2021 Aralık Anneleri

Az önce altımız açıkken hem kaka hem çiş yaptık… kaka o tazyikliydi ki koltuğa kadar sıçradı bitti diyip temizledikçe yapmaya devam etti sonsuz bir kakaydı ama iyi oldu geceden beri huzursuzdu baya rahatladı çiş konusunda neyse ki tecrübeliyim hemen bezle kapatıyorum çünkü daha önce yüzüne gözüne yapmıştı

Caresiz agliyorum mahvoldum daha yemin ederim bittim tükendim
Ne desek bilemiyorum
Çok şükür ki sağlıklı ve yanında inşallah bu günlerde geçecek zor ama geçecek
Kuzen filan bişi yok mu böyle Arada gelse moralin de yüksek olur canım

Ee ne güzel bnde ne zaman yeni bez taksam yapıyor
Bi de bu alt açma örtüleri büyük kurtarıcı
Geçen biz duş sonrası abimizin yorganını hallettik

Ee ne güzel bnde ne zaman yeni bez taksam yapıyor
Bi de bu alt açma örtüleri büyük kurtarıcı
Geçen biz duş sonrası abimizin yorganını hallettik
sabaha karşı 4 gibi bi huzursuzluk başladı saat başı uyandık kakası varmış demek ki şimdi rahatladı uyanık etrafı izliyor aynen alt açma benimde kurtarıcım bugün 2. Alt açmayı çöpe attık sabah değiştirirken de çişimizi yapmıştık ah ahhh çamaşır hiç bitmiyor bide yorgan

Ay lütfen deme öyle bi şekilde de terapiye git ya ☹

Lütfen böyle düşünme canım evet hepimizin çocuğu var ama hepsi birbirinden farklı İnan bana sağlığında bir problem olmasındansa bırak kolik olsun sonuçta o da birgün geçecek…

Seni sevmediğini asla düşünme bebeklerimiz şuan bizi sadece süt kokumuzdan tanıyorlar o daha neyin ne olduğunun farkında bile değil bi düşünsene gebeliğini öğrendiğin günü daha dün gibi hatırlıyorsun dimi sanki dün öğrenmişsin cinsiyetini öğrendiğin gün… Bunlar aslında 8 ay önce öğrendiğimiz ama sanki dün olmuş gibi gelen şeyler İnan bana bu zamanlarda o kadar hızlı geçecek ki neler yaşamışız diyeceğiz sadece biraz sabır gerekiyor hatta baya bol sabır…

Şuan onun tek ihtiyacı sen,sıcaklığın ve koşulsuz sevgin lütfen güzel şeyler düşün ne kadar zorlansakta birkaç ay sonra burda dişi mi kaşınıyor sizinki emekledi mi benimki bugün agu dedi gibi şeyler konuşuyor olacağız birazcık zamann

Ay tek değilmişimm. Çok mu sıcaklıyorlar ki ben şapkayı takmasam mı artık diyorum
Süt yağlı oluncada mı kafa terlermiş
Biz şapka takmadığımız halde böyleyiz, kafasında şapka bırakmıyor ki sütten olabilir gerçekten, yağlıdır belki sütümüz. Büyük kızımda böyle yağlanmazdı, onu emzirememiştim mamayla büyüdü.

Ay tek değilmişimm. Çok mu sıcaklıyorlar ki ben şapkayı takmasam mı artık diyorum
Süt yağlı oluncada mı kafa terlermiş
Ben hiç şapka takmıyorum sevmiyor ev de sıcak sadece ilk hafta doğduğunda taktım sonrası yok :)
Kırk defa alayım diye niyetlendim dün Akşam kremim bitmişti nöbetçi eczanede de bulamayınca yine lansinoh aldım gümüş kapak alıp deneyeceğim

