2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebeğinde sarılık çıkan oldu mu? Bebeğimle aramızda kan uyuşmazlığı varmış sarılık çıktı 17.3 fototerapiye başladı yatış verdi girdiğimizden beri ağlıyorum ne kadar sürede geçer bilen var mı

Yatış verilen oldu mu topikte hatırlamıyorum. Insallah hemen çıkar. Görümcemin de bebesi bi kaç gün kalmıştı.

Kızlar en az gaz yapan mama acaba hangisi ? Bebeğimin mamasını kestikten sonra kakası neredeyse hiç yok .

Canım bizdede kan uyuşmazlığı çıktı. Bizde 4. Günumuzde sarılık testimiz 17,5 çıktı. Doktor çok şiddetli değil ama fototerapi verelim dediler. Biz bebeği evde uyandiramadigimix için sarılık değeri yükseldi. Bazen 4-5 saat aralıklarla beslemek zorunda kaldık. Üzerine birde sütüm damla damla geldiği için mama ile besledik. Hastanede kaldığımız gece, her 2 saatte bir uyandırıp sagdigim sütü ve 60 CC lik mama verdim. 1 günde değeri 9,9 a düştü. Taburcu olduk. Doktor evde takip edin dedi. 15 günlük süre zarfini sarılık olmadan atlatirsaniz risk bitiyor dedi. Şimdi uyursada zorla 2 saatte bir uyandiriyoruz mama+meme devam ediyoruz. Hiç canini sıkma morelini yüksek tut sütün bol olsun inşallah. Atlatır bebişin

Canim ağlama üzülme sütün azalır Allah korusun. Sarılığın en büyük ilacı anne sütü. Sen dirayetli olacaksın ki bebeğin de senden güç alsın. Rabbim şifasını versin tez zamanda

Kolik olduğu nasıl anlaşıldı canım, ne tür belirtiler var?
Kolik ağlamalar.canim saatlerce öyle 1 saat 2 saat değil hiç uyumadan daha doğrusu uyuyamadan,çocuğum uykuya geçince anında aglamayla uyanıyor en az 4 saat böyle en çok dünden beri idi dün öğleden sonra 15.30 da başladı bugün sabah 11 de bitti , öldüm öldüm dirildim baktı karnına filan gazı sordu işte birde oradayken doktorun yanında da ağlamasını duydu

Allah yardımcınız olsun canım

Fototerapi den dolayı ve sık sık beslendigi için her altını açmada cisli bez oluyordu. Sabaha karşı 2-3 tane kakalı bez almıştık altından. Ne kadar çok çiş kaka yaparsa o kadar iyi vücutta biriken bilurubini atıyor. Yanında bol bez götür bizim goturdugumuz bezler yetmemisti bol cisli kakalı bezleriniz olsun

Allah yardımcınız olsun canım
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun . Ben zaten kolikmisim acaba genetik mi valla dusunmuyo değilim sinirlerim bozuldu gerçekten dünden beri çocuğumun rengi ,gözleri küçüldü kıpkırmızı oldu . Hatta göbek fıtığı olmuş belki de ağlamaktan

Demedi sordum memeyle devam dedi . Bugün evde bezlerini kontrol edince 2 gündür kaka yok bilseydim derdim
Sanırım kaka yapmamaları normalmış bi k gün
Zeytinyağı iç sen sabah aç karnına
Baktın fayda yok bebeğin mamasına katarsın bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…