- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Günde kaç kere içiyorsunEvet canım ben dedim gaz için birebir
Maşallah canım istediğin herşeyi ye iç hiç korkma hiçbişey olmuyor ben dün kuru fasulye yedim içine bol kimyon attım arkasına da emzirmeden hemen çayımı içtim gece mışıl mışıl uyuduk bebek çantana da koy gittiğin yerde de içersinAllah razı olsun canımbugün aldım içtim çocuk gaz çıkardı rahat ya
Kuru fasulyeye cesaret edemem deMaşallah canım istediğin herşeyi ye iç hiç korkma hiçbişey olmuyor ben dün kuru fasulye yedim içine bol kimyon attım arkasına da emzirmeden hemen çayımı içtim gece mışıl mışıl uyuduk bebek çantana da koy gittiğin yerde de içersin
Bi kere oldu son mama verişimde ben de mamayı bıraktım.Kusarken burnundan da geldigi oluyormu ya ben emziriorm gikini cikartamassa kusuyor
KaçCanim cok gecmis olsun bizim de gumus nitratla yakti enfeksiyon riskine karsi sen diger tarafi dusunme insallah olmayacak oyle birsey
Gün içinde çok gaz yapacak şeyler yemiyorum ama yersem içerim genelde akşama yoğunluk veriyorum çok kola vs içtiğim için bugüne kadar hep akşam içtimGünde kaç kere içiyorsun
Beni çok korkuttular erkek bebek aşırı gazlı olur vs diye ay şimdi bir duysan yanımda uyurken ıkınıp sıkılıp patır patır koca adam gibi nasıl yapıyorKuru fasulyeye cesaret edemem de
İyi fikir çantAmda bulundurayım
Ooo kola mıGün içinde çok gaz yapacak şeyler yemiyorum ama yersem içerim genelde akşama yoğunluk veriyorum çok kola vs içtiğim için bugüne kadar hep akşam içtim
Sorma bana da sürekli komposto veriyorlar yeter artık dedim içe içe bir hal oldum birde hiç bitmiyor sürekli yenisini yapıyorlar gına geldiOoo kola mı
Haşlama komposto petibör kuru incir yemekten bi hal oldum
Bi de iki gündür kek yiyorum
Korkudan kahve bile içemiyorum
Bi kaç gün deneme yapıyımSorma bana da sürekli komposto veriyorlar yeter artık dedim içe içe bir hal oldum birde hiç bitmiyor sürekli yenisini yapıyorlar gına geldibiraz gözlemle kimyon gerçekten etki ediyorsa hiç kısıtlama ya öyle geçer mi Yemen lazım ki süt olsun
Bende müthiş bir yanma var. Yatarken sorun yok, ayağa kalktım mi, otururken bile bazen dayanamıyorum. Bugün hastaneye gittik emzirmeye, oturup ağlayacaktım acıdan. Yapacak bişey var mı çare bulan yazsin nolurSezeryan olan arkadaslar 17gun oldu hala yanma var yatarken kalkarken yururken falan normal mi ya siz nasilsiniz
Çok fazla kanama ve yumru şeklinde parça düşmesi halinde doktora gidin deniliyor ama bence bir görünün.Merhaba, ben normalde Ocak annelerine kayıtlı idim, orayı takip ediyordum. Sancım ve suyum gelince 36 haftalık iken 11 Aralık’ta sezeryan doğum yaptım. Kanamam ilk bikaç gün normal, sonrasında lekelenme şeklinde az az oldu. Bugün 14. gün ve birden çok fazla kanamam oldu. Bu normal mi sizce, böyle bişey yaşayan var mı? Çok kanama olunca korktum.
Canım ihtimali söylemiş dr şimdiden üzülüp strese girme. Yakınca normale dönecek inşallah. Bak sütün kesilir dediğin gibi kendini yıpratma lütfen.Selam kızlar. Bebeğimin 11. Gün göbeği düştü fakat görüntüsü enfeksiyonlu gibi geldi, doktora attım bizi çocuk cerrahisine yönlendirdi. Bugün gittik, göbek kordonun bir parçası düşmemiş, gümüş nitratla düşene kadar yakıcaz dedi, tamamen düşünce göbekle bağırsak arası bir kanal varmış, orası oluşmamış olabilir ve ameliyat gerekebilir dedii. Çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum, sütüm kesilecek diye korkuyorum. Nolur dua edin ameliyata gerek kalmasın, daha çok küçükinş iyi olsun yavrumun göbeği.
