- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bnde duş sonrası şapka takıyorum sadeceBen hic sapka takmiyorum yaw hatta tirnaklarini kestim eldiven bile takmiyorum
Ne desek bilemiyorumCaresiz agliyorum mahvoldum daha yemin ederim bittim tükendim
Ee ne güzel bnde ne zaman yeni bez taksam yapıyorAz önce altımız açıkken hem kaka hem çiş yaptık… kaka o tazyikliydi ki koltuğa kadar sıçradı bitti diyip temizledikçe yapmaya devam etti sonsuz bir kakaydı ama iyi oldu geceden beri huzursuzdu baya rahatladı çiş konusunda neyse ki tecrübeliyim hemen bezle kapatıyorum çünkü daha önce yüzüne gözüne yapmıştı
sabaha karşı 4 gibi bi huzursuzluk başladı saat başı uyandık kakası varmış demek ki şimdi rahatladı uyanık etrafı izliyor aynen alt açma benimde kurtarıcım bugün 2. Alt açmayı çöpe attık sabah değiştirirken de çişimizi yapmıştıkEe ne güzel bnde ne zaman yeni bez taksam yapıyor
Bi de bu alt açma örtüleri büyük kurtarıcı
Geçen biz duş sonrası abimizin yorganını hallettik
Ben takamıyom ki banyodan sonra bi iki saat anca takıp çıkarıyomAy tek değilmişimm. Çok mu sıcaklıyorlar ki ben şapkayı takmasam mı artık diyorum
Süt yağlı oluncada mı kafa terlermiş
Ay lütfen deme öyle bi şekilde de terapiye git ya ☹Cildiracam verdikleri damla birşeye yaramıyor hani 2 tane damla biri de mi yaramaz , mama bile verdim belki acliktandir memem sütüm yetmiyodur dedim memeyi de emiyor mamayida yedi altı da temiz kaka çiş gaz hepsini yapiyo niye ya niye bir bebek 8 saat nasıl bu halde olabilir kendime zarar verecem neredeyse yemin ederim kafayı yedim ya nasıl böyle oluyor ya nasıl hadi gaz sancısı olsun hiç mi hiç mi bu kadar saat uyutmaz bunun daha canı ne ki ..evet kimsem yok lanet olsun kayınvalidemin zerre umrunda değil anneme keyfimden gelmedim hiç olmazsa akşamları biri var yanımda annem akşamları bana destek olur diye geldim oluyor da ama günün çoğu tek başıma bı careyim , bebeğim belli ki beni sevmiyor sevse böyle olmazdı herkesin bebeği var sinirlerim mahvoldu
Lütfen böyle düşünme canım evet hepimizin çocuğu var ama hepsi birbirinden farklı İnan bana sağlığında bir problem olmasındansa bırak kolik olsun sonuçta o da birgün geçecek…Cildiracam verdikleri damla birşeye yaramıyor hani 2 tane damla biri de mi yaramaz , mama bile verdim belki acliktandir memem sütüm yetmiyodur dedim memeyi de emiyor mamayida yedi altı da temiz kaka çiş gaz hepsini yapiyo niye ya niye bir bebek 8 saat nasıl bu halde olabilir kendime zarar verecem neredeyse yemin ederim kafayı yedim ya nasıl böyle oluyor ya nasıl hadi gaz sancısı olsun hiç mi hiç mi bu kadar saat uyutmaz bunun daha canı ne ki ..evet kimsem yok lanet olsun kayınvalidemin zerre umrunda değil anneme keyfimden gelmedim hiç olmazsa akşamları biri var yanımda annem akşamları bana destek olur diye geldim oluyor da ama günün çoğu tek başıma bı careyim , bebeğim belli ki beni sevmiyor sevse böyle olmazdı herkesin bebeği var sinirlerim mahvoldu
Biz şapka takmadığımız halde böyleyiz, kafasında şapka bırakmıyor kiAy tek değilmişimm. Çok mu sıcaklıyorlar ki ben şapkayı takmasam mı artık diyorum
Ben hiç şapka takmıyorum sevmiyor ev de sıcak sadece ilk hafta doğduğunda taktım sonrası yok :)Ay tek değilmişimm. Çok mu sıcaklıyorlar ki ben şapkayı takmasam mı artık diyorum
É vitamini kapsül ve nipplecare krem vermişti bana dr hemen geçirmişti yaralarimi onları dene istersenKırk defa alayım diye niyetlendim dün Akşam kremim bitmişti nöbetçi eczanede de bulamayınca yine lansinoh aldımgümüş kapak alıp deneyeceğim
Ayva jeli bende hiç etki etmedi
Canım birazcık daha sabret geçecek bu günler valla çok üzülüyorum haline tek başına zor tabi dinlenemiyorsun ama hersey gelip geçiciCildiracam verdikleri damla birşeye yaramıyor hani 2 tane damla biri de mi yaramaz , mama bile verdim belki acliktandir memem sütüm yetmiyodur dedim memeyi de emiyor mamayida yedi altı da temiz kaka çiş gaz hepsini yapiyo niye ya niye bir bebek 8 saat nasıl bu halde olabilir kendime zarar verecem neredeyse yemin ederim kafayı yedim ya nasıl böyle oluyor ya nasıl hadi gaz sancısı olsun hiç mi hiç mi bu kadar saat uyutmaz bunun daha canı ne ki ..evet kimsem yok lanet olsun kayınvalidemin zerre umrunda değil anneme keyfimden gelmedim hiç olmazsa akşamları biri var yanımda annem akşamları bana destek olur diye geldim oluyor da ama günün çoğu tek başıma bı careyim , bebeğim belli ki beni sevmiyor sevse böyle olmazdı herkesin bebeği var sinirlerim mahvoldu
Ohh ohhh maşallah darısı bizlereYarın 40' imiz çıkıyooooo à dostlar
Biz dogumdan birkaç gün sonra çiçek ve çikolata göndermiştik bebegimizin ağzından bir not yazarakKizlar doktorunuza hediye yaptirmis miydiniz?
