Aynı şekilde ağlıyor acaba mamalar mi yapıyor , kıpkırmızı oluyor çenesi titriyor içli içli çok sesli şekilde ne Yaparsam yapayım durulmuyor.Reflü yatağı bir tık işe yarıyor sanki ama ben anlamadım gazını çıkarsa da nefessiz ağlıyor ve kıpkırmızı oluyor sesi kısılıyorsorun gaz olmayabilir. Ben kimyon çayı içiyorum dene istersen bence işe yarıyor biraz
Tamam zuzucum, çok teşekkür ederim. Bebeğim doğsun, ben konularınıza dahil olurum zaten. Şimdi herşey bana çok yabancıSize tavsiyem ilk günden çekilmemiş kimyon içmeye başlayın ben ilk günden beri içiyorum gaz konusunda çok yardımcı oldu Allah’ıma şükür yaşatmasın ama gaz sancımız çok az ve çok kısa sürüyor genelde patır patır kendi çıkarıyor 1 tatlı kaşığı kimyonu çay bardağına koyup Topuz’u kadar sıcak su dolduruyorum yemeğimi bitirene kadar soğuyor sonra süzüp içiyorum sizde kullanın bizim doktorumuz damla vermiyor tavsiye de etmiyor henüz kullanmadım ihtiyaç da olmadı çok şükür
Çok teşekkür ederim canım inan ağzıma neredeyse sudan başka bişey sokmayacagim o derece oldum. Bir sürü şey araştıriyorum kêza sizlere sorduğum gibi çevreme soruyorum, kuzenim çocuk uzmanı kaç senelik ,o da damla vs vermeyin deyip durdu , yapacak bişey yok diyor ama yapacak bişey yok bu çocuk halden hale giriyor o girdikce ben eriyorum resmen .Arkadasimin bebegine de bi cok doktor kolik demisti cok agliyor cok gazli diye ama sonra bi profa gittiler ve bebegin alerjik oldugu ortaya cikti. Annenin yedigi sut ve sut urunlerinin bebege alerji yaptigi ortaya m cikti
Bi sure cok soft seylerle beslenmeye calis belki etkisi olur
alerjik bebelerin anneleri neler yiyor onlara falan bak istersen insternetten. Aklima baska bisi gelmedi hic
acile götürüp lavman yaptırsanız kakayla beraber tüm gazı çıkar ve rahatlar ya da iyi bir çocuj doktoruna götürsenizCok çok sanki biri bir yerini sıkıyor,etini sıkarcasına içli içli ağlıyor . Emmek için memeye dayadigimda da memeyi emmek istiyor ama sancidan orda da durdurulamayan ağrısı var , rezene verdim kendim de içtim ,kendim bişey bile yiyip içemiyorum 7/24 yanındayım tuvalete gidebilmem.icin birinin yanında olması lazım ağlamasını sakinleştirmesi için .
Sütüm de çok çok azaldı belki yiyip içemiyorum diye , çok üzgünüm çok çünkü çaresiz dua ediyorum Rabbim nolur geçsin ağrısı veya bana ağrısı gelsin ben çekeyim .. anlıyorsunuz beni
Canim gececek her gun de ayni olmayacak sen yemene icmene bak cnm benimCok çok sanki biri bir yerini sıkıyor,etini sıkarcasına içli içli ağlıyor . Emmek için memeye dayadigimda da memeyi emmek istiyor ama sancidan orda da durdurulamayan ağrısı var , rezene verdim kendim de içtim ,kendim bişey bile yiyip içemiyorum 7/24 yanındayım tuvalete gidebilmem.icin birinin yanında olması lazım ağlamasını sakinleştirmesi için .
Sütüm de çok çok azaldı belki yiyip içemiyorum diye , çok üzgünüm çok çünkü çaresiz dua ediyorum Rabbim nolur geçsin ağrısı veya bana ağrısı gelsin ben çekeyim .. anlıyorsunuz beni
Bebişim 6 aylık olunca işe basliycam. Ama öncesinde de kızımla dışarı çıkacağımız, yada tek çıkmam gereken zamanlar olacak lazım olur diye aldım. Kiralamakta pahalı geldi. Sonrada satarım olmadı.Ben 1 haftalık aradım ama bulamadım acil lazımdı aylık kiraladim. 135e aylık kiraladık. Bir yer vardı günlük 8.5 liraya veriyordu ama elinde kalmamış. Istanbulda daha uygun yerler gördüm googleda.
