- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bilmiyorum kiLaktoz alerjisi olabilir mi
Gözün aydınnn Allah analı babalı büyütsünKızlar Allah razı olsun doğurdum çok şükür 8 de 4 saat sancı çektim çok şükür sunni sancı verdiler geldi bebiş sağlıklı çok şükür bende iiimm hamd olsun
Ben dun mamayi degistirerek biraz fark gordum.. en azindan kakasini yapmaya basladi..aptamil kullaniyodum hipp aldimBenim bebeğin sancısı o kadar fazla ki artık sadece kendim değil yanımdaki annem bile üzülüyor ,sütüm neredeyse %30 -40 gibi gün içinde bu kadar azaldı . Cogugum ise hiçbir damla ilaç kar etmiyo sancidan kıvranıyo nolur benim için dua edin
ŞerbetGozlerde hafif sarilik baslamis kan uyusmazligimiz var beklenen durumdu dedi doktor, yarina artarsa 2 gun yatiralim dedi, bi tavsiyeniz var mi arkadaslar anne sutu bol verip gunes isigi aldirmaya calisiyorum ama baska yapabilcegim bise var mi
Sungerini cikarip sicak suyla yikiyor tekrar tekrar kullaniyorum.Burun aspiratörü kullanan arkadaşlar, bu ağızla çekmeli olan aspiratörlerde tek kullanımda ucunu atıyor musunuz? Kullanımı nasıl? Güzel temizliyor mu ? Bebişimin burnu epey tıkalı. Serum fizyolojik kullanıyorum ama aspiratörde lazım tam açılmıyor. Ama yedek uçlarını almam gerek mi yada iyi açıyor mu bilemedim sormak istedim. O yedek uçlar ney öyle yav ocağımıza incir ağacı dikecekler
Benimkinin kaka sorunu yok ama gerçekten mama kaynaklı olabilir dün onu takop ettim bugünde takip edicem vermeyeceğim mama ,buarada benimkinin de maması Aptamil.idiBen dun mamayi degistirerek biraz fark gordum.. en azindan kakasini yapmaya basladi..aptamil kullaniyodum hipp aldim
Bilmiyorum ya dr.lara kalsa herşey yasakDamla niye vermeyecekmişiz yav ☹ Benim de koca taktı alıstırmayalım diyo ☹
Tesekkurler cnm ilk zaman uzanarak emziremiyordum cocuk o skelde memeyi almiyodu mecbur oturmak zorunda kaldim kafami kaldiramyodum cok zonklyodu otrdugum zaman cok sukur smdi bi kac gundur agrilarim gecti evde is bile edeblyirhm sukur rahatladimUzanarak emzirebilirsiniz. Epey geç yazdım, belki söyleyen olmuştur ama epey kolaylık oluyor uzanarak emzirmek. Ben çok uykulu olduğumda yapıyorum bebekle birlikte kısa süreli uyuyorum. Bebişim de o şekilde uykuya daha rahat dalıyor.
Nasil serbet, sekerli su muŞerbet
Sungerini cikarip sicak suyla yikiyor tekrar tekrar kullaniyorum.
dunden bu yana takip ediyorum biraz daha rahat sanki.. sadece hipp tam doyurmuyor gibi hissediyorum.. gece cok rahattik 3 kere falan kalkti normalde hic uyumuyordu 3,4 saat nobetteydim.. bugunde rahat olursa mamadanmış diyebilcem ben.Benimkinin kaka sorunu yok ama gerçekten mama kaynaklı olabilir dün onu takop ettim bugünde takip edicem vermeyeceğim mama ,buarada benimkinin de maması Aptamil.idi
Ben perşembe gece 02:20de normal doğum yaptım
24ü gece 02:20de normal doğumla kavuştuk çok şükürSen de doğuramadınmı canım yaaa
Sarılık değeri normal mi altını açıp biraz oyalasanız uyanır belki altı açıkken ya da uyur vaziyette emiyorsa siz öyle emzirin benimkide ilk günler uyanmıyordu ben yinede emziriyordum alıyordu memeyi değdirinceKızlar 9 günlük bebeğim emmek için hiç uyanmıyor 2 gündür. Önceden kendisi uyanır aranırdı ama şimdi ayağının altını falan sıkıyorum altını açıyorum ama uyanmıyor. Sarığı da düştü ama çok üzülüyorum
Çok şükür gözün aydın ikimizde 24 de doğurmuş olduk çok şükür çıktım bende hastaneden normal doğurdum bende ama dikişim çok ya makata kadar senin nasıl24ü gece 02:20de normal doğumla kavuştuk çok şükür
Olabilir ya bilmiyorum bende mamayı tamamen kessem sütüm yetmeyebilir sütun epey azaldıdunden bu yana takip ediyorum biraz daha rahat sanki.. sadece hipp tam doyurmuyor gibi hissediyorum.. gece cok rahattik 3 kere falan kalkti normalde hic uyumuyordu 3,4 saat nobetteydim.. bugunde rahat olursa mamadanmış diyebilcem ben.
Sütüm yetmez aç kalır diye korkuyorum ama sanki 2 günde bir belirli bir saati var gibi saatli 4 saat filan günlük belirliyor 2 gün o aynı saatte başlıyor ağlamalara ama öyle böyle değildunden bu yana takip ediyorum biraz daha rahat sanki.. sadece hipp tam doyurmuyor gibi hissediyorum.. gece cok rahattik 3 kere falan kalkti normalde hic uyumuyordu 3,4 saat nobetteydim.. bugunde rahat olursa mamadanmış diyebilcem ben.
Yanma nerede yarada mı göbekte miSezeryan olan arkadaslar 17gun oldu hala yanma var yatarken kalkarken yururken falan normal mi ya siz nasilsiniz
Tutuyor normal hıçkırması yine gittiğinde sorarsınBebislerinizi hickirik tutuyor mu bizim 24 saatte 5 6 kez oldu da doktora soylemelimiyim acaba
Yanma bende de var bazen ama sanırım o bölge henüz hassas dikiş yerim aslında çok iyi hatta izi bile belli değil neredeyse kayboldu kaybolacak ama iç tarafını göremiyoruz tabi . Doktorum rahimdeki dikislerde iyi demişti kanama vs yok dikislerde demişti , 40 m çıkınca doktoruma kontrole gidecegimSezeryan olan arkadaslar 17gun oldu hala yanma var yatarken kalkarken yururken falan normal mi ya siz nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?