Ben aniden dogum olunca hazirliksiz yakalandim, kontrol muayenemde de bebis yogun bakimdan yeni cikmisti derken bisey ayarlayamadim.
Simdi 40 randevumuz yaklasiyor, biseyler yaptirayim diyorum var mi fikriniz
Ay ama en yakın randevu 10 güb sonra
Ne olacak benim çocuğuma onca
Randevusuz normal sira alarak muayene olma ihtimaliniz varsa o sekilde gidin..foto ekliyorum ilk akintiliydi sonra kanamaya baslamisti.. akinti olan enfeksiyon baslamisti bi bak istersen sizinde oylemi die.Ay ama en yakın randevu 10 güb sonra
Ne olacak benim çocuğuma onca gün
Biz bugun kontrole gittik doktor gazi var baya dedi ama.kolik demedi.. bize zinco yazmisti ilk zamanlar simdi ek olarak biogaia yazdi sadece.. biz sutum az die hem mama hem meme devam edicez.. doktora mamayi degistirdigimi soyledim hipp kullaniyorum dedim o markada gayet iyi kullanabilirsin dedi..cennetciim051215 acaba sende durum nasıl,benim bebek kolik çıktı . Doktor biogaia ve Nurse Harveys yazdi , mamayı sordum meme yeterli dedi ama bilmiyorum
Cnm aptamil kullaniyorsan eger bizde 1 gun kaka yapmadigida oldu.. ama hipp te sukur kakamiz duzeldi.. kaka yapinca da cocugum rahatliyor cok sukurBugun 3 gün oldu Merve , dün 1 kere kaka yaptı cisli bez hep vardı ama kaka yok
Henüz böyle değil yaRandevusuz normal sira alarak muayene olma ihtimaliniz varsa o sekilde gidin..foto ekliyorum ilk akintiliydi sonra kanamaya baslamisti.. akinti olan enfeksiyon baslamisti bi bak istersen sizinde oylemi die.
O kadar kırgınım o kadar öfkeliyim ki burada annemden ve kayınvalideden başka kimsem yok 26 gündür bir Allah'ın kulu demiyor yazıl. Annem çalışıyor ,kvalide ise dünya umrunda değil bugün ağlayarak onu aradım lütfen dedim . Kırgınım lohusalık umrumda değil tek derdim birinin yardım etmesi , anneme bile kırgınım sabah 7 akşam 5 çalışıyor zorunlu evet değil ama benim başka kimsem yok ki , kimden ne destek alayımCanım birazcık daha sabret geçecek bu günler valla çok üzülüyorum haline tek başına zor tabi dinlenemiyorsun ama hersey gelip geçici
Kaç günlük oldu bebeğin 3. Ayda rahatlamaya basliyirlarmis
Hiç seni sevmez olur mu suan onun tek sevdiği kokusunu hissettiği sesini tanıdığı sensin
Kiraz çekirdekli patukler felan oluyordu ısıtıp ayağına giydirilen
Ayağını ve karnını sıcak tut derler
Ayaklarına çift çorap üstüne patik Giydir hep sıcak olsun sende soğuk içecek felan içme seninde ayakların sıcak olsun
Birde kolik bebek sesleri var beyaz gürültü felan onları aç belki rahatlar canım Allah yardım etsin
Allah başka dert vermesin gaz bişey değil bitiyor öyle dusun güçlü ol
İyi etmişsiniz canim . Benimki maalesef çok aşırı kolik bir bebek ve bugün bütün gün perişan haldeyiz ikimiz..Biz bugun kontrole gittik doktor gazi var baya dedi ama.kolik demedi.. bize zinco yazmisti ilk zamanlar simdi ek olarak biogaia yazdi sadece.. biz sutum az die hem mama hem meme devam edicez.. doktora mamayi degistirdigimi soyledim hipp kullaniyorum dedim o markada gayet iyi kullanabilirsin dedi..
Bizim bebe zayif oyuzden mecbur mama kullaniyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?