Bir haftaya iyiydim ya çok sükür. Simdi tam yan yatınca dikişler değil ama sanki göğsümde bazı organlar bosluga düşmüş gibi oluyo kalkarken bi ağrıyo gibi. Ay anlatması zor.Ah ben de o gunleri sabirsizlikla bekliyorum en cok da yan yatmayi yyataktan kalkarken aciyacak hissiyle kalkmamayi bebise kalkarken once aci cekip sonra kucagima aliyorum kac gunde gecti senin
Korse filan kullanıyor musunAh ben de o gunleri sabirsizlikla bekliyorum en cok da yan yatmayi yyataktan kalkarken aciyacak hissiyle kalkmamayi bebise kalkarken once aci cekip sonra kucagima aliyorum kac gunde gecti senin
Yaa, yırtılma mı oldu doğumdaÇok şükür gözün aydın ikimizde 24 de doğurmuş olduk çok şükür çıktım bende hastaneden normal doğurdum bende ama dikişim çok ya makata kadar senin nasıl
Ilk günden beri kalkiuo kafa düşüyo tabi. Ama tutma süresi uzuyoBebişler kafaları tutmaya çalışıyor mu
Yavaş yavaş hareketler başlıyor
Bizde yaptık bugün ama o doluluğa pek bir şey gelmedi, hala doluluk var. Damla vermişlerdi kullanmak istemiyordum ama mecbur kullanacağım sanırım.10 lu yedek üç eczaneden 35 tl ye aldım geçen hafta temizlik için serum alıp enjektore çekiyorum enjektoru yarıya kadar yarısını bir burun deliğine sıkıp diğerinden çekiyorum diğer yarısını diğer burun deliğine sıkıp onurundan cekiyorum acilde hemşire oyle yapmamı söylemişti 5 günlük Ken usye geçirdi oğlum 2 kez acilde burnunu aspire ettiler o kadar çok doluydu ki büyük insan da bile yoktu eğer her emmeden önce temizlik gerekiyorsa baya doludur enjektore tam çekip yarım yarım yap bi kere böyle temizlersen uzun süre temizlik gerekmez
Bende öyle yapayım devamlı devamlı almak istemiyorumŞerbet
Sungerini cikarip sicak suyla yikiyor tekrar tekrar kullaniyorum.
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz canım ağlama sütünde bebişin de etkilenir biz anneler dirayetli olmalıyız yavrularımız için rabbim tez vakitte şifa versinSelam kızlar. Bebeğimin 11. Gün göbeği düştü fakat görüntüsü enfeksiyonlu gibi geldi, doktora attım bizi çocuk cerrahisine yönlendirdi. Bugün gittik, göbek kordonun bir parçası düşmemiş, gümüş nitratla düşene kadar yakıcaz dedi, tamamen düşünce göbekle bağırsak arası bir kanal varmış, orası oluşmamış olabilir ve ameliyat gerekebilir dedii. Çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum, sütüm kesilecek diye korkuyorum. Nolur dua edin ameliyata gerek kalmasın, daha çok küçükinş iyi olsun yavrumun göbeği.
Ben de biraz daha bekleyecegim gecmezse soracagim doktora gittigimizde gobek toparlanmaya calistigi icin normsl demusti ama uzun surdu sankiBnde vardı göbekte böyle sanki yakmış gibi oturup kalkarken çok oluyordu
Dr gittim yarada bişi yok dedi yaram kaynamıştı idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi idrar yaparken yanma da olmuyordu
Tek dozluk ilaç ve geçmezse diye bi kutu da antibiyotik yazdı
Bi gece idrar yaptıktan sonra aniden geçti 3-4 gün oldu geçeli
Darisi basima bir de.eylul kusuo mu hicBir haftaya iyiydim ya çok sükür. Simdi tam yan yatınca dikişler değil ama sanki göğsümde bazı organlar bosluga düşmüş gibi oluyo kalkarken bi ağrıyo gibi. Ay anlatması zor.
Kusuyo bazenDarisi basima bir de.eylul kusuo mu hic
Evet ilk 1Ay kullanilacak dedi doktor o da etkilio benceKorse filan kullanıyor musun
Bana yanmadan dolayı 40 çıktıktan sonra izin verdi dr
Kusarken burnundan da geldigi oluyormu ya ben emziriorm gikini cikartamassa kusuyorKusuyo bazenama nadir. Bugun hic kusmadi mesela.
Bn ilk zmn taktım yanma çıktı sonra eşim dr beni şikayet edince takma baskı yapmış olabilir dedi 40 çıkınca tak dediEvet ilk 1Ay kullanilacak dedi doktor o da etkilio bence
Evet canım ben dedim gaz için birebirzuzucuum tane kimyonu çay olarak sen mi demiştin
Ay valal insan ne yapacgni sasirio ben de takmayayim dedim ilk 1ay tak boyle boyle iyilesecek dedi 1ayydan sonra takma egzersizlere basla dediBn ilk zmn taktım yanma çıktı sonra eşim dr beni şikayet edince takma baskı yapmış olabilir dedi 40 çıkınca tak dedi
Canim cok gecmis olsun bizim de gumus nitratla yakti enfeksiyon riskine karsi sen diger tarafi dusunme insallah olmayacak oyle birseySelam kızlar. Bebeğimin 11. Gün göbeği düştü fakat görüntüsü enfeksiyonlu gibi geldi, doktora attım bizi çocuk cerrahisine yönlendirdi. Bugün gittik, göbek kordonun bir parçası düşmemiş, gümüş nitratla düşene kadar yakıcaz dedi, tamamen düşünce göbekle bağırsak arası bir kanal varmış, orası oluşmamış olabilir ve ameliyat gerekebilir dedii. Çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum, sütüm kesilecek diye korkuyorum. Nolur dua edin ameliyata gerek kalmasın, daha çok küçükinş iyi olsun yavrumun göbeği.
Allah razı olsun canımEvet canım ben dedim gaz için birebir
Ben kullandım gayet güzel bacım bebelandAnasayfada börtecinenin durumunda insanlar market bezlerinden memnuniyetlerini anlatıyolar. Şokunki temiz içerikli imis. Muhendisinoglu öyle diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?