2021 Aralık Anneleri

Tek kullanımda zarar görmüyorsa bebeğe zararı yoksa atmayı bende düşünmüyorum. Demin baktım otribebe 10'lu yedeğe 70 lira yazıyordu. Ben her beslenmeden önce yapıyorum temizlik yanarım
10 lu yedek üç eczaneden 35 tl ye aldım geçen hafta temizlik için serum alıp enjektore çekiyorum enjektoru yarıya kadar yarısını bir burun deliğine sıkıp diğerinden çekiyorum diğer yarısını diğer burun deliğine sıkıp onurundan cekiyorum acilde hemşire oyle yapmamı söylemişti 5 günlük Ken usye geçirdi oğlum 2 kez acilde burnunu aspire ettiler o kadar çok doluydu ki büyük insan da bile yoktu eğer her emmeden önce temizlik gerekiyorsa baya doludur enjektore tam çekip yarım yarım yap bi kere böyle temizlersen uzun süre temizlik gerekmez

Hadi ya 30 Kasım'da doğum yaptım ben de. Dediğin yerde de ödeme gözükmüyor ofisten de şüpheleniyorum doğru yapıyolar mı diye de bakalım hayırlısı
O baya olmuş sizin ya muhasebecinize bir sorun 55 gün süresi var galiba öyle bişeyler duymuştum emin değilim

Cok agliyor dimi canim sancisi olunca emmek mi istiyor. Allah yardimcimz olsun insallah duzelir rezene de ver istersen cay kasigiyla

Cok agliyor dimi canim sancisi olunca emmek mi istiyor. Allah yardimcimz olsun insallah duzelir rezene de ver istersen cay kasigiyla
Cok çok sanki biri bir yerini sıkıyor,etini sıkarcasına içli içli ağlıyor . Emmek için memeye dayadigimda da memeyi emmek istiyor ama sancidan orda da durdurulamayan ağrısı var , rezene verdim kendim de içtim ,kendim bişey bile yiyip içemiyorum 7/24 yanındayım tuvalete gidebilmem.icin birinin yanında olması lazım ağlamasını sakinleştirmesi için .
Sütüm de çok çok azaldı belki yiyip içemiyorum diye , çok üzgünüm çok çünkü çaresiz dua ediyorum Rabbim nolur geçsin ağrısı veya bana ağrısı gelsin ben çekeyim .. anlıyorsunuz beni

Canım eklediğim gaz ilacını çok öneriyorlar bi deneyin isterseniz bir de bebeğin ayağının altına acı elma yağı var onu sürün ayaklarını sıcak tutun kolik olabilir ağlama krizlerinde gerçek saç kurutma makinesini kullanabilirsiniz bayağı işe yarıyor çok çok geçmiş olsun toparlanır inşallah bi an önce

Eklentiler

• 4EA84B5E-1707-46C4-B505-DC0F96CD3741.webp
    32 KB · Görüntüleme: 30
Çok teşekkür ederim öneriniz için Allah razı olsun hepsini deneyecem yani çünkü yapacak biseyim gerçekten yok sıcak su torbasini dün koydum yaramadı inşallah bu saç kurutma makinesi ve ilaç yarar

Her yediğiniz şeyden sonra çekilmemiş kimyon demleyip içmeyi denediniz mi ben herşeyi yiyip içiyorum üstüne hemen kimyon suyu içiyorum hatta bugün kuru fasulye bile yedim

Her yediğiniz şeyden sonra çekilmemiş kimyon demleyip içmeyi denediniz mi ben herşeyi yiyip içiyorum üstüne hemen kimyon suyu içiyorum hatta bugün kuru fasulye bile yedim
İnanır mısın,bugün tüm gün şu saate dek açım ve açlığımi hissetmiyorum bile ... Yani gerekirse yemiyim bişey artık o kadar etkilendim ki herşey bana gaz yapar belli zaten gazlı bir yapım hep vardı ki zaten bebekken kolikmisim ben ,şimdi aynılarını sanki kendi çocuğumdan yaşıyorum

