2021 Aralık Anneleri

Memur değilim, eşimde değil özel sektördeyim canım . Siz aile sosyal hizmetler den mi başvuru yaptınız ?
Teşekkür ederim canım

Vah vag Sag mememin basina gelenlerrr
Resmen icinde iki üc tane bilye buyuklugunde bi sertlik olustu. Masaj yapiyorum, sagiyorum hafifliyor ama gecmiyor
Sicak havlu falan kapattim baya azaldi acisi ama birakinca tekrar basladi.
Mememi kesmeden onerilerinizi bekliyorum

Ben sağarken baya o bilye gibi sertliklere dokunup sıkıp ordan sağmaya çalışıyorum geçiyor rahatlıyor

Sagolasn canim. bende 3 saati geçirmemekte çalışıyorum. Dahada dikkatli olurum bu bir hafta daha. Cnku babasinin kan grubundan olursa eğer sarılık olma ihtimali yüksekmiş. Doktor ilk muayenede öyle soylemis
Hangi kan grubu?
Bi de doğum sonrası bebeğin kan grubuna bakılıyor sizin bakılmadı mı

Bence kolik dedikleri böyle sindirim ve bagirsak sistemleri gelismemis:s

Su 300 olana nasıl basvuruyoruz ben bulamadim

Bana da devam dedi ilaca bi dahaki ay tekrar gel dedi. Bebeğe topuk kanı ve küvözde yapılan tahliller harici yapılmadı. Sen normalde de ilaç kullanıyo muydun?

Bırde emzırme parası dıye bısey varmış onu bılıyormusun cnm
O emzirme ödeneği sistemde otomatik çıkıyor mu yoksa muhasebeci mi yapıyor onu tam bilmiyorum ama rapor alıyoruz ya canlı doğum gerçekleştikten sonra yatıyor onu biliyorum benimki bugün yattı 232TL

Memur değilim, eşimde değil özel sektördeyim canım . Siz aile sosyal hizmetler den mi başvuru yaptınız ?

Teşekkür ederim canım
Evet canım ben nüfustan çıktım geçici kimlik kağıdı ile aile sosyal hizmetlerden başvuru yaptım bebeğin tcsini istiyorlar öyle başvuru yapılıyor

Su 300 olana nasıl basvuruyoruz ben bulamadim
Canım onu aile ve sosyal hizmetler kurumundan başvuruyorsun bebeğin kimliği ile dilekçe gibi bişey imzalatıyorlar sonra 2 ay içinde yatar e devletten kontrol edin diyorlar PTT’den alınıyor onun ücreti benimki Şubat gibi yatarmış öyle söylediler

Bana da devam dedi ilaca bi dahaki ay tekrar gel dedi. Bebeğe topuk kanı ve küvözde yapılan tahliller harici yapılmadı. Sen normalde de ilaç kullanıyo muydun?
Gebelik öncesi kullanıyordum ama düşük doz

Bnm bebeğim de 13 günlük hala zor uyanıyor. Sarılık için kan verdik temiz cıktı .bıraksam 3 saat fln uyuyor. Ama bn 1.5- 2 saatte emzirmeye calışıyırum. Bazen emiyor bazen emmiyor çünkü uyanmıyor. Szde emzirme de zorlanıyorsanız sarılık için bi dr a götürün derim. Dr beslenmede sıkıntı yasaıyorsanız hemen getirin sarılık testi yapalım demişti

Su yu bol iciyorum ama uyumak mumkun gorunmuyor bebelerle dereotunu cok duydum ama denemedim denicem.mutlaka
Dereotuna ben de bugün başladım emzirmeden evvel bi miktar ağza atılmalıymış. Bugün bebişi emzirirken eşim de inek besler gibi yediriyordu bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…