Gözün aydın olsun canımKızlar bugün taburcu oluyor bebişimDarısı kavuşmayı bekleyen güzel annelere
Sürekli uyarmak da alışkanlık yapar diyor doktorlar aman canım aradaki yap alıştırmaKızlar bizim bebekte gaz ve kaka sorunumuz vardı. Zorlanıyor yaparken minik adam. Geçenlerde bir yerde okudum, popo deliğine masaj yapın diyordu. Zeytinyağıyla bastırmadan parmağımla hafifçe ovalıyorum ve cidden faydasını gördüm. Gaz damlası kullanıyordum ama hep vermek istemiyorum bağırsak tembelliği yapabiliyormuş. Sizin de sıkıntınız varsa bir deneyin bunu
Benimkide grip oldu bi 10 gün sürdü doktora götürdüm cigerlerine inmemiş dedi bol bol emzir odanın havasını kurutma birde burnunu temizle dedi Allaha Şükür geçti şimdiBebem grip olduacaba lohusalikta cezai ehliyetimiz ortadan kalkıyor mu eğer öyleyse koca kişini öldüresim var eve getir hastalığı önce oğluma bulaştırdı cocuk laf da anlamıyor tabi, icerlemesin diye yapma etme de diyemedik derken kıza da geçti, bi görseniz teyzeleri göğsünde bi hirilti var ağlarken öksürüyor gibi oluyor burnu tıkalı sesi bile değişti yavrumun
Ben doğaçlama uzattım2 saatte bir olan emzirme seansları ne zaman uzayacak?
Biz coktaaaaan olduk bir aylık aşımızi1 aylık aşıya gidecek anneler bebeği 1 gün önceden duş aldırın yanlış hatırlamıyorsam aynı gün duş yasak
Bi de ateş düşürücü yazdırın bazen aşı ateş ağrı ağlama huzursuzluk yapar
Amin canım aminAllah yardımcın olsun ya ☹
Ne durumda bebeğinizBizim cuma gunu bakildi. Bacaklarini iki yana acmaya calisti tam acilma olmayinca aslinda 2. Ayda yapiyoruz ama ihtimal var erken yapalim deyip 1. Aya verdiler.
Ultrasonu ceken doktor sinirda cikti problem yok dedi doktorumuzda problem gormedi. Sinir denilince icime sinmedi baska bir ortopedi doktoruna sorduk yari kalca cikigi cift bez kullanmaniz yeterli dedi pyle yapiyoruz suan
B BitterCikilata öyle kullanıyoKızlar sizede sorayım bizim doktor SAB SİMPLEX ve BİOGAİA gaz ilaçlarını beraber verdi sizdende böyle kullanan varmı
Hemen taciz edeyimB BitterCikilata öyle kullanıyo
Evet birlikte kullanılabiliyorKızlar sizede sorayım bizim doktor SAB SİMPLEX ve BİOGAİA gaz ilaçlarını beraber verdi sizdende böyle kullanan varmı
Ya açıkçası çok da işe yaramadı 3 gündür kullanmıyoruz daha rahat gibiyizB BitterCikilata cnm sen 2 gaz ilacı birden kullanıyormuşsun
.
Bizim doktor SAB SİMPLEX günde 4 defa 15 damla verdi
BİOGAİA günde 1 defa 5 damla
.
Senin nasıl acaba merak ettim bide işe yaradımı sence
Hımm bende bi denicem aldım artık damlaları inş işe yararYa açıkçası çok da işe yaramadı 3 gündür kullanmıyoruz daha rahat gibiyiz
Sanki daha çok şıkıştırıyor gibi
Biogaia bitti almayı unuttuk bi gün kullanmadık baktım çocuk daha iyi bnde yeni almadım
İnşallah cnm yararHımm bende bi denicem aldım artık damlaları inş işe yarar
Bende bugun sırıngayla denedim zorla aldirdim memeyi ama sut gelmedigi icin bagira bagira geri cikariyor ☹Ben emziremediğim zamanlarda önce sağma makinesiyle ucunu büyütüyordum öyle veriyordum tutsub diye
Ama çok planlı ve aynı zamanda şanslı olmak gerekiyor ki denk getireceksin emeceği saate
Bence bekletme derim eger enfeksiyon olustuysa yada olusuyorsa bu iyi degil..tedbirli olmakta gitmekte.fayda var... bizim de.oleydi antibiyotik krem kullandik ve kanama da olmaya baslamisti.. K vitamini ignesi vuruldu gecmedi kanama.devam etti.. sonra gumus nitratla yakildi oyle duzeldi anca yeni..Ben de atlette fark ettim koyu renk bi leke oluyor
Sana güvenip bekliyorum o zaman bikaç gün daha
Bana da biogaia ve Nurse Harveys birlikte verdiKızlar sizede sorayım bizim doktor SAB SİMPLEX ve BİOGAİA gaz ilaçlarını beraber verdi sizdende böyle kullanan varmı
Miktarları nedir pekiBana da biogaia ve Nurse Harveys birlikte verdi
Biogaia günde bir kere 5 damla , Nurse Harveys ise günde 3 kere 10 ar kere yazmışMiktarları nedir peki
Ay ama en yakın randevu 10 güb sonraBence bekletme derim eger enfeksiyon olustuysa yada olusuyorsa bu iyi degil..tedbirli olmakta gitmekte.fayda var... bizim de.oleydi antibiyotik krem kullandik ve kanama da olmaya baslamisti.. K vitamini ignesi vuruldu gecmedi kanama.devam etti.. sonra gumus nitratla yakildi oyle duzeldi anca yeni..
Götürdüm bugün oksurukten korkarim bençok geçmiş olsunbebek allah korusun bronşiolite dönmesin ne olur bana kızmayın ama acilen bir çocuk doktoruna götürseniz allah korusun ciğerlerine inmeden önleminizi almış olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?