- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 31
Doğru söylüyorsun dikkat edeyim bendeSürekli uyarmak da alışkanlık yapar diyor doktorlar aman canım aradaki yap alıştırma
Benimkide grip oldu bi 10 gün sürdü doktora götürdüm cigerlerine inmemiş dedi bol bol emzir odanın havasını kurutma birde burnunu temizle dedi Allaha Şükür geçti şimdi
Yenidogana ilaç da verilmiyormus
Ben doğaçlama uzattımgündüz emzik gibiyim gece mama verince 3 saat uyudu hiç ellemedim 3 buçuk sonunda kendi uyandı
O 3 saat uyku varya hayatımın en derin uykusuydu tam 38 gündür uyumuyorum ilk defa dün gece uyudum
Biz coktaaaaan olduk bir aylık aşımızi
Bir aylık aşıda banyo yasağı yokmuş ve yan etki yapmazmiş ebe öyle dedi ama ben yinede banyo yaptirmadim aynı gün
Benim yaa çok yağlı saçları az olduğu haldeBebeğinin kafası yağlanan var mı ?
Bizimde yıkadıktan 1-2 gün sonra yağlanıyor.Bebeğinin kafası yağlanan var mı ?
Garmastan al onarıcıymışGöğüs ucu çatlağı yaşayıp çözüm bulabilen var mıher emzirmeden sonra lansinoh kullanıyorum 2 güne kadar iyiydi ama bugün artık dayanılmaz olmaya başladı
Bizde dün yattık 17 değerle, sabah 14 e düşmüş akşam tekrar ölçecekler umarım bizimde 11 e düşer evimize dönerizMerhaba kızlar bebeği sarılık olan anneler kan değeri düşünce vücudunun sarılığı hemen geçti mi? Kaç günde geçti? Bu gün yatırdılar kızımı dgerı 11 e düştü çakardılar. Emmesı güzel bezlerde folu cıkıyo kulp alımı da başladı. Ama vücudu sarı duruyor hala korktum
Ben ayva cekirdegi jeli sürdüm bide lansinoh.Göğüs ucu çatlağı yaşayıp çözüm bulabilen var mıher emzirmeden sonra lansinoh kullanıyorum 2 güne kadar iyiydi ama bugün artık dayanılmaz olmaya başladı
Bizimki cok yaglaniyor yaa.Bebeğinin kafası yağlanan var mı ?
Benim oglumun ki 5 di ama gozleri sapsariydi.Merhaba kızlar bebeği sarılık olan anneler kan değeri düşünce vücudunun sarılığı hemen geçti mi? Kaç günde geçti? Bu gün yatırdılar kızımı dgerı 11 e düştü çakardılar. Emmesı güzel bezlerde folu cıkıyo kulp alımı da başladı. Ama vücudu sarı duruyor hala korktum
Yaaa mevsim Allah yardimcin olsun valla cok uzuldum gecmis olsunEvet kusma da çok oluyor .
Ben şuan 1.5 saatlik uyku ile duruyorum bunda da oturmuş mama araştırıyorum valla . Yani şuan örnek çok kötüyüm bünye olarak bugün çocuk doktoru bile beni telkin etmeye çalıştı hicbisey kendimle ilgili anlatmadigim halde adam anladı ne kadar muzdarip olduğumu .
Endişe etmemek elde değil ki , çaresiz yavrunun kivranmasini izliyorsun sakinleştirmeye çalışırken kendimden geçiyorum ter üstüne ter atiyorumgöbek fıtığı da olmuş üstelik sanırım ağlamaktan ötürü
Kızım öyleydi çok güzel kilo alırdı. Sütun çok yağlı falan derlerdiBebeğinin kafası yağlanan var mı ?
bnm kızımın gözünde yüzünde yok vücudu sarı kaldı sadeceBenim oglumun ki 5 di ama gozleri sapsariydi.
Doktor hic onemsememisti. Gecti sonra
Allah yardımcın olsun valla ne diyeyim ya keske birileri olabilse. Beş on dakika da olsa hoplatır zıplatır dinlendirirdi seni.Gerçekten iyi değilim sabah 6dsn beri uyumuyorr ve yırtinarak ağlıyor yanımda hiç kimse yok ,ben zorlu yavruma kavuştum ama Rabbim beni yine siniyor . Cildirmamak için kendimi zor tutuyorum ağlıyorum ben böyle şeyleri niye yaşıyorum niye
Benim yaa çok yağlı saçları az olduğu halde
Bizimde yıkadıktan 1-2 gün sonra yağlanıyor.
Bizimki cok yaglaniyor yaa.
Saclarida cok var.
Bi gun durup diger gun yikiyorum
Ay tek değilmişimm. Çok mu sıcaklıyorlar ki ben şapkayı takmasam mı artık diyorumKızım öyleydi çok güzel kilo alırdı. Sütun çok yağlı falan derlerdidıger kızımınkı hıc yagkanmıyor ama
bnm kızımın gözünde yüzünde yok vücudu sarı kaldı sadece
Kırk defa alayım diye niyetlendim dün Akşam kremim bitmişti nöbetçi eczanede de bulamayınca yine lansinoh aldımGarmastan al onarıcıymış
Ayva jeli bende hiç etki etmediBen ayva cekirdegi jeli sürdüm bide lansinoh.
Gecirdi
Zor tabi ki yaşadıkların Allah yardımcın olsun ama sabret birazcık daha, geçecek bu günler az kaldıGerçekten iyi değilim sabah 6dsn beri uyumuyorr ve yırtinarak ağlıyor yanımda hiç kimse yok ,ben zorlu yavruma kavuştum ama Rabbim beni yine siniyor . Cildirmamak için kendimi zor tutuyorum ağlıyorum ben böyle şeyleri niye yaşıyorum niye
Ben hic sapka takmiyorum yaw hatta tirnaklarini kestim eldiven bile takmiyorumAy tek değilmişimm. Çok mu sıcaklıyorlar ki ben şapkayı takmasam mı artık diyorum
Süt yağlı oluncada mı kafa terlermiş
Cildiracam verdikleri damla birşeye yaramıyor hani 2 tane damla biri de mi yaramaz , mama bile verdim belki acliktandir memem sütüm yetmiyodur dedim memeyi de emiyor mamayida yedi altı da temiz kaka çiş gaz hepsini yapiyo niye ya niye bir bebek 8 saat nasıl bu halde olabilir kendime zarar verecem neredeyse yemin ederim kafayı yedim ya nasıl böyle oluyor ya nasıl hadi gaz sancısı olsun hiç mi hiç mi bu kadar saat uyutmaz bunun daha canı ne ki ..evet kimsem yok lanet olsun kayınvalidemin zerre umrunda değil anneme keyfimden gelmedim hiç olmazsa akşamları biri var yanımda annem akşamları bana destek olur diye geldim oluyor da ama günün çoğu tek başıma bı careyim , bebeğim belli ki beni sevmiyor sevse böyle olmazdı herkesin bebeği var sinirlerim mahvolduAllah yardımcın olsun valla ne diyeyim ya keske birileri olabilse. Beş on dakika da olsa hoplatır zıplatır dinlendirirdi seni.
Caresiz agliyorum mahvoldum daha yemin ederim bittim tükendimZor tabi ki yaşadıkların Allah yardımcın olsun ama sabret birazcık daha, geçecek bu günler az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?