- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 29
Benim göğüs ucum çıkmıyor diye silikon göğüs ucuyla emziriyorum hiç yara da olmadı emerken acımıyor da. Biberon da silikon uç olduğu için hem biberon hem meme rahat rahat gidiyoruz. Onu deneyebilirsin benceEvet biliyorum ama kucuk adam damaklariyla koparircasina emiyor nasil iyilesecek boyle
Yemem Öyle çok aç gibi değil yaBn henüz tartılmadım tartının pili yok
Bebeği aylık muayene ye götürdüğümde hastanede tartılıcam
Yemen nasıl
Terlemiş olabilir canım biz kış çocuğu diye kat kat giydirip battaniye ortuyorduk baktım çocuk darlaniyor simdi kendim ne giyiyorsam bi kat fazlasini giydiriyorum sadece doktorlar da öyle öneriyormus zaten. Çok kalın giydiriyorsan eviniz sıcaksa biraz ince giydirip öyle dene gene terleyecek miKızlar dün gece oğlum baya büyük adam gibi terlemiş. Emzirmeye kalktkm ki çocuğun saçları bile sırılsıklam olmuş. Acaba çok mu kalın giydirdim de terledi yoksa gece ateşi falan mı çıktı
Ah ah işte uyumuyorr uyumuyorrrEvet 40 çıkınca tam tersi olur
Aman olsun artık yapacak bir şey yok
Uyusun yeterki Uyumayan çocuk çok zor
Seslendikçe tepki verdikçe insanın daha da çok hoşuna gidiyor değil mi büyüsün daha da kolaylaşacak her şey
Biz en başından beri 3 saatte bir yapıyoruz hala aynı bir uzama yok şimdilik bakalım2 saatte bir olan emzirme seansları ne zaman uzayacak?
Küvözde uyku düzeni oluşmuştu. Çalar saat gibi 3-6-9-12 diye takip ederek uyanıyordu ama ben bozdum saatlerini bir ara. İki saatte bir kaldırmaya çalıştım çocuğun nevri döndü. Ellemiyorum şimdi en az 2 saat uyutuyorum. Şimdi o düzen oturdu. En fazla 2.5 saat uyuyor sonra uyanıyor emmek istiyor. Gaz olayı maalesef arttı. Bol bol masajla rahatlıyor ama.Gaz durumunda yada uyku düzeninde bi değişiklik oldu mu ? Yani zsmanla uyku düzeni oluştu mu bebişin?
Bana annem kettle üzerinde bekleterek buharında yumuşattıGoguslerde ki sut birikmesini acmak icin sicak su uygulayan arkadaslar tam olarak nasil yapiyoruz daha once yazilmisti once sicak sonra soguk suda bekletmek gerekir falan diye ama nasildigogsume bi elimle yukardan masaj yapayim dedim tas gibi olan yerler var ustune bastirinca sizinti seklinde sut geliyor nasil acmaliyim bunlari hep boyle olurda sutum azalir diye korkmaya basladim
Ooo çok güzel maşallah maşallahYemem Öyle çok aç gibi değil ya
Sabah öğle akşam modunda devam ediyorum
Ama gaz yapmasın diye dikkat E diyorum
Bi de kahve tatlı kaçamağım oluyıt
Bence emzirmekten azalıyor
Çok emziriyorum da
Bu arada oğlum 350 gr almış 1 cm uzamış
Bence savaşı ven kazandım
Yok valla emziriyorumOoo çok güzel maşallah maşallah
Devam ediyorsun bu şekilde
Emzirmeye devam yazmayı unutmuşumYok valla emziriyorum
En çok ben emziriyorumEmzirmeye devam yazmayı unutmuşum
Bn inek olduğumu söylemedim dimiEn çok ben emziriyorum
Perşembe günü 1 ay aşımız olacak kaç kg aldığı çıkacak bebeminEn çok ben emziriyorum
Ben tuvaletçi başıyımBn inek olduğumu söylemedim dimi
Ay sınava giriyor gibi bi heyecan gelmiyor mu sana da tartılma günüPerşembe günü 1 ay aşımız olacak kaç kg aldığı çıkacak bebemin
Gelmez miBen tuvaletçi başıyım
Oysa sakız da çiğnemedim hiç çocuk kakalı olur diye
Külliyen yalanmış
Bunyn bi ötesi çocuğun direkt kaka olması bence
Ay sınava giriyor gibi bi heyecan gelmiyor mu sana da tartılma günü
Kalça testi için bana 2 aylık olunca demişlerGelmez mi
3 Ocak da çocuk dr götürcem kalça ultrasonu olacak
Şimdiden plan yapıyorum
Kız yapsın yapsın
Evicap é vitamini kapsül ve nipplecare göğüs ucu kremi ikisini birlikte suruyorsun üzerine silokon kapak takiyirsun nemli kalıyor ve emzirirken yıkamaya gerek yok iki güne geçer yaraların bana doktorum vermiştiEvet biliyorum ama kucuk adam damaklariyla koparircasina emiyor nasil iyilesecek boyle
Bnce götür bana da aynısını dedi sağlık ocağı çocuk dr götürdüm sürekli minik minik kan var iyi ki götürmüşüm K vitamini iğnesi tekrar yaptı durdu kan bi daha olsaydı tekrar yapacaktıKalça testi için bana 2 aylık olunca demişler
13 şubat yapıyor sanırım
13 ocakta da aşısı var dediler
Ya bi de göbeği dültü ama bazen ıslak gini duruyor bazen de zıbını kuru kan lekesi gibi ufak ni nokta oluyor
Bugün aike hekimine gösterdim o bi ley değil normal dedi ilk zamanlar
Ama acaba uzman doktora götürsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?