Canım benim annemle eşimde hiç geçinemiyor. Önceden ben kocamdan taraf oluyordum ama doğum yaklaştıkça, baktım ki kocadan bana fayda yok diğer tarafta annem yeni doğan hemşiresi gibi. Doğumdan sonra kocayı postalamayı düşünüyorumİstemiyor giggles adam anormal ,benim şuan muhtaç oldugumu biliyor her mana da muhtacım görüyor ona rağmen yüzünü gözünü asıyor ve annemde anlıyor hatta geçen gün annem mutfakta telefonda kardeşlerim ile konuşurken annemin arkasından olumsuz şekilde kendi kendine taklidini yaparken gördüm ve beynimden vuruldum ,benim annem Bir Melek bunu tanıyan herkes bilir bizi yetim büyüttü,bir sürü zorluk yaşadı hani derler ya yemedi icmedi ama evladına baktı aynen öyle veya daha fazlası ,herkesin parmakla gösterdigi biri. Adam kıskanıyor anneme olan sevgimi kıskanıyor ,durduk yere "anneni kardeşlerini 2.plana at diyor ,artık sen ben kızımız varız " anneni ne çok seviyorsun bak ben öyle miyim anneme.? Bunları diyor düşün ve hepsi ortada hicbisey yokken oluyor , hamilelikte beni kendisi annemlere hergun götürür idi ,annemi sever iyi davranırdı ama şuan o kadar çok farklı ki annem diyor eşin beni sevmiyor ,ki doğru evet sevmiyor ama zoruma giden bunu anneme belli etmesi .
Canım çay bardağının alt kısmı varya top gibi Olan kısım orası kadar yani yarım çay bardağından biraz daha azTopuzu kadar ne demek
Normal kimyonla da yapılıyor ama tane kimyonla yapılanın içimi daha kolay toz kimyonla yapınca çamur gibi oluyorNormal kımyonu mu kaynar su da cay gibi yapıyorsun nasıl yapıyorsun anlatır mısın mesajlarda okudum canım sag olmesajı sılemedım
Evet bol kimyon atıp ye ben dün bol kimyon attım üstüne de kimyon çayı birde bebişim uyumadan banyo yaptı oh mis gibi uyudu geceKimyonlu sekilde yenilirmi ya bizim kurufasulye vardi yemedm hic
Benimde aynı inan ve anneme geldim aynı memlekette evlerimiz 10 dkkalik yakında annemle ama 2 hafta oldu buradayım zaten bebeğim doğalı 24 gün olmuş 10 gün annem evimde baktı ,baktım yok olmuyo eşimle aynı evde annemle o yüzden anneme geldim ve kalmaya devam edicem . Seni en iyi anlayanlardanim inanCanım benim annemle eşimde hiç geçinemiyor. Önceden ben kocamdan taraf oluyordum ama doğum yaklaştıkça, baktım ki kocadan bana fayda yok diğer tarafta annem yeni doğan hemşiresi gibi. Doğumdan sonra kocayı postalamayı düşünüyorumNe zamandır istanbul’u özledim diyordu, gitsin arkadaşlarıyla takılsın. Bende annemle mis gibi bebeği büyütürüm.
Baharcım, hiç bunlar için güzel canımızı üzmeye değmez. Senin beben kucağında, benimki doğmak üzere. Hayatımızın en özel günleri. Bu bebekleri biz tek başımıza yapmadık di mi? Kendileri de babalık yapmak istiyorlarsa akıllarını başlarına toplayıp, uyumlu olacaklar. Ben kendi menfaatim için anneme yakın olmaya karar verdim.Benimde aynı inan ve anneme geldim aynı memlekette evlerimiz 10 dkkalik yakında annemle ama 2 hafta oldu buradayım zaten bebeğim doğalı 24 gün olmuş 10 gün annem evimde baktı ,baktım yok olmuyo eşimle aynı evde annemle o yüzden anneme geldim ve kalmaya devam edicem . Seni en iyi anlayanlardanim inanerkekler çok garip ,benim eşim ise anormal gitgel kafası bir baktın çok iyi bir baktın dünyanın en kötü damadı .
Bu damatlar niye böyle ya benim eşimle annemde böyle eşim sürekli bana kafa dinlemek istiyorum diyip duruyor yani annemin gitmesini istiyor çocuğa bakacaksan söylerim dedim gün boyu annem benimle beyefendi işten gelince rahatça yayılsın istiyor.. düşünmekten başım çatlıyor artıkBenimde aynı inan ve anneme geldim aynı memlekette evlerimiz 10 dkkalik yakında annemle ama 2 hafta oldu buradayım zaten bebeğim doğalı 24 gün olmuş 10 gün annem evimde baktı ,baktım yok olmuyo eşimle aynı evde annemle o yüzden anneme geldim ve kalmaya devam edicem . Seni en iyi anlayanlardanim inanerkekler çok garip ,benim eşim ise anormal gitgel kafası bir baktın çok iyi bir baktın dünyanın en kötü damadı .
Sağol canım inşşCok gecmis olsun insallah gerek kalmaz
Sma optiPro kullanıyoruz biz çok gaz yapmıyorTamam bacım arttiracam ya sen dahil herkese soruyom hangi marka mama kullaniyosunuz kızlar ? Gaz önleyici hangisi ?
