- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Gogusler yumusak oluyor sık emdigi zaman benm ama sut geliyor herhalde yine emerken yutkunuyrSık sık uyanıp ağladığı için sık sık
Bnmde öyle vıcık vıcıkGogusler yumusak oluyor sık emdigi zaman benm ama sut geliyor herhalde yine emerken yutkunuyr
Benim de surekli emzirmekten oyle oldu soyle 2 2bucuk saat ara verseler uyusak :)Bnmde öyle vıcık vıcık
Uyuyunca bi de duşa girince dolu dolu oluyor
Ben daha iyiyim canım biraz yanma ağrı var ameliyat bölgesinde onun dışında iyiyim şükür. Bebek iyi demiş dr beslenmeyi artırmışlar. Yarın emzirmeye izin verecekler inşallah. Büyük ihtimalle de pazartesi çıkarabiliriz demiş dr. Süt gönderiyorum ben de. Bugün görüş var aslında ama mutfağa kadar bile gidemiyorum acıdan. Yarın emzirmeye giderim muhtemelen. Cok görmek istiyorum ama canim cok yanıyorY yorgunnn_anne nasılsın? Bebiş nasıl
Çok güzel inşallah sende çabucak toparlanırsınBen daha iyiyim canım biraz yanma ağrı var ameliyat bölgesinde onun dışında iyiyim şükür. Bebek iyi demiş dr beslenmeyi artırmışlar. Yarın emzirmeye izin verecekler inşallah. Büyük ihtimalle de pazartesi çıkarabiliriz demiş dr. Süt gönderiyorum ben de. Bugün görüş var aslında ama mutfağa kadar bile gidemiyorum acıdan. Yarın emzirmeye giderim muhtemelen. Cok görmek istiyorum ama canim cok yanıyor
Doğum yaptıktan sonra Hastanede bile tiroid ilacını getirip verdiler gebelik tiroidi var artık içmeme gerek var mı doğurdum dedimTroit takipli bacılar napıyonuz?
1,5 aylık oldu cnm ama git gide daha kötü oldu daha iyiye gitmediKac gunluk oldu bebis cnm insallah gecer bir an once
2 saatte bir genelde uyanıyoruz ama bazen 3 saate sarkıyorsa hiç uyandırmıyorum artıkYenidoğan bebeklerinizi ne kadar sürede bir emziriyorsunuz kızlar? Acıktıpında mı yoksa saatli mi?
Bilemiyorum o zaman canmBenim şirketim maaş vermeye devam edecek bana yatmayacak bu tutar sanırım
Hadi hayırli haberlerle dön canım hadi insallahM morruj1Balbadem13 merve kızlar doğurmaya geldim 3 cm açıklık var aldılar hastaneye suyu azalmış dua edin bana Allah'ım kurtasın hepimizi inşallah
Bana 15 gün sonra gel demisti dahiliyeci. Gittim bi ay daha devam dedi.Doğum yaptıktan sonra Hastanede bile tiroid ilacını getirip verdiler gebelik tiroidi var artık içmeme gerek var mı doğurdum dedimbi süre daha devam dedi hemşire doktora sormayı unuttum ben de ne kadar içicez bilmiyorum
Dun sipariş verdim ins memnun kalırım. Hayır hepsi pahalı baya. Bu en ucuzuydu 321 lira. Keşke anne bebek ürünleri bukadar pahalı olmasa.dodo baby var bizde komsudan odunc aldik baya iy
Saglikla kolaylikla kucagina alirsin insallahhM morruj1Balbadem13 merve kızlar doğurmaya geldim 3 cm açıklık var aldılar hastaneye suyu azalmış dua edin bana Allah'ım kurtasın hepimizi inşallah
Tek kullanımda atmıyorum durumuna göre atıyorumBurun aspiratörü kullanan arkadaşlar, bu ağızla çekmeli olan aspiratörlerde tek kullanımda ucunu atıyor musunuz? Kullanımı nasıl? Güzel temizliyor mu ? Bebişimin burnu epey tıkalı. Serum fizyolojik kullanıyorum ama aspiratörde lazım tam açılmıyor. Ama yedek uçlarını almam gerek mi yada iyi açıyor mu bilemedim sormak istedim. O yedek uçlar ney öyle yav ocağımıza incir ağacı dikecekler
Bildigim kadariyla süt urunlerini dikkatli tuketmem lazim cacik olurmukiCacık falan yap ıcınde dereotunu tüketebılırsın
Benimde aklimda o var cnm ole yapicam kahvaltiya degil aksama bile yerim artikKahvaltıda omlet içine kat bn öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?