2021 Aralık Anneleri

Bebem grip oldu acaba lohusalikta cezai ehliyetimiz ortadan kalkıyor mu eğer öyleyse koca kişini öldüresim var eve getir hastalığı önce oğluma bulaştırdı cocuk laf da anlamıyor tabi, icerlemesin diye yapma etme de diyemedik derken kıza da geçti, bi görseniz teyzeleri göğsünde bi hirilti var ağlarken öksürüyor gibi oluyor burnu tıkalı sesi bile değişti yavrumun

Olmaz inşallah

Aynen suan saat kac olmus sabahtan beri 1 saat deliksiz uyumadi aha simdi yatirdim saat tutcam

Cok gecmis olsun cnmbizimkinin de burnu baya tikali baska bisi yok ama

Hasta bebelere geçmiş olsun. Tez vakitte iyileşsinler inşallah

Kızlar bizim ev merkezi sistem çok sıcak oluyor petek kapatmama rağmin 26 28 derece ev. Doğal olarakta kızımın ateşi 37 bazen 37ninde üzeri. Sizin evler kaç derece? Bebeklerinizin kafası kaç derece oluyor?

Amaninnn
Allahtan başkasının yanında emzşrmiyorum
Evde tek takılıyorum öyle açıkta değilim atletliyim

Demin takip ettiğim bir sayfa başınıza gelen komik olayları yazın demiş orda gördüm:

Kadın avmdeymiş çocuğu emzirmis disari çıkmışlar, polis uyarmış göğsünüz açık diye

Benim de küçük kızımda yukarı toplanmış kaldığı çok olurdu. Kac kez kargo geldi de öyle mi açtım diye irkildiğim oldu ama Allahtan açık açtığım olmadı kapıyı

Canım benim bebek de kuvözde yarın 1 hafta olacak. Dünden beri emziriyorum daha bugün güzel aldı. İnşallah sizde de sıkıntı olmaz.

İnşallah canım içimi rahatlattın biberon vermismiydi onlarda
[/QUOTE]
O OlcayKalyon
Evet verdiler biberon istediler çünkü. Bir de emzirmeye başlamadan önce süt sağıp gönderdim. Hala da sadece 2 defa emzirme teşebbüsüm oldu gerisi biberonla oluyor. Ben de korkmuştum almazsa diye ama şükür aldı. Sen de endişe etme alır inşallah

Neyi vardı senin bebişin ben kaçırdım mı unuttum mu hatırlayamadım?

Benim bebegim de yogun bakimda kaldi. Once serumla beslendi sonra anne sutunu siringayla verdiler sonra emme refleksi guclu diye biberona gectiler veee en son o asamayi da gecince beni emzirmeye cagirdilaryani hepsi asama asama, bebegi birden yormuyorlar.
Ve hic merak etme, ilk emzirmeye gittigimde cuk cuk cilginlar gibi emdi hatta o kadar cok cekti ki kac kez tikandi
Oyle bi anatomiyle doguyorlar ki meme reddi degil memeye tapiyorlar resmen bulduklari anda

Yaa muhteşemmm

İnşallah canım içimi rahatlattın biberon vermismiydi onlarda
O OlcayKalyon
Evet verdiler biberon istediler çünkü. Bir de emzirmeye başlamadan önce süt sağıp gönderdim. Hala da sadece 2 defa emzirme teşebbüsüm oldu gerisi biberonla oluyor. Ben de korkmuştum almazsa diye ama şükür aldı. Sen de endişe etme alır inşallah

Neyi vardı senin bebişin ben kaçırdım mı unuttum mu hatırlayamadım?
[/QUOTE]

Ben de 1 haftadır sağıp gönderiyorum, doğumum zor oldu doğduğunda morarmisti aglayamadi, oksijensiz kalmis hemen kuveze alindi şimdi kendi nefes alabiliyor şükür az kaldı kavusmamiza Allah bebislerimize sifa versin tez zamanda kucaklarimiza alalım daha hiç kucağıma alamadimm

Ay insan dalabiliyo valla bende yanımda erkek kardeşimin oldugunu unuttum afakanlar basti napti sütüm akarken üstümden şimdide süt yok memede

Gecenin bu saatinde meme acisiyla uyanip sicak dusa girmek zorunda kaldim
Ne kotu biseymis bu kanallarin tikanmasi yaaa elime geliyor resmen yine minnaj bilye gibi seyler
Of amaan gerçekten çok sinir bozucu sen sürekli sürekli boşaltmaya bak birikmesi sakın çok fena bi hal alıyor yoksa geçen haftayı hatırlamak bile istemiyorum

Kızlarr sezaryen olan herkes yara için krem kullanıyor mu?
Benim doktorum özellikle bir krem önermedi, eriyen dikiş kullandı şu anda da pek bişey kalacak gibi görünmüyor baya iyileşti ama iz kalır mı acaba ben de krem kullansam mı?
Hiçbir şey kullanmadan beklemek güvende hissettirmiyor

Of amaan gerçekten çok sinir bozucu sen sürekli sürekli boşaltmaya bak birikmesi sakın çok fena bi hal alıyor yoksa geçen haftayı hatırlamak bile istemiyorum
Ya sagdikca da sut artiyor gibi hissediyorum kisir donguye girdim nasil gecicek bu aci pof
Benim de izim yok gibi ama yine de kremi uc ay sabah aksam kullan dedi doktorum civanim

Gecenin bu saatinde meme acisiyla uyanip sicak dusa girmek zorunda kaldim
Ne kotu biseymis bu kanallarin tikanmasi yaaa elime geliyor resmen yine minnaj bilye gibi seyler
Sen sadece sağım mı yapıyosun?
Bepantol anti scar jel verdi bana. Danışmadan da alınabilecek bir şey al istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…