2021 Aralık Anneleri

Oyyy inşallah bizim de öyle olur allahım bütün bebekleri çocukları korusun

Çok teşekkürler sağıyorum şu an ekstra mama aldırdılar ama bebiş sütü anca içiyor mamayı alamadı daha doğru düzgün normalde emzirirken ne kadar verdiğimi de göremiyorum ama böyle sanki çok azmış gibi geliyor gözüme toparlandıkça daha çok ister dediler ama bakalım inşallah

Biz yattık 1 gece canım valla bende ağladım senin gibi ama şükür geçti gitti sakın üzme kendini..
Eşimle beraber kaldık hastanede zaten bize bırakıyorlar herşeyi baya ağladı ama oğlum aşırı ışıktan dolayı bizim 15 küsürlerde çıkmıştı

Alla alla bitterde aynı şeyi yazdı, ben bugün başladım daha bir defa verdim delirmez iyice inş benim bebe
Herkes kendi denesin valla bu benimkiyle alakalı olabilir. valla ikinci şişe de daha yeni arada veririm ziyan olmasın bakalım o zaman gazda kakada değişim olacak mı

Herkes kendi denesin valla bu benimkiyle alakalı olabilir. valla ikinci şişe de daha yeni arada veririm ziyan olmasın bakalım o zaman gazda kakada değişim olacak mı
Aynen benimki zaten kolik ne kaybedecem ki ben hele vermeye düzgün şekilde devam edeyim inşallah bana faydasi olur çünkü zaten 24 saatin 20 saati benim ağlama krizleri bebeğimde

Amannnnn delirirse delirsin napim benim etrafımda akıllı yok zaten

Benim oğlumda uzanmış anne sütü sarılığı var malesef doğduğu ikinci gün başladı hala değeri 8e ancak düştü ,10 gün günlük 4 saat foroterapi aldı fakat değeri hala düşmedi en yüksek 18 é çıktı
Anne sütü sariliginda emzirdikce bilirubin değeri yükseliyormuş ama bebek kaka ve çiş yaptıkça o bilirubini vücuttan atiyormus kısır bir döngü yani
İkinci çocuğum kızım 37+0da doğmuştu sarılık olmadı bu bebeğim 37+2de doğdu sarılık oldu
Cihazda aciktikca ve agladikca dışarı cikarabikirsiniz demişti hemşire biz gündüz 14 te gidip gece 01de eve döndük 4 saati o zaman diliminde ancak tamamlayabiliyorduk cihazın içi çok sıcak olduğu için yatmak istemiyorlar
Çok geçmiş olsun üzülme geçer çoğu bebek sarılık oluyor

Aynen benimki zaten kolik ne kaybedecem ki ben hele vermeye düzgün şekilde devam edeyim inşallah bana faydasi olur çünkü zaten 24 saatin 20 saati benim ağlama krizleri bebeğimde
Allah yardım etsin canım. Atlatacaksın bu dönemi de inşallah.

Allah yardım etsin canım. Atlatacaksın bu dönemi de inşallah.
İnşallah kardeşim inşallah inan bugün hasta olmuşum ya uykusuzluk yorgunluktan ya da stresten başıma ağrılar girdi ,vücuduma ise ateş yorgunluk ağrı annem biraz bebeğin başında durdu sağolsun çünkü hiç uyumadım dünden beri hiç ,yatağa girdim ki titriyorum titreyerek uyudum uyandım . İnşallah yavrum su pis sancidan kurtulur bütün bebekler ne ağrı ne sanci hicbisey görmesin inşallah çünkü anne olarak yanıp tutusuyosun.

Ya cihaz 42 derece gösteriyor beni koysalar ben fenalık geçiririm el kadar bebekler nasıl darlanmasın hiç susmuyor ağlaya ağlaya bi hal oldu şimdi biraz düşsün sıcaklık öyle koyalım dediler içim gidiyo bi yandan da çıkaramıyorum tedavi işe yarasın diye saçmasapan bi döngü oldu bi yandan da vajinal dikiş atılmıştı bana daha iyileşmedi oturup kalkmak canımı da yakıyor işe yarayamıyormuşum gibi hissediyorum of karmakarışık duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…