2021 Aralık Anneleri

Ah ben de o gunleri sabirsizlikla bekliyorum en cok da yan yatmayi yyataktan kalkarken aciyacak hissiyle kalkmamayi bebise kalkarken once aci cekip sonra kucagima aliyorum kac gunde gecti senin
Bir haftaya iyiydim ya çok sükür. Simdi tam yan yatınca dikişler değil ama sanki göğsümde bazı organlar bosluga düşmüş gibi oluyo kalkarken bi ağrıyo gibi. Ay anlatması zor.

Ah ben de o gunleri sabirsizlikla bekliyorum en cok da yan yatmayi yyataktan kalkarken aciyacak hissiyle kalkmamayi bebise kalkarken once aci cekip sonra kucagima aliyorum kac gunde gecti senin
Korse filan kullanıyor musun
Bana yanmadan dolayı 40 çıktıktan sonra izin verdi dr

Bizde yaptık bugün ama o doluluğa pek bir şey gelmedi, hala doluluk var. Damla vermişlerdi kullanmak istemiyordum ama mecbur kullanacağım sanırım.
Şerbet

Sungerini cikarip sicak suyla yikiyor tekrar tekrar kullaniyorum.
Bende öyle yapayım devamlı devamlı almak istemiyorum

Selam kızlar. Bebeğimin 11. Gün göbeği düştü fakat görüntüsü enfeksiyonlu gibi geldi, doktora attım bizi çocuk cerrahisine yönlendirdi. Bugün gittik, göbek kordonun bir parçası düşmemiş, gümüş nitratla düşene kadar yakıcaz dedi, tamamen düşünce göbekle bağırsak arası bir kanal varmış, orası oluşmamış olabilir ve ameliyat gerekebilir dedii. Çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum, sütüm kesilecek diye korkuyorum. Nolur dua edin ameliyata gerek kalmasın, daha çok küçük inş iyi olsun yavrumun göbeği.

Çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz canım ağlama sütünde bebişin de etkilenir biz anneler dirayetli olmalıyız yavrularımız için rabbim tez vakitte şifa versin başka bi dr olmadı götürürsün

Ben de biraz daha bekleyecegim gecmezse soracagim doktora gittigimizde gobek toparlanmaya calistigi icin normsl demusti ama uzun surdu sanki

Canim cok gecmis olsun bizim de gumus nitratla yakti enfeksiyon riskine karsi sen diger tarafi dusunme insallah olmayacak oyle birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…