Evet canım hıçkırık gün içinde oluyor fazlaca .Bebislerinizi hickirik tutuyor mu bizim 24 saatte 5 6 kez oldu da doktora soylemelimiyim acaba
Benim yanma falan yok, dikislerimi aldiktan sonra hicbi kotu his kalmadi ameliyat bolgemde sanki hic kesilmemis gibiSezeryan olan arkadaslar 17gun oldu hala yanma var yatarken kalkarken yururken falan normal mi ya siz nasilsiniz
Yaaa ne güzel ben hala dokunamıyırumBenim yanma falan yok, dikislerimi aldiktan sonra hicbi kotu his kalmadi ameliyat bolgemde sanki hic kesilmemis gibi
Bnm yara yerler ıslandıkça sütten öyle oluyor kız emdikçeBenim meme uclarim beyaz beyaz oldu o niyeki?
Sanki sut kalmis da donmus gibi ama sicak suyla falan temizliyorum gitmiyo hic, boyle bisi olan var mi
Bu sanirim ameliyati yapan doktorun eliyle ilgili bisey.Yaaa ne güzel ben hala dokunamıyırum
Ama cikmiyor ki soymaya calissam bile nemli bi doku oyle soyulacak gibi degil direkt deri yani anlamadimBnm yara yerler ıslandıkça sütten öyle oluyor kız emdikçe
orayı bazen soyuyorum çok acıyor bnde ellemiyorum
Bnm arada kalkıyor yara kabuğu gibi ama artık ellemiyorumBu sanirim ameliyati yapan doktorun eliyle ilgili bisey.
Bicok arkadasim ameliyat sonrasi gunlerce agri sizi cekerken ben hic bu tarz seyler yasamadim
Sadece dikislerim varkennonlar geriyor gibi hissediyordum onlari da alinca tamamen normale döndum
Ama cikmiyor ki soymaya calissam bile nemli bi doku oyle soyulacak gibi degil direkt deri yani anlamadim
Ben çok şükür yer bile siliyom çöküp gayet iyiyim.Sezeryan olan arkadaslar 17gun oldu hala yanma var yatarken kalkarken yururken falan normal mi ya siz nasilsiniz
Benim de uçlar da sütün çıktığı yerler açık renk o kanalların ucu belli oluyo bence.Bu sanirim ameliyati yapan doktorun eliyle ilgili bisey.
Bicok arkadasim ameliyat sonrasi gunlerce agri sizi cekerken ben hic bu tarz seyler yasamadim
Sadece dikislerim varkennonlar geriyor gibi hissediyordum onlari da alinca tamamen normale döndum
Ama cikmiyor ki soymaya calissam bile nemli bi doku oyle soyulacak gibi degil direkt deri yani anlamadim
Senin dikislerin neden alindi canim yapistirma degilmiydiBenim yanma falan yok, dikislerimi aldiktan sonra hicbi kotu his kalmadi ameliyat bolgemde sanki hic kesilmemis gibi
Bölgesel bi sertlik yok. Komple doluyo uzun süre emzirmeyince.Kizlar goguslerde sertlikler hep oluyormu sizde ben de oluyor normalmi sut kanallari mi onlar
Normal ben de yirmi gün civarı parcalı gibi bi kanama yaşadım. Hatta dün de bi ara bayaa kırmızılaştı. Bazen hiç gelmiyo.Merhaba, ben normalde Ocak annelerine kayıtlı idim, orayı takip ediyordum. Sancım ve suyum gelince 36 haftalık iken 11 Aralık’ta sezeryan doğum yaptım. Kanamam ilk bikaç gün normal, sonrasında lekelenme şeklinde az az oldu. Bugün 14. gün ve birden çok fazla kanamam oldu. Bu normal mi sizce, böyle bişey yaşayan var mı? Çok kanama olunca korktum.
Yururken gobekte yataktan kalkarken yarada sanki ama sislik falan yokYanma nerede yarada mı göbekte mi
Ben gittim bandaji cikardi dis dikislerde skinti yok 2ay sonra ic dikislere bakacagim dedi suan krem kulkaniorm iz icin insallah gecer bir de gobek var tabiYanma bende de var bazen ama sanırım o bölge henüz hassas dikiş yerim aslında çok iyi hatta izi bile belli değil neredeyse kayboldu kaybolacak ama iç tarafını göremiyoruz tabi . Doktorum rahimdeki dikislerde iyi demişti kanama vs yok dikislerde demişti , 40 m çıkınca doktoruma kontrole gidecegim
Dikislerin eski tipti sanirim benimki yapistirma dikis umarim bende de kalmaz yaBenim yanma falan yok, dikislerimi aldiktan sonra hicbi kotu his kalmadi ameliyat bolgemde sanki hic kesilmemis gibi
Aaaa hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım bir tek ben kaldım o zaman bende Cuma günü sabah sezaryen olacağım inşallahBen perşembe gece 02:20de normal doğum yaptım
Ah ben de o gunleri sabirsizlikla bekliyorum en cok da yan yatmayi yyataktan kalkarken aciyacak hissiyle kalkmamayi bebise kalkarken once aci cekip sonra kucagima aliyorum kac gunde gecti seninBen çok şükür yer bile siliyom çöküp gayet iyiyim.
Benim de uçlar da sütün çıktığı yerler açık renk o kanalların ucu belli oluyo bence.
Yururken gobekte yataktan kalkarken yarada sanki ama sislik falan yok
Bnde vardı göbekte böyle sanki yakmış gibi oturup kalkarken çok oluyorduYururken gobekte yataktan kalkarken yarada sanki ama sislik falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?