2021 Aralık Anneleri

Uyumasinda var sorun. Bıraksam uyur. beslenmede Sknti yok kaka ve cisten bunu rahatlıkla soyleyebilirim

Banyoda tarakla ya da parmakla masaj sıcak su altında, çıkınca da buzdolabından lahana yaprağı ile sardım. Emzirirken de o bezelere yine tarar gibi tırnağımla meme başına doğru çekiyorum. Yine de süt dolunca tekrarlıyor benimki. Ağrısı sırtıma vuruyor hatta.

B BitterCikilata tarife güncelleme getirmemiz lazım biliyorsun kayısı gaz yapıyormuş
Hastanedeki diyetisyen kuru erik ve kuru üzümle yapın demiş onu da deneyeceğim
Bnde yazdım ya öyleymiş elma ve ayva şekersiz de fena oluyor Onları yapıyorum şimdi de dene bakalım

Kızlar wee baby elektrikli göğüs pompası kullanam varmı memnunmusunuz. Yada ne onerirsiniz

Benim agri sizi yok ama emzirirken sertlik oluyor arada gecoyir ben de parmaklarimla bastiriyorum emerken

Kimler Normal doğum yaptı ben son ana kadar bekledim doğmadı mecburen sezeryan oldum
Benim normaldi
Videolardaki gibi yapiyorum. Fizyolojik serumdan siringayla cekiyorum. Sirincanin ignesini cikarip bebegi saga sola yatirarak iki burun deligine de suyu sıkiyorum. Sonra yuz ustu cevirip sirtina pispislayarak akmasini sagliyorum. En son otri bebenin asporatorunu kullanarak cekiyorum. Resmen yesil sumuk geliyor benim kizin burnu cok cabuk tikaniyor

O ödemeyi nerden görüyorsun canım? Ben kurcaladım baya e devlette her yer göremedim. Bir de ne zaman doğum yapmıştın o ücretler ne zaman yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…