2021 Aralık Anneleri

Allah razı olsun canım bugün aldım içtim çocuk gaz çıkardı rahat ya
Maşallah canım istediğin herşeyi ye iç hiç korkma hiçbişey olmuyor ben dün kuru fasulye yedim içine bol kimyon attım arkasına da emzirmeden hemen çayımı içtim gece mışıl mışıl uyuduk bebek çantana da koy gittiğin yerde de içersin

Kuru fasulyeye cesaret edemem de
İyi fikir çantAmda bulundurayım

Kuru fasulyeye cesaret edemem de
İyi fikir çantAmda bulundurayım
Beni çok korkuttular erkek bebek aşırı gazlı olur vs diye ay şimdi bir duysan yanımda uyurken ıkınıp sıkılıp patır patır koca adam gibi nasıl yapıyor valla o yaptıkça ben rahatlıyorum ohhh çekiyorum

Gün içinde çok gaz yapacak şeyler yemiyorum ama yersem içerim genelde akşama yoğunluk veriyorum çok kola vs içtiğim için bugüne kadar hep akşam içtim
Ooo kola mı
Haşlama komposto petibör kuru incir yemekten bi hal oldum
Bi de iki gündür kek yiyorum
Korkudan kahve bile içemiyorum

Ooo kola mı
Haşlama komposto petibör kuru incir yemekten bi hal oldum
Bi de iki gündür kek yiyorum
Korkudan kahve bile içemiyorum
Sorma bana da sürekli komposto veriyorlar yeter artık dedim içe içe bir hal oldum birde hiç bitmiyor sürekli yenisini yapıyorlar gına geldi biraz gözlemle kimyon gerçekten etki ediyorsa hiç kısıtlama ya öyle geçer mi Yemen lazım ki süt olsun

Bi kaç gün deneme yapıyım
Yada 40 çıkana kadar

Sezeryan olan arkadaslar 17gun oldu hala yanma var yatarken kalkarken yururken falan normal mi ya siz nasilsiniz
Bende müthiş bir yanma var. Yatarken sorun yok, ayağa kalktım mi, otururken bile bazen dayanamıyorum. Bugün hastaneye gittik emzirmeye, oturup ağlayacaktım acıdan. Yapacak bişey var mı çare bulan yazsin nolur
Çok fazla kanama ve yumru şeklinde parça düşmesi halinde doktora gidin deniliyor ama bence bir görünün.
Canım ihtimali söylemiş dr şimdiden üzülüp strese girme. Yakınca normale dönecek inşallah. Bak sütün kesilir dediğin gibi kendini yıpratma lütfen.

Bende müthiş bir yanma var. Yatarken sorun yok, ayağa kalktım mi, otururken bile bazen dayanamıyorum. Bugün hastaneye gittik emzirmeye, oturup ağlayacaktım acıdan. Yapacak bişey var mı çare bulan yazsin nolur
.
Bnde vardı yara yerim değil karnımın kenarında allahım oturup kalkarken yakmış gibiydi buz tutmuştum hissetmiyordum bile
Dr yazdım gel dedi
Enfeksiyondan şüphelenmişti şükür yaram temizdi
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tek dozluk ilaçtan verdi eğer geçmezse diye de yanına antibiyotik verdi ilaç sonrası hemen geçmedi antibiyotiği kullanmaya başladım
Bi gece idrara kalktım yapınca birden geçti çok şükür ki
Doktorunla görüş cnm

Bnm arada kalkıyor yara kabuğu gibi ama artık ellemiyorum
Artık zamanla iyileşecek
Mantar olmus olabilir mi diye dusundum
Ben çok şükür yer bile siliyom çöküp gayet iyiyim.

Benim de uçlar da sütün çıktığı yerler açık renk o kanalların ucu belli oluyo bence.
Acik renk gibi diil bildigin pamukcuk olmus gibi beyaz ya benim acaba mantar falan mi diyorum yine en kotuyu dusunup
Senin dikislerin neden alindi canim yapistirma degilmiydi
Yapistirma denilen estetik dikis bu dedi doktorum ama yine de dikisi cekti aldi bilmiyorum ki Yapistirmada da dikis oluyor yapistirma die bisi yokki
Dikislerin eski tipti sanirim benimki yapistirma dikis umarim bende de kalmaz ya
Estetik dikis dedi doktorum, neredeyse hic izim yok bilmiyorum ki eski tip mi yeni tip mi

Bende yarın aldirayim canım tane kimyonu sadece kaynatıp iciyosun değil mi aç karnına sanırım demistinn
canım tane kimyon 1 tatlı kaşığını çay bardağına koy Topuz’u kadar sıcak su koy yemeğe oturmadan hazırla ki o demlensin yemeğin üstüne süzüp iç hangi öğün gaz yapacak birşey yediğini düşünürsen direk üstüne iç yemeklerine de bol kimyon atabilirsin o da etkiliyor

Düşünme be en kötüyü

Doktoruna sormadin mi canim

Benim dikiş kısmında yanma. Ama şişlik akıntı gibi bir enfeksiyon belirtisi yok. Taburcu olurken antibiyotik yazmıştı dr hala kullanıyorum ama.. Acaba normal mi anormal bi yanma mı bilemedim ben de.. Pazartesiye kadar azalma olmazsa soracağım gel derse giderim artık.

Yarın da emzirmeye gideceğim. Görenler halime acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…