Olmaz inşallahMerhaba kızlar ben toparladım bebeğim halen kuvezde ama durumu iyi nefesi kendi aliyor 3 gündür, muhtemelen yarın oburgun taburcu olucak, ben size bir konuda danisicam kaç gündür mideden besliyorlardi bugün bütün gün biberon ile vermişler sütümü emzirmeye hiç cagirilmadim,bir iki gün biberondan beslenmeyle meme reddi yasarmiyim sizce, makine kiralamistik ama hemen veremiycem bu sebepten şimdi kafama takıldi benim
Burnundan hic cikmadi agizdan oluyor evet mesela tok karnina tuvalet yaparken ikinirken ya da gaz cikarkebKizlar kusma var mi emdikten sonra bizimki muhakkak cikariyor ve arada burnundan da cikiyor en cok da ondan korkuyorum
Aynen suan saat kac olmus sabahtan beri 1 saat deliksiz uyumadi aha simdi yatirdim saat tutcamAynen bi kısır döngü başlıyor sonra. Emiyor uyuyor memede, gaz çıkarmaya çalışırken uyanıyor, sonra yeniden uyuması için bi daha emziriyorum falan bu.boyle hiç bitmiyor sonra bi bakıyorum sabah olmuş
Cok gecmis olsun cnmBebem grip olduacaba lohusalikta cezai ehliyetimiz ortadan kalkıyor mu eğer öyleyse koca kişini öldüresim var eve getir hastalığı önce oğluma bulaştırdı cocuk laf da anlamıyor tabi, icerlemesin diye yapma etme de diyemedik derken kıza da geçti, bi görseniz teyzeleri göğsünde bi hirilti var ağlarken öksürüyor gibi oluyor burnu tıkalı sesi bile değişti yavrumun
Amaninnn
Allahtan başkasının yanında emzşrmiyorum
Evde tek takılıyorum öyle açıkta değilim atletliyim
Ben geçen hafta en büyük kardesimin yanında öyle bir saçmalık yaptım 30 yaşında buaradahayatımda ilkkez kaldı ki bikiniyle bile denize giremeyen biriyim ve kardeşimin eşi kız Ukraynalı + Hristiyan şok.oldu diyo napiyosunnn sen + kardesimde diyo sen ne yaptın öyle . Dedim anlayış gösterin bende anlamadım ama yaptım işte darlandim . Kendime şok oldum ama olmayacak bişey değil , birde ilk doktor kontrolünde çok sorun yaşadık yolda kendi aracımızda sırf sussun diye çıkardım verdim Allah'tan yolda kimse görmedi kendi aracımız film filan var diye B BitterCikilata
Canım benim bebek de kuvözde yarın 1 hafta olacak. Dünden beri emziriyorum daha bugün güzel aldı. İnşallah sizde de sıkıntı olmaz.Merhaba kızlar ben toparladım bebeğim halen kuvezde ama durumu iyi nefesi kendi aliyor 3 gündür, muhtemelen yarın oburgun taburcu olucak, ben size bir konuda danisicam kaç gündür mideden besliyorlardi bugün bütün gün biberon ile vermişler sütümü emzirmeye hiç cagirilmadim,bir iki gün biberondan beslenmeyle meme reddi yasarmiyim sizce, makine kiralamistik ama hemen veremiycem bu sebepten şimdi kafama takıldi benim
İnşallah canimOlmaz inşallah
İnşallah canım içimi rahatlattın biberon vermismiydi onlardaCanım benim bebek de kuvözde yarın 1 hafta olacak. Dünden beri emziriyorum daha bugün güzel aldı. İnşallah sizde de sıkıntı olmaz.
