2021 Aralık Anneleri

Canım cok sordum bu ıkısı ıcınde başvuru yapmadın degıl mı doğru anladım
Ay yok canım estağfrullah 232TL içinde 1669 TL içinde ben başvuru yapmadım ya rapor aldığımda sisteme otomatik düştü ya da benim muhasebecim başvuru yaptı orayı tam bilmiyorum ama ben bişey yapmadım

Benim de öyleydi 1 haftadır yumuşadı memelerim dolsa da ateş vs yapmıyor
Canım 6 aralıkta doğum yaptım 232tl olan dün yattı 1669 bugün yatacakmış e devlete şahıs ödemeleri sorgulama diye arat öyle çıkıyor
1669 olan ne parası

Anladım cnm bnm teşekkür ederım. Bu arada ayrıca maaşını alıyorsun degıl mı
Bizde işyeri eşimin olduğu için ekstra maaş almıyorum ama kocalık vazifesi ve izne ayrılmış bir çalışanı olarak kartlarımı vs ödüyor

Gozlerde hafif sarilik baslamis kan uyusmazligimiz var beklenen durumdu dedi doktor, yarina artarsa 2 gun yatiralim dedi, bi tavsiyeniz var mi arkadaslar anne sutu bol verip gunes isigi aldirmaya calisiyorum ama baska yapabilcegim bise var mi

Gozlerde hafif sarilik baslamis kan uyusmazligimiz var beklenen durumdu dedi doktor, yarina artarsa 2 gun yatiralim dedi, bi tavsiyeniz var mi arkadaslar anne sutu bol verip gunes isigi aldirmaya calisiyorum ama baska yapabilcegim bise var mi
Maalesef başka yapılacak yok sık sık emzircen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…