Inşallah yaşamazsın. Ben yaşamadımmMerhaba kızlar ben toparladım bebeğim halen kuvezde ama durumu iyi nefesi kendi aliyor 3 gündür, muhtemelen yarın oburgun taburcu olucak, ben size bir konuda danisicam kaç gündür mideden besliyorlardi bugün bütün gün biberon ile vermişler sütümü emzirmeye hiç cagirilmadim,bir iki gün biberondan beslenmeyle meme reddi yasarmiyim sizce, makine kiralamistik ama hemen veremiycem bu sebepten şimdi kafama takıldi benim
BenTek gogusle besleyen emziren varmi ?
Sağ gogsumde sut bitti emmedigi icin ne yapsam da duzelmedi ☹☹
Suan sadece solu emiyor onlada doymuyor..
Psikolojik olarak bittim artik sanirim ☹☹☹☹☹☹
Benim ki erken doğdu ya, bizimkinde de geçerli mi acaba bu tablo
Evet cunku bebito emerken goguslerim kopuyor bide boyle ne kadar ictigini gorunce icim rahatliyo sankiSen sadece sağım mı yapıyosun?
Bepantol anti scar jel verdi bana. Danışmadan da alınabilecek bir şey al istersen
Aslında öyle valla. Duşta sıcak masaj sonrası güzel açılıyor kanallar güzelce sağ, sonrasında da soğuk uygulama yap.Ya sagdikca da sut artiyor gibi hissediyorum kisir donguye girdim nasil gecicek bu aci pof
Haklısın ben de bugün alayımmBepantol anti scar jel verdi bana. Danışmadan da alınabilecek bir şey al istersen
Serumu pamuga dokup gogse mi uygulayacagim?Aslında öyle valla. Duşta sıcak masaj sonrası güzel açılıyor kanallar güzelce sağ, sonrasında da soğuk uygulama yap.
su olur, buz torbası olur ya da beyaz lahana yaprağını duymuşsundur bu tip tıkanıklıklara da iyi geliyormuş.
Bir de benim doktorum eau de goulard serum aldırmıştı bana pamukla ıslatıp tıkanık bölgelere uyguluyorsun oradaki ödemi söküyor ben faydasını gördüm
Bunun sonu yok beybi bir yerde emzirmeye başlamak gerekirEvet cunku bebito emerken goguslerim kopuyor bide boyle ne kadar ictigini gorunce icim rahatliyo sankiama emzirmem gerekecek glba
Nasi yapicam bilmiyorum
Evet pamukları o solüsyonla iyice ıslatıp gün içinde ne kadar uygulayabilirsen uygula demişti.Serumu pamuga dokup gogse mi uygulayacagim?
Ay lutfen ise yarasin diger hepsini denedim bana misin demedi cunku
Hiç takılma oralara, önemli olan beslenebilmesi. Oğlum 20 gün küvözde kaldı hem mideden hem biberonla beslendi. Eve geldi memeyi başta tutamadı, ama reddetmedi. Bir süre biberonla devam edip ardından memeye geçtik. 2 gün zorlandı biraz aç kaldı ama sonra bir anda cok cok emmeye başladı. Sen gelince memeyi dene almakta zorlanırsa biberon yerine şırıngayla besle. Öce memeni ver emebildiği kadar emsin ardına şırıngayla biraz daha ver. Sonra tamamen geçersiniz inşallahMerhaba kızlar ben toparladım bebeğim halen kuvezde ama durumu iyi nefesi kendi aliyor 3 gündür, muhtemelen yarın oburgun taburcu olucak, ben size bir konuda danisicam kaç gündür mideden besliyorlardi bugün bütün gün biberon ile vermişler sütümü emzirmeye hiç cagirilmadim,bir iki gün biberondan beslenmeyle meme reddi yasarmiyim sizce, makine kiralamistik ama hemen veremiycem bu sebepten şimdi kafama takıldi benim
Pertgiggles sesin çıkmadı ne durumdasın?
Inşallah yaşamazsın. Ben yaşamadımm
Hepinize teşekkür ederim internette yazılanlar gibi o kadar kolay red olmuyor demekki, sağolun kızlarHiç takılma oralara, önemli olan beslenebilmesi. Oğlum 20 gün küvözde kaldı hem mideden hem biberonla beslendi. Eve geldi memeyi başta tutamadı, ama reddetmedi. Bir süre biberonla devam edip ardından memeye geçtik. 2 gün zorlandı biraz aç kaldı ama sonra bir anda cok cok emmeye başladı. Sen gelince memeyi dene almakta zorlanırsa biberon yerine şırıngayla besle. Öce memeni ver emebildiği kadar emsin ardına şırıngayla biraz daha ver. Sonra tamamen geçersiniz inşallah
Makina boşaltamıyo. Ben kendimi emzik ettim de rahatladım valla. Doyduğunu da ana olarak anlarsın merak etme.Evet cunku bebito emerken goguslerim kopuyor bide boyle ne kadar ictigini gorunce icim rahatliyo sankiama emzirmem gerekecek glba
Nasi yapicam bilmiyorum
Karından yapılıyor.Pert
Hangi konuda ne durumdayım bu arada
Genel olarak pertim orası kesin de
Hazır girmişken bi sorum var yine
Bu ameliyat sonrası ilk muayene vajinal mi karından mı ıcıbı
M Mutluuu06 gör bunu.Kızlar bizim bebekte gaz ve kaka sorunumuz vardı. Zorlanıyor yaparken minik adam. Geçenlerde bir yerde okudum, popo deliğine masaj yapın diyordu. Zeytinyağıyla bastırmadan parmağımla hafifçe ovalıyorum ve cidden faydasını gördüm. Gaz damlası kullanıyordum ama hep vermek istemiyorum bağırsak tembelliği yapabiliyormuş. Sizin de sıkıntınız varsa bir deneyin bunu
Geçerlidir bnceBenim ki erken doğdu ya, bizimkinde de geçerli mi acaba bu tablobu ara çok huzursuz akşamları durduk yere etini koparıyorlarmış gibi ağlıyor mızırdanıyo
Karından bana 2 kere baktı hep karındıPert
Hangi konuda ne durumdayım bu arada
Genel olarak pertim orası kesin de
Hazır girmişken bi sorum var yine
Bu ameliyat sonrası ilk muayene vajinal mi karından mı ıcıbı
Makina boşaltamıyo. Ben kendimi emzik ettim de rahatladım valla. Doyduğunu da ana olarak anlarsın merak etme.
Karından yapılıyor.
Ay iyi bari yaKarından bana 2 kere baktı hep karındı
Bn henüz tartılmadım tartının pili yokAy iyi bari ya
Dikişlerim orda patlasın hiç istemiyordum
Bu arada ben çılgınlar gibi bi kenardan kilo veriyorum
Performansıma ben bile şok
Bi dee
Bugün 14 gün oldu diye sağlık ocağı tartmaya çağırdı
İnşallah gururla eve dönebilirim
Geçen 1 haftalıkken tartmaua gittiğimizde evde ölçtüğümüzden 300 gr eksik çıktı
Gereksiz bi gururla gitmişim doktora
350mg 3 gun yetmedi 92tl ☹Hippe devam o zaman canım.sulu mulu bi daha yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?