Satın almak benim için manasız olacaktı. Insallah kısa süre ihtiyacım olacak sonra evde kendim emziririm zaten. Sana uzun süre lazımsa alman daha mantıklı, yoksa kiralamak yeterli tabi.
Satın almak durumun için daha mantıklı bence de iyi yapmışsınBebişim 6 aylık olunca işe basliycam. Ama öncesinde de kızımla dışarı çıkacağımız, yada tek çıkmam gereken zamanlar olacak lazım olur diye aldım. Kiralamakta pahalı geldi. Sonrada satarım olmadı.
Raporlu olunca 232 tl süt parası ve rapor parası otomatik yatıyor. E devlet de tanımlı hesabın varsa oraya yatar, yoksa ptt den alıyorsun. Doğum parası 1. Çocuğa 300 2.ye 400 vs olan için başvuru yapman gerekiyormuş sadece. Benimde ilk bebek, önceden sormuştum bu şekilde söyledilerCanım cok sordumbu ıkısı ıcınde başvuru yapmadın degıl mı doğru anladım
Ben mama kullanmıyorum ki kuzumAynı şekilde ağlıyor acaba mamalar mi yapıyor , kıpkırmızı oluyor çenesi titriyor içli içli çok sesli şekilde ne Yaparsam yapayım durulmuyor.
Gözün aydıııın Allah analı babalı büyütsünKızlar Allah razı olsun doğurdum çok şükür 8 de 4 saat sancı çektim çok şükür sunni sancı verdiler geldi bebiş sağlıklı çok şükür bende iiimm hamd olsun
Uzanarak emzirebilirsiniz. Epey geç yazdım, belki söyleyen olmuştur ama epey kolaylık oluyor uzanarak emzirmek. Ben çok uykulu olduğumda yapıyorum bebekle birlikte kısa süreli uyuyorum. Bebişim de o şekilde uykuya daha rahat dalıyor.Kizlar bende dogum yaptim 36+6 da sezeryan oldum 3800 dogdu oglumda cok sukur iyi ama bende oturdugum zaman boyun agrisi ve bas agrisi cok olyor nasil gececek blmyorum doktorda surekli uzanacaksin dedi ama emzirmek icin surekli otrmam gerekyor cok zorlanyorum oyuzden siz nasil rahatladiniz agrilardan basina gelen oldumu
Cok saol canim ben sormustum, kan uyusmazligimiz var doktor sarilik olabilir, olursada 2 gun yatirmamiz gerekir bugun hafif var yarin bidaha bakalim dedi, insallah olmaz ama olursa aklimda olsunTam okuyamadım ama süt sağma makinesi soranlar mi oldu? Biz medikalden kiraladık. Deodorant baby diye bir marka. Başta dandik gibi gelmisti ama simdi güzel çekiyor. Sagdıkca çoğaldığı için sanırım. Kısa süreli lazim olan varsa medikallere sorabilir. Haftalık aylık kiraya veren yerler var.
Damla niye vermeyecekmişiz yav ☹ Benim de koca taktı alıstırmayalım diyo ☹Çok teşekkür ederim canım inan ağzıma neredeyse sudan başka bişey sokmayacagim o derece oldum. Bir sürü şey araştıriyorum kêza sizlere sorduğum gibi çevreme soruyorum, kuzenim çocuk uzmanı kaç senelik ,o da damla vs vermeyin deyip durdu , yapacak bişey yok diyor ama yapacak bişey yok bu çocuk halden hale giriyor o girdikce ben eriyorum resmen .
Ama boğulanilir öyle ☹Uzanarak emzirebilirsiniz. Epey geç yazdım, belki söyleyen olmuştur ama epey kolaylık oluyor uzanarak emzirmek. Ben çok uykulu olduğumda yapıyorum bebekle birlikte kısa süreli uyuyorum. Bebişim de o şekilde uykuya daha rahat dalıyor.
İnşallah ihtiyaç olmaz canımCok saol canim ben sormustum, kan uyusmazligimiz var doktor sarilik olabilir, olursada 2 gun yatirmamiz gerekir bugun hafif var yarin bidaha bakalim dedi, insallah olmaz ama olursa aklimda olsun
Sağlıkla büyüsün inşallahKızlar Allah razı olsun doğurdum çok şükür 8 de 4 saat sancı çektim çok şükür sunni sancı verdiler geldi bebiş sağlıklı çok şükür bende iiimm hamd olsun
Laktoz alerjisi olabilir miSüt ürünleri çok gaz yapıyor
Bi peynir yiyorum bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?