2021 Aralık Anneleri

M Mutluuu06 yazdıklarını üzülerek okuyorum, inşallah bir an önce geçer. E-bebek reklamlarında gaz giderici kemer diye bir şey gördüm aklıma sen geldin. Belki işe yarar denemekte fayda vardır.

Eklentiler

• Screenshot_20211228-163507_Instagram.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 30
Sağol kuzum sağol ama inan hiç iyi değilim bittim daha bugün ve inan öyle dusunmesem de resmen eriyorum . Ben rahatlığın derdinde değilim hangi bebek rahat ki hiçbiri biliyorum ama şuan durumumu görseniz anlarsınız . O sabah 6 bu akşam 6 ve halen ayık ve halen ağlama krizleri , çocuğum sesi rengi gözleri hepsi mahvoldu . Ağlamaktan göbek fıtığı oldu zaten . Ben ise tek başıma ne haldeyim ben ister mıydım böyle olsun ,evet çok şükür sağlıklı ama böyle oldukça korkuyorum sağlığına da bişey olacak diye biliyorum geçecek ama geçmiyor şuan

İnşallah kardeşim inşallah inşallah başka bişey istemiyorum . Çok şükür sağlıklı onda bişey demiyorum ama ağlamaktan sancidan helak oluyor ben böyle bişey görmedim ,kimse yok maalesef kuzen filan burda yok .
Ne desek bilemiyorum
Çok şükür ki sağlıklı ve yanında inşallah bu günlerde geçecek zor ama geçecek
Kuzen filan bişi yok mu böyle Arada gelse moralin de yüksek olur canım

Ben de aynı şekildeyim. 40 randevusunda baklava alıp gitmeyi düşünüyorum

M Mutluuu06 canım benimde yeğenim kolikti, aynı dediğin gibi ne sabahları vardı ne geceleri ağlamaklık oluyorlardı onlar da sinirleniyordu kendi kendilerine seni çok iyi anlıyorum kolik bebeğe şahit olmuş biri olarak. Yorgunluk bitkinlik sinirleri de yıpratıyor biliyorum ama, sadece senin başına geldiğini düşünme öyle hissetme lütfen kimbilir senin yazdıklarını görüp okuyup kendi bebeği de kolik olan kaç tane anne vardır, buraya herkesin yazdığını düşünüp bir benimki böyle deme yani. Ayrıca bebeğin kolikse bir haftada on günde geçmez, aylar sürebilir, bebek çatlayacak derecede ağlayıp ne yaparsan yap susmayabilir hemde sıklıkla, tüm gün sallıyordu onlarda. O da tam olarak kar etmiyordu gaz sancısı gelince ne mama ne süt ne sallama hiçbişi fayda etmiyordu. Ama her zor gecenin bir sabahı var kendine sürekli olumsuzu yükleme 1 ay sonra geçmezse 3 ay sonra 6 ay sonra geçecek. Bebeğinin sana ihtiyacı var en iyi sen ilgilenebilirsin onunla sabırlı ol tek başına kolik bebek bakmak çok zor biliyorum ama kimseden birşey bekleme ara sıra da olsa yardımları olsa yeter. Yapman gereken ley bu durumu kabullenmek bu bebek kolikse birkaç ay böyle gidecek bu ne bebeğinin ne de senin suçun. Öyle hassas doğdu annesi iyi bak ona ve kendine :)

Henüz böyle değil ya
İçi sadece biraz ıslak gibiydi
Baticon sürüyoruz kurusun diye
Şimdilik ilerleme yok
Devam ederse götürürüz mecbur
Randevusuz almıyorlar diyebiliyorum ne yazık ki
Ilerleme yoksa iyi cnm sevindim.. akinti fazla ve rengi farkli olursa mutlaka gotur cnm

Doktora çikolata sekreterine de isimli bardak yaptırmayı düşünüyorum ama bilemiyorum

Ben de aynı şekildeyim. 40 randevusunda baklava alıp gitmeyi düşünüyorum

Doktora çikolata sekreterine de isimli bardak yaptırmayı düşünüyorum ama bilemiyorum
Instagramda atolye heykil diye bi sayfa gordum. Cok guzel minik heykellerden tablo yapiyorlar.
Ister ofisinde ister evinde kullansin diye dusundum sanirim ondan yaptiracagim, guzel bi hatira olur

Bizimki de uyku yok ve ememiyor ya kivraniyor ben de teshis koydum kolik hic alttan gaz cikarabiliyormu? Kaka harici hic cikarmiyor

Instagramda atolye heykil diye bi sayfa gordum. Cok guzel minik heykellerden tablo yapiyorlar.
Ister ofisinde ister evinde kullansin diye dusundum sanirim ondan yaptiracagim, guzel bi hatira olur
Aa evet çok güzelmiş ne kadar fiyat sordunuz mu

Kızlar şükür çıkardık bebeğimi değer 11 e düştü takipte kalacak doktor, ama ben kendimi psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum vücudum toparlayacak biliyorum ama görüntüm inanılmaz kötü geliyor gözüme göbeğim buruş buruş, bir yandan bebeğime bakıp mutlu oluyorum umut doluyorum bir yandan da mutsuz hissediyorum, 3000 TL aldılar hastanede maddi olarak da zorladı bu çocuk nasıl büyüyecek endişesi sardı, eşime yakın olabilmek istiyorum ama olamıyorum bir yandan da soğumuş hissediyorum annem tanımda hetşeye koşturuyor herşeye o koşturup yorulduğu için bile kendimi yetersiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…