2021 Aralık Anneleri

Tek kullanımda atmıyorum durumuna göre atıyorum
Yumuşatıp çekersen güzel temizliyor
Tek kullanımda zarar görmüyorsa bebeğe zararı yoksa atmayı bende düşünmüyorum. Demin baktım otribebe 10'lu yedeğe 70 lira yazıyordu. Ben her beslenmeden önce yapıyorum temizlik yanarım

Dodo baby ya yine yazmış kafasına göre

Sagım yaparken o sislikleri ovalayarak ve gogus halkasina kadar getirerek sagcaksin elinle bi yandan sağıyormuş gibi yani... ben siseye sicak su ayarlayip memenin her bolgesine uygulamistim.. gece yatmadan oncede mutlaka sağ cunku bebenin uydugu sureclerde yine sisiyor..bende mastit olmustu ne emziriyodum ne de sağiyodum bilirim acisini ozellikle sirt agrisi felaket..olabildigince sağ rahatlayana kadar devam et cok biriktirmeden..

Tek kullanımda zarar görmüyorsa bebeğe zararı yoksa atmayı bende düşünmüyorum. Demin baktım otribebe 10'lu yedeğe 70 lira yazıyordu. Ben her beslenmeden önce yapıyorum temizlik yanarım
Geçen eşimi yolladım otribebe al dedim ebebektrn kendi markasını almış bi ona da bak uygunsa süngere değmezse yıkanabilir bile

Her beslenmeden önce otribebe fazla gelebilir ya. Kuvvetli bi vakum sonuçta

Her beslenmeden önce otribebe fazla gelebilir ya. Kuvvetli bi vakum sonuçta
Demin araştırırken gördüm çok önermiyorlarmış aspiratör. Serum fizyolojikle açılmıyorsa eğer öyle kullanılmalıymış. Yoksa ben her defasında kullanacaktım. Alalım bir temizleyeyim de sonra ihtiyaç oldukça kullanırım artık.

Kiralamak daha mı uyguna geliyo. Aylık mi ödüyorsunuz. Gerçi ben satın aldım mesajını görünce kafam karıştı. Daha sonra satmaya ugrasicam.

Bizim bugün doktor kontrolü vardı. Benim kızın da burnu tıkalı bazen. Doktora sordum serum fizyolojik damlatıyorum, aspiratörde kullanayım mı dedim, önermedi. Serum fizyolojik yeterliymiş, aspiratörün burnunu tahriş edebileceğini söyledi. Belki çok tıkalı olduğu durumlarda kullanılıyordur.

Ben otribebe almıştım ama henüz kullanmaya başlamadım. Burnunun ucunda hafif sümükler oluyo onu de elimle temizliyorum, tıkalı gibi hiç hissetmedim. Yine de kullanmam gerekir mi ?

Biz bir haftadır serum fizyolojiği her beslenme öncesi kullanıyoruz fakat hala tıkalı. Doktor bir damla verdi ama iki yaşından önce kullanmayın diyor kimi doktor öneriyor kimi önermiyor. Başta devamlı kullanılacak sanıyordum aspiratörü ama şimdi ilk etapta bir şu tıkanıklığı temizleyeyim sonrasında çok ihtiyaç duyarsam kullanırım artık

Canım 6 aralıkta doğum yaptım 232tl olan dün yattı 1669 bugün yatacakmış e devlete şahıs ödemeleri sorgulama diye arat öyle çıkıyor

Hadi ya 30 Kasım'da doğum yaptım ben de. Dediğin yerde de ödeme gözükmüyor ofisten de şüpheleniyorum doğru yapıyolar mı diye de bakalım hayırlısı

Evet çok önerilmiyor. Ben de günde nir minik pompayla yapıyom. O da çok ise yaramıyo bazen yapmıyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…