2021 Aralık Anneleri

Mecburum zaten cnm tek memeyle tek meme elimden bisey gelmiyor artik ☹

Benimki meme ucundan dolayi almiyormuş sağ memeyi bunu ogrendik dün.. ablamda emziren bi anne dun oglumu denedi direk sağ memesini emdi sorun bendeymis meme ucum olmadigi icin alamiyor cocuk ☹ almadigi icinde git gite yok oldu memede süt sağsamda 1ml cikmio bikac damla sadece oda kesiliyor hemen.

Yavaş yavaş arada o memeyi de ver gelir sütün stres yapma meme ucu çıkarıcı bişiler vardı sanki onları dene

Bi cesaret edip deneyecegim

çok geçmiş olsun bebek allah korusun bronşiolite dönmesin ne olur bana kızmayın ama acilen bir çocuk doktoruna götürseniz allah korusun ciğerlerine inmeden önleminizi almış olursunuz

Meme ucuna takılan şeyler var ya adını unuttum onlardan alıp emzirmeyi dene belki gelir süt, gelmezse de bence vücut ayarlıyor diğer göğsünde bebeğine yetecek kadar olacaktır süt

Meme ucuna takılan şeyler var ya adını unuttum onlardan alıp emzirmeyi dene belki gelir süt, gelmezse de bence vücut ayarlıyor diğer göğsünde bebeğine yetecek kadar olacaktır süt
Ay senin 2 ay olmuş bile :) 2.ayda değişen kolaylaşan şeyler oldu mu ? Bize biraz 2.aydan seslenir misin :)))

Goguslerde ki sut birikmesini acmak icin sicak su uygulayan arkadaslar tam olarak nasil yapiyoruz daha once yazilmisti once sicak sonra soguk suda bekletmek gerekir falan diye ama nasildi gogsume bi elimle yukardan masaj yapayim dedim tas gibi olan yerler var ustune bastirinca sizinti seklinde sut geliyor nasil acmaliyim bunlari hep boyle olurda sutum azalir diye korkmaya basladim

Evet biliyorum ama kucuk adam damaklariyla koparircasina emiyor nasil iyilesecek boyle
Aslında ağzına düzgünce yerleştirince ucu yara bile olsa acımıyor. Bana da emzirme danışmanı gösterdi ama her seferinde doğru pozisyonu tutturamıyorum tabi bizimki çok açken sinirli uzun uzun konumlandıramıyorum
Sen de bir emzirme danışmanından yardım alabilirsin aslında gerçekten çok faydaları oluyor

Bi cesaret edip deneyecegim
Bir de göğsünü en yumuşak haliyle teklif et o zaman çok rahat alıyorlar
Ben hele ki o tıkalı zamanlarında ağzına kadar doluyken vermeye çalışıyordum
Çocuğum minicik ağzıyla kavrayamıyordu tabi savaş veriyorduk
Yardım aldığım zaman kadın önce güzelce boşaltıp öyle tutturdu bebişe

Evet biliyorum ama kucuk adam damaklariyla koparircasina emiyor nasil iyilesecek boyle
Ama vermezsen o da öğrenemez bu işin sonu yok. Ogrenince rahat edersin. Bak denedim ben memeyi sıktım elimle süt çıkmadı sağdım çıkmadı bebenin ağzına verdim. Dedim boşsa bile susar avunur enam azından dedim. Inan boğuldu bile sütten. Agzının kenarları filan hep süttü bırakırken.

Elle sağım yapcam banyoda ellerini yumruk yapıp. Noktasal bi birikme varsa parmaklarınla bastirabilirsin. Kaynar suya havluyu sokup sokup da dışdan içe masaj yapıuodum. Bi de bi legene kaynar su koyup ustne tutuyoruz. Ustune de tülbent ya da mendil kapıyoruz. Uçlar biraz yanıyo arada çek dinlendir ama meme yumusuyo

Ay senin 2 ay olmuş bile :) 2.ayda değişen kolaylaşan şeyler oldu mu ? Bize biraz 2.aydan seslenir misin :)))
Ay bana daha da zorlaştı gibi geliyor kısır bir döngüye giriyoruz habire uyumak istemiyor. Ama güzel özellikler yüklendi. Mesela bazen ağzından kendi kendine gaz çıkartıyor. En çok sevindiğim bu oldu ona seslendiğimizde dönüp bakmaya başladığını farkettik özellikle ben konuşurken dikkatlice dinliyor gülmeye başlıyor. Birde derler ki kırkına dek ağlamayan çocuklar kırkından sonra çok mızmız olurmuş, ağlayanlarda uslanırmış. Bizim ki çalar saat gibiydi hiç ağlamıyor diye şaşırıyorduk. Şimdi de susmuyor diye ne yapacağımızı şaşırıyoruz bakalım sizinkilerde de değişim olacak mı

Kurbaaney kurbaaneyeéy

Evet 40 çıkınca tam tersi olur
Aman olsun artık yapacak bir şey yok
Uyusun yeterki Uyumayan çocuk çok zor
Seslendikçe tepki verdikçe insanın daha da çok hoşuna gidiyor değil mi büyüsün daha da kolaylaşacak her şey

2 saatte bir olan emzirme seansları ne zaman uzayacak?

Gaz durumunda yada uyku düzeninde bi değişiklik oldu mu ? Yani zsmanla uyku düzeni oluştu mu bebişin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…