2021 Aralık Anneleri

Ben de biraz daha bekleyecegim gecmezse soracagim doktora gittigimizde gobek toparlanmaya calistigi icin normsl demusti ama uzun surdu sanki
Benim de hala yanıyor ama şişlik enfeksiyon falan yok dikiş izim bile yok doğru düzgün. Böyle ameliyat yeriyle göbeğime kadar olan alan sanki yanıyor içerden değişik bir his

Ama sonuçta 7 kat kestiler kaslar zedelendi, yanan şeylerin düzelmeye çalışan kaslar olduğunu düşünüyorum

Dr da oyle demisti insallah oyledir peki gobegin kaldi mi dikis ustunde

Çok teşekkür ederim canım yapacam valla . Çok çok sağolasın

Topuzu kadar ne demek

Gün içinde çok gaz yapacak şeyler yemiyorum ama yersem içerim genelde akşama yoğunluk veriyorum çok kola vs içtiğim için bugüne kadar hep akşam içtim
Normal kımyonu mu kaynar su da cay gibi yapıyorsun nasıl yapıyorsun anlatır mısın mesajlarda okudum canım sag ol mesajı sılemedım

Kızlar göbek bağı düştü bugün. Herhangi bir şey yapmak ya da sürmek gerekiyor mu ?

Kızlar göbek bağı düştü bugün. Herhangi bir şey yapmak ya da sürmek gerekiyor mu ?
Bir çocuk doktoruna sormanda fayda var. Bizim doktorumuz eczaneden temizleme mendili alıp her gün onunla silmemizi istedi. Yara yeri iyileşene kadar enfeksiyon kapmasın diye. Alkollü oluyor o mendiller.

Cok gecmis olsun insallah gerek kalmaz

Bir çocuk doktoruna sormanda fayda var. Bizim doktorumuz eczaneden temizleme mendili alıp her gün onunla silmemizi istedi. Yara yeri iyileşene kadar enfeksiyon kapmasın diye. Alkollü oluyor o mendiller.
Doktorumuza soralım o zaman teşekkürler

Kimyonlu sekilde yenilirmi ya bizim kurufasulye vardi yemedm hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…