2021 Aralık Anneleri

Duzgun yerlestiriyor aslinda ilk bikac cekiste omrumden omur gidiyor ona dayanabilsem sonrasi aci vermiyor. Ama hep agzindqn kacirip tekrar almaya calistigi icin o aci hep tekrarlaniyor ay resmen sezeryan ameliyati kus gibi gecip emzirme ile normal dogum acisi cekiyorum dogurmak mi emzirmek mi deseler kesinlikle emzirmek daha buyuk iskenceymissss
Ben de mastitim gitsin diye sabah denedim resmen igrenir gibi yapti agzina bile alamadi yavrum
Bu hafta cozucem bu isi, guzel gaz verdin tenks

Korkma canım bizimki de öyleydi her gittiğimde sordum normal dediler. 1 hafta oldu düzeleli

İkilemde kaldım şu an alttaki mesajdan sonra
Korkma canım bizimki de öyleydi her gittiğimde sordum normal dediler. 1 hafta oldu düzeleli
Neyse önce ı zaöan biraz daha kurutucu sürüp bekleyeyim
1 hafta dolunca hala devam ederse götüreyim
En doğrusu bu geldi şu an

Bnde 15 günlüktü götürdüm
Ama bizim abide hhemofili var bn birazda ondan
Bi de doğum yaptığım hastane 15 günlük kontrol de olacak demiştş
Tabi bn başka hastane oğlumun dr götürdüm

Bnde 15 günlüktü götürdüm
Ama bizim abide hhemofili var bn birazda ondan
Bi de doğum yaptığım hastane 15 günlük kontrol de olacak demiştş
Tabi bn başka hastane oğlumun dr götürdüm
Bizi ni haftalık kontrole çağırmışlardı hatta 5 günlük
Sarılık bakmak için
Sonra ben 1 haftalıkken bildiğim iyi bi doktora götürdüm yola çıkacağız die
Bi de 15 günde sağlık ocağı çağırdı
Göbek için de aile hekimine göster dedi
Gösterdim hiç şüpheye bile düşmedej normal dedi doktor

Neyse bekleyeyim biraz
Normalse ilk çocuğunuz mu muamelesi görmek istemiyorum

Sağolasın mervem . Dünden beri çocuğum hiç uyumadı rengi kaçtı ağlamaktan ve uykusuzluktan bugün doktora götürdük ve maalesef çocuğum kolik bebek zeytinyağı ile bu işlemi bugün doktor da dedi ve yapıcam , Nurse Harveys + biogaia yazdı biogaia zaten vardı .birde gaz çıkarmasi için hareketler vs. İnşallah bugün bari uyur yavrum dünden beri ne o ne biz hiç uyumadik . Göbeğine baktı hafif düşmeyen bir yeri kalmış orayı da yaktı ,göbek fıtığı hafif varmış.o da geçer dedi

Aman bana bile dr sordu ilk bebek mi diye
İlk değil ama ilk gibi dedim
Çünkü hiç bişi hatırlamıyorum

Allah yardımcın olsun ya ☹

mastit olanlar sırt kol ağrısı nefes alıp verirken sağdan sola dönerken batma ağrı yaşadınız mı ateş yok ilk mastit olduğumda çok ateşlenme olmuştu ama bunda belirtiler böyle koluma vuran bi ağrı mastit mi oldum acaba canım acıyor

Hatta atletine yapışan lastiksi akıntı gibi bişey oluyordu, oğlum da çok ağladığı için o yüzden iyileşmiyor sanmıştım ama öyle olur normal dedi kaç dr kaç hemşire. Banyo yaptırınca güzelce kurulayıp batikon damlatabilirsin aile hekimi bize onu önermişti

Ben de 1 haftadır sağıp gönderiyorum, doğumum zor oldu doğduğunda morarmisti aglayamadi, oksijensiz kalmis hemen kuveze alindi şimdi kendi nefes alabiliyor şükür az kaldı kavusmamiza Allah bebislerimize sifa versin tez zamanda kucaklarimiza alalım daha hiç kucağıma alamadimm
[/QUOTE]
Oy kıyamam Amin canım. Insallah tez zamanda kavuşun sağlıkla yavrunla
Ay insan dalabiliyo valla bende yanımda erkek kardeşimin oldugunu unuttum afakanlar basti napti sütüm akarken üstümden şimdide süt yok memede
Ya elinde olmadan oluyor demekki.. benim de büyük korkum kabus yeniden başlıyor

İnsallah gelir sütün de canım

Ben de atlette fark ettim koyu renk bi leke oluyor
Sana güvenip bekliyorum o zaman bikaç gün daha

Denedim cnm onuda cikariyor zorlarken.. sut gelmedigi icinde baya agliyor pes ediyoruz mecbur
Ben emziremediğim zamanlarda önce sağma makinesiyle ucunu büyütüyordum öyle veriyordum tutsub diye

Ama çok planlı ve aynı zamanda şanslı olmak gerekiyor ki denk getireceksin emeceği saate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…