Bişeyleein icinde evet ama tek başınaNiye sevmez misin beybisi?
E bizimkilerin de gelişmemiş iste canim. 3 ayda gaz sorunu bitiyor diyorlar amaBence kolik dedikleri böyle sindirim ve bagirsak sistemleri gelismemis:s
B rh +.Hangi kan grubu?
Bi de doğum sonrası bebeğin kan grubuna bakılıyor sizin bakılmadı mı
Uyumasinda var sorun. Bıraksam uyur. beslenmede Sknti yok kaka ve cisten bunu rahatlıkla soyleyebilirimBnm bebeğim de 13 günlük hala zor uyanıyor. Sarılık için kan verdik temiz cıktı .bıraksam 3 saat fln uyuyor. Ama bn 1.5- 2 saatte emzirmeye calışıyırum. Bazen emiyor bazen emmiyor çünkü uyanmıyor. Szde emzirme de zorlanıyorsanız sarılık için bi dr a götürün derim. Dr beslenmede sıkıntı yasaıyorsanız hemen getirin sarılık testi yapalım demişti
Her ay mı yatıyor pekıO emzirme ödeneği sistemde otomatik çıkıyor mu yoksa muhasebeci mi yapıyor onu tam bilmiyorum ama rapor alıyoruz ya canlı doğum gerçekleştikten sonra yatıyor onu biliyorum benimki bugün yattı 232TL
Evet cnm okadari bulmasin insallah da sabredecegizE bizimkilerin de gelişmemiş iste canim. 3 ayda gaz sorunu bitiyor diyorlar ama
Banyoda tarakla ya da parmakla masaj sıcak su altında, çıkınca da buzdolabından lahana yaprağı ile sardım. Emzirirken de o bezelere yine tarar gibi tırnağımla meme başına doğru çekiyorum. Yine de süt dolunca tekrarlıyor benimki. Ağrısı sırtıma vuruyor hatta.Vah vag Sag mememin basina gelenlerrr
Resmen icinde iki üc tane bilye buyuklugunde bi sertlik olustu. Masaj yapiyorum, sagiyorum hafifliyor ama gecmiyor
Sicak havlu falan kapattim baya azaldi acisi ama birakinca tekrar basladi.
Mememi kesmeden onerilerinizi bekliyorum
Ayva olmazmiB BitterCikilata tarife güncelleme getirmemiz lazım biliyorsun kayısı gaz yapıyormuş
Hastanedeki diyetisyen kuru erik ve kuru üzümle yapın demiş onu da deneyeceğim
kendime 40i hedef koymuştum ama sanırım onda da bir mucize olmuyor :)) uyumadı bizimki hala memede uyuyor yatakta gözler faltaşı bi de sürekli karnını bacaklarını kasıyor ne gazmisEvet cnm okadari bulmasin insallah da sabredecegiz
Bnde yazdım ya öyleymişB BitterCikilata tarife güncelleme getirmemiz lazım biliyorsun kayısı gaz yapıyormuş
Hastanedeki diyetisyen kuru erik ve kuru üzümle yapın demiş onu da deneyeceğim
Olur olurAyva olmazmi
Canım senin topuk kanı hastaneden ne zaman sonuç geldi? Ben girdim hala çıkmamış.Bnde yazdım ya öyleymişelma ve ayva şekersiz de fena oluyor Onları yapıyorum şimdi de dene bakalım
dodo baby var bizde komsudan odunc aldik baya iyiOzelleri aradim oyle bise yok diyorlar merve ya devlettemi var acaba, bide alsam ben bildigin iyi bi marka var mi..manuel olan asiri sacmaymis pisman oldum
Benim agri sizi yok ama emzirirken sertlik oluyor arada gecoyir ben de parmaklarimla bastiriyorum emerkenBanyoda tarakla ya da parmakla masaj sıcak su altında, çıkınca da buzdolabından lahana yaprağı ile sardım. Emzirirken de o bezelere yine tarar gibi tırnağımla meme başına doğru çekiyorum. Yine de süt dolunca tekrarlıyor benimki. Ağrısı sırtıma vuruyor hatta.
Bizimki de yatir kaldir yapioz :skendime 40i hedef koymuştum ama sanırım onda da bir mucize olmuyor :)) uyumadı bizimki hala memede uyuyor yatakta gözler faltaşı bi de sürekli karnını bacaklarını kasıyor ne gazmis
Benim normaldiKimler Normal doğum yaptı ben son ana kadar bekledim doğmadı mecburen sezeryan oldum
Videolardaki gibi yapiyorum. Fizyolojik serumdan siringayla cekiyorum. Sirincanin ignesini cikarip bebegi saga sola yatirarak iki burun deligine de suyu sıkiyorum. Sonra yuz ustu cevirip sirtina pispislayarak akmasini sagliyorum. En son otri bebenin asporatorunu kullanarak cekiyorum. Resmen yesil sumuk geliyor benim kizin burnu cok cabuk tikaniyorHanımlar siz bebeklerin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz anlatabilir misiniz dün otri bebe nin aspiratörü ve solüsyonunu aldık doktor farkedince temizleyin dedi emerken rahat ama normalde ara ara nefesinde hırıltı oluyor bi temizlemeyi deniycem ama nasıl kullanılır tam bilemiyorum izlediğim videodaki bebekler birkaç aylık olmuş çok sorun çıkarmıyor bizimkiler küçük yanlış yapmak istemem
Valla 4 ya da5. Gün mastit oldum ben baya ağrıdı ama o yazdığım yöntemle geçirdim. Dolunca yine oluyo bezelerBenim agri sizi yok ama emzirirken sertlik oluyor arada gecoyir ben de parmaklarimla bastiriyorum emerken
Nereye yatıyor benim hiç bilgim yok bu konuda e-devletten bulamadımEmzirme parası direkt olarak yatıyor herhangi bir başvuru yapılmıyor, e devletten işgörmezlik raporu sayfasından bakabilirsiniz
Sigortalı çalışan anneler analık parası sizlere toplu mu yattı yoksa ay ay mı yatacak ben e devlette görüntülediğimde analık olarak 1.669TL bi ödeme gözüküyor bu bir aylık ödeme mi olacak birde emzirme ödeneği ile beraber yatmış gözüküyor ama hesabıma bakıyorum emzirme ödeneği yatmış analık parası yatmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?