- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Valla ole bi yandan bebe sömürüyo bi yandan pompa iliğim kuruduİnekten ne farkımız kaldı ki
Ama annem ineği sağmanın daha kolay olduğunu söylüyor
Tek kullanımda zarar görmüyorsa bebeğe zararı yoksa atmayı bende düşünmüyorum. Demin baktım otribebe 10'lu yedeğe 70 lira yazıyordu. Ben her beslenmeden önce yapıyorum temizlik yanarımTek kullanımda atmıyorum durumuna göre atıyorum
Yumuşatıp çekersen güzel temizliyor
Dodo baby ya yine yazmış kafasına göreTam okuyamadım ama süt sağma makinesi soranlar mi oldu? Biz medikalden kiraladık. Deodorant baby diye bir marka. Başta dandik gibi gelmisti ama simdi güzel çekiyor. Sagdıkca çoğaldığı için sanırım. Kısa süreli lazim olan varsa medikallere sorabilir. Haftalık aylık kiraya veren yerler var.
Allah bir nefeste kurtarsın ne yaptın canımM morruj1 @Balbadem13merve kızlar doğurmaya geldim 3 cm açıklık var aldılar hastaneye suyu azalmış dua edin bana Allah'ım kurtasın hepimizi inşallah
Sagım yaparken o sislikleri ovalayarak ve gogus halkasina kadar getirerek sagcaksin elinle bi yandan sağıyormuş gibi yani... ben siseye sicak su ayarlayip memenin her bolgesine uygulamistim.. gece yatmadan oncede mutlaka sağ cunku bebenin uydugu sureclerde yine sisiyor..bende mastit olmustu ne emziriyodum ne de sağiyodum bilirim acisini ozellikle sirt agrisi felaket..olabildigince sağ rahatlayana kadar devam et cok biriktirmeden..Vah vag Sag mememin basina gelenlerrr
Resmen icinde iki üc tane bilye buyuklugunde bi sertlik olustu. Masaj yapiyorum, sagiyorum hafifliyor ama gecmiyor
Sicak havlu falan kapattim baya azaldi acisi ama birakinca tekrar basladi.
Mememi kesmeden onerilerinizi bekliyorum
Geçen eşimi yolladım otribebe al dedim ebebektrn kendi markasını almış bi ona da bak uygunsa süngere değmezse yıkanabilir bileTek kullanımda zarar görmüyorsa bebeğe zararı yoksa atmayı bende düşünmüyorum. Demin baktım otribebe 10'lu yedeğe 70 lira yazıyordu. Ben her beslenmeden önce yapıyorum temizlik yanarım
Süt ürünleri çok gaz yapıyorBildigim kadariyla süt urunlerini dikkatli tuketmem lazim cacik olurmuki
Ahh ahh ben onu bile minnak minnak yiyorum korkumdan...Süt ürünleri çok gaz yapıyor
Bi peynir yiyorum bn
Yok canım yogurt gaz yapıyor yazdı bır arkadaş. O yüzden yoğurt ıptal. Omlet ıle tuketebılırsın canımBildigim kadariyla süt urunlerini dikkatli tuketmem lazim cacik olurmuki
Her beslenmeden önce otribebe fazla gelebilir ya. Kuvvetli bi vakum sonuçtaTek kullanımda zarar görmüyorsa bebeğe zararı yoksa atmayı bende düşünmüyorum. Demin baktım otribebe 10'lu yedeğe 70 lira yazıyordu. Ben her beslenmeden önce yapıyorum temizlik yanarım
Şimdi baktım ona da onu almaya karar verdim kullananlarda memnun kalmış epeyGeçen eşimi yolladım otribebe al dedim ebebektrn kendi markasını almış bi ona da bak uygunsa süngere değmezse yıkanabilir bile
Demin araştırırken gördüm çok önermiyorlarmış aspiratör. Serum fizyolojikle açılmıyorsa eğer öyle kullanılmalıymış. Yoksa ben her defasında kullanacaktım. Alalım bir temizleyeyim de sonra ihtiyaç oldukça kullanırım artık.Her beslenmeden önce otribebe fazla gelebilir ya. Kuvvetli bi vakum sonuçta
Kiralamak daha mı uyguna geliyo. Aylık mi ödüyorsunuz. Gerçi ben satın aldım mesajını görünce kafam karıştı. Daha sonra satmaya ugrasicam.Tam okuyamadım ama süt sağma makinesi soranlar mi oldu? Biz medikalden kiraladık. Deodorant baby diye bir marka. Başta dandik gibi gelmisti ama simdi güzel çekiyor. Sagdıkca çoğaldığı için sanırım. Kısa süreli lazim olan varsa medikallere sorabilir. Haftalık aylık kiraya veren yerler var.
Bizim bugün doktor kontrolü vardı. Benim kızın da burnu tıkalı bazen. Doktora sordum serum fizyolojik damlatıyorum, aspiratörde kullanayım mı dedim, önermedi. Serum fizyolojik yeterliymiş, aspiratörün burnunu tahriş edebileceğini söyledi. Belki çok tıkalı olduğu durumlarda kullanılıyordur.Demin araştırırken gördüm çok önermiyorlarmış aspiratör. Serum fizyolojikle açılmıyorsa eğer öyle kullanılmalıymış. Yoksa ben her defasında kullanacaktım. Alalım bir temizleyeyim de sonra ihtiyaç oldukça kullanırım artık.
Saol cnm aldim hemen dereotunu denicemYok canım yogurt gaz yapıyor yazdı bır arkadaş. O yüzden yoğurt ıptal. Omlet ıle tuketebılırsın canım
Allahım bir nefeste kurtarsın inşallah sağlıkla alın kucağınıza Allah kolaylık versinM morruj1 @Balbadem13merve kızlar doğurmaya geldim 3 cm açıklık var aldılar hastaneye suyu azalmış dua edin bana Allah'ım kurtasın hepimizi inşallah
Biz bir haftadır serum fizyolojiği her beslenme öncesi kullanıyoruz fakat hala tıkalı. Doktor bir damla verdi ama iki yaşından önce kullanmayın diyor kimi doktor öneriyor kimi önermiyor. Başta devamlı kullanılacak sanıyordum aspiratörü ama şimdi ilk etapta bir şu tıkanıklığı temizleyeyim sonrasında çok ihtiyaç duyarsam kullanırım artıkBizim bugün doktor kontrolü vardı. Benim kızın da burnu tıkalı bazen. Doktora sordum serum fizyolojik damlatıyorum, aspiratörde kullanayım mı dedim, önermedi. Serum fizyolojik yeterliymiş, aspiratörün burnunu tahriş edebileceğini söyledi. Belki çok tıkalı olduğu durumlarda kullanılıyordur.
Canım 6 aralıkta doğum yaptım 232tl olan dün yattı 1669 bugün yatacakmış e devlete şahıs ödemeleri sorgulama diye arat öyle çıkıyor
Evet çok önerilmiyor. Ben de günde nir minik pompayla yapıyom. O da çok ise yaramıyo bazen yapmıyom.Demin araştırırken gördüm çok önermiyorlarmış aspiratör. Serum fizyolojikle açılmıyorsa eğer öyle kullanılmalıymış. Yoksa ben her defasında kullanacaktım. Alalım bir temizleyeyim de sonra ihtiyaç oldukça kullanırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?