Ayva jeli bende hiç etki etmedi
É vitamini kapsül ve nipplecare krem vermişti bana dr hemen geçirmişti yaralarimi onları dene istersen
Canım birazcık daha sabret geçecek bu günler valla çok üzülüyorum haline tek başına zor tabi dinlenemiyorsun ama hersey gelip geçici
Kaç günlük oldu bebeğin 3. Ayda rahatlamaya basliyirlarmis
Hiç seni sevmez olur mu suan onun tek sevdiği kokusunu hissettiği sesini tanıdığı sensin
Kiraz çekirdekli patukler felan oluyordu ısıtıp ayağına giydirilen
Ayağını ve karnını sıcak tut derler
Ayaklarına çift çorap üstüne patik Giydir hep sıcak olsun sende soğuk içecek felan içme seninde ayakların sıcak olsun
Birde kolik bebek sesleri var beyaz gürültü felan onları aç belki rahatlar canım Allah yardım etsin
Allah başka dert vermesin gaz bişey değil bitiyor öyle dusun güçlü ol

Kizlar doktorunuza hediye yaptirmis miydiniz?
Ben aniden dogum olunca hazirliksiz yakalandim, kontrol muayenemde de bebis yogun bakimdan yeni cikmisti derken bisey ayarlayamadim.
Simdi 40 randevumuz yaklasiyor, biseyler yaptirayim diyorum var mi fikriniz

Biz dogumdan birkaç gün sonra çiçek ve çikolata göndermiştik bebegimizin ağzından bir not yazarak

Ay ama en yakın randevu 10 güb sonra
Ne olacak benim çocuğuma onca

Ay ama en yakın randevu 10 güb sonra
Ne olacak benim çocuğuma onca gün
Randevusuz normal sira alarak muayene olma ihtimaliniz varsa o sekilde gidin..foto ekliyorum ilk akintiliydi sonra kanamaya baslamisti.. akinti olan enfeksiyon baslamisti bi bak istersen sizinde oylemi die.

Eklentiler

• 20211211_164318.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 20211211_172408.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 20211212_080322.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 20211215_123341.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 33
cennetciim051215 acaba sende durum nasıl,benim bebek kolik çıktı . Doktor biogaia ve Nurse Harveys yazdi , mamayı sordum meme yeterli dedi ama bilmiyorum
Biz bugun kontrole gittik doktor gazi var baya dedi ama.kolik demedi.. bize zinco yazmisti ilk zamanlar simdi ek olarak biogaia yazdi sadece.. biz sutum az die hem mama hem meme devam edicez.. doktora mamayi degistirdigimi soyledim hipp kullaniyorum dedim o markada gayet iyi kullanabilirsin dedi..
Bizim bebe zayif oyuzden mecbur mama kullaniyoruz .

Randevusuz normal sira alarak muayene olma ihtimaliniz varsa o sekilde gidin..foto ekliyorum ilk akintiliydi sonra kanamaya baslamisti.. akinti olan enfeksiyon baslamisti bi bak istersen sizinde oylemi die.
Henüz böyle değil ya
İçi sadece biraz ıslak gibiydi
Baticon sürüyoruz kurusun diye
Şimdilik ilerleme yok
Devam ederse götürürüz mecbur
Randevusuz almıyorlar diyebiliyorum ne yazık ki

O kadar kırgınım o kadar öfkeliyim ki burada annemden ve kayınvalideden başka kimsem yok 26 gündür bir Allah'ın kulu demiyor yazıl. Annem çalışıyor ,kvalide ise dünya umrunda değil bugün ağlayarak onu aradım lütfen dedim . Kırgınım lohusalık umrumda değil tek derdim birinin yardım etmesi , anneme bile kırgınım sabah 7 akşam 5 çalışıyor zorunlu evet değil ama benim başka kimsem yok ki , kimden ne destek alayım birisi demiyor ki onun çocuğu huzursuz sancılı ,kolik bir bebek tek kişinin asla yapacağı bişey değil . Yorgunluğum ,uykusuz halim umrumda değil. Bilsem kizim iyi ,ağlama krizleri olmasa . Bıraksam patlayacak kadar kötü resmen ağlamaktan bayılacak ,yüzüne ufluyorum herşey yapıyorum daha bedenimde güç kalmadı en çok ise ruhum da . O sabah 6 bu akşam 6 halen ayık halen uyutmaya çalışıyorum bari o ağlama halleri olmasa

İyi etmişsiniz canim . Benimki maalesef çok aşırı kolik bir bebek ve bugün bütün gün perişan haldeyiz ikimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…