İşe yarar belki kimyonda deneyin bence

Kiralamak daha mı uyguna geliyo. Aylık mi ödüyorsunuz. Gerçi ben satın aldım mesajını görünce kafam karıştı. Daha sonra satmaya ugrasicam.
Ben 1 haftalık aradım ama bulamadım acil lazımdı aylık kiraladim. 135e aylık kiraladık. Bir yer vardı günlük 8.5 liraya veriyordu ama elinde kalmamış. Istanbulda daha uygun yerler gördüm googleda.
Satın almak benim için manasız olacaktı. Insallah kısa süre ihtiyacım olacak sonra evde kendim emziririm zaten. Sana uzun süre lazımsa alman daha mantıklı, yoksa kiralamak yeterli tabi.

M Mutluuu06 canımm çok üzüldüm. Niye oluyormuş. Ya el kadar bebe. Off çok zor
Ah bir bilsem inan bilmiyorum saatlerce derken 1 saat 2 saat değil , sabah 6 dan bugün 13 ü geçene e dek ağladı durdu sonra 14:30 gibi uyandı ve akşam 8 e dek devam.etti . Allah'ım hiçbir çocuğu ağlamasın yana yakıla ,ağrı acı sizi vermesin gerçekten çok zor . İnsan anne olunca anlıyor saatlerdir kendimde değilim ,yüzüm morelim hatta hastalığa dusucem diye korkuyorum . Sende kendi bebene dua et inşallah sancılı bir bebek olmaz .

Bu bebeklerin canı yanınca ağlıyorlar di mi? Alışkanlık filan değil. Ağladı mı kesin problem var demek. Çok üzüldüm canımm. Rabbim tez zamanda şifa versin. Beni de zor günler bekliyor farkındayım.

Zor tabi kesinlikle ve hamileyken herşey çok farklı seninde bugün yarın doğum inşallah en güzel şekilde doğumun gerçekleşir doğumdan sonra herşey değişti bizde . çocuklar iyi olsun da hicbiseyin önemi yok

M morruj1 gaz için bi çare bulabilirseniz bana da yazın olur mu , ben çok çaresiz kaldım .
Reflü yatağı bir tık işe yarıyor sanki ama ben anlamadım gazını çıkarsa da nefessiz ağlıyor ve kıpkırmızı oluyor sesi kısılıyor sorun gaz olmayabilir. Ben kimyon çayı içiyorum dene istersen bence işe yarıyor biraz

Size tavsiyem ilk günden çekilmemiş kimyon içmeye başlayın ben ilk günden beri içiyorum gaz konusunda çok yardımcı oldu Allah’ıma şükür yaşatmasın ama gaz sancımız çok az ve çok kısa sürüyor genelde patır patır kendi çıkarıyor 1 tatlı kaşığı kimyonu çay bardağına koyup Topuz’u kadar sıcak su dolduruyorum yemeğimi bitirene kadar soğuyor sonra süzüp içiyorum sizde kullanın bizim doktorumuz damla vermiyor tavsiye de etmiyor henüz kullanmadım ihtiyaç da olmadı çok şükür

Çok teşekkür ederim öneriniz için Allah razı olsun hepsini deneyecem yani çünkü yapacak biseyim gerçekten yok sıcak su torbasini dün koydum yaramadı inşallah bu saç kurutma makinesi ve ilaç yarar
Arkadasimin bebegine de bi cok doktor kolik demisti cok agliyor cok gazli diye ama sonra bi profa gittiler ve bebegin alerjik oldugu ortaya cikti. Annenin yedigi sut ve sut urunlerinin bebege alerji yaptigi ortaya m cikti
Bi sure cok soft seylerle beslenmeye calis belki etkisi olur
alerjik bebelerin anneleri neler yiyor onlara falan bak istersen insternetten. Aklima baska bisi gelmedi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…