Sekersiz denedim ben çok acı oldu icemedimAyva olmazmi
Benimki usutmustu o ara viks baby bam önermişti dr pirinc tanesi kadar yakasına suruyordumCold mix kullanan varmi burun tikanikligi icin
Burnundan geliyorsa reflu olabilir doktora sor canım reflüsü varsa huysuzlugu ondandır onun ilacı oluyor toz halinde mamasına veya sütüne katiyorsunKusarken burnundan da geldigi oluyormu ya ben emziriorm gikini cikartamassa kusuyor
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyatà gerek kalmaz güçlü ol canım bebeğin icinSelam kızlar. Bebeğimin 11. Gün göbeği düştü fakat görüntüsü enfeksiyonlu gibi geldi, doktora attım bizi çocuk cerrahisine yönlendirdi. Bugün gittik, göbek kordonun bir parçası düşmemiş, gümüş nitratla düşene kadar yakıcaz dedi, tamamen düşünce göbekle bağırsak arası bir kanal varmış, orası oluşmamış olabilir ve ameliyat gerekebilir dedii. Çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum, sütüm kesilecek diye korkuyorum. Nolur dua edin ameliyata gerek kalmasın, daha çok küçükinş iyi olsun yavrumun göbeği.
Valla bana da annemden fayda var başka kimsenin umrunda zaten değilim ,lohusa kadınlar yatak döşek yatarmis eskiler öyle imiş vs ama ben ameliyat ertesi günü kalktım evi temizledim ve zorunda kaldım vs lohusa yatagimda eşim yatiyo 20 gündürBaharcım, hiç bunlar için güzel canımızı üzmeye değmez. Senin beben kucağında, benimki doğmak üzere. Hayatımızın en özel günleri. Bu bebekleri biz tek başımıza yapmadık di mi? Kendileri de babalık yapmak istiyorlarsa akıllarını başlarına toplayıp, uyumlu olacaklar. Ben kendi menfaatim için anneme yakın olmaya karar verdim.
Sağlıcakla kucağına al güzel derinini annesiBaharcım, hiç bunlar için güzel canımızı üzmeye değmez. Senin beben kucağında, benimki doğmak üzere. Hayatımızın en özel günleri. Bu bebekleri biz tek başımıza yapmadık di mi? Kendileri de babalık yapmak istiyorlarsa akıllarını başlarına toplayıp, uyumlu olacaklar. Ben kendi menfaatim için anneme yakın olmaya karar verdim.
Insallah ameliyata gerek kalmaz. Kalırsa da hic korkma erken farkedilmesi de iyi bir şey. Bebekler gerçekten çok güçlü.Selam kızlar. Bebeğimin 11. Gün göbeği düştü fakat görüntüsü enfeksiyonlu gibi geldi, doktora attım bizi çocuk cerrahisine yönlendirdi. Bugün gittik, göbek kordonun bir parçası düşmemiş, gümüş nitratla düşene kadar yakıcaz dedi, tamamen düşünce göbekle bağırsak arası bir kanal varmış, orası oluşmamış olabilir ve ameliyat gerekebilir dedii. Çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum, sütüm kesilecek diye korkuyorum. Nolur dua edin ameliyata gerek kalmasın, daha çok küçükinş iyi olsun yavrumun göbeği.
İnş aptal doktorun korkutmasıdır. Kızlar yazdı benim gibi olanlara hiç öyle bişey dememiş doktorlarÇok geçmiş olsun inşallah ameliyatà gerek kalmaz güçlü ol canım bebeğin icin
İnş canım inşşInsallah ameliyata gerek kalmaz. Kalırsa da hic korkma erken farkedilmesi de iyi bir şey. Bebekler gerçekten çok güçlü.
Sağ ol canım ben de yemeklere atmaya başladım, ilk fırsatta senin tavsiyeni de uygulayacağımCanım çay bardağının alt kısmı varya top gibi Olan kısım orası kadar yani yarım çay bardağından biraz daha az
Benim ee dikişlerin uçlarında var her iki tarafta daSezeryan olan arkadaslar 17gun oldu hala yanma var yatarken kalkarken yururken falan normal mi ya siz nasilsiniz
Allah korktuguna uğratmasın canim geçmiş olsunSelam kızlar. Bebeğimin 11. Gün göbeği düştü fakat görüntüsü enfeksiyonlu gibi geldi, doktora attım bizi çocuk cerrahisine yönlendirdi. Bugün gittik, göbek kordonun bir parçası düşmemiş, gümüş nitratla düşene kadar yakıcaz dedi, tamamen düşünce göbekle bağırsak arası bir kanal varmış, orası oluşmamış olabilir ve ameliyat gerekebilir dedii. Çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum, sütüm kesilecek diye korkuyorum. Nolur dua edin ameliyata gerek kalmasın, daha çok küçükinş iyi olsun yavrumun göbeği.
Amin hiç bir bebeğe zarar gelmesin inşAllah korktuguna uğratmasın canim geçmiş olsun
Benimki de aynı saçma sapan çocuğuna bakmasını isteyince farklı ama evimde kimse olmasın derdinde ve bu hiç hoş değil her manada cikarcilik başka bişey değil . Bazen diyorum böyle adama çocuk yaparak iyi bişey mi ettim ,kötü bişey mi onu da bilmiyorumBu damatlar niye böyle ya benim eşimle annemde böyle eşim sürekli bana kafa dinlemek istiyorum diyip duruyor yani annemin gitmesini istiyor çocuğa bakacaksan söylerim dedim gün boyu annem benimle beyefendi işten gelince rahatça yayılsın istiyor.. düşünmekten başım çatlıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?