2021 Aralık Anneleri

Kızlar Her emzirmeden sonra gaz çıkarıyor musunuz benimki asla çıkmıyor mama verdiğim zamanlar kaldırınca hemen çıkarıyordu ama emince töbe çıkmıyor korkuyorum gazlanacak diye

Benim de ağrım çok hala 5. Gün dikiş etrafı şişti ödem yaptı hala da şiş. Sezaryene kolay diyen kim bilmiyorum
Bişey demedi mi dr şişlik için? Bazıları kolay atlatıyor gerçekten sanki ama ya biz mi dayanıksız çıktık nedir
Ay sorarsan bize de yaz cnm
Kontrole gitmiş üstünden biraz zaman geçmiş arkadaşlar da var sanki. Sorduysaniz bize de yazın lütfen.

Hangimiz önce sorarsak haberdar edelim bari Ben tahmin ediyorum normal diyecek bence ama hiç normal bir acı değil yani anlatılmaz yaşanır

Bazen diyorum böyle adama çocuk yaparak iyi bişey mi ettim ,kötü bişey mi onu da bilmiyorum
Gerçekten bende aynısını düşünüyorum 2. Çocuk fikri şuan aklımın en ufak noktasından dahi asla ama asla geçmiyor arayı çok açma diyenler olunca hiç düşünmüyorum 1 tanede yeter diyip kapatıyorum konuyu eşime çok kızgınım böyle hayal etmemiştim evet düzenimiz bozulacaktı biliyordum ama hepten üstüme yıkılacağını bilsem çocuk için acele etmezdim…

Kızlar Her emzirmeden sonra gaz çıkarıyor musunuz benimki asla çıkmıyor mama verdiğim zamanlar kaldırınca hemen çıkarıyordu ama emince töbe çıkmıyor korkuyorum gazlanacak diye
Ben emzirme sonrası pışpışlıyorum biraz genelde geğiriyor veya kusuyor ama alttan olan gazını çoğunlukla kendi halinde yatarken yapıyor kucağımda yapmıyor

Ben kontrole çağırdı fotoğraf attım, gidince normal elimiz kesilse kaç günde iyileşiyor olabilir dedi. Ben yanmayı kaale almıyorum bu ödemin acısı yanında o nur nimet. Çocuğu karnımın üstünde emzirirken daha da şişiyor

Aynen bende hayretler icerisindeyim.hamileyken gerçekten prensesler gibi davrandı kêza aileme karşı ne zaman çocuk doğdu ve annem evimizde oldu ki annem öyle bir kadın asla değil evime burnunu sokmak vs asla ama asla sadece çocukla.ilgilendi kaldı ki annem çalışan kadın gündüz tek başıma oldum akşamları annem geldi ve annemi gördü . Enteresan şekilde aksi bir hal aldı ,gıcık kapmalar , sözlü sürtüşme yaratmak için elinden geleni yapmalar,annemi kıracak şekilde davranmalar . Bende şuan sizin gibiyim canım ve psikolojik olarak çok kırgın ve üzgünüm .

Benim de ağrım çok hala 5. Gün dikiş etrafı şişti ödem yaptı hala da şiş. Sezaryene kolay diyen kim bilmiyorum
O şişlik bende halen var ameliyat kesiği yerinde 25 .gün bugün hatta şöyle diyim o kadar çoktu ki korktum dr.ma gittim baktı normal dedi sonuçta bebeği oradan cikardik ve yağlı doku dedi şişlik olur dedi ben korkmuştum açıkçası ilk aynadan bakınca ameliyat sonrasındaki günler . He yok canım normal doğuranlar dünyanın en iyi maratonunu kazanmış gibi ödüllü

Görümtüsü umrumda değildi inan o kadar canımın derdine düştüm ki ağrıdan acıdan bilsem sezaryen böyle normal doğum için elimden geleni yapardım.

Görümtüsü umrumda değildi inan o kadar canımın derdine düştüm ki ağrıdan acıdan bilsem sezaryen böyle normal doğum için elimden geleni yapardım.
Sen yine de bir dr.n ile görüş belki başka biseyden çok ağrın vardır .benimde dikiş yerlerimde özellikle iki üç başta ağrım daha doğrusu sızım oluyor ama şişlik azaldı tabi ilk haftaya nazaran ama yine de var . Normal doğuranlar genelde kendi sancılarının çok olduğunu söylüyorlar ama ben başka ameliyat lar başımdan geçtigi halde ilk gün sezeryanın hiç öyle kolay olmadığını kimsenin buna keyfinden okeyledigini düşünmedim. Yine de güçlü olmaya çalıştım ilk ayağa kalkmam vs sonraki yaptıklarım. Ama çok zor gerçekten kolay değil içimizden ameliyat ile insan cikiyo sonuçta

Bak şu alttaki bana son günlerde her emzirmemde oluyor rahimde sızı meğer bundanmis

Eklentiler

• IMG_20211226_044222.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 42
Yok kuzum benim ameliyat zor geçti bir de dikiş etrafı ödem yapınca ağrım devam ediyor
Bende sana yaziyodum çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun sen denedin mi?
Denedim gaza iyi geldi sanırım, bir de biogaia damla
Bak şu alttaki bana son günlerde her emzirmemde oluyor rahimde sızı meğer bundanmis
O oluyor zaten ama çok hafif geliyo onlar saymıyorum bile

Aynen doktor reflusu olabilir 4aya kadar surer dedi ama herhangi bir ilac vermedi canim

Aynen ya gerci elimiz kesilse birkac gun gecmiyor 7kat dikis atilan yerin hemen duz3lmesini bekliyoruz ama gecyi birsey yok diyenlerde var bizim nie oyle degil die dusunuo insan da

Bnde şekersiz yapıyorum kabuk tarçın karanfil at bardağa döküp içiyorum suyunu meyvesini de posalı diye çatalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…