Allah yardım etsin hemen eve dönün inşallah.Ya cihaz 42 derece gösteriyor beni koysalar ben fenalık geçiririm el kadar bebekler nasıl darlanmasın hiç susmuyor ağlaya ağlaya bi hal oldu şimdi biraz düşsün sıcaklık öyle koyalım dediler içim gidiyo bi yandan da çıkaramıyorum tedavi işe yarasın diye saçmasapan bi döngü oldu bi yandan da vajinal dikiş atılmıştı bana daha iyileşmedi oturup kalkmak canımı da yakıyor işe yarayamıyormuşum gibi hissediyorum of karmakarışık duygular
Bitecek tabiki bunlar basit şeyler Rabbim dermansızı vermesin basit diyorum ama çok çektim tabi canım günde 3 saat uykuyla duruyordum ruh gibiydim hatta o dönem uykusuzluk stresten şekerim düşüyordu hipoglisemi oldum, şimdiki aklım olsa geçtiğini gördümya daha az stres yapar daha sakin olmaya çalışırdımNE kadar sürdü zamanı canıminşallah bizimki de hemen biter inşallah
Kusma çok oluyormu pekiAynen benimki zaten kolik ne kaybedecem ki ben hele vermeye düzgün şekilde devam edeyim inşallah bana faydasi olur çünkü zaten 24 saatin 20 saati benim ağlama krizleri bebeğimde
Evet kusma da çok oluyor .Kusma çok oluyormu peki
Ben şuan 1.5 saatlik uyku ile duruyorum bunda da oturmuş mama araştırıyorum valla . Yani şuan örnek çok kötüyüm bünye olarak bugün çocuk doktoru bile beni telkin etmeye çalıştı hicbisey kendimle ilgili anlatmadigim halde adam anladı ne kadar muzdarip olduğumu .Bitecek tabiki bunlar basit şeyler Rabbim dermansızı vermesin basit diyorum ama çok çektim tabi canım günde 3 saat uykuyla duruyordum ruh gibiydim hatta o dönem uykusuzluk stresten şekerim düşüyordu hipoglisemi oldum, şimdiki aklım olsa geçtiğini gördümya daha az stres yapar daha sakin olmaya çalışırdımsende sakin kalmaya çalış
Genelde 3 ayda bitiyor diyorlar ama 4 ay sürdü bizim
Yapacak bir şeyin olduğunu sanmıyorum. Çok tedirgin olduysan doktora git canım.Kizlar bebisim bugun 3 kez cok sulu kaka yapti su gibi sari ve cok aglayarak sancili sekilde acaba ishal mi ne yapmaliyim
Bugun de kontrolumuz vardi devlete dr gitmistik. Sonra basladi cok agliyr yaYapacak bir şeyin olduğunu sanmıyorum. Çok tedirgin olduysan doktora git canım.
Yavrum ya biz de senin gibiyiz duzgub bir doktor da bulamadım ne dedi cnm dr unEvet kusma da çok oluyor .
Ben şuan 1.5 saatlik uyku ile duruyorum bunda da oturmuş mama araştırıyorum valla . Yani şuan örnek çok kötüyüm bünye olarak bugün çocuk doktoru bile beni telkin etmeye çalıştı hicbisey kendimle ilgili anlatmadigim halde adam anladı ne kadar muzdarip olduğumu .
Endişe etmemek elde değil ki , çaresiz yavrunun kivranmasini izliyorsun sakinleştirmeye çalışırken kendimden geçiyorum ter üstüne ter atiyorumgöbek fıtığı da olmuş üstelik sanırım ağlamaktan ötürü
3745 gr çıktı bugün, doktor çok vermiş dediBugün kaç gram onu yazmamışsın neye üzüldün doktor az mı dedi
Kolik dedi ki zaten emindim artık dünden sonra kolik olduğunaYavrum ya biz de senin gibiyiz duzgub bir doktor da bulamadım ne dedi cnm dr un
Allah yardimcin olsun cok zor insallah en kisa surede duzelir bu durum.Evet canim biz de ayni zaten heo kivranma vardi aglamalari da gece daha cok kucakta sakinlesiyor omzumda suan da ugrasiyorum yeter ki aglamasinKolik dedi ki zaten emindim artık dünden sonra kolik olduğunaya detaylı baktı filan damla verdi yapacak bişey yok dedi ,masaj hareketlerini gösterdi ,koliklerdeki sakinlestirme yöntemlerini gösterdi söyledi filan... Birde göbek fıtığı olmuş yavrum , muhtemelen o da çok ağlamaktan . Göbeğide geç düşmüştü ya 18.gün ordada kapanmayan düşmeyen bir yeri varmış orayı da gümüş ile yaktı . Valla bizde bulamıyoruz,annem diyo eskiden sizin zamaninizda özeller de dr.lar o kadar çoktu ki pediatristler şimdi eser kalmamış. Seninkine de çok geçmiş olsun yavrum ya sizinki de mi çok sancilaniyo canım ?