Bnde vardı yara yerim değil karnımın kenarında allahım oturup kalkarken yakmış gibiydi buz tutmuştum hissetmiyordum bileBende müthiş bir yanma var. Yatarken sorun yok, ayağa kalktım mi, otururken bile bazen dayanamıyorum. Bugün hastaneye gittik emzirmeye, oturup ağlayacaktım acıdan. Yapacak bişey var mı çare bulan yazsin nolur
.
Bende yarın aldirayim canım tane kimyonu sadece kaynatıp iciyosun değil mi aç karnına sanırım demistinnEvet canım ben dedim gaz için birebir
1 hafta yeter benceBi kaç gün deneme yapıyım
Yada 40 çıkana kadar
Mantar olmus olabilir mi diye dusundumBnm arada kalkıyor yara kabuğu gibi ama artık ellemiyorum
Artık zamanla iyileşecek
Acik renk gibi diil bildigin pamukcuk olmus gibi beyaz ya benimBen çok şükür yer bile siliyom çöküp gayet iyiyim.
Benim de uçlar da sütün çıktığı yerler açık renk o kanalların ucu belli oluyo bence.
Yapistirma denilen estetik dikis bu dedi doktorum ama yine de dikisi cekti aldi bilmiyorum kiSenin dikislerin neden alindi canim yapistirma degilmiydi
Estetik dikis dedi doktorum, neredeyse hic izim yok bilmiyorum ki eski tip mi yeni tip miDikislerin eski tipti sanirim benimki yapistirma dikis umarim bende de kalmaz ya
canım tane kimyon 1 tatlı kaşığını çay bardağına koy Topuz’u kadar sıcak su koy yemeğe oturmadan hazırla ki o demlensin yemeğin üstüne süzüp iç hangi öğün gaz yapacak birşey yediğini düşünürsen direk üstüne iç yemeklerine de bol kimyon atabilirsin o da etkiliyorBende yarın aldirayim canım tane kimyonu sadece kaynatıp iciyosun değil mi aç karnına sanırım demistinn
Düşünme be en kötüyüMantar olmus olabilir mi diye dusundum
Acik renk gibi diil bildigin pamukcuk olmus gibi beyaz ya benimacaba mantar falan mi diyorum yine en kotuyu dusunup
Yapistirma denilen estetik dikis bu dedi doktorum ama yine de dikisi cekti aldi bilmiyorum kiYapistirmada da dikis oluyor yapistirma die bisi yokki
Estetik dikis dedi doktorum, neredeyse hic izim yok bilmiyorum ki eski tip mi yeni tip mi
1kez temizledi sonra gidene kadar gunde 3kez kolonyali pamukla sildik gobegini 2 gun sonra gittik yakti canim yine gunde 3 kez 3gun falan kolonyali pamukla siliyoruz eger sulanma olursa getirin dediKaç
Kez yakınca düştü parçası cnm?
Doktoruna sormadin mi canimBende müthiş bir yanma var. Yatarken sorun yok, ayağa kalktım mi, otururken bile bazen dayanamıyorum. Bugün hastaneye gittik emzirmeye, oturup ağlayacaktım acıdan. Yapacak bişey var mı çare bulan yazsin nolur
Çok fazla kanama ve yumru şeklinde parça düşmesi halinde doktora gidin deniliyor ama bence bir görünün.
Canım ihtimali söylemiş dr şimdiden üzülüp strese girme. Yakınca normale dönecek inşallah. Bak sütün kesilir dediğin gibi kendini yıpratma lütfen.
Benim dikiş kısmında yanma. Ama şişlik akıntı gibi bir enfeksiyon belirtisi yok. Taburcu olurken antibiyotik yazmıştı dr hala kullanıyorum ama.. Acaba normal mi anormal bi yanma mı bilemedim ben de.. Pazartesiye kadar azalma olmazsa soracağım gel derse giderim artık.Bnde vardı yara yerim değil karnımın kenarında allahım oturup kalkarken yakmış gibiydi buz tutmuştum hissetmiyordum bile
Dr yazdım gel dedi
Enfeksiyondan şüphelenmişti şükür yaram temizdi
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tek dozluk ilaçtan verdi eğer geçmezse diye de yanına antibiyotik verdi ilaç sonrası hemen geçmedi antibiyotiği kullanmaya başladım
Bi gece idrara kalktım yapınca birden geçti çok şükür ki
Doktorunla görüş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?