2021 Aralık Anneleri

Ben daha iyiyim canım biraz yanma ağrı var ameliyat bölgesinde onun dışında iyiyim şükür. Bebek iyi demiş dr beslenmeyi artırmışlar. Yarın emzirmeye izin verecekler inşallah. Büyük ihtimalle de pazartesi çıkarabiliriz demiş dr. Süt gönderiyorum ben de. Bugün görüş var aslında ama mutfağa kadar bile gidemiyorum acıdan. Yarın emzirmeye giderim muhtemelen. Cok görmek istiyorum ama canim cok yanıyor

Çok güzel inşallah sende çabucak toparlanırsın

Troit takipli bacılar napıyonuz?
Doğum yaptıktan sonra Hastanede bile tiroid ilacını getirip verdiler gebelik tiroidi var artık içmeme gerek var mı doğurdum dedim bi süre daha devam dedi hemşire doktora sormayı unuttum ben de ne kadar içicez bilmiyorum

Yenidoğan bebeklerinizi ne kadar sürede bir emziriyorsunuz kızlar? Acıktıpında mı yoksa saatli mi?
2 saatte bir genelde uyanıyoruz ama bazen 3 saate sarkıyorsa hiç uyandırmıyorum artık

Bana 15 gün sonra gel demisti dahiliyeci. Gittim bi ay daha devam dedi.

Burun aspiratörü kullanan arkadaşlar, bu ağızla çekmeli olan aspiratörlerde tek kullanımda ucunu atıyor musunuz? Kullanımı nasıl? Güzel temizliyor mu ? Bebişimin burnu epey tıkalı. Serum fizyolojik kullanıyorum ama aspiratörde lazım tam açılmıyor. Ama yedek uçlarını almam gerek mi yada iyi açıyor mu bilemedim sormak istedim. O yedek uçlar ney öyle yav ocağımıza incir ağacı dikecekler

Tek kullanımda atmıyorum durumuna göre atıyorum
Yumuşatıp çekersen güzel temizliyor

Tam okuyamadım ama süt sağma makinesi soranlar mi oldu? Biz medikalden kiraladık. Deodorant baby diye bir marka. Başta dandik gibi gelmisti ama simdi güzel çekiyor. Sagdıkca çoğaldığı için sanırım. Kısa süreli lazim olan varsa medikallere sorabilir. Haftalık aylık kiraya veren yerler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…