2021 Aralık Anneleri

Annem de diyor ki canin bisey cekmistir ondan sismistir

Yenidoğan bebeklerinizi ne kadar sürede bir emziriyorsunuz kızlar? Acıktıpında mı yoksa saatli mi?

Bu bebe sabaha kadar uyumuyor akşama kadar da uyanmıyor. Sabaha kadar gaz sancısı çekiyor gibi kıvranıyor gazı olsa sadece geceleri mi olur yoksa başka bi derdi mi var
Uykusunda mırıldanıyor mu sizinkiler, sanki bi yeri ağrıyor gibi inliyor

Benimki her söylediğiniz gece de gündüz de uyumuyor önce geceleri uyumuyodu kıvranıp sancidan duruyordu şimdi gündüzde . Yani 7/24 sancı en fazla gün içinde 2 saat sancısız anı vardir

Benimki döngü halinde tekrarlıyor her ikisinde de Süt kanallarım darmış makine de pek çekmiyor benim sütümü o yüzden elle sağıyorum emzirme öncesinde ya da sonrasında.
Bir de ilk gebelik olduğundan çok olurmuş bu
Ay umarım sürekli çekeceğimiz bişey değildir bu zamanla geçiyordur tamamen

Benimki her söylediğiniz gece de gündüz de uyumuyor önce geceleri uyumuyodu kıvranıp sancidan duruyordu şimdi gündüzde . Yani 7/24 sancı en fazla gün içinde 2 saat sancısız anı vardir
Kaç günlük sizin bebe

10. Günde çok artıyor diyorlar üzülmeyin benimde böyle oldu Allah hayırlı evlat etsin inşallah sağlıkla büyütün

Canım bu eds sistemini araştırıyorum bende, sen ne için kullanmıştın bebeğin mi emmiyordu ve işe yaradı mı?

Benim de oyle, mutlaka en gec 3 saatte bir sagmam gerekiyor yoksa hem agri hem sizi hem ates gibi yaniyorlar
Hastanedeki hemsiremiz yavas yavas sagim surelerini uzat, meme cok uyarilinca da cok sut uretir ve tikanir dedi ama uzatmam mumkun degil canim yaniyor cunku
Insallah gecer de memikolar huzura erer, bide bebitomu emzirebilsem tamamen kurtulsam su aletten keske
Emzirmek korkulu ruyam oldu resmen

O ödemeyi nerden görüyorsun canım? Ben kurcaladım baya e devlette her yer göremedim. Bir de ne zaman doğum yapmıştın o ücretler ne zaman yattı
Canım 6 aralıkta doğum yaptım 232tl olan dün yattı 1669 bugün yatacakmış e devlete şahıs ödemeleri sorgulama diye arat öyle çıkıyor

Gece uzun zamandir ilk defa mama verdim ..
Hepsini kustu
Yatak çarşaf hiç birsey kalmadi..
Bi daha mama no mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…