- 21 Mart 2021
- 229
- 235
- 53
- 28
Oyyy inşallah bizim de öyle olur allahım bütün bebekleri çocukları korusunOlumlu düşünün inşallah geçer Allah'ın izniyle. Bizim bebiste önce aglamamisti sonra gece huysuzlanmisti. Çok huysuzlaninca erken çıkarıp besleyip geri koymustuk. Aç olduğu için kendisi istemişti beslenmeyi. O yüzden aglamisti. Besleyincd rahatlamisti. Bizim doktor olumlu konusmustu hep kontrole geldiğinde. Siz beslenmesini yapın sık sık. İnşallah sabaha toparlamis olacaktır. Bizim yattigimiz gece bayağı sariydi. Sabaha yavrumun cildi pembelesmisti.
Çok teşekkürlerAh kıyamam çok geçmiş olsun
Neyse ki çabuk geçen bir rahatsızlık hemen toparlarsın hiç merak etme
Bu illetle baş etmenin tek yolu da bol bol emzirmek gerçekten her şeye çare bulan tıbbın bunu sadece emzirmeye teslim etmesini aklım almıyor ama napalım
Biz yattık 1 gece canım valla bende ağladım senin gibi ama şükür geçti gitti sakın üzme kendini..Kızlar bebeğinde sarılık çıkan oldu mu? Bebeğimle aramızda kan uyuşmazlığı varmış sarılık çıktı 17.3 fototerapiye başladı yatış verdi girdiğimizden beri ağlıyorum ne kadar sürede geçer bilen var mı
Acaba neden ya ben bugün Nurse Harveys e başladım ama biogayi 1 haftadır veriyorum .Ben 3 4 gündür gaz damlası vermiyom daha rahat.
Ya bu bebekle ilgili bi durumdur. Benimki gazlanmıyo demek ki.Acaba neden ya ben bugün Nurse Harveys e başladım ama biogayi 1 haftadır veriyorum .
Maşallah kuzum iyi ki de öyle Allah hepimize gazsız günleri nasip etsin . İnşallahYa bu bebekle ilgili bi durumdur. Benimki gazlanmıyo demek ki.
Bi de kayısı kompostosu konuştuk ya o mantık olabilir. Bağırsakları çalıştırıyo ve çalışınca gaz yapıyo da olabilir.Acaba neden ya ben bugün Nurse Harveys e başladım ama biogayi 1 haftadır veriyorum .
Inşallah inşallah.Maşallah kuzum iyi ki de öyle Allah hepimize gazsız günleri nasip etsin . İnşallah
Olabilir ben en son doğumdan sonra içmiştim valla sırf gaz olmasın diye komposto filan bile içmiyorumBi de kayısı kompostosu konuştuk ya o mantık olabilir. Bağırsakları çalıştırıyo ve çalışınca gaz yapıyo da olabilir.
Alla alla bitterde aynı şeyi yazdı, ben bugün başladım daha bir defa verdim delirmez iyice inş benim bebeBen 3 4 gündür gaz damlası vermiyom daha rahat.
Herkes kendi denesin valla bu benimkiyle alakalı olabilir.Alla alla bitterde aynı şeyi yazdı, ben bugün başladım daha bir defa verdim delirmez iyice inş benim bebe
Aynen benimki zaten kolik ne kaybedecem ki ben hele vermeye düzgün şekilde devam edeyim inşallah bana faydasi olur çünkü zaten 24 saatin 20 saati benim ağlama krizleri bebeğimdeHerkes kendi denesin valla bu benimkiyle alakalı olabilir.valla ikinci şişe de daha yeni arada veririm ziyan olmasın bakalım o zaman gazda kakada değişim olacak mı
Amannnnn delirirse delirsin napim benim etrafımda akıllı yok zatenHerkes kendi denesin valla bu benimkiyle alakalı olabilir.valla ikinci şişe de daha yeni arada veririm ziyan olmasın bakalım o zaman gazda kakada değişim olacak mı
Benim büyük oğlum kolikti zor gerçekten ama bitiyor bir şekilde işteAynen benimki zaten kolik ne kaybedecem ki ben hele vermeye düzgün şekilde devam edeyim inşallah bana faydasi olur çünkü zaten 24 saatin 20 saati benim ağlama krizleri bebeğimde
Benim oğlumda uzanmış anne sütü sarılığı var malesef doğduğu ikinci gün başladı hala değeri 8e ancak düştü ,10 gün günlük 4 saat foroterapi aldı fakat değeri hala düşmedi en yüksek 18 é çıktıKızlar bebeğinde sarılık çıkan oldu mu? Bebeğimle aramızda kan uyuşmazlığı varmış sarılık çıktı 17.3 fototerapiye başladı yatış verdi girdiğimizden beri ağlıyorum ne kadar sürede geçer bilen var mı
Allah yardım etsin canım. Atlatacaksın bu dönemi de inşallah.Aynen benimki zaten kolik ne kaybedecem ki ben hele vermeye düzgün şekilde devam edeyim inşallah bana faydasi olur çünkü zaten 24 saatin 20 saati benim ağlama krizleri bebeğimde
İnşallah kardeşim inşallah inan bugün hasta olmuşum ya uykusuzluk yorgunluktan ya da stresten başıma ağrılar girdi ,vücuduma ise ateş yorgunluk ağrı annem biraz bebeğin başında durdu sağolsunAllah yardım etsin canım. Atlatacaksın bu dönemi de inşallah.
NE kadar sürdü zamanı canımBenim büyük oğlum kolikti zor gerçekten ama bitiyor bir şekilde işte
Ya cihaz 42 derece gösteriyor beni koysalar ben fenalık geçiririm el kadar bebekler nasıl darlanmasın hiç susmuyor ağlaya ağlaya bi hal oldu şimdi biraz düşsün sıcaklık öyle koyalım dediler içim gidiyo bi yandan da çıkaramıyorum tedavi işe yarasın diye saçmasapan bi döngü oldu bi yandan da vajinal dikiş atılmıştı bana daha iyileşmedi oturup kalkmak canımı da yakıyor işe yarayamıyormuşum gibi hissediyorum of karmakarışık duygularBenim oğlumda uzanmış anne sütü sarılığı var malesef doğduğu ikinci gün başladı hala değeri 8e ancak düştü ,10 gün günlük 4 saat foroterapi aldı fakat değeri hala düşmedi en yüksek 18 é çıktı
Anne sütü sariliginda emzirdikce bilirubin değeri yükseliyormuş ama bebek kaka ve çiş yaptıkça o bilirubini vücuttan atiyormus kısır bir döngü yani
İkinci çocuğum kızım 37+0da doğmuştu sarılık olmadı bu bebeğim 37+2de doğdu sarılık oldu
Cihazda aciktikca ve agladikca dışarı cikarabikirsiniz demişti hemşire biz gündüz 14 te gidip gece 01de eve döndük 4 saati o zaman diliminde ancak tamamlayabiliyorduk cihazın içi çok sıcak olduğu için yatmak istemiyorlar
Çok geçmiş olsun üzülme geçer çoğu bebek sarılık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?