- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 29
Benim de hala yanıyor ama şişlik enfeksiyon falan yok dikiş izim bile yok doğru düzgün. Böyle ameliyat yeriyle göbeğime kadar olan alan sanki yanıyor içerden değişik bir hisBen de biraz daha bekleyecegim gecmezse soracagim doktora gittigimizde gobek toparlanmaya calistigi icin normsl demusti ama uzun surdu sanki
Dr da oyle demisti insallah oyledir peki gobegin kaldi mi dikis ustundeBenim de hala yanıyor ama şişlik enfeksiyon falan yok dikiş izim bile yok doğru düzgün. Böyle ameliyat yeriyle göbeğime kadar olan alan sanki yanıyor içerden değişik bir his
Ama sonuçta 7 kat kestiler kaslar zedelendi, yanan şeylerin düzelmeye çalışan kaslar olduğunu düşünüyorum
Kaldı biraz yımış yımış yumuşak saçma bi göbeğim varDr da oyle demisti insallah oyledir peki gobegin kaldi mi dikis ustunde
Çok teşekkür ederim canım yapacam valla . Çok çok sağolasıncanım tane kimyon 1 tatlı kaşığını çay bardağına koy Topuz’u kadar sıcak su koy yemeğe oturmadan hazırla ki o demlensin yemeğin üstüne süzüp iç hangi öğün gaz yapacak birşey yediğini düşünürsen direk üstüne iç yemeklerine de bol kimyon atabilirsin o da etkiliyor
Yok sormadım daha çok yeni diye. Artma da yok yanmada azalma da.Doktoruna sormadin mi canim
Topuzu kadar ne demekcanım tane kimyon 1 tatlı kaşığını çay bardağına koy Topuz’u kadar sıcak su koy yemeğe oturmadan hazırla ki o demlensin yemeğin üstüne süzüp iç hangi öğün gaz yapacak birşey yediğini düşünürsen direk üstüne iç yemeklerine de bol kimyon atabilirsin o da etkiliyor
Normal kımyonu mu kaynar su da cay gibi yapıyorsun nasıl yapıyorsun anlatır mısın mesajlarda okudum canım sag olGün içinde çok gaz yapacak şeyler yemiyorum ama yersem içerim genelde akşama yoğunluk veriyorum çok kola vs içtiğim için bugüne kadar hep akşam içtim
Tane kimyon bnde bugün aktardan aldımNormal kımyonu mu kaynar su da cay gibi yapıyorsun nasıl yapıyorsun anlatır mısın
Benim de ağrım çok hala 5. Gün dikiş etrafı şişti ödem yaptı hala da şiş. Sezaryene kolay diyen kim bilmiyorumYok sormadım daha çok yeni diye. Artma da yok yanmada azalma da.
Hayırlı olsun senin de bilmiyorum ki nasıl dikişlerÇok şükür gözün aydın ikimizde 24 de doğurmuş olduk çok şükür çıktım bende hastaneden normal doğurdum bende ama dikişim çok ya makata kadar senin nasıl
Cok kotu duruyo demi kesik ustundeKaldı biraz yımış yımış yumuşak saçma bi göbeğim varkorse de takamıyorum çok yanıyor takınca biraz daha geçmesini bekliyorum
Ay sorarsan bize de yaz cnmYok sormadım daha çok yeni diye. Artma da yok yanmada azalma da.
Teşekkür ederım hafta içi bende alayımTane kimyon bnde bugün aktardan aldım
Bir çocuk doktoruna sormanda fayda var. Bizim doktorumuz eczaneden temizleme mendili alıp her gün onunla silmemizi istedi. Yara yeri iyileşene kadar enfeksiyon kapmasın diye. Alkollü oluyor o mendiller.Kızlar göbek bağı düştü bugün. Herhangi bir şey yapmak ya da sürmek gerekiyor mu ?
Dogdugundan beri tutuyor bizimki kiz hastanede dikkatimi cektiBebişler kafaları tutmaya çalışıyor mu
Yavaş yavaş hareketler başlıyor
Cok gecmis olsun insallah gerek kalmazSelam kızlar. Bebeğimin 11. Gün göbeği düştü fakat görüntüsü enfeksiyonlu gibi geldi, doktora attım bizi çocuk cerrahisine yönlendirdi. Bugün gittik, göbek kordonun bir parçası düşmemiş, gümüş nitratla düşene kadar yakıcaz dedi, tamamen düşünce göbekle bağırsak arası bir kanal varmış, orası oluşmamış olabilir ve ameliyat gerekebilir dedii. Çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum, sütüm kesilecek diye korkuyorum. Nolur dua edin ameliyata gerek kalmasın, daha çok küçükinş iyi olsun yavrumun göbeği.
Doktorumuza soralım o zaman teşekkürlerBir çocuk doktoruna sormanda fayda var. Bizim doktorumuz eczaneden temizleme mendili alıp her gün onunla silmemizi istedi. Yara yeri iyileşene kadar enfeksiyon kapmasın diye. Alkollü oluyor o mendiller.
Kimyonlu sekilde yenilirmi ya bizim kurufasulye vardi yemedm hicMaşallah canım istediğin herşeyi ye iç hiç korkma hiçbişey olmuyor ben dün kuru fasulye yedim içine bol kimyon attım arkasına da emzirmeden hemen çayımı içtim gece mışıl mışıl uyuduk bebek çantana da koy gittiğin yerde de içersin
Kahve bende hic icmedim ama cay iciyorm kahvaltida fln kompostoya devam aynenOoo kola mı
Haşlama komposto petibör kuru incir yemekten bi hal oldum
Bi de iki gündür kek yiyorum
Korkudan kahve bile içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?