Bişey demedi mi dr şişlik için? Bazıları kolay atlatıyor gerçekten sanki ama ya biz mi dayanıksız çıktık nedirBenim de ağrım çok hala 5. Gün dikiş etrafı şişti ödem yaptı hala da şiş. Sezaryene kolay diyen kim bilmiyorum
Kontrole gitmiş üstünden biraz zaman geçmiş arkadaşlar da var sanki. Sorduysaniz bize de yazın lütfen.Ay sorarsan bize de yaz cnm
Gerçekten bende aynısını düşünüyorum 2. Çocuk fikri şuan aklımın en ufak noktasından dahi asla ama asla geçmiyor arayı çok açma diyenler olunca hiç düşünmüyorum 1 tanede yeter diyip kapatıyorum konuyu eşime çok kızgınım böyle hayal etmemiştim evet düzenimiz bozulacaktı biliyordum ama hepten üstüme yıkılacağını bilsem çocuk için acele etmezdim…Bazen diyorum böyle adama çocuk yaparak iyi bişey mi ettim ,kötü bişey mi onu da bilmiyorum
Ben emzirme sonrası pışpışlıyorum biraz genelde geğiriyor veya kusuyor ama alttan olan gazını çoğunlukla kendi halinde yatarken yapıyor kucağımda yapmıyorKızlar Her emzirmeden sonra gaz çıkarıyor musunuz benimki asla çıkmıyor mama verdiğim zamanlar kaldırınca hemen çıkarıyordu ama emince töbe çıkmıyor korkuyorum gazlanacak diye
Evet. Günese koymak sık emzirmek disinda bir de serbet verdim. Yaeim cay bardagi kaynatip sogutulmus su yarim cay kasigi kadar da seker gunde 2 3 kasik. Her gun yeni yapmak daha iyi olurNasil serbet, sekerli su mu
Ben kontrole çağırdı fotoğraf attım, gidince normal elimiz kesilse kaç günde iyileşiyor olabilir dedi. Ben yanmayı kaale almıyorum bu ödemin acısı yanında o nur nimet. Çocuğu karnımın üstünde emzirirken daha da şişiyorBişey demedi mi dr şişlik için? Bazıları kolay atlatıyor gerçekten sanki ama ya biz mi dayanıksız çıktık nedir
Kontrole gitmiş üstünden biraz zaman geçmiş arkadaşlar da var sanki. Sorduysaniz bize de yazın lütfen.
Hangimiz önce sorarsak haberdar edelim bariBen tahmin ediyorum normal diyecek bence ama hiç normal bir acı değil yani anlatılmaz yaşanır
Aynen bende hayretler icerisindeyim.hamileyken gerçekten prensesler gibi davrandı kêza aileme karşı ne zaman çocuk doğdu ve annem evimizde oldu ki annem öyle bir kadın asla değil evime burnunu sokmak vs asla ama asla sadece çocukla.ilgilendi kaldı ki annem çalışan kadın gündüz tek başıma oldum akşamları annem geldi ve annemi gördü . Enteresan şekilde aksi bir hal aldı ,gıcık kapmalar , sözlü sürtüşme yaratmak için elinden geleni yapmalar,annemi kıracak şekilde davranmalar . Bende şuan sizin gibiyim canım ve psikolojik olarak çok kırgın ve üzgünüm .Gerçekten bende aynısını düşünüyorum 2. Çocuk fikri şuan aklımın en ufak noktasından dahi asla ama asla geçmiyor arayı çok açma diyenler olunca hiç düşünmüyorum 1 tanede yeter diyip kapatıyorum konuyu eşime çok kızgınım böyle hayal etmemiştim evet düzenimiz bozulacaktı biliyordum ama hepten üstüme yıkılacağını bilsem çocuk için acele etmezdim…
O şişlik bende halen var ameliyat kesiği yerinde 25 .gün bugün hatta şöyle diyim o kadar çoktu ki korktum dr.ma gittim baktı normal dedi sonuçta bebeği oradan cikardik ve yağlı doku dedi şişlik olur dedi ben korkmuştum açıkçası ilk aynadan bakınca ameliyat sonrasındaki günler . He yok canım normal doğuranlar dünyanın en iyi maratonunu kazanmış gibi ödüllüBenim de ağrım çok hala 5. Gün dikiş etrafı şişti ödem yaptı hala da şiş. Sezaryene kolay diyen kim bilmiyorum
Alttan devamlı çıkarıyor kendisi ama ağızdan çıkmıyor, birikip bagirsaklarina iner mi acabaBen emzirme sonrası pışpışlıyorum biraz genelde geğiriyor veya kusuyor ama alttan olan gazını çoğunlukla kendi halinde yatarken yapıyor kucağımda yapmıyor
Görümtüsü umrumda değildi inan o kadar canımın derdine düştüm ki ağrıdan acıdanO şişlik bende halen var ameliyat kesiği yerinde 25 .gün bugün hatta şöyle diyim o kadar çoktu ki korktum dr.ma gittim baktı normal dedi sonuçta bebeği oradan cikardik ve yağlı doku dedi şişlik olur dedi ben korkmuştum açıkçası ilk aynadan bakınca ameliyat sonrasındaki günler . He yok canım normal doğuranlar dünyanın en iyi maratonunu kazanmış gibi ödüllü
Sen yine de bir dr.n ile görüş belki başka biseyden çok ağrın vardır .benimde dikiş yerlerimde özellikle iki üç başta ağrım daha doğrusu sızım oluyor ama şişlik azaldı tabi ilk haftaya nazaran ama yine de var . Normal doğuranlar genelde kendi sancılarının çok olduğunu söylüyorlar ama ben başka ameliyat lar başımdan geçtigi halde ilk gün sezeryanın hiç öyle kolay olmadığını kimsenin buna keyfinden okeyledigini düşünmedim. Yine de güçlü olmaya çalıştım ilk ayağa kalkmam vs sonraki yaptıklarım. Ama çok zor gerçekten kolay değil içimizden ameliyat ile insan cikiyo sonuçtaGörümtüsü umrumda değildi inan o kadar canımın derdine düştüm ki ağrıdan acıdanbilsem sezaryen böyle normal doğum için elimden geleni yapardım.
