- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bi de popo çok kızarıyormuş ciğer gibiBessin alerjisi ya ciltte ya kakada gosterirmis kendini. Arkadasim dedi tum cilt egzama gibi olmus sivilceler cikmis ordan anlamislar sonra da diskida gormus kan
Hadiya bizimki de biraz kizarik hep krem suruyorum ama. Yarin dr gitcem guzelce sorayim bunlariBi de popo çok kızarıyormuş ciğer gibi
Insallah olmaz kimse de aminAman kimsede besin alerjisi olmasın ya çok zor
Ama çok kızarık o normaldir her seferinde sür geçiyor suyla pamukla temizle çabuk bitiyorHadiya bizimki de biraz kizarik hep krem suruyorum ama. Yarin dr gitcem guzelce sorayim bunlari
5 saattir durmadan sancısı var benimkinin gaz desen çıkıyor ,kaka çiş kêza öyle niye böyle bende anlamıyorum .Iyi şükür. Bizim aksamlar krizligece ve gündüz iyi şükür aksamüstü başlıyo ağlamalar.
Kolik olmasın senin bebe5 saattir durmadan sancısı var benimkinin gaz desen çıkıyor ,kaka çiş kêza öyle niye böyle bende anlamıyorum .
Bence bizimkilerin atak haftası bnmki de akşamları krize giriyor ağlama ve meme sadeceIyi şükür. Bizim aksamlar krizligece ve gündüz iyi şükür aksamüstü başlıyo ağlamalar.
5 saattir durmadan sancısı var benimkinin gaz desen çıkıyor ,kaka çiş kêza öyle niye böyle bende anlamıyorum .
Burdaaaa valla bugün yaka iğnesi oldu iyice kollarım ağrıdı emziriyorum memede uyuyor gazını çıkarıyorum tekrar meme arıyor hop yine emiyor yine gaz bi sırtı beşik görmedi hattà açmı diye mama da verdim yokBebisi yatak yuzu gormeyenler burdami yahu wc ye zor gidiyorum yataga yatiriyom agliyo kucaga aliyorum uyuyo sık emmiyorda gazi var diye
Bende mukuslu ve kanlı kaka ciltte dokuntu diye biliyorum çok şükür öyle bişey yok suan ama zaten alerji demek icin ikinci ayı bitirme gerekir demişti doktorum bi araValla oyle okudum ama bence kaka da mukus daha onemli
Sanırım kolik inşallah değildir duam bu çünkü tek kişi ile asla olacak bir durum değil kaldı ki bilinçli bir büyük olduğu takdirde bile çok zor durum , normal değil gerçekten ve maalesef ben ve babasida kolikmisiz ,beni biliyodum da birde babası kolikmis.Kolik olmasın senin bebe
Bence de kolik olabilir ☹5 saattir durmadan sancısı var benimkinin gaz desen çıkıyor ,kaka çiş kêza öyle niye böyle bende anlamıyorum .
Ay sadece memeyle duruyo. Hoplat zıplat bi yere kadar susuyo.Bence bizimkilerin atak haftası bnmki de akşamları krize giriyor ağlama ve meme sadece
O kadar araştırdım ki eğer memeyle duruyorsa veya bir şekilde durup susuyosa kolik değil yok susmuyosa memede bile çığlık çığlığa ise kolikkkkBence de kolik olabilir ☹
Ay sadece memeyle duruyo. Hoplat zıplat bi yere kadar susuyo.
O kadar bilmiyodum csnım benO kadar araştırdım ki eğer memeyle duruyorsa veya bir şekilde durup susuyosa kolik değil yok susmuyosa memede bile çığlık çığlığa ise kolikkkk
Dr bana gece uyandirmana gerek yok artik o acikinca uyanir dedi cnmKızlar bu uyandirma işini ne zaman birakacağiz.
Oğlumda napmiştim hic hatirlamiyorum resmen reset atmişim beynime
Aynı vallaBence de kolik olabilir ☹
Ay sadece memeyle duruyo. Hoplat zıplat bi yere kadar susuyo.
Sizinkilerin sıçrama haftasıysa benimkinin ne haftası dudak tiryakisi gibi sürekli yapışıyor memeler ortada gezmekten yoruldumAynı valla
Yoruldum memeleri değişiyorum sadece ter kan içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?