2021 Aralık Anneleri

Önce sakin olacaksın.
Olmuyo mervem tekim kimse yok gün içinde yanımda ve aşırı stresli üzüntülüyüm niye böyle oluyo anlamiyorum ,annem diyo sen daha kötü idin diyorum nasıl kötü olabilirim ki daha fazla ? Saçma sapan şeyler duyunca iyice kendimi suçlu hissediyorum , eş ailesine gelince umurlarinda değil anneme gelmişim annemde gelip torurunu sevmeye kalkiyo dengesiz kvalide demiyo ki evine geç ya da seni bana götüreyim vs .

Insanlardan beklentimiz olmayacak napalım. Yani ol demesi kolay diyeceksin ama demem gerekli. Olması gereken bu.

merve yok alamadım çünkü zaten kimse yokki çocuğu bırakıp gideyim.gerci o mana da daha iyiyim şuan tek sıkıntım çocuğumun hiç uyumadan sancilanmasi o biraz daha iyi olsa ben daha iyi olurum

Bu para ıcın bı başvuru gerekıyor mu

Bir de ilk çocukta ayrı ıkincı çocukta ayrı çocuk parası verılıyordu aklınızda olsun birinci çocuk 300.-TL ikinci çocuk 400.-TL bir kere mahsus diye hatırlıyorum. Bir de sut parası var ekstra

En basindan beri sadece sol gogsumu emiyordu sağ gögsü almiyordu simdi sağ gogsum kuculdu yumusadi ve sikinca zoraki bi damla cikiyor.. tek memede kaldi sutumuz ☹☹☹☹
Sag göğsünü de alır canım pes etme moralini bozma. Bol su iç, dere otu ye bir de uyumaya çalış tabii bebekle uyumak zor ama ara ara dinlen bol sutun olur inşallah

Emzik veriyor musun canım? Ben çok emdiginde emmek istediğinde veriyorum uykuya dalınca atıyor zaten. Çok sikismadikca vermiyorum pek emzige alışınca memeyi almaz diye korktum
Ben vermiyorum canim birkere denemistim tutmadi bence de suan gerek yok memeyi ogrensin bizimki de

Eklentiler

• D439B7A0-3DC1-4B92-955A-5CB5D10765B8.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 51
Acaba banadamı öyle yaptılar ki bugün leke gelmedi ama sancıda yok henüz hayırlısı bakalım bekleyelim ne olcak

Emzik veriyor musun canım? Ben çok emdiginde emmek istediğinde veriyorum uykuya dalınca atıyor zaten. Çok sikismadikca vermiyorum pek emzige alışınca memeyi almaz diye korktum
Ben emziği hastanede daha ilk gün verdim çok şükür emme konusunda hiç problem yaşamadım hatta çok büyük yardımcım huzursuz olup gazı olduğunda sürekli emmek istiyor fazla emdiği için kusuyor böyle bir döngüye giriyoruz ama emzik verince böyle sorun yaşamıyorum emzik vereceksen çok geciktirme sonra hiç almıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…