2021 Aralık Anneleri

Canım benim annemle eşimde hiç geçinemiyor. Önceden ben kocamdan taraf oluyordum ama doğum yaklaştıkça, baktım ki kocadan bana fayda yok diğer tarafta annem yeni doğan hemşiresi gibi. Doğumdan sonra kocayı postalamayı düşünüyorum Ne zamandır istanbul’u özledim diyordu, gitsin arkadaşlarıyla takılsın. Bende annemle mis gibi bebeği büyütürüm.

Normal kımyonu mu kaynar su da cay gibi yapıyorsun nasıl yapıyorsun anlatır mısın mesajlarda okudum canım sag ol mesajı sılemedım
Normal kimyonla da yapılıyor ama tane kimyonla yapılanın içimi daha kolay toz kimyonla yapınca çamur gibi oluyor 1 tatlı kaşığı tane kimyonu yemekten önce çay bardağına koyup Topuz’u kadar su ekliyorum yemekten sonra süzüp içiyorum canım

Benimde aynı inan ve anneme geldim aynı memlekette evlerimiz 10 dkkalik yakında annemle ama 2 hafta oldu buradayım zaten bebeğim doğalı 24 gün olmuş 10 gün annem evimde baktı ,baktım yok olmuyo eşimle aynı evde annemle o yüzden anneme geldim ve kalmaya devam edicem . Seni en iyi anlayanlardanim inan erkekler çok garip ,benim eşim ise anormal gitgel kafası bir baktın çok iyi bir baktın dünyanın en kötü damadı .

Baharcım, hiç bunlar için güzel canımızı üzmeye değmez. Senin beben kucağında, benimki doğmak üzere. Hayatımızın en özel günleri. Bu bebekleri biz tek başımıza yapmadık di mi? Kendileri de babalık yapmak istiyorlarsa akıllarını başlarına toplayıp, uyumlu olacaklar. Ben kendi menfaatim için anneme yakın olmaya karar verdim.

Bu damatlar niye böyle ya benim eşimle annemde böyle eşim sürekli bana kafa dinlemek istiyorum diyip duruyor yani annemin gitmesini istiyor çocuğa bakacaksan söylerim dedim gün boyu annem benimle beyefendi işten gelince rahatça yayılsın istiyor.. düşünmekten başım çatlıyor artık

Tamam bacım arttiracam ya sen dahil herkese soruyom hangi marka mama kullaniyosunuz kızlar ? Gaz önleyici hangisi ?
Sma optiPro kullanıyoruz biz çok gaz yapmıyor
Sekersiz denedim ben çok acı oldu icemedim
Cold mix kullanan varmi burun tikanikligi icin
Benimki usutmustu o ara viks baby bam önermişti dr pirinc tanesi kadar yakasına suruyordum
Coldmix çok ağır kokuyor beni tıkıyor ama acayip nefes acıyor bebeğe kokusu ağır gelir belki
Kusarken burnundan da geldigi oluyormu ya ben emziriorm gikini cikartamassa kusuyor
Burnundan geliyorsa reflu olabilir doktora sor canım reflüsü varsa huysuzlugu ondandır onun ilacı oluyor toz halinde mamasına veya sütüne katiyorsun

Çok geçmiş olsun inşallah ameliyatà gerek kalmaz güçlü ol canım bebeğin icin

Valla bana da annemden fayda var başka kimsenin umrunda zaten değilim ,lohusa kadınlar yatak döşek yatarmis eskiler öyle imiş vs ama ben ameliyat ertesi günü kalktım evi temizledim ve zorunda kaldım vs lohusa yatagimda eşim yatiyo 20 gündür o lohusa modunda ben değil e tabu haliyle bana çok stres ,üzüntü ve sendrom halinde geri dönüşü oldu . Günaşırı içinde inişli çıkışlı durumlarım var ,kaygı hallerim oluştu hiçbir derdim yokmuscasina anlamayan insanlar özellikle eş desteği ve sevgisi anlayışı herşeyden önemli ama olmayınca insanın tüm dengesi bozuluyor . Sende Nihalim ruhun ve huzurun nerede rahat ise orada ol , en iyi gelen şey lohusalıkta huzur konforu . Çünkü bambaşka teklikten cokluga giriyorsun , bilinçli bir anne desteği de çok önemli .

Sağlıcakla kucağına al güzel derinini annesi sana ve tüm hamislere güzel lohusaliklar diliyorum ayrıca

Insallah ameliyata gerek kalmaz. Kalırsa da hic korkma erken farkedilmesi de iyi bir şey. Bebekler gerçekten çok güçlü.

Allah korktuguna uğratmasın canim geçmiş olsun

Benimki de aynı saçma sapan çocuğuna bakmasını isteyince farklı ama evimde kimse olmasın derdinde ve bu hiç hoş değil her manada cikarcilik başka bişey değil . Bazen diyorum böyle adama çocuk yaparak iyi bişey mi ettim ,kötü bişey mi onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…