- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Sizinkilerin sıçrama haftasıysa benimkinin ne haftası dudak tiryakisi gibi sürekli yapışıyor memeler ortada gezmekten yoruldum
He ya benimkinden ötürü ben daha valla 7/24 diken üstünde araştırıyorum.O kadar bilmiyodum csnım ben
Bilmiyorum ki eczaaaaci kankilerimizden aldikKaç tale?
Ay olabilir ya gülücüklee de yoğunlaştı.
Bizimki bir haftalik olunca doktoru artik uyandirmaniza gerek yok demisti.Kızlar bu uyandirma işini ne zaman birakacağiz.
Oğlumda napmiştim hic hatirlamiyorum resmen reset atmişim beynime
Benimkinin de totosu kizarmisti ve pipisi su toplar gibi olmustu doktoru sadece su ve sabunla yikayin totoyu islak mendil cildini tahris ettigi icin boyle olmus dedi. Tek yikamayla bile duzeldi gercekten. Sadece disardayken islak mendil kullaniyorum. Bide pisik olmamasi icin hametan mavi kremi kullaniyorum, bepanthol falan hikaye onun yanindaHadiya bizimki de biraz kizarik hep krem suruyorum ama. Yarin dr gitcem guzelce sorayim bunlari
Oluyor fazlasını çıkarır bebekler gazla ya da gaz çıkarmadanKizlar kusma var mi emdikten sonra bizimki muhakkak cikariyor ve arada burnundan da cikiyor en cok da ondan korkuyorum
Eve gelen olursa dikkat edinya oğlanda böylemiydim hiç hatırlamıyorum memeler bu kadar ortada olmamıştı
Aynen bi kısır döngü başlıyor sonra. Emiyor uyuyor memede, gaz çıkarmaya çalışırken uyanıyor, sonra yeniden uyuması için bi daha emziriyorum falan bu.boyle hiç bitmiyor sonra bi bakıyorum sabah olmuşEmince bizde de çıkmıyor özellikle geceleri çok zorlanıyorum uykusuzluktan
Bizde çok yok.Kizlar kusma var mi emdikten sonra bizimki muhakkak cikariyor ve arada burnundan da cikiyor en cok da ondan korkuyorum
AmaninnnEve gelen olursa dikkat edinBen birinden duymuştum bir tanıdığı emzirmis böyle açıkta bırakmaya da alışmış, evde de misafir varmış o an. Dayısı falan varken kadın içeri öylece girmiş sonradan farketmiş Dayısının yüzüne bakamamış kaç sene
Canim ben doğum yaptığımda emzirme hemşiresi dedi ki Allah bize iki meme vermiş ayni anda iki çocuğumuz olursa verebilelim diye yoksa birisi de gayet iş görür dedi hatta kendisi de Tek memeyle emzirmis. İlk başta büyüklükleri falan farklı oluyor sonra vücut onu da düzeltiyor dedi bana, sen sütun olduğuna inan öncelikle yok deme. Emzirme danışmanı falan tutabilirsin imkanın varsa. Benim kuzenim de tek memeyle emzirdi. Üstelik oğlu prematüre doğmuştu. Kısa bi zaman sonra ikinciye hamile kaldı, hamileyken bile devam etti. Haa bu demek değil ki başkaları yapmış sen de muhakkak yapacaksın. Asla yok öle bisey olmuyorsa da kendini yıpratmayacaksın. Unutma bebeğine herseyden önce sağlıklı bi Anne lazım. Onun sana ihtiyacı var. Mamayla da büyüyen bi sürü bebek var sonuçta.Tek gogusle besleyen emziren varmi ?
Sağ gogsumde sut bitti emmedigi icin ne yapsam da duzelmedi ☹☹
Suan sadece solu emiyor onlada doymuyor..
Psikolojik olarak bittim artik sanirim ☹☹☹☹☹☹
Kusma son günlerde bizde de oluyor gazını çıkarttığım halde ama ağızdan sadece bu yüzden sürekli yan yatırıp yüzünü bana çeviriyorumKizlar kusma var mi emdikten sonra bizimki muhakkak cikariyor ve arada burnundan da cikiyor en cok da ondan korkuyorum
Aynı benimkiMaşallah maşallah.. tosbiğim gündüz iyi uyuyor ama geceleri hep huzursuz nedense.. emiyor uyuyor yerine koyduğum an geri uyanıyor, tekrar uyuması uzun sürüyor
Ben geçen hafta en büyük kardesimin yanında öyle bir saçmalık yaptım 30 yaşında buaradaEve gelen olursa dikkat edinBen birinden duymuştum bir tanıdığı emzirmis böyle açıkta bırakmaya da alışmış, evde de misafir varmış o an. Dayısı falan varken kadın içeri öylece girmiş sonradan farketmiş Dayısının yüzüne bakamamış kaç sene
Amiiin ben oğlumda yaşamıştım laktoz alerjisi vardı 8 aylıkken tamamen geçmişti çok zordu. Sdi kızdan korkuyorum. Şu anlık belirti yok gibi ama bakalım olmaz inşallah. Kimsenin bebesi bebesinde olmasınAman kimsede besin alerjisi olmasın ya çok zor
Bnde arabada emziriyorumBen geçen hafta en büyük kardesimin yanında öyle bir saçmalık yaptım 30 yaşında buaradahayatımda ilkkez kaldı ki bikiniyle bile denize giremeyen biriyim ve kardeşimin eşi kız Ukraynalı + Hristiyan şok.oldu diyo napiyosunnn sen + kardesimde diyo sen ne yaptın öyle . Dedim anlayış gösterin bende anlamadım ama yaptım işte darlandim . Kendime şok oldum ama olmayacak bişey değil , birde ilk doktor kontrolünde çok sorun yaşadık yolda kendi aracımızda sırf sussun diye çıkardım verdim Allah'tan yolda kimse görmedi kendi aracımız film filan var diye B BitterCikilata
Çok geçmiş olsun inşallah olmazAmiiin ben oğlumda yaşamıştım laktoz alerjisi vardı 8 aylıkken tamamen geçmişti çok zordu. Sdi kızdan korkuyorum. Şu anlık belirti yok gibi ama bakalım olmaz inşallah. Kimsenin bebesi bebesinde olmasın
Bebek yırttı dediler ama kendilerini kestiler bilmiyorum yaaYaa, yırtılma mı oldu doğumda
Aynen yapacak bişey yok yani örnek çok ağladı durdu yapacak bişey bulamadım çıkardım verdim aglamasindan daha iyidir ..yukarıdaki örneklemim vardı ya kardeşimin yanındaBnde arabada emziriyorum
Valla geçen bi yere gittik bebek odası yoktu emzirme önlüğünü geçirdim emzirdim
Çocuk yoksa yıkıyor ortalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?