2021 Aralık Anneleri

Evet biliyorum ama kucuk adam damaklariyla koparircasina emiyor nasil iyilesecek boyle
Benim göğüs ucum çıkmıyor diye silikon göğüs ucuyla emziriyorum hiç yara da olmadı emerken acımıyor da. Biberon da silikon uç olduğu için hem biberon hem meme rahat rahat gidiyoruz. Onu deneyebilirsin bence

Kızlar dün gece oğlum baya büyük adam gibi terlemiş. Emzirmeye kalktkm ki çocuğun saçları bile sırılsıklam olmuş. Acaba çok mu kalın giydirdim de terledi yoksa gece ateşi falan mı çıktı

Bn henüz tartılmadım tartının pili yok
Bebeği aylık muayene ye götürdüğümde hastanede tartılıcam
Yemen nasıl
Yemem Öyle çok aç gibi değil ya
Sabah öğle akşam modunda devam ediyorum
Ama gaz yapmasın diye dikkat E diyorum
Bi de kahve tatlı kaçamağım oluyıt
Bence emzirmekten azalıyor
Çok emziriyorum da

Bu arada oğlum 350 gr almış 1 cm uzamış
Bence savaşı ven kazandım

Kızlar dün gece oğlum baya büyük adam gibi terlemiş. Emzirmeye kalktkm ki çocuğun saçları bile sırılsıklam olmuş. Acaba çok mu kalın giydirdim de terledi yoksa gece ateşi falan mı çıktı
Terlemiş olabilir canım biz kış çocuğu diye kat kat giydirip battaniye ortuyorduk baktım çocuk darlaniyor simdi kendim ne giyiyorsam bi kat fazlasini giydiriyorum sadece doktorlar da öyle öneriyormus zaten. Çok kalın giydiriyorsan eviniz sıcaksa biraz ince giydirip öyle dene gene terleyecek mi

Ah ah işte uyumuyorr uyumuyorrr bir uyanıyor 3 4 saat bakınıyor sonra uyuyamayınca basıyor çığlığı
Ahhh gitmez mi yaa insanın alıp içine sokuveresi geliyor sevgiden her zorluğa rağmen hiç büyüsün istemiyorum
2 saatte bir olan emzirme seansları ne zaman uzayacak?
Biz en başından beri 3 saatte bir yapıyoruz hala aynı bir uzama yok şimdilik bakalım
Gaz durumunda yada uyku düzeninde bi değişiklik oldu mu ? Yani zsmanla uyku düzeni oluştu mu bebişin?
Küvözde uyku düzeni oluşmuştu. Çalar saat gibi 3-6-9-12 diye takip ederek uyanıyordu ama ben bozdum saatlerini bir ara. İki saatte bir kaldırmaya çalıştım çocuğun nevri döndü. Ellemiyorum şimdi en az 2 saat uyutuyorum. Şimdi o düzen oturdu. En fazla 2.5 saat uyuyor sonra uyanıyor emmek istiyor. Gaz olayı maalesef arttı. Bol bol masajla rahatlıyor ama.

Bana annem kettle üzerinde bekleterek buharında yumuşattı
Sonra sağarken ben elimle sertleşen yerleri bastırıyordum elimle

Ooo çok güzel maşallah maşallah
Devam ediyorsun bu şekilde

Annişler, dunyaya yeniden gelmis kadar mutluyum bugun topuk kani icin saglik ocagina gittim ve yanlis emzirdigimi ogrendim...belki benim gibi olan vardir yara olmustu aciyordu artik...hemsireye bi sorayim dedim gosterdi ve o yara gogusum her verdgimde dislerimi sıkiyordum hemsire sayesinde hic acimadi ve cocugum hepsini aldi yaa şok oldum belki cok kolay ama bilmeyince olmuyor iste...ayni durumda aci ceken varsa mutlaka bilenden yardim alin derim bu kdar yarada hic acı olmadi yaa kendimi bitiriyormusum haberim yokmus nas rahatladim eve geldim 2 kere emzirdim falan kisaca gogsumu cok az sikti bi iki damla süt geldi onu bebisin agzina surdu bebis agzini acarken bi eliyle sert bi sekilde kafasini gogsume bastirdi..ucunu degil siyah alani veriyoruz kismini biliyodum yapmaua calisiyodum ama bi kismi disarda kaliyodu bu sekilde bebek nerdeyse beyaz kismi agzina aldi sonra bi cekiyor yarabbim bu nasil biseymis ya dedimmm bebisin karni benim karnima degiyordu yani bana tam cevirdi buda onemliymis diger turlu boynunu gogse cevirdigi icin emme suresi kisa olurmus, bunun disinda ceneden destek ustten burun deligini kapatmasin duye parmakla destek vs vardi,, ya valla aci ceken mutlaka bi saglik ocagina gitsin kus gibi oldum geldim

1 aylık aşıya gidecek anneler bebeği 1 gün önceden duş aldırın yanlış hatırlamıyorsam aynı gün duş yasak
Bi de ateş düşürücü yazdırın bazen aşı ateş ağrı ağlama huzursuzluk yapar

Gelmez mi
3 Ocak da çocuk dr götürcem kalça ultrasonu olacak
Şimdiden plan yapıyorum
Kız yapsın yapsın

Gelmez mi
3 Ocak da çocuk dr götürcem kalça ultrasonu olacak
Şimdiden plan yapıyorum
Kız yapsın yapsın
Kalça testi için bana 2 aylık olunca demişler
13 şubat yapıyor sanırım
13 ocakta da aşısı var dediler

Ya bi de göbeği dültü ama bazen ıslak gini duruyor bazen de zıbını kuru kan lekesi gibi ufak ni nokta oluyor
Bugün aike hekimine gösterdim o bi ley değil normal dedi ilk zamanlar
Ama acaba uzman doktora götürsem mi bilemedim

Evet biliyorum ama kucuk adam damaklariyla koparircasina emiyor nasil iyilesecek boyle
Evicap é vitamini kapsül ve nipplecare göğüs ucu kremi ikisini birlikte suruyorsun üzerine silokon kapak takiyirsun nemli kalıyor ve emzirirken yıkamaya gerek yok iki güne geçer yaraların bana doktorum vermişti

Bnce götür bana da aynısını dedi sağlık ocağı çocuk dr götürdüm sürekli minik minik kan var iyi ki götürmüşüm K vitamini iğnesi tekrar yaptı durdu kan bi daha olsaydı tekrar yapacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…