Bak şu alttaki bana son günlerde her emzirmemde oluyor rahimde sızı meğer bundanmisGörümtüsü umrumda değildi inan o kadar canımın derdine düştüm ki ağrıdan acıdanbilsem sezaryen böyle normal doğum için elimden geleni yapardım.
Yok kuzum benim ameliyat zor geçti bir de dikiş etrafı ödem yapınca ağrım devam ediyorSen yine de bir dr.n ile görüş belki başka biseyden çok ağrın vardır .benimde dikiş yerlerimde özellikle iki üç başta ağrım daha doğrusu sızım oluyor ama şişlik azaldı tabi ilk haftaya nazaran ama yine de var . Normal doğuranlar genelde kendi sancılarının çok olduğunu söylüyorlar ama ben başka ameliyat lar başımdan geçtigi halde ilk gün sezeryanın hiç öyle kolay olmadığını kimsenin buna keyfinden okeyledigini düşünmedim. Yine de güçlü olmaya çalıştım ilk ayağa kalkmam vs sonraki yaptıklarım. Ama çok zor gerçekten kolay değil içimizden ameliyat ile insan cikiyo sonuçta
Denedim gaza iyi geldi sanırım, bir de biogaia damlaBende sana yaziyodum çok teşekkür ederim canımAllah razı olsun sen denedin mi?
O oluyor zaten ama çok hafif geliyo onlar saymıyorum bileBak şu alttaki bana son günlerde her emzirmemde oluyor rahimde sızı meğer bundanmis
Cok sukur gaz olmamis cnm:)aman yemiyoruz dikkat ediyrz bence bebisin kendisiyle de ilgili gaz olayiEvet bol kimyon atıp ye ben dün bol kimyon attım üstüne de kimyon çayı birde bebişim uyumadan banyo yaptı oh mis gibi uyudu gece
Aynen doktor reflusu olabilir 4aya kadar surer dedi ama herhangi bir ilac vermedi canimSma optiPro kullanıyoruz biz çok gaz yapmıyor
Sekersiz denedim ben çok acı oldu icemedim
Benimki usutmustu o ara viks baby bam önermişti dr pirinc tanesi kadar yakasına suruyordum
Coldmix çok ağır kokuyor beni tıkıyor ama acayip nefes acıyor bebeğe kokusu ağır gelir belki
Burnundan geliyorsa reflu olabilir doktora sor canım reflüsü varsa huysuzlugu ondandır onun ilacı oluyor toz halinde mamasına veya sütüne katiyorsun
Herhalde normal ya cogu kisi var demisBenim ee dikişlerin uçlarında var her iki tarafta da
Aynen ya gerci elimiz kesilse birkac gun gecmiyor 7kat dikis atilan yerin hemen duz3lmesini bekliyoruz ama gecyi birsey yok diyenlerde var bizim nie oyle degil die dusunuo insan daBişey demedi mi dr şişlik için? Bazıları kolay atlatıyor gerçekten sanki ama ya biz mi dayanıksız çıktık nedir
Kontrole gitmiş üstünden biraz zaman geçmiş arkadaşlar da var sanki. Sorduysaniz bize de yazın lütfen.
Hangimiz önce sorarsak haberdar edelim bariBen tahmin ediyorum normal diyecek bence ama hiç normal bir acı değil yani anlatılmaz yaşanır
Bnde şekersiz yapıyorum kabuk tarçın karanfil at bardağa döküp içiyorum suyunu meyvesini de posalı diye çatallaSma optiPro kullanıyoruz biz çok gaz yapmıyor
Sekersiz denedim ben çok acı oldu icemedim
Benimki usutmustu o ara viks baby bam önermişti dr pirinc tanesi kadar yakasına suruyordum
Coldmix çok ağır kokuyor beni tıkıyor ama acayip nefes acıyor bebeğe kokusu ağır gelir belki
Burnundan geliyorsa reflu olabilir doktora sor canım reflüsü varsa huysuzlugu ondandır onun ilacı oluyor toz halinde mamasına veya sütüne katiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?