- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
Sağol kuzum sağol ama inan hiç iyi değilim bittim daha bugün ve inan öyle dusunmesem de resmen eriyorum . Ben rahatlığın derdinde değilim hangi bebek rahat ki hiçbiri biliyorum ama şuan durumumu görseniz anlarsınız . O sabah 6 bu akşam 6 ve halen ayık ve halen ağlama krizleri , çocuğum sesi rengi gözleri hepsi mahvoldu . Ağlamaktan göbek fıtığı oldu zaten . Ben ise tek başıma ne haldeyim ben ister mıydım böyle olsun ,evet çok şükür sağlıklı ama böyle oldukça korkuyorum sağlığına da bişey olacak diye biliyorum geçecek ama geçmiyor şuanLütfen böyle düşünme canım evet hepimizin çocuğu var ama hepsi birbirinden farklı İnan bana sağlığında bir problem olmasındansa bırak kolik olsun sonuçta o da birgün geçecek…
Seni sevmediğini asla düşünme bebeklerimiz şuan bizi sadece süt kokumuzdan tanıyorlar o daha neyin ne olduğunun farkında bile değil bi düşünsene gebeliğini öğrendiğin günü daha dün gibi hatırlıyorsun dimi sanki dün öğrenmişsin cinsiyetini öğrendiğin gün… Bunlar aslında 8 ay önce öğrendiğimiz ama sanki dün olmuş gibi gelen şeyler İnan bana bu zamanlarda o kadar hızlı geçecek ki neler yaşamışız diyeceğiz sadece biraz sabır gerekiyor hatta baya bol sabır…
Şuan onun tek ihtiyacı sen,sıcaklığın ve koşulsuz sevgin lütfen güzel şeyler düşün ne kadar zorlansakta birkaç ay sonra burda dişi mi kaşınıyor sizinki emekledi mi benimki bugün agu dedi gibi şeyler konuşuyor olacağız birazcık zamann
Ne desek bilemiyorum
Çok şükür ki sağlıklı ve yanında inşallah bu günlerde geçecek zor ama geçecek
Kuzen filan bişi yok mu böyle Arada gelse moralin de yüksek olur canım
İnşallah inşallah tek istediğim bu .Zor tabi ki yaşadıkların Allah yardımcın olsun ama sabret birazcık daha, geçecek bu günler az kaldı
Ben de aynı şekildeyim. 40 randevusunda baklava alıp gitmeyi düşünüyorumKizlar doktorunuza hediye yaptirmis miydiniz?
Ben aniden dogum olunca hazirliksiz yakalandim, kontrol muayenemde de bebis yogun bakimdan yeni cikmisti derken bisey ayarlayamadim.
Simdi 40 randevumuz yaklasiyor, biseyler yaptirayim diyorum var mi fikriniz
Karıştırıp mı kullanılıyorÉ vitamini kapsül ve nipplecare krem vermişti bana dr hemen geçirmişti yaralarimi onları dene istersen
Ayy maşallah ne güzel bizde bi hfta 15 gün olsaydı diyoruzYarın 40' imiz çıkıyooooo à dostlar
M Mutluuu06 canım benimde yeğenim kolikti, aynı dediğin gibi ne sabahları vardı ne geceleri ağlamaklık oluyorlardı onlar da sinirleniyordu kendi kendilerine seni çok iyi anlıyorum kolik bebeğe şahit olmuş biri olarak. Yorgunluk bitkinlik sinirleri de yıpratıyor biliyorum ama, sadece senin başına geldiğini düşünme öyle hissetme lütfen kimbilir senin yazdıklarını görüp okuyup kendi bebeği de kolik olan kaç tane anne vardır, buraya herkesin yazdığını düşünüp bir benimki böyle deme yani. Ayrıca bebeğin kolikse bir haftada on günde geçmez, aylar sürebilir, bebek çatlayacak derecede ağlayıp ne yaparsan yap susmayabilir hemde sıklıkla, tüm gün sallıyordu onlarda. O da tam olarak kar etmiyordu gaz sancısı gelince ne