Bn normal bardagın hepsine su koyyodum. Bu kadar az mı su konması gerekiyormuş?Normal kimyonla da yapılıyor ama tane kimyonla yapılanın içimi daha kolay toz kimyonla yapınca çamur gibi oluyor1 tatlı kaşığı tane kimyonu yemekten önce çay bardağına koyup Topuz’u kadar su ekliyorum yemekten sonra süzüp içiyorum canım
Aynı durumdayız şu lohusa depresyonu denen şeye giremedim eşimin yeni babalık depresyonu sayesinde… Annen gitsin ben yardım ederim diyor yardıma dair tek bildiği şey işten gelince bebek uyurken kucağına alıp pış pış yapmak ağlayınca acıktı bu diyip kucağıma atmak.Aynen bende hayretler icerisindeyim.hamileyken gerçekten prensesler gibi davrandı kêza aileme karşı ne zaman çocuk doğdu ve annem evimizde oldu ki annem öyle bir kadın asla değil evime burnunu sokmak vs asla ama asla sadece çocukla.ilgilendi kaldı ki annem çalışan kadın gündüz tek başıma oldum akşamları annem geldi ve annemi gördü . Enteresan şekilde aksi bir hal aldı ,gıcık kapmalar , sözlü sürtüşme yaratmak için elinden geleni yapmalar,annemi kıracak şekilde davranmalar . Bende şuan sizin gibiyim canım ve psikolojik olarak çok kırgın ve üzgünüm .
İlla ağızdan çıkacak diye birşey yok ki alttan çıkartmakta yetiyor demek ki huzursuz değilse sorun olmazAlttan devamlı çıkarıyor kendisi ama ağızdan çıkmıyor, birikip bagirsaklarina iner mi acaba
Ben genelde böyle içiyorum ki fazlasını içebileceğim hiç sanmam kimyonu bol koyduğum için özlü oluyorBn normal bardagın hepsine su koyyodum. Bu kadar az mı su konması gerekiyormuş?
Emince bizde de çıkmıyor özellikle geceleri çok zorlanıyorum uykusuzluktanKızlar Her emzirmeden sonra gaz çıkarıyor musunuz benimki asla çıkmıyor mama verdiğim zamanlar kaldırınca hemen çıkarıyordu ama emince töbe çıkmıyor korkuyorum gazlanacak diye
Gecer cnm merak etme bende cok evham yapmistim sukur suan iylesio iyice gobegi.. yakildiktan snra illaki kanama akinti oluyor sonra duzeliyor.. ben hic yikamadim gobegi dustukten sonra .. daha 2 gun once yikadim cocugum kokmuştu artikEvet canım çoğu kişide olmuş ama doktor bizi korkttu ameliyat filan dedi. Tabi ki her zaman kötü ihtimaller var allah korusun bilsem böyle olduğunu üzülmezdim. Krem vermedi salı tekrar gidicez 2. Kez yakılacak umarım başka gerek kalmaz da iyileşir hemen yavrum.
Kaç tale?Kizlar benim doktorum bana galactago damlanin yaninda bide pregnacare’in emziren anneler icin olan vitaminini yazmisti. Sutun kalitesini ve miktarini arttiriyormus. Ek olarak bir suru vitamin icerdigi icin zinde tutuyor, hic yorgunluk hissetmiyorum.
Icinde bi kapsul bide hap var, birinden sabah 2 tane digerinden aksam 1 tane iciyosun. Ihtiyaci olanlar bide bu vitamini denesin, ben bebegimi hic emzirmemeye ragmen sadece sagimla devam etmeme ragmen henuz hic sut sorunu yasamadim cok sukur
Ay olabilir ya gülücüklee de yoğunlaştı.4.hafta sicrama hftasi oluyor ya bence seninki o yuzden basladi mizirdanmalara, oncesinde biseyi yoktu yavrucagin. Takip et bakalim bir hafta surup gececek mi
Ben soliyimKız nasıl anlıuonuz doyurmadığını
Pekiii hipp organic comniotic olan mı? Bu ekstra probiyotikliymiş yaBen soliyimmamayi aptamilde 50 cc yapardim icerdi gazi cikardi uyurdu.. hipp veriom 80 90 cc iciyor gazi cikiyor ama inatla uyumayip agliyor.. bi 20 30 cc yapip veriyom hic mama icmemis gibi icmeye devam ediyor sonra uyuyor.. hatta bazen takviye meme yapiyorum.
Evet o cnm ..Pekiii hipp organic comniotic olan mı? Bu ekstra probiyotikliymiş ya
Çabuk sindiriliyo diye mi noluyo acaba ilginç valla.Evet o cnm ..
Sanirim ole cnm aptamile gore daha sulu bi mama.. bizimki hipp i icerken ayni anda kaka yapiyor ve bolelikle gaz sorunumuz bitti gibi..Çabuk sindiriliyo diye mi noluyo acaba ilginç valla.
Hippe devam o zaman canım.Sanirim ole cnm aptamile gore daha sulu bi mama.. bizimki hipp i icerken ayni anda kaka yapiyor ve bolelikle gaz sorunumuz bitti gibi..
Aptamilde 1 gun hic yapmiyordu uykusundan uyanip ikinmaya basliyordu surekli..
Canim artık sarılık riski kalmadığı için çok çok uzun uyumuyorsa uyandırmana gerek yok. Ben 3 saate uyanmazsa uyandırıyorum. Genelde daha önce uyanıyor zatenKızlar bu uyandirma işini ne zaman birakacağiz.
Oğlumda napmiştim hic hatirlamiyorum resmen reset atmişim beynime
Kaç saat uyuyo ki? Ben gece bırakıyom ya 3- 3,5 saati bulduğu da oluyo. Gündüz de valla kurulu hibi 2 saati geçmiyo.Kızlar bu uyandirma işini ne zaman birakacağiz.
Oğlumda napmiştim hic hatirlamiyorum resmen reset atmişim beynime
Benim tosbiğim tam tersi, gecelerin yargıcıKaç saat uyuyo ki? Ben gece bırakıyom ya 3- 3,5 saati bulduğu da oluyo. Gündüz de valla kurulu hibi 2 saati geçmiyo.
Öf küçük onurun dizisinde vardı beBenim tosbiğim tam tersi, gecelerin yargıcı
Gunduz sadce 2 saat uyuyor genelde uyanik.Canim artık sarılık riski kalmadığı için çok çok uzun uyumuyorsa uyandırmana gerek yok. Ben 3 saate uyanmazsa uyandırıyorum. Genelde daha önce uyanıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?