2021 Aralık Anneleri

Ben dun mamayi degistirerek biraz fark gordum.. en azindan kakasini yapmaya basladi..aptamil kullaniyodum hipp aldim

Gozlerde hafif sarilik baslamis kan uyusmazligimiz var beklenen durumdu dedi doktor, yarina artarsa 2 gun yatiralim dedi, bi tavsiyeniz var mi arkadaslar anne sutu bol verip gunes isigi aldirmaya calisiyorum ama baska yapabilcegim bise var mi
Şerbet
Sungerini cikarip sicak suyla yikiyor tekrar tekrar kullaniyorum.

Kızlar 9 günlük bebeğim emmek için hiç uyanmıyor 2 gündür. Önceden kendisi uyanır aranırdı ama şimdi ayağının altını falan sıkıyorum altını açıyorum ama uyanmıyor. Sarığı da düştü ama çok üzülüyorum

Tesekkurler cnm ilk zaman uzanarak emziremiyordum cocuk o skelde memeyi almiyodu mecbur oturmak zorunda kaldim kafami kaldiramyodum cok zonklyodu otrdugum zaman cok sukur smdi bi kac gundur agrilarim gecti evde is bile edeblyirhm sukur rahatladim

Benimkinin kaka sorunu yok ama gerçekten mama kaynaklı olabilir dün onu takop ettim bugünde takip edicem vermeyeceğim mama ,buarada benimkinin de maması Aptamil.idi
dunden bu yana takip ediyorum biraz daha rahat sanki.. sadece hipp tam doyurmuyor gibi hissediyorum.. gece cok rahattik 3 kere falan kalkti normalde hic uyumuyordu 3,4 saat nobetteydim.. bugunde rahat olursa mamadanmış diyebilcem ben.

Sarılık değeri normal mi altını açıp biraz oyalasanız uyanır belki altı açıkken ya da uyur vaziyette emiyorsa siz öyle emzirin benimkide ilk günler uyanmıyordu ben yinede emziriyordum alıyordu memeyi değdirince

24ü gece 02:20de normal doğumla kavuştuk çok şükür
Çok şükür gözün aydın ikimizde 24 de doğurmuş olduk çok şükür çıktım bende hastaneden normal doğurdum bende ama dikişim çok ya makata kadar senin nasıl

dunden bu yana takip ediyorum biraz daha rahat sanki.. sadece hipp tam doyurmuyor gibi hissediyorum.. gece cok rahattik 3 kere falan kalkti normalde hic uyumuyordu 3,4 saat nobetteydim.. bugunde rahat olursa mamadanmış diyebilcem ben.
Olabilir ya bilmiyorum bende mamayı tamamen kessem sütüm yetmeyebilir sütun epey azaldı
Sütüm yetmez aç kalır diye korkuyorum ama sanki 2 günde bir belirli bir saati var gibi saatli 4 saat filan günlük belirliyor 2 gün o aynı saatte başlıyor ağlamalara ama öyle böyle değil

Sezeryan olan arkadaslar 17gun oldu hala yanma var yatarken kalkarken yururken falan normal mi ya siz nasilsiniz
Yanma bende de var bazen ama sanırım o bölge henüz hassas dikiş yerim aslında çok iyi hatta izi bile belli değil neredeyse kayboldu kaybolacak ama iç tarafını göremiyoruz tabi . Doktorum rahimdeki dikislerde iyi demişti kanama vs yok dikislerde demişti , 40 m çıkınca doktoruma kontrole gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…