Iki saate emzirdim. 3 saat yapmadım ilk 15 gün. Sonra bıraktım. Ne zaman isterse o zaman emiyo. Gece 3 saati gecrtiği bile oldu gündüz saatte bir emdiği de oldu.Ne kadar sürede uyandırıp emzirdiniz
Ne iş yapıyordunuz? Doğum ıznınde olanlar ıcın degıl yanıEvet bu bizim konuştuğumuz para sgklı çalışanlar için çalışamadığı zamanın maaşı diyebilirim sizin dediğiniz tüm annelere verilen doğum yardımı 1. Doğum 300 bu arada buna siz başvuruyorsunuz
Bilmiyorum ki ne rahatsız ediyo ama bende hep gazli bir bebek idim hatta kolik ötesi annem hep der ve 32 yaşındayim gazdan bu yaşıma dek hastaneye acillik olduğumu bilirimBi de benimkinde sanırım inek sütü alerjisi olabilir süt ürünü tükkettiğimde saatlerce ağlıyor gaz sancısı. Sen de dikkat et bakiim yediklerinden biri rahatsız ediyor olabilir. Ya da koliktir, hepimizin bebesi ağlıyor tek değilsin
Ev sıcak yalan değil ama peteklere su koyduk filan şuan evde bayağı serinledi hava çok soğuk diyeEvin sıcaklığı nasıl? Oda termostat i varmi? Bebekler çok sıcak ve soğukta da durmaz.Oda ısısı 23 24 derecede tut birde buhar makinesi çalıştır yada evin kaloriferliyse peteklere suyu fazlalastir.
Teşekkür ederim canımBak canım böyle yaz e devlette belki e devlettende başvuru yapılabilir
Aynen uyuyunca atıyor uyanacak gibi olduğunda mızırdanınca da hemen veriyorum emziği biraz daha uyuyorAynen biz de o döngüye giriyoruz. Bazı uzmanlar ilk 1 ay önermiyor ama bizimki de sakinleşmek için sürekli emmek istiyo bu sefer de kusuyor karnı şişiyor iyice ondan rahatsız oluyor. Ben de çok huysuzlandiginda uykuya gecislerde vereyim diyorum birkaç kere verdim tuttu uyuyunca atıyor zaten.
Kendi işyerimizde ön muhasebeye bakıyorum doğum izninde olanlar için tabiiNe iş yapıyordunuz? Doğum ıznınde olanlar ıcın degıl yanı
Emmeyi biliyor aslinda ama gazliyken kaka varken emmiyor kivraniyor memede altini aciyorum kakasini yaptiriyorum baya zorlaniyrEmmede sorun yaşıyor mu ki canım?
Kuzum sen öğretmen misin ? Madde esasına takiben bana geçerli değilTeşekkür ederim canımbakayim
İlaca devamTroit takipli bacılar napıyonuz?
Yok yahu ne öğretmeni eşim bir firmanın yetkili bölge servisi bende ön muhasebeye bakıyorum o nasıl bişey ilk kez duydum ya acaba e devletten başvuru yapılmıyor diye mi öyle yazdıKuzum sen öğretmen misin ? Madde esasına takiben bana geçerli değilo yardım parası öyle çıktı zuzucuum
Ya çıkan şey şu bak istersenYok yahu ne öğretmeni eşim bir firmanın yetkili bölge servisi bende ön muhasebeye bakıyorum
Bense 3 saati geçirmemekte dikkat ediyrm.zamanla oturacak her şey yolunda galibaÇocuğuna göre karar ver bence
Doktor bana beslenme için maksimum 3 saat dedi
Ama 3 saati beklersem çocuk çok acıkıyor saldırıyor göğse verim alamıyor diye 2-2.30 saat arası uyandırıyorum
Öyle emziriyorum
Valla ben de bizimki kolik mi acaba diye düşünmeye başladım artik inşallah öyle değildir. Gazı olmasın diye nerdeyse hiçbir şey yemiyorum rezene kimyon zeytinyağı ne varsa iciyorum her gün ama gene de oluyorEmmeyi biliyor aslinda ama gazliyken kaka varken emmiyor kivraniyor memede altini aciyorum kakasini yaptiriyorum baya zorlaniyr
Sagolasn canim. bende 3 saati geçirmemekte çalışıyorum. Dahada dikkatli olurum bu bir hafta daha. Cnku babasinin kan grubundan olursa eğer sarılık olma ihtimali yüksekmiş. Doktor ilk muayenede öyle soylemisIki saate emzirdim. 3 saat yapmadım ilk 15 gün. Sonra bıraktım. Ne zaman isterse o zaman emiyo. Gece 3 saati gecrtiği bile oldu gündüz saatte bir emdiği de oldu.
bu farklı bir şey burada bahsedilenden. Burada bahsedilen parayı alabilmek için aile sosyal politika bakanlığının ilçe merkezine gidip başvuru formu doldurmak gerekiyormuş. bizimki kaymakamlıkta gidip belgeyi vereceğim. Belgenin durumunu e devletten kontrol edebiliyorsunYa çıkan şey şu bak istersen
Bilemedim ki bence aile sosyal hizmetlerden yapılıyor başvuru çünkü bu tüm annelere verilen bir hak yalnız memur değilseniz veriliyor galiba çünkü bana eşiniz veya siz memur musunuz diye sormuşlardı başvuru sırasındaYa çıkan şey şu bak istersen
Bırde emzırme parası dıye bısey varmış onu bılıyormusun cnmBilemedim ki bence aile sosyal hizmetlerden yapılıyor başvuru çünkü bu tüm annelere verilen bir hak yalnız memur değilseniz veriliyor galiba çünkü bana eşiniz veya siz memur musunuz diye sormuşlardı başvuru sırasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?