Benim bebegim de yogun bakimda kaldi. Once serumla beslendi sonra anne sutunu siringayla verdiler sonra emme refleksi guclu diye biberona gectiler veee en son o asamayi da gecince beni emzirmeye cagirdilarMerhaba kızlar ben toparladım bebeğim halen kuvezde ama durumu iyi nefesi kendi aliyor 3 gündür, muhtemelen yarın oburgun taburcu olucak, ben size bir konuda danisicam kaç gündür mideden besliyorlardi bugün bütün gün biberon ile vermişler sütümü emzirmeye hiç cagirilmadim,bir iki gün biberondan beslenmeyle meme reddi yasarmiyim sizce, makine kiralamistik ama hemen veremiycem bu sebepten şimdi kafama takıldi benim
Yaa muhteşemmmBenim bebegim de yogun bakimda kaldi. Once serumla beslendi sonra anne sutunu siringayla verdiler sonra emme refleksi guclu diye biberona gectiler veee en son o asamayi da gecince beni emzirmeye cagirdilaryani hepsi asama asama, bebegi birden yormuyorlar.
Ve hic merak etme, ilk emzirmeye gittigimde cuk cuk cilginlar gibi emdi hatta o kadar cok cekti ki kac kez tikandi
Oyle bi anatomiyle doguyorlar ki meme reddi degil memeye tapiyorlar resmen bulduklari anda
O OlcayKalyonİnşallah canım içimi rahatlattın biberon vermismiydi onlarda
Ay insan dalabiliyo valla bende yanımda erkek kardeşimin oldugunu unuttum afakanlar basti napti sütüm akarken üstümden şimdide süt yok memedeDemin takip ettiğim bir sayfa başınıza gelen komik olayları yazın demiş orda gördüm:
Kadın avmdeymiş çocuğu emzirmis disari çıkmışlar, polis uyarmış göğsünüz açık diye
Benim de küçük kızımda yukarı toplanmış kaldığı çok olurdu. Kac kez kargo geldi de öyle mi açtım diye irkildiğim oldu ama Allahtan açık açtığım olmadı kapıyı
Beni emzirirken sürekli sıcak basiyorAy insan dalabiliyo valla bende yanımda erkek kardeşimin oldugunu unuttum afakanlar basti napti sütüm akarken üstümden şimdide süt yok memede
Of amaan gerçekten çok sinir bozucu sen sürekli sürekli boşaltmaya bak birikmesi sakın çok fena bi hal alıyor yoksa geçen haftayı hatırlamak bile istemiyorumGecenin bu saatinde meme acisiyla uyanip sicak dusa girmek zorunda kaldim
Ne kotu biseymis bu kanallarin tikanmasi yaaaelime geliyor resmen yine minnaj bilye gibi seyler
Ya sagdikca da sut artiyor gibi hissediyorum kisir donguye girdim nasil gecicek bu aci pofOf amaan gerçekten çok sinir bozucu sen sürekli sürekli boşaltmaya bak birikmesi sakın çok fena bi hal alıyor yoksa geçen haftayı hatırlamak bile istemiyorum
Benim de izim yok gibi ama yine de kremi uc ay sabah aksam kullan dedi doktorum civanimKızlarr sezaryen olan herkes yara için krem kullanıyor mu?
Benim doktorum özellikle bir krem önermedi, eriyen dikiş kullandı şu anda da pek bişey kalacak gibi görünmüyor baya iyileşti ama iz kalır mı acaba ben de krem kullansam mı?
Hiçbir şey kullanmadan beklemek güvende hissettirmiyor
Sen sadece sağım mı yapıyosun?Gecenin bu saatinde meme acisiyla uyanip sicak dusa girmek zorunda kaldim
Ne kotu biseymis bu kanallarin tikanmasi yaaaelime geliyor resmen yine minnaj bilye gibi seyler
Bepantol anti scar jel verdi bana. Danışmadan da alınabilecek bir şey al istersenKızlarr sezaryen olan herkes yara için krem kullanıyor mu?
Benim doktorum özellikle bir krem önermedi, eriyen dikiş kullandı şu anda da pek bişey kalacak gibi görünmüyor baya iyileşti ama iz kalır mı acaba ben de krem kullansam mı?
Hiçbir şey kullanmadan beklemek güvende hissettirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?