Canım cok sordumCanım 6 aralıkta doğum yaptım 232tl olan dün yattı 1669 bugün yatacakmış e devlete şahıs ödemeleri sorgulama diye arat öyle çıkıyor
Ben de vermiyorum 4 5 gündür. Iki gece ust üste kustu.Gece uzun zamandir ilk defa mama verdim ..
Hepsini kustu
Yatak çarşaf hiç birsey kalmadi..
Bi daha mama no mama
Ay yok canım estağfrullah 232TL içinde 1669 TL içinde ben başvuru yapmadım ya rapor aldığımda sisteme otomatik düştü ya da benim muhasebecim başvuru yaptı orayı tam bilmiyorum ama ben bişey yapmadımCanım cok sordumbu ıkısı ıcınde başvuru yapmadın degıl mı doğru anladım
Anladım cnm bnm teşekkür ederım. Bu arada ayrıca maaşını alıyorsun degıl mıAy yok canım estağfrullah 232TL içinde 1669 TL içinde ben başvuru yapmadım ya rapor aldığımda sisteme otomatik düştü ya da benim muhasebecim başvuru yaptı orayı tam bilmiyorum ama ben bişey yapmadım
Benim de öyleydi 1 haftadır yumuşadı memelerim dolsa da ateş vs yapmıyorBenim de oyle, mutlaka en gec 3 saatte bir sagmam gerekiyor yoksa hem agri hem sizi hem ates gibi yaniyorlar
Hastanedeki hemsiremiz yavas yavas sagim surelerini uzat, meme cok uyarilinca da cok sut uretir ve tikanir dedi ama uzatmam mumkun degil canim yaniyor cunku
Insallah gecer de memikolar huzura erer, bide bebitomu emzirebilsem tamamen kurtulsam su aletten keske
Emzirmek korkulu ruyam oldu resmen
1669 olan ne parasıCanım 6 aralıkta doğum yaptım 232tl olan dün yattı 1669 bugün yatacakmış e devlete şahıs ödemeleri sorgulama diye arat öyle çıkıyor
Valla bana da kiymetini bil bol bol uyu dediler.. simdi anliyorum mesela suan 1 saatlik uykuyla ayaktayim..Ben daha Doğum yapmayınca uyu demesı kolay oluyordereotunu mutlaka dene
Anamm oda sade nasil yencek yaaDereotuna ben de bugün başladım emzirmeden evvel bi miktar ağza atılmalıymış. Bugün bebişi emzirirken eşim de inek besler gibi yediriyordu bir yandan
Cacık falan yap ıcınde dereotunu tüketebılırsınAnamm oda sade nasil yencek yaabiseylerin icine katip yesek eyvallah da
Bizde işyeri eşimin olduğu için ekstra maaş almıyorum ama kocalık vazifesi ve izne ayrılmış bir çalışanı olarak kartlarımı vs ödüyorAnladım cnm bnm teşekkür ederım. Bu arada ayrıca maaşını alıyorsun degıl mı
Doğum için İzne ayrılıyoruz ya canım 4 ay onun parası maaş alamadığımız içinBenim de öyleydi 1 haftadır yumuşadı memelerim dolsa da ateş vs yapmıyor
1669 olan ne parası
Yoğurt olmaz çok gaz yapıyorCacık falan yap ıcınde dereotunu tüketebılırsın
Kahvaltıda omlet içine kat bn öyle yapıyorumAnamm oda sade nasil yencek yaabiseylerin icine katip yesek eyvallah da
Benim şirketim maaş vermeye devam edecek bana yatmayacak bu tutar sanırımDoğum için İzne ayrılıyoruz ya canım 4 ay onun parası maaş alamadığımız için
Rapor almis miydinBenim şirketim maaş vermeye devam edecek bana yatmayacak bu tutar sanırım
İnekten ne farkımız kaldı kiAnamm oda sade nasil yencek yaabiseylerin icine katip yesek eyvallah da
Valla bnde geçen dedim eşime kendimi sağımlık inek gibi hissediyorum bi o meme bi diğeri pertim çıkıyorİnekten ne farkımız kaldı ki
Ama annem ineği sağmanın daha kolay olduğunu söylüyor
Maalesef başka yapılacak yok sık sık emzircenGozlerde hafif sarilik baslamis kan uyusmazligimiz var beklenen durumdu dedi doktor, yarina artarsa 2 gun yatiralim dedi, bi tavsiyeniz var mi arkadaslar anne sutu bol verip gunes isigi aldirmaya calisiyorum ama baska yapabilcegim bise var mi
Bilmiyordum gaz yaptığını o zaman yogurdu eledikYoğurt olmaz çok gaz yapıyor
Kac gunluk oldu bebis cnm insallah gecer bir an onceAynı durum bende de var bi benimki mi öyle diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?