2021 Aralık Anneleri

Valla birebir ayni durumdayiz..benim bi gogsumde sut yok sadece sol gogsumde var oda yetmiyor oyuzden mama veriyorum..
Bizimkide bi gun iyi 2.gun illaki bi huzursuz oluyor..
Şunu farkettim hipp marka.guzel fakat doyurmuyor gibi hissettim..yada yarida birakip uyuyup tekrar uyandigi icin ac kaliyor..
Az kaldi huniyi kafama takip sokağa aticam kendimi

Cnm bizimde ayniydi 11.gun dustu ve akinti vardi sonra bu akinti kanamaya döndü baya.. ilk K vitamini ignesi vuruldu ama gecmedi sonra gumus nitratla yakildi.. yakildiktan bikacgun sonraya kadar yine kanama oldu..sukur 1 haftadir kanamiyor.. ama bize hic bagirsak falan demediler..

Bunu canım yine sen mi yazdın bilmiyorum ama hippin tam doyurmadigini yine burada okudum . Şuan bende napacagimi şaşırdım tahinn helvaya düştüm resmen o da çok kg aldırır zaten veremedim kg düzgün doğum sonrası

Kız nasıl anlıuonuz doyurmadığını

Valla bende bilmiyorum ben mamadan kestim sayılır günde 1 kere veriyorum o da pişman olarak sütüm sadece cok azaldı napacagimi bilmiyorum
Bi doktora mı gitsen hem beslenme önerileri de alırsın. Mamayı nasıl kac kez vereceğini sorarsın. Sütun azaldıysa bi kez nasıl vercen

Bi doktora mı gitsen hem beslenme önerileri de alırsın. Mamayı nasıl kac kez vereceğini sorarsın. Sütun azaldıysa bi kez nasıl vercen
Sürekli helva yiyorum,süt arttırıcı çaylar filan içiyorum ,su içiyorum ki artsın sanki böyle yaptıkca bir nebze arttı gibi . Gidecem canım İnşallah. Sen nasılsın Eylül hanım nasıl

Sürekli helva yiyorum,süt arttırıcı çaylar filan içiyorum ,su içiyorum ki artsın sanki böyle yaptıkca bir nebze arttı gibi . Gidecem canım İnşallah. Sen nasılsın Eylül hanım nasıl
Iyi şükür. Bizim aksamlar krizli gece ve gündüz iyi şükür aksamüstü başlıyo ağlamalar.

Ay seninki aglmiyodu ne zaman basladi aglamayagazdan mi agliyor sicrama haftasi falan mi
Canım hiç bilmiyorum. Memede duruyo sadece. Meme de hepten alıskanlık olmasın diye biraz ağlatıp mola verdiriyoruz açıkcası. Avutmaya uyutmaya çalışıyoz yok olduğundan eminsek. Bilmiyorum neden ama aktif saatler diyorum. Uyutamasak da susturup durdurmaya çalışıyoz bi daha ki emme saatine kadar. Deniyoz bi şeyler.

Kizlar benim doktorum bana galactago damlanin yaninda bide pregnacare’in emziren anneler icin olan vitaminini yazmisti. Sutun kalitesini ve miktarini arttiriyormus. Ek olarak bir suru vitamin icerdigi icin zinde tutuyor, hic yorgunluk hissetmiyorum.
Icinde bi kapsul bide hap var, birinden sabah 2 tane digerinden aksam 1 tane iciyosun. Ihtiyaci olanlar bide bu vitamini denesin, ben bebegimi hic emzirmemeye ragmen sadece sagimla devam etmeme ragmen henuz hic sut sorunu yasamadim cok sukur

Eklentiler

• 72AE0649-549A-4F71-BDC2-F23BAE894504.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 37
4.hafta sicrama hftasi oluyor ya bence seninki o yuzden basladi mizirdanmalara, oncesinde biseyi yoktu yavrucagin. Takip et bakalim bir hafta surup gececek mi

Kimseye dememişler yakmışlar yollamışlar, bizde bişey mi gördü de dedi diyorum sordum yok dedi herkeste bu durum olabilirmiş ama kesin olacak gibi konuştu mahvetti adam beni

Valla ne yapcagimi sasirdim bende ne memede doyuyor ne mamada.. valla sut olsunda kilo almaya raziyim ben☹

Kimseye dememişler yakmışlar yollamışlar, bizde bişey mi gördü de dedi diyorum sordum yok dedi herkeste bu durum olabilirmiş ama kesin olacak gibi konuştu mahvetti adam beni
Hic moralini bozma doktorlarin bazilari en kotusunu soyluyor ama ole olucak diye bisey yok...bizimki zayif dogdu boynunda kordonla dogdu ve gobek bagi dusmeden 1 gun oncede kaniyordu ama ben kotuyu dusunmedim.. sukur ki iylesti gobegi... ama krem kullanman lazim enfeksyona cevirmemesi lazim.

Canim bana cocuk dr u tahin yeme dedi cocuk icin sanirim gaz icin dedi

Evet canım çoğu kişide olmuş ama doktor bizi korkttu ameliyat filan dedi. Tabi ki her zaman kötü ihtimaller var allah korusun bilsem böyle olduğunu üzülmezdim. Krem vermedi salı tekrar gidicez 2. Kez yakılacak umarım başka gerek kalmaz da iyileşir hemen yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…