaba yatıyor canımBu para ıcın bı başvuru gerekıyor mu
Acaba banadamı öyle yaptılar ki bugün leke gelmedi ama sancıda yok henüz hayırlısı bakalım bekleyelim ne olcakCumartesi günü doktor muayene ederken uyarıyorum artık diyip biraz derin müdahale etti cumartesi pazar pazartesi kahverengi lekeler geldi geldi en don bi kez kırmızı leke geldi ve salı gecesi sancılar başladı salı öğleden önce doğdu şükür
Ay nihayetDoğurdummmm ama yorum yapmak istemiyorum 30 saat sancı çektim canımdan can gittiama şükür bebek sağlıklı ben sağlıklı bebeğim yanımda uyuyor bin şükür Allah’ıma darısı hepinizin başına
Ben emziği hastanede daha ilk gün verdim çok şükür emme konusunda hiç problem yaşamadım hatta çok büyük yardımcım huzursuz olup gazı olduğunda sürekli emmek istiyor fazla emdiği için kusuyor böyle bir döngüye giriyoruz ama emzik verince böyle sorun yaşamıyorum emzik vereceksen çok geciktirme sonra hiç almıyorlarEmzik veriyor musun canım? Ben çok emdiginde emmek istediğinde veriyorum uykuya dalınca atıyor zaten. Çok sikismadikca vermiyorum pek emzige alışınca memeyi almaz diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?