2021 Aralık Anneleri

Bilmiyorum ki ne rahatsız ediyo ama bende hep gazli bir bebek idim hatta kolik ötesi annem hep der ve 32 yaşındayim gazdan bu yaşıma dek hastaneye acillik olduğumu bilirim inşallah benim gibi olmaz ne sorunmus ama

Evin sıcaklığı nasıl? Oda termostat i varmi? Bebekler çok sıcak ve soğukta da durmaz.Oda ısısı 23 24 derecede tut birde buhar makinesi çalıştır yada evin kaloriferliyse peteklere suyu fazlalastir.
Ev sıcak yalan değil ama peteklere su koyduk filan şuan evde bayağı serinledi hava çok soğuk diye

Aynen uyuyunca atıyor uyanacak gibi olduğunda mızırdanınca da hemen veriyorum emziği biraz daha uyuyor

Troit takipli bacılar napıyonuz?
İlaca devam
7 günlük lohusayken tahlil yaptım iyiydi
40 çıkınca bi dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum yada sağlık ocağında bi sorarım duruma göre
Senin bebeğe troit tahlili yapıldı mı
Bn ilaç kullanıyorum diye bnmkine yapıldı

Kuzum sen öğretmen misin ? Madde esasına takiben bana geçerli değil o yardım parası öyle çıktı zuzucuum
Yok yahu ne öğretmeni eşim bir firmanın yetkili bölge servisi bende ön muhasebeye bakıyorum o nasıl bişey ilk kez duydum ya acaba e devletten başvuru yapılmıyor diye mi öyle yazdı

Bense 3 saati geçirmemekte dikkat ediyrm.zamanla oturacak her şey yolunda galiba

Emmeyi biliyor aslinda ama gazliyken kaka varken emmiyor kivraniyor memede altini aciyorum kakasini yaptiriyorum baya zorlaniyr
Valla ben de bizimki kolik mi acaba diye düşünmeye başladım artik inşallah öyle değildir. Gazı olmasın diye nerdeyse hiçbir şey yemiyorum rezene kimyon zeytinyağı ne varsa iciyorum her gün ama gene de oluyor

Iki saate emzirdim. 3 saat yapmadım ilk 15 gün. Sonra bıraktım. Ne zaman isterse o zaman emiyo. Gece 3 saati gecrtiği bile oldu gündüz saatte bir emdiği de oldu.
Sagolasn canim. bende 3 saati geçirmemekte çalışıyorum. Dahada dikkatli olurum bu bir hafta daha. Cnku babasinin kan grubundan olursa eğer sarılık olma ihtimali yüksekmiş. Doktor ilk muayenede öyle soylemis

Ya çıkan şey şu bak istersen
bu farklı bir şey burada bahsedilenden. Burada bahsedilen parayı alabilmek için aile sosyal politika bakanlığının ilçe merkezine gidip başvuru formu doldurmak gerekiyormuş. bizimki kaymakamlıkta gidip belgeyi vereceğim. Belgenin durumunu e devletten kontrol edebiliyorsun

Ya çıkan şey şu bak istersen
Bilemedim ki bence aile sosyal hizmetlerden yapılıyor başvuru çünkü bu tüm annelere verilen bir hak yalnız memur değilseniz veriliyor galiba çünkü bana eşiniz veya siz memur musunuz diye sormuşlardı başvuru sırasında

Kızlar ya benim doktorum günde 4 ölçek mama ver dediği için gece rahat olsun diye gece veriyorum, dün gece 60 ml mama yedirdim uyuduk, hastanede mama yedikten sonra 3 saat sonra uyandırabilirsin demişlerdi, 3 saat sonraya alarm kurdum uyandırdım 30 ml içti dahasını içmedi, 2 saat sonraya alarm kurdum tekrar emzireyim diye, ama kesinlikle uyandıramadım hadi uyusun 3.saatte uyandırayım dedim yine uyandıramadım 4.saatte uyandı emdi. Yemek aralığının bu kadar çok olması sıkıntı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…