Duzgun yerlestiriyor aslinda ilk bikac cekiste omrumden omur gidiyor ona dayanabilsem sonrasi aci vermiyor. Ama hep agzindqn kacirip tekrar almaya calistigi icin o aci hep tekrarlaniyorAslında ağzına düzgünce yerleştirince ucu yara bile olsa acımıyor. Bana da emzirme danışmanı gösterdi ama her seferinde doğru pozisyonu tutturamıyorum tabi bizimki çok açken sinirli uzun uzun konumlandıramıyorum
Sen de bir emzirme danışmanından yardım alabilirsin aslında gerçekten çok faydaları oluyor
Ben de mastitim gitsin diye sabah denedim resmen igrenir gibi yapti agzina bile alamadi yavrumBir de göğsünü en yumuşak haliyle teklif et o zaman çok rahat alıyorlar
Ben hele ki o tıkalı zamanlarında ağzına kadar doluyken vermeye çalışıyordum
Çocuğum minicik ağzıyla kavrayamıyordu tabi savaş veriyorduk
Yardım aldığım zaman kadın önce güzelce boşaltıp öyle tutturdu bebişe
Bu hafta cozucem bu isi, guzel gaz verdin tenksAma vermezsen o da öğrenemez bu işin sonu yok. Ogrenince rahat edersin. Bak denedim ben memeyi sıktım elimle süt çıkmadı sağdım çıkmadı bebenin ağzına verdim. Dedim boşsa bile susar avunur enam azından dedim. Inan boğuldu bile sütten. Agzının kenarları filan hep süttü bırakırken.
Tesekkur ederim bunu da deniyim deneme tahtasi oldu nasilsa mememEvicap é vitamini kapsül ve nipplecare göğüs ucu kremi ikisini birlikte suruyorsun üzerine silokon kapak takiyirsun nemli kalıyor ve emzirirken yıkamaya gerek yok iki güne geçer yaraların bana doktorum vermişti
Korkma canım bizimki de öyleydi her gittiğimde sordum normal dediler. 1 hafta oldu düzeleliYa bi de göbeği dültü ama bazen ıslak gini duruyor bazen de zıbını kuru kan lekesi gibi ufak ni nokta oluyor
Bugün aike hekimine gösterdim o bi ley değil normal dedi ilk zamanlar
Ama acaba uzman doktora götürsem mi bilemedim
İkilemde kaldım şu an alttaki mesajdan sonraBnce götür bana da aynısını dedi sağlık ocağı çocuk dr götürdüm sürekli minik minik kan var iyi ki götürmüşüm K vitamini iğnesi tekrar yaptı durdu kan bi daha olsaydı tekrar yapacaktı
Neyse önce ı zaöan biraz daha kurutucu sürüp bekleyeyimKorkma canım bizimki de öyleydi her gittiğimde sordum normal dediler. 1 hafta oldu düzeleli
Bnde 15 günlüktü götürdümİkilemde kaldım şu an alttaki mesajdan sonra
Neyse önce ı zaöan biraz daha kurutucu sürüp bekleyeyim
1 hafta dolunca hala devam ederse götüreyim
En doğrusu bu geldi şu an
Bizi ni haftalık kontrole çağırmışlardı hatta 5 günlükBnde 15 günlüktü götürdüm
Ama bizim abide hhemofili var bn birazda ondan
Bi de doğum yaptığım hastane 15 günlük kontrol de olacak demiştş
Tabi bn başka hastane oğlumun dr götürdüm
Sağolasın mervem . Dünden beri çocuğum hiç uyumadı rengi kaçtı ağlamaktan ve uykusuzluktan bugün doktora götürdük ve maalesef çocuğum kolik bebek
Aman bana bile dr sordu ilk bebek mi diyeBizi ni haftalık kontrole çağırmışlardı hatta 5 günlük
Sarılık bakmak için
