2021 Aralık Anneleri

Doğru söylüyorsun dikkat edeyim bende

Göğüs ucu çatlağı yaşayıp çözüm bulabilen var mı her emzirmeden sonra lansinoh kullanıyorum 2 güne kadar iyiydi ama bugün artık dayanılmaz olmaya başladı

Bizde dün yattık 17 değerle, sabah 14 e düşmüş akşam tekrar ölçecekler umarım bizimde 11 e düşer evimize döneriz çok geçmiş olsun

Göğüs ucu çatlağı yaşayıp çözüm bulabilen var mı her emzirmeden sonra lansinoh kullanıyorum 2 güne kadar iyiydi ama bugün artık dayanılmaz olmaya başladı
Ben ayva cekirdegi jeli sürdüm bide lansinoh.
Gecirdi

Benim oglumun ki 5 di ama gozleri sapsariydi.
Doktor hic onemsememisti. Gecti sonra

Yaaa mevsim Allah yardimcin olsun valla cok uzuldum gecmis olsun

Allah yardımcın olsun valla ne diyeyim ya keske birileri olabilse. Beş on dakika da olsa hoplatır zıplatır dinlendirirdi seni.

Benim yaa çok yağlı saçları az olduğu halde

Bizimde yıkadıktan 1-2 gün sonra yağlanıyor.

Bizimki cok yaglaniyor yaa.
Saclarida cok var.
Bi gun durup diger gun yikiyorum

Kızım öyleydi çok güzel kilo alırdı. Sütun çok yağlı falan derlerdi dıger kızımınkı hıc yagkanmıyor ama

bnm kızımın gözünde yüzünde yok vücudu sarı kaldı sadece
Ay tek değilmişimm. Çok mu sıcaklıyorlar ki ben şapkayı takmasam mı artık diyorum
Süt yağlı oluncada mı kafa terlermiş

Zor tabi ki yaşadıkların Allah yardımcın olsun ama sabret birazcık daha, geçecek bu günler az kaldı

Allah yardımcın olsun valla ne diyeyim ya keske birileri olabilse. Beş on dakika da olsa hoplatır zıplatır dinlendirirdi seni.
Cildiracam verdikleri damla birşeye yaramıyor hani 2 tane damla biri de mi yaramaz , mama bile verdim belki acliktandir memem sütüm yetmiyodur dedim memeyi de emiyor mamayida yedi altı da temiz kaka çiş gaz hepsini yapiyo niye ya niye bir bebek 8 saat nasıl bu halde olabilir kendime zarar verecem neredeyse yemin ederim kafayı yedim ya nasıl böyle oluyor ya nasıl hadi gaz sancısı olsun hiç mi hiç mi bu kadar saat uyutmaz bunun daha canı ne ki ..evet kimsem yok lanet olsun kayınvalidemin zerre umrunda değil anneme keyfimden gelmedim hiç olmazsa akşamları biri var yanımda annem akşamları bana destek olur diye geldim oluyor da ama günün çoğu tek başıma bı careyim , bebeğim belli ki beni sevmiyor sevse böyle olmazdı herkesin bebeği var sinirlerim mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…