Gunduz uyumuyor. Saati belli 14:00-16:00 arasi kesin uyuyor.Kaç saat uyuyo ki? Ben gece bırakıyom ya 3- 3,5 saati bulduğu da oluyo. Gündüz de valla kurulu hibi 2 saati geçmiyo.
Kilo alımı nasıl canım, kaç bez değiştiriyorsun? Bunlar normalse uyandırma bence, uyku da büyümek için gerekli sonuçtaGunduz uyumuyor. Saati belli 14:00-16:00 arasi kesin uyuyor.
Kaldirmiyorum kendi kalkiyor.
Gecede aksam 20:00 de yatiyor. Gece 00:00 da kalkiyor .
Birde gece 04:00 de kalkiyor. Ama tekrar uyuma suresi 1 saati buluyor.
Cunku meme de uyuyor.
Cinnet geciriyorum emzirirken.
Sizinkiler de boyle mi ya. Valla emzirirken aşiri terliyorum. Emmeyecek diye
Nazar değmesin benim dün geceden beri çok düzenli. 2 saatte bir uyanıyo emiyo uyuyo. Akşam delirmesi gelmedi henüz. Emmesi de yarım saat.Gunduz uyumuyor. Saati belli 14:00-16:00 arasi kesin uyuyor.
Kaldirmiyorum kendi kalkiyor.
Gecede aksam 20:00 de yatiyor. Gece 00:00 da kalkiyor .
Birde gece 04:00 de kalkiyor. Ama tekrar uyuma suresi 1 saati buluyor.
Cunku meme de uyuyor.
Cinnet geciriyorum emzirirken.
Sizinkiler de boyle mi ya. Valla emzirirken aşiri terliyorum. Emmeyecek diye
Maşallah maşallah.. tosbiğim gündüz iyi uyuyor ama geceleri hep huzursuz nedense.. emiyor uyuyor yerine koyduğum an geri uyanıyor, tekrar uyuması uzun sürüyorNazar değmesin benim dün geceden beri çok düzenli. 2 saatte bir uyanıyo emiyo uyuyo. Akşam delirmesi gelmedi henüz. Emmesi de yarım saat.
Kilo alimi ebeye göre az. Doktora göre iyiKilo alımı nasıl canım, kaç bez değiştiriyorsun? Bunlar normalse uyandırma bence, uyku da büyümek için gerekli sonuçta
Öyle miymiş bizimki de hep gürültülü yapıyor en korktuğum besin alerjisi inşallah başımıza gelmezYa bide bisey dicem.
Gürültülu kaka yapmak besin alerjisi olabilir yaziyor.
Normali ne ki bizimki kaka yaparken duyuyoruz biz.
Ben de duyuyorum gazli sekilde ikinarak zaten zorla yapio sesliYa bide bisey dicem.
Bizim de çok gürültülü ama tek başına yetmezmiş bu şey.Ya bide bisey dicem.
Valla oyle okudum ama bence kaka da mukus daha onemliÖyle miymiş bizimki de hep gürültülü yapıyor en korktuğum besin alerjisi inşallah başımıza gelmez
Aynen degildir insallah diskida kan gormek ya da tum ciltte alerji gormek riskliBizim de çok gürültülü ama tek başına yetmezmiş bu şey.
Nasil mukus valla varmidir acaba ya ben kan gormek diye biliyrdmValla oyle okudum ama bence kaka da mukus daha onemli
Köpüklü mukusluysa eğer. Evet kan da önemli. Arkadasim kan görünce gitmişti doktora .Nasil mukus valla varmidir acaba ya ben kan gormek diye biliyrdm
Benim arkadaşım da oyle dedi aynen olmaz insKöpüklü mukusluysa eğer. Evet kan da önemli. Arkadasim kan görünce gitmişti doktora .
Alerjisi varmis bebeginin
Bnmki gazla birlikte kaka yapıyorValla oyle okudum ama bence kaka da mukus daha onemli
Başka bi belirti var mıymış?Köpüklü mukusluysa eğer. Evet kan da önemli. Arkadasim kan görünce gitmişti doktora .
Alerjisi varmis bebeginin
Hiç durmuyordu sürekli ağliyordu. Ama yinede sorarim baska belirtisi var miydi benim bilmediğimBaşka bi belirti var mıymış?
Bessin alerjisi ya ciltte ya kakada gosterirmis kendini. Arkadasim dedi tum cilt egzama gibi olmus sivilceler cikmis ordan anlamislar sonra da diskida gormus kanBaşka bi belirti var mıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?