2021 Aralık Anneleri

Benim meme uclarim beyaz beyaz oldu o niyeki?
Sanki sut kalmis da donmus gibi ama sicak suyla falan temizliyorum gitmiyo hic, boyle bisi olan var mi

Benim meme uclarim beyaz beyaz oldu o niyeki?
Sanki sut kalmis da donmus gibi ama sicak suyla falan temizliyorum gitmiyo hic, boyle bisi olan var mi
Bnm yara yerler ıslandıkça sütten öyle oluyor kız emdikçe
orayı bazen soyuyorum çok acıyor bnde ellemiyorum

Yaaa ne güzel ben hala dokunamıyırum
Bu sanirim ameliyati yapan doktorun eliyle ilgili bisey.
Bicok arkadasim ameliyat sonrasi gunlerce agri sizi cekerken ben hic bu tarz seyler yasamadim
Sadece dikislerim varkennonlar geriyor gibi hissediyordum onlari da alinca tamamen normale döndum
Bnm yara yerler ıslandıkça sütten öyle oluyor kız emdikçe
orayı bazen soyuyorum çok acıyor bnde ellemiyorum
Ama cikmiyor ki soymaya calissam bile nemli bi doku oyle soyulacak gibi degil direkt deri yani anlamadim

Bnm arada kalkıyor yara kabuğu gibi ama artık ellemiyorum
Artık zamanla iyileşecek

Sezeryan olan arkadaslar 17gun oldu hala yanma var yatarken kalkarken yururken falan normal mi ya siz nasilsiniz
Ben çok şükür yer bile siliyom çöküp gayet iyiyim.
Benim de uçlar da sütün çıktığı yerler açık renk o kanalların ucu belli oluyo bence.

Kizlar goguslerde sertlikler hep oluyormu sizde ben de oluyor normalmi sut kanallari mi onlar

Merhaba, ben normalde Ocak annelerine kayıtlı idim, orayı takip ediyordum. Sancım ve suyum gelince 36 haftalık iken 11 Aralık’ta sezeryan doğum yaptım. Kanamam ilk bikaç gün normal, sonrasında lekelenme şeklinde az az oldu. Bugün 14. gün ve birden çok fazla kanamam oldu. Bu normal mi sizce, böyle bişey yaşayan var mı? Çok kanama olunca korktum.

Normal ben de yirmi gün civarı parcalı gibi bi kanama yaşadım. Hatta dün de bi ara bayaa kırmızılaştı. Bazen hiç gelmiyo.

Ben gittim bandaji cikardi dis dikislerde skinti yok 2ay sonra ic dikislere bakacagim dedi suan krem kulkaniorm iz icin insallah gecer bir de gobek var tabi

Ben çok şükür yer bile siliyom çöküp gayet iyiyim.

Benim de uçlar da sütün çıktığı yerler açık renk o kanalların ucu belli oluyo bence.
Ah ben de o gunleri sabirsizlikla bekliyorum en cok da yan yatmayi yyataktan kalkarken aciyacak hissiyle kalkmamayi bebise kalkarken once aci cekip sonra kucagima aliyorum kac gunde gecti senin

Yururken gobekte yataktan kalkarken yarada sanki ama sislik falan yok
Yururken gobekte yataktan kalkarken yarada sanki ama sislik falan yok
Bnde vardı göbekte böyle sanki yakmış gibi oturup kalkarken çok oluyordu
Dr gittim yarada bişi yok dedi yaram kaynamıştı idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi idrar yaparken yanma da olmuyordu
Tek dozluk ilaç ve geçmezse diye bi kutu da antibiyotik yazdı
Bi gece idrar yaptıktan sonra aniden geçti 3-4 gün oldu geçeli

Anasayfada börtecinenin durumunda insanlar market bezlerinden memnuniyetlerini anlatıyolar. Şokunki temiz içerikli imis. Muhendisinoglu öyle diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…