Sonra ben 1 haftalıkken bildiğim iyi bi doktora götürdüm yola çıkacağız die
Bi de 15 günde sağlık ocağı çağırdı
Göbek için de aile hekimine göster dedi
Gösterdim hiç şüpheye bile düşmedej normal dedi doktor
Neyse bekleyeyim biraz
Normalse ilk çocuğunuz mu muamelesi görmek istemiyorum
Allah yardımcın olsun ya ☹Sağolasın mervem . Dünden beri çocuğum hiç uyumadı rengi kaçtı ağlamaktan ve uykusuzluktan bugün doktora götürdük ve maalesef çocuğum kolik bebekzeytinyağı ile bu işlemi bugün doktor da dedi ve yapıcam , Nurse Harveys + biogaia yazdı biogaia zaten vardı .birde gaz çıkarmasi için hareketler vs. İnşallah bugün bari uyur yavrum dünden beri ne o ne biz hiç uyumadik . Göbeğine baktı hafif düşmeyen bir yeri kalmış orayı da yaktı ,göbek fıtığı hafif varmış.o da geçer dedi
Hatta atletine yapışan lastiksi akıntı gibi bişey oluyordu, oğlum da çok ağladığı için o yüzden iyileşmiyor sanmıştım ama öyle olur normal dedi kaç dr kaç hemşire. Banyo yaptırınca güzelce kurulayıp batikon damlatabilirsin aile hekimi bize onu önermiştiİkilemde kaldım şu an alttaki mesajdan sonra
Neyse önce ı zaöan biraz daha kurutucu sürüp bekleyeyim
1 hafta dolunca hala devam ederse götüreyim
En doğrusu bu geldi şu an
@OlcayKalyon
Evet verdiler biberon istediler çünkü. Bir de emzirmeye başlamadan önce süt sağıp gönderdim. Hala da sadece 2 defa emzirme teşebbüsüm oldu gerisi biberonla oluyor. Ben de korkmuştum almazsa diye ama şükür aldı. Sen de endişe etme alır inşallah
Neyi vardı senin bebişin ben kaçırdım mı unuttum mu hatırlayamadım?
Ya elinde olmadan oluyor demekki.. benim de büyük korkum kabus yeniden başlıyorAy insan dalabiliyo valla bende yanımda erkek kardeşimin oldugunu unuttum afakanlar basti napti sütüm akarken üstümden şimdide süt yok memede
Denedim cnm plastik bisiler taktim onu da zorlarken cikariyor gogsumden..Yavaş yavaş arada o memeyi de ver gelir sütün stres yapma meme ucu çıkarıcı bişiler vardı sanki onları dene
Ben de atlette fark ettim koyu renk bi leke oluyorHatta atletine yapışan lastiksi akıntı gibi bişey oluyordu, oğlum da çok ağladığı için o yüzden iyileşmiyor sanmıştım ama öyle olur normal dedi kaç dr kaç hemşire. Banyo yaptırınca güzelce kurulayıp batikon damlatabilirsin aile hekimi bize onu önermişti
Denedim cnm onuda cikariyor zorlarken.. sut gelmedigi icinde baya agliyor pes ediyoruz mecburMeme ucuna takılan şeyler var ya adını unuttum onlardan alıp emzirmeyi dene belki gelir süt, gelmezse de bence vücut ayarlıyor diğer göğsünde bebeğine yetecek kadar olacaktır süt
GözünaydınKızlar bugün taburcu oluyor bebişimDarısı kavuşmayı bekleyen güzel annelere
GözünaydınKızlar bugün taburcu oluyor bebişimDarısı kavuşmayı bekleyen güzel annelere
Ben emziremediğim zamanlarda önce sağma makinesiyle ucunu büyütüyordum öyle veriyordum tutsub diyeDenedim cnm onuda cikariyor zorlarken.. sut gelmedigi icinde baya agliyor pes ediyoruz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?