2021 Aralık Anneleri

Sürekli uyarmak da alışkanlık yapar diyor doktorlar aman canım aradaki yap alıştırma
Benimkide grip oldu bi 10 gün sürdü doktora götürdüm cigerlerine inmemiş dedi bol bol emzir odanın havasını kurutma birde burnunu temizle dedi Allaha Şükür geçti şimdi
Yenidogana ilaç da verilmiyormus
2 saatte bir olan emzirme seansları ne zaman uzayacak?
Ben doğaçlama uzattım gündüz emzik gibiyim gece mama verince 3 saat uyudu hiç ellemedim 3 buçuk sonunda kendi uyandı
O 3 saat uyku varya hayatımın en derin uykusuydu tam 38 gündür uyumuyorum ilk defa dün gece uyudum
Biz coktaaaaan olduk bir aylık aşımızi
Bir aylık aşıda banyo yasağı yokmuş ve yan etki yapmazmiş ebe öyle dedi ama ben yinede banyo yaptirmadim aynı gün

Kızlar.gaz ilacını direkt veriyoruz demi ? Birde Nurse Harveys kullanan var mı ? 10.kere demiş ama bölerek mi yoksa gün içinde bir kereye mahsus 10 kere mi ?

Ne durumda bebeğiniz

B BitterCikilata cnm sen 2 gaz ilacı birden kullanıyormuşsun
.
Bizim doktor SAB SİMPLEX günde 4 defa 15 damla verdi
BİOGAİA günde 1 defa 5 damla
.
Senin nasıl acaba merak ettim bide işe yaradımı sence

B BitterCikilata cnm sen 2 gaz ilacı birden kullanıyormuşsun
.
Bizim doktor SAB SİMPLEX günde 4 defa 15 damla verdi
BİOGAİA günde 1 defa 5 damla
.
Senin nasıl acaba merak ettim bide işe yaradımı sence
Ya açıkçası çok da işe yaramadı 3 gündür kullanmıyoruz daha rahat gibiyiz
Sanki daha çok şıkıştırıyor gibi
Biogaia bitti almayı unuttuk bi gün kullanmadık baktım çocuk daha iyi bnde yeni almadım

Ben emziremediğim zamanlarda önce sağma makinesiyle ucunu büyütüyordum öyle veriyordum tutsub diye

Ama çok planlı ve aynı zamanda şanslı olmak gerekiyor ki denk getireceksin emeceği saate
Bende bugun sırıngayla denedim zorla aldirdim memeyi ama sut gelmedigi icin bagira bagira geri cikariyor ☹

Ben de atlette fark ettim koyu renk bi leke oluyor
Sana güvenip bekliyorum o zaman bikaç gün daha
Bence bekletme derim eger enfeksiyon olustuysa yada olusuyorsa bu iyi degil..tedbirli olmakta gitmekte.fayda var... bizim de.oleydi antibiyotik krem kullandik ve kanama da olmaya baslamisti.. K vitamini ignesi vuruldu gecmedi kanama.devam etti.. sonra gumus nitratla yakildi oyle duzeldi anca yeni..

Ay ama en yakın randevu 10 güb sonra
Ne olacak benim çocuğuma onca gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…