Annem de diyor ki canin bisey cekmistir ondan sismistirBanyoda tarakla ya da parmakla masaj sıcak su altında, çıkınca da buzdolabından lahana yaprağı ile sardım. Emzirirken de o bezelere yine tarar gibi tırnağımla meme başına doğru çekiyorum. Yine de süt dolunca tekrarlıyor benimki. Ağrısı sırtıma vuruyor hatta.
Umma olmak denir bizim orda daAnnem de diyor ki canin bisey cekmistir ondan sismistir
Sütü çekmiş derlerAnnem de diyor ki canin bisey cekmistir ondan sismistir
Bizde de aynı ummak denir gözü umdu, göğsü umdu gibiUmma olmak denir bizim orda da
Canım Olumsuz bişi çıkarsa arıyorlarCanım senin topuk kanı hastaneden ne zaman sonuç geldi? Ben girdim hala çıkmamış.
Olur ama sen istemesende sütün çekmiş derlerAnnem de diyor ki canin bisey cekmistir ondan sismistir
Sık sık uyanıp ağladığı için sık sıkYenidoğan bebeklerinizi ne kadar sürede bir emziriyorsunuz kızlar? Acıktıpında mı yoksa saatli mi?
Benimki her söylediğiniz gece de gündüz de uyumuyor önce geceleri uyumuyodu kıvranıp sancidan duruyordu şimdi gündüzde . Yani 7/24 sancı en fazla gün içinde 2 saat sancısız anı vardirBu bebe sabaha kadar uyumuyorakşama kadar da uyanmıyor. Sabaha kadar gaz sancısı çekiyor gibi kıvranıyor gazı olsa sadece geceleri mi olur yoksa başka bi derdi mi var
Uykusunda mırıldanıyor mu sizinkiler, sanki bi yeri ağrıyor gibi inliyor
Benimki döngü halinde tekrarlıyor her ikisinde deVah vag Sag mememin basina gelenlerrr
Resmen icinde iki üc tane bilye buyuklugunde bi sertlik olustu. Masaj yapiyorum, sagiyorum hafifliyor ama gecmiyor
Sicak havlu falan kapattim baya azaldi acisi ama birakinca tekrar basladi.
Mememi kesmeden onerilerinizi bekliyorum
Kaç günlük sizin bebeBenimki her söylediğiniz gece de gündüz de uyumuyor önce geceleri uyumuyodu kıvranıp sancidan duruyordu şimdi gündüzde . Yani 7/24 sancı en fazla gün içinde 2 saat sancısız anı vardir
10. Günde çok artıyor diyorlar üzülmeyin benimde böyle olduDoğum yaptım, hastaneye 40+1de yattım 40+2de doğdu. Suni sancı ve epidural ile doğum yaptım ama ben, doktor 41i doldurmamı istemedi, bana cesaret vermeyince bende risk alıp bekleyemedim maalesef hatta sütüm de geç geldi.
22 günlük bugünleKaç günlük sizin bebe
Bende kiwi vardı memnun kaldım ama 2 3 kez kullandım sadece. Uzun vadede çekim gücü düşer mi bilmiyorumKızlar wee baby elektrikli göğüs pompası kullanam varmı memnunmusunuz. Yada ne onerirsiniz
Canım bu eds sistemini araştırıyorum bende, sen ne için kullanmıştın bebeğin mi emmiyordu ve işe yaradı mı?@Whiterose89 canım yazdm dün ama görmemiş olablrsn diye seni etktlym dedm. Ebe geldi yanında bu eds sisteminin hortumu varya sanırım beslenme katateri diye. Emerken ilk başta ağzının kenarından onu soktuk göğsümden çekerken onu da çekti öyle öyle alışcak dedi bencede iyi bişey oldu
Benim de oyle, mutlaka en gec 3 saatte bir sagmam gerekiyor yoksa hem agri hem sizi hem ates gibi yaniyorlarBenimki döngü halinde tekrarlıyor her ikisinde deSüt kanallarım darmış makine de pek çekmiyor benim sütümü o yüzden elle sağıyorum emzirme öncesinde ya da sonrasında.
Bir de ilk gebelik olduğundan çok olurmuş bu
Ay umarım sürekli çekeceğimiz bişey değildir bu zamanla geçiyordur tamamen
Canım 6 aralıkta doğum yaptım 232tl olan dün yattı 1669 bugün yatacakmış e devlete şahıs ödemeleri sorgulama diye arat öyle çıkıyorO ödemeyi nerden görüyorsun canım? Ben kurcaladım baya e devlette her yer göremedim. Bir de ne zaman doğum yapmıştın o ücretler ne zaman yattı
Aynı durum bende de var bi benimki mi öyle diyordumBizimki de ayni sadece gazliyken meme de ememiyor kavga ediyor memeyle farki o bir de kakasini kendi pek yapmiyor aciyorum altini rahatlatip bekliyorum ozmn yapio((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?