Koliklerdeki sakinme diye bişey yokAllah yardimcin olsun cok zor insallah en kisa surede duzelir bu durum.Evet canim biz de ayni zaten heo kivranma vardi aglamalari da gece daha cok kucakta sakinlesiyor omzumda suan da ugrasiyorum yeter ki aglamasinbir de usuttu sanirin dr lara gittij bugun kardiyoloji ve çocuk devletin soyun giyin onlar hassas. Kakasi da en son cok suluydu usutmeden de olurmus bekliyrm duzelir insallah.
Oyyyy valla okdr zor ki ilk bebemde zordu kolik miydi neydi bilmiyom da battaniyelerde sallardik dogdugu gunden itibaren bu da farkli bir dertleri var iste cnm gecince duzelecek onubbikiyoruz hic olmazsa. Allah guc kuvvet versin yalniz basina zor annen var iyiki benm de annem var sukur gunduzleri hep yanimda. Usuttuler bence cnm ishal degildir insallah bizimde xok sik kaka yapardi bugun sadece 3 kez o da cok sulu sekildeKoliklerdeki sakinme diye bişey yokbunu gordum valla ,kendime diyorum ben bu yavruyu büyütene dek bu sancı ve telaş üzüntü ile hastalığa kesin düşecemm. Ya çocuk dr.lari full soyunduruyo bebekleri benimki bezini bile çıkarıp baktı her yerine bugün valla memnunda kaldım zaten doğum yaptığım hastanenin yenidoğan dr u yani bebeğimin ilk dr.u idi , sulu kaka dedin benimki de dün aşırı sulu idi bildiğin suya boya calmışcasına idi ishal inşallah değildir ikimizinkide . Benim bebe dün bir kere kaka yaptı buarada. Ay niye böyleler anlamiyorum ki ,birde millet kendi bebesi ile kıyas yapmaz mı deli oluyorum.biz iki kadın zor bakıyoruz vallahi birimiz ayık o ağlarken diğeri yarım saat kestirse iyi . Yok milletinki tek bakmista vs . Herkesin sanki bebesi aynı sancı denen şey çok zor . Mememde bile kendinden geçiyor sancidan yavrum
Kocakari isi her seyi denedim en son ilaca basladim galiba bu isin tek cozumu ilacmis, hem krem hem antibiyotik bakalim kac gune duzelicezLahana koyuyolarmış ya onu da yapsana.
Mama takviyeli ilerle dedi mi?3745 gr çıktı bugün, doktor çok vermiş dedi
Ne biliyim çok övüyolardı ☹Kocakari isi her seyi denedim en son ilaca basladim galiba bu isin tek cozumu ilacmis, hem krem hem antibiyotik bakalim kac gune duzelicez
Amiiin Merve çok sağolAllah yardım etsin hemen eve dönün inşallah.
Evet mamaya devam et dedi ama miktarını bebeğe bırak dedi o yüzden kafamda hersey çorba oldu. Her emzirmeden sonra aldığı kadar vereyim dedim uyuyor emince, bi öğün emzirmeyim mama vereyim dedim o zaman da benim emzirme sıktığım azalacak, nasıl yapacağım bilemedim. Doktor diyo ki bide aç olduğunu hissettiğin her zaman verebilirsin günde 1 kere de olur 4 kere de olur. Ve ne kadar içerse 30 da olur 90 ml de olur dedi. Ama sorun şu ki hiç aç olduğunu düşünmüyodum ben, sütüm akıyor var bence yani, kızım emerken yabaklari içe çöküyor yutkunma seslerini duyuyorum, bazen uyudugunda ağzından dökülüyor falan, bi huzursuzluğu da yok, emiyor emerken uyuyor hani aranmıyor mesela, ben uyandirmasam baya bi uyuyacak, aç olsa durmazdı heralde ne bileyim nasıl böyle oldu neden olduMama takviyeli ilerle dedi mi?
Iştahsız bebek demek ki uyanması emmesi gerekiyo daha çok alması gerekiyo. Bilemedim. Sen her emzirmeden sonra uyandırıp mama verecen alışır inşallah daha çok yemeye.Evet mamaya devam et dedi ama miktarını bebeğe bırak dedi o yüzden kafamda hersey çorba oldu. Her emzirmeden sonra aldığı kadar vereyim dedim uyuyor emince, bi öğün emzirmeyim mama vereyim dedim o zaman da benim emzirme sıktığım azalacak, nasıl yapacağım bilemedim. Doktor diyo ki bide aç olduğunu hissettiğin her zaman verebilirsin günde 1 kere de olur 4 kere de olur. Ve ne kadar içerse 30 da olur 90 ml de olur dedi. Ama sorun şu ki hiç aç olduğunu düşünmüyodum ben, sütüm akıyor var bence yani, kızım emerken yabaklari içe çöküyor yutkunma seslerini duyuyorum, bazen uyudugunda ağzından dökülüyor falan, bi huzursuzluğu da yok, emiyor emerken uyuyor hani aranmıyor mesela, ben uyandirmasam baya bi uyuyacak, aç olsa durmazdı heralde ne bileyim nasıl böyle oldu neden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?