2021 Aralık Anneleri

Bn normal bardagın hepsine su koyyodum. Bu kadar az mı su konması gerekiyormuş?

Aynı durumdayız şu lohusa depresyonu denen şeye giremedim eşimin yeni babalık depresyonu sayesinde… Annen gitsin ben yardım ederim diyor yardıma dair tek bildiği şey işten gelince bebek uyurken kucağına alıp pış pış yapmak ağlayınca acıktı bu diyip kucağıma atmak.

Alttan devamlı çıkarıyor kendisi ama ağızdan çıkmıyor, birikip bagirsaklarina iner mi acaba
İlla ağızdan çıkacak diye birşey yok ki alttan çıkartmakta yetiyor demek ki huzursuz değilse sorun olmaz

Bn normal bardagın hepsine su koyyodum. Bu kadar az mı su konması gerekiyormuş?
Ben genelde böyle içiyorum ki fazlasını içebileceğim hiç sanmam kimyonu bol koyduğum için özlü oluyor

Kızlar Her emzirmeden sonra gaz çıkarıyor musunuz benimki asla çıkmıyor mama verdiğim zamanlar kaldırınca hemen çıkarıyordu ama emince töbe çıkmıyor korkuyorum gazlanacak diye
Emince bizde de çıkmıyor özellikle geceleri çok zorlanıyorum uykusuzluktan

Gecer cnm merak etme bende cok evham yapmistim sukur suan iylesio iyice gobegi.. yakildiktan snra illaki kanama akinti oluyor sonra duzeliyor.. ben hic yikamadim gobegi dustukten sonra .. daha 2 gun once yikadim cocugum kokmuştu artik

Tek gogusle besleyen emziren varmi ?
Sağ gogsumde sut bitti emmedigi icin ne yapsam da duzelmedi ☹☹
Suan sadece solu emiyor onlada doymuyor..
Psikolojik olarak bittim artik sanirim ☹☹☹☹☹☹

Kaç tale?
4.hafta sicrama hftasi oluyor ya bence seninki o yuzden basladi mizirdanmalara, oncesinde biseyi yoktu yavrucagin. Takip et bakalim bir hafta surup gececek mi
Ay olabilir ya gülücüklee de yoğunlaştı.

Kız nasıl anlıuonuz doyurmadığını
Ben soliyim mamayi aptamilde 50 cc yapardim icerdi gazi cikardi uyurdu.. hipp veriom 80 90 cc iciyor gazi cikiyor ama inatla uyumayip agliyor.. bi 20 30 cc yapip veriyom hic mama icmemis gibi icmeye devam ediyor sonra uyuyor.. hatta bazen takviye meme yapiyorum.

Pekiii hipp organic comniotic olan mı? Bu ekstra probiyotikliymiş ya

Çabuk sindiriliyo diye mi noluyo acaba ilginç valla.
Sanirim ole cnm aptamile gore daha sulu bi mama.. bizimki hipp i icerken ayni anda kaka yapiyor ve bolelikle gaz sorunumuz bitti gibi..
Aptamilde 1 gun hic yapmiyordu uykusundan uyanip ikinmaya basliyordu surekli..

Sanirim ole cnm aptamile gore daha sulu bi mama.. bizimki hipp i icerken ayni anda kaka yapiyor ve bolelikle gaz sorunumuz bitti gibi..
Aptamilde 1 gun hic yapmiyordu uykusundan uyanip ikinmaya basliyordu surekli..
Hippe devam o zaman canım. sulu mulu bi daha yaparsın

Kızlar bu uyandirma işini ne zaman birakacağiz.
Oğlumda napmiştim hic hatirlamiyorum resmen reset atmişim beynime

Canim artık sarılık riski kalmadığı için çok çok uzun uyumuyorsa uyandırmana gerek yok. Ben 3 saate uyanmazsa uyandırıyorum. Genelde daha önce uyanıyor zaten

Kaç saat uyuyo ki? Ben gece bırakıyom ya 3- 3,5 saati bulduğu da oluyo. Gündüz de valla kurulu hibi 2 saati geçmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…