mama ne süt ne sallama hiçbişi fayda etmiyordu. Ama her zor gecenin bir sabahı var kendine sürekli olumsuzu yükleme 1 ay sonra geçmezse 3 ay sonra 6 ay sonra geçecek. Bebeğinin sana ihtiyacı var en iyi sen ilgilenebilirsin onunla sabırlı ol tek başına kolik bebek bakmak çok zor biliyorum ama kimseden birşey bekleme ara sıra da olsa yardımları olsa yeter. Yapman gereken ley bu durumu kabullenmek bu bebek kolikse birkaç ay böyle gidecek bu ne bebeğinin ne de senin suçun. Öyle hassas doğdu annesi iyi bak ona ve kendine :)Sağol kuzum sağol ama inan hiç iyi değilim bittim daha bugün ve inan öyle dusunmesem de resmen eriyorum . Ben rahatlığın derdinde değilim hangi bebek rahat ki hiçbiri biliyorum ama şuan durumumu görseniz anlarsınız . O sabah 6 bu akşam 6 ve halen ayık ve halen ağlama krizleri , çocuğum sesi rengi gözleri hepsi mahvoldu . Ağlamaktan göbek fıtığı oldu zaten . Ben ise tek başıma ne haldeyim ben ister mıydım böyle olsun ,evet çok şükür sağlıklı ama böyle oldukça korkuyorum sağlığına da bişey olacak diye biliyorum geçecek ama geçmiyor şuan
Ilerleme yoksa iyi cnm sevindim.. akinti fazla ve rengi farkli olursa mutlaka gotur cnmHenüz böyle değil ya
İçi sadece biraz ıslak gibiydi
Baticon sürüyoruz kurusun diye
Şimdilik ilerleme yok
Devam ederse götürürüz mecbur
Randevusuz almıyorlar diyebiliyorum ne yazık ki
Malesef kolik cok zor ne desem bos gelir...sabirli olman lazim..İyi etmişsiniz canim . Benimki maalesef çok aşırı kolik bir bebek ve bugün bütün gün perişan haldeyiz ikimiz..
Kizlar doktorunuza hediye yaptirmis miydiniz?
Ben aniden dogum olunca hazirliksiz yakalandim, kontrol muayenemde de bebis yogun bakimdan yeni cikmisti derken bisey ayarlayamadim.
Simdi 40 randevumuz yaklasiyor, biseyler yaptirayim diyorum var mi fikriniz
Ben de aynı şekildeyim. 40 randevusunda baklava alıp gitmeyi düşünüyorum
Instagramda atolye heykil diye bi sayfa gordum. Cok guzel minik heykellerden tablo yapiyorlar.Doktora çikolata sekreterine de isimli bardak yaptırmayı düşünüyorum ama bilemiyorum
Bizimki de uyku yok ve ememiyor ya kivraniyor ben de teshis koydum kolik hic alttan gaz cikarabiliyormu? Kaka harici hic cikarmiyorİnşallah kardeşim inşallah inşallah başka bişey istemiyorum . Çok şükür sağlıklı onda bişey demiyorum ama ağlamaktan sancidan helak oluyor ben böyle bişey görmedim ,kimse yok maalesef kuzen filan burda yok .
Aa evet çok güzelmiş ne kadar fiyat sordunuz muInstagramda atolye heykil diye bi sayfa gordum. Cok guzel minik heykellerden tablo yapiyorlar.
Ister ofisinde ister evinde kullansin diye dusundum sanirim ondan yaptiracagim, guzel bi hatira olur
Paket paket degisiyor ama ortalamasi 650 tl.Aa evet çok güzelmiş ne kadar fiyat sordunuz mu
Kaka harici hiç gaz cikarmiyo alttan daha doğrusu aslında üstten de gegirmiyoBizimki de uyku yok ve ememiyor ya kivraniyor ben de teshis koydum kolik hic alttan gaz cikarabiliyormu? Kaka harici hic cikarmiyor
Canim yaKaka harici hiç gaz cikarmiyo alttan daha doğrusu aslında